![]() |
Sırrı Süreyya Önderden Latince Şiir
|
Hee ondan yarım kilo olsun :D
|
Bu bahaneyle Türkçe öğreniyorlar işte , bu kötü bir şey mi?.. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O zaman şu yukarıda sözünü ettiğin adam da öğrenmek zorunda değil.. Ben de arapça öğrenmeyi istiyorum baya da bi çabalarım oldu daha yolun başındayım diyebilirim. :)
|
İstemiyorsa öğrenmesin kardeşim. :) Kafalarına silah dayayarak mı Türkçe öğretiyorlar onlara?.. ???
Kuzey Irak'a gidebilir mesela. Kuzey Irak'ta, ana dil, Kürtçe'ymiş... :) Hem bildiğim kadarıyla bu Sırrı Süreyya Önder'in ana dili Türkçe... |
Eğtim kurumunda türkçe bilmeyen beş yaşındaki çocuğa türkçe eğitim dayatıyorsan bu kafasına silah dayamak gibi birşey :) evet ana dili türkçe ama baba dili ne bilemeyeceğim.. Iraka gitmesine gerek yok türkiye cumhuriyetinin resimi dili üç dört tane dersiniz anayasada isteyen istediğini istediği yerde bi zahmet konuşur özgürce.. Bana ne a kişisinin resmi dilinden mesela dil resmi oldu diye ülke çart diye ikiye mi bölünür mesela.. Başkasına verilen özgürlük hakkı benden birşey almaz beni kısıtlamaz tam tersi toplu kaynaştırır sevgi toplumu ortaya çıkar ben buna inanırım.. Kızmıyorsundur umarım muhterem seni yakalım can sıkıntısı nedeniyle bi takılalım dedik :)
|
lolo sırrı abe sen ne yaptın yav
bilinmeyen bir dilde şiir okuyor medeniyet dilide değildir hem mecliste niye sürekli bir uğultu var ben onu anlamadım valla bizim sınıf daha uslu duruyor bunlardan :) |
Kürdçeden bahsetmeyin kıyamet kopar yoksa haa ! demedi demeyin ! :w::w:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o degilde bugün kuran egitimine hayir diyen bdp liler arasinda süreyya önder ve altan tanin olmasida cok manidar..
|
Örgütün dini yokta ondan abi badem bıyıklı ve mümin bir kul olarak katıldın diyelim mesela. Bi yerden sonra kala kala o bademlerden başka birşey kalmıyor elinde.. Bu adamlar imralıdaki canin peşinden koşuyor kalkıp bunların buna hayır demesi beni şaşırtmadı.
|
sivil cuma namazı organizasyonlarıyla aynı mantık...
partinin önderliği öyle istemiştir... devletin din eğitimiyle kendi meşrutiyetini dikta ettireceği vs. süslü cümleler kurarlar... genelde particilik yapılıyor,muhalif olduğun parti istiyorsa hayır diyorlar hep... akpartide bdpnin başörtüsü çözümü teklifine hayır demişti mesela... |
Altan tanın hayır dediğine emin misiniz ! ?? çok merak ettim. sanmıyorum çünkü !
|
bdp grup halinde hayir dedi tabiki altan tan meclistemiydi dikkatimi cekmedi, süreyya önder oradaydi gördüm hatta bu konusmayi yapti..
|
sırrı islamcı bi adam değil çok fazla şaşırmam ama altan tan yaparsa şaşırırm...
|
sahsen ben altan tanada, önderede sasirmiyorum cünkü bdp nin kayigina bindikleri icin artik yaptiklari hic birsey beni sasirtmiyor tabiki arada sirada bozuk saat misali dogrulari söylüyorlar o kadar!..
|
valla meclis izlemeyi pek sevmemde sırrı konuşurken izliyorum :)
adam çok iyi konuşuyor hele inceden giydirmeleri yokmu |
konusma konusunda üstad ona lafimiz yok ama sahsen ben onun samimiyetine güvenmiyorum..
aykiri bir kisilik ondan cok umutluydum en azindan bdp ye ragmen birseyler yapacagini saniyordum ama kraldan cok kralci oldu, cikdi.. |
altan tan'ın orda olup olmadığı çok önemli ! en azndan benim için önemli !
|
bdp lilerin hepsi hayir dedi, tamamina yakini oradaydi ama altan tan aralarindamiydi sahsen bilmiyorum ama görüsmelerle ilgili görüntüyü trt 3 den bulabilirsin yada su yukaridaki konusmayi iyi izlersen bdp siralarida gösteriliyor orada mi görülebilir diye düsünüyorum..
|
Sırrı'dan bi halt olmaz !
|
Altan tanın orda olup olmadığını öğrenecem inş. İnş Mecliste değildir !
o duruma düşmesine istemem ! |
Alıntı:
|
|
All times are GMT +3. The time now is 20:17. |