![]() |
Yine haber olmuş forum . . . Bu sefer Aydınlık Gazetesi.
‘AK Parti Forum’ sitesinde Atatürk’e hakaret videosu reklamı-(TAMAMI)
Salı, 06 Mart 2012 04:06 http://www.aydinlikgazete.com/images...partiforum.jpg AKP’lilerin kurduğu www.akpartiforum.com sitesinde Atatürk’e hakaret eden bir belgesel yayınlandı. Açıldığı zaman AKP’nin amblemi ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın resmi çıkan sitede tamamen AKP ile ilgili bilgiler yer alıyor. “Ak Parti Forum-Ak Parti gençlik Forum” bilgilerinin yer aldığı sitede Ak Parti Forum’un genel kuralları anlatılırken, “Ak Parti Forumları, Ak Parti gönüldaşlarını bir araya getirerek gündemi değerlendirmek bir arada karşılıklı verimli olacak paylaşımlarda bulunmak ve Ak Partililerin tanışması ve kaynaşmasını hedeflemektedir” deniliyor. Ancak kayıtlı üyelerin girebildiği site ile ilgili olarak AKP Genel Merkezi bilgi işlem birimi sitenin bilgileri dahilinde olduğunu ve Kütahya’dan bir partili gencin yönettiğini bildirdiler. “Ak Parti Formu” sitesinde Atatürk’e hakaret eden bir “Mustafa Kemal Gerçeği” adlı bir video yayına kondu. 13 Eylül 2011 tarihinde saat 16.59’da paylaşıma açılan videoda Mustafa Kemal’e, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına hakaretler ve küfürlerin sarf edildiği görüldü. Bu sitede “hercümerc” kullanıcı adı ile paylaşılan video daha sonra engellendi. Son Güncelleme: Çarşamba, 07 Mart 2012 21:15 |
En meşhur çıkaran forum =).
|
Alıntı:
|
Diyorum ya zararı olmamakla birlikte reklam yapılıyor yararı var. =)
|
Video engellenmiş ama konu duruyor ben güncelleyince sildiniz. =)
|
halk tv yede haber olsak tam olacak
|
ulusal olsa daha iyi :)
|
Bu haber bir hayli eski .Akılları sıra zan altında tutacaklar bizi , yerlerse.
|
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Biri hemen Atatürk ile ilgili konu açsın =) |
Alıntı:
|
Başka ne zaman haber oldu forum ? Link verebilir misiniz ?
|
Google amca yardımcı olsun. =)
|
Google hazretlerine sordum ? Hürriyette bir haber var o mu ?
|
Bizde Genel Merkez sayesinde haberdar olduk yoksa haberimiz bile yoktu:)
Siz nereden farkettiniz bu haberi? |
Evet o.
|
Kapatma davasında ki kadar heyecanlı değil bu haber.
|
Forumun şuanki haline büyük bir reklam ihtiyacı var aslında.
|
Zavalli aydinlik gazetesinin isi gucu yok bunlarla ugrasiyor
Bos adamlar Anıtkabire hacca gitsinler sikayet etsinlet forumu (şaka bir yana savcılara şikayet etmiş olmasınlar) |
Savcılar boş işlerle uğraşmıyor son dönemlerde =)
|
Alıntı:
Ama şöyle dönüp bir bakınca insan nereden nereye geldik diyor değilmi? Kapatma davası, 367 garabeti, Kaosa kalkan 411 el:) Alıntı:
Yok abi bir sıkıntı olacak olsa haberimiz olurdu.Haberin çıktığı zaman Genel Merkez'e açıklamada yaptık.Problem olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten. |
Gönül isterdiki Atatürke hakaretten değilde daha güzel bir sebebten dolayı haber olsaydı..ve yönetimden ricam bu tür konulara daha dikkatli olunması...
|
Sitede görsellik ve özellikleri açısından o kadar düzenleme yapılmalı ki iyi yönleriyle haber olma niteliği kazansın.
Örnek forumtr shiftdelete tahribat.com siteleri gibi. Özellikleri bol temaları sade. |
Alıntı:
|
Tahribatı bilmeyenmi var olcay =).
Bi ara kafa yoruyorduk hatırla ... |
forum hitmi olmuş nedir?
|
Ülkemin özgür olduğunu hazmetmeleri zaman alacak ama onlarda anlayacaklar birgün...
|
Vay arkadaş,Aydınlık boş durmamış..
Şu videonun linkini verin hele bakalım,izleyemedik de büyük kayıp Ne diye sildiyseniz artık Atatürk'e hakaret etmek isteyen üyeler benim bloğa gelebilir Orada serbest :) Videonun da linkini alayım Bloğa koyarım Emeğe saygı Böyle kıymetli videolar heba olup gitmesin Bla Bla Blaa |
Sessiz devrim var her alanda.
|
reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
|
hayırlı olmuş
|
Kesin eleştirel yorumum vardır o konuda hapı yuttuk hazır kıta bekliyorum polis kapıya dayanabilir ;D
|
Yöneticiler varken bize dokunmazlar arkadaş.
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:09. |