![]() |
Beşşar Esad'tan Flaş Açıklama
Esad'dan flaş açıklama:
"Yabancı askerler var, Onları tüm dünyaya göstereceğiz" Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ''Yabancı askerler var, bazıları hala canlı. Gözaltına alınıyorlar. Onları tüm dünyaya göstermeye hazırlanıyoruz'' dedi. ... Suriye'ye yaptırımlar devam ederken Devlet Başkanı Beşar Esad'dan açıklama geldi. Rus Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Suriye lideri Beşar Esad "Ekonomimiz daha çok tarım ve hayvancılığına dayandığından yaptırımlar bizi etkilemiyor. Yapılan yaptırımlar, siyasilerden çok halkı etkiliyor. Yaşananlar sadece gaz ve petrol savaşı değil, bölgedeki pozisyonumuz büyük rol oynuyor." dedi. Esad, Rusya'nın devlet televizyonu ''Rossiya-24'' kanalında, 6 ay aradan sonra ilk kez yayımlanan röportajında, Suriye Ulusal Konseyi'nin parlamento seçimlerini boykot ederek muhaliflerin itibarını zedelediğini savunarak, ''Boykot çağrısı yapmanın halkı boykot etmekten hiçbir farkı yok'' dedi. ''Temsilcisi olduğunu iddia ettiğiniz halkı nasıl boykot ediyorsunuz'' ifadesini kullanan Esad, ''Bu yüzden onların Suriye'de herhangi bir ağırlığının veya öneminin olduğunu düşünmüyorum'' diye konuştu. Suriye hükümetine karşı savaşanlar arasında ''El Kaide'' gibi aşırı grupların üyelerinin de bulunduğunu savunan Esad, ''Bazı yabancı askerler var ve bazıları ise hala canlı. Gözaltına alınıyorlar. Onları tüm dünyaya göstermeye hazırlanıyoruz'' dedi. Esad, sözde Suriye Özgür Ordusu'nun, ne ordu ne de özgür olduğunu belirterek, ''Değişik ülkelerden silah ve para alıyorlar. Onlar çeşitli cezalara çarptırılmış, yasaları ihlal eden bir avuç eşkıya'' ifadesini kullandı. Haber kaynakları: http://www.ntvmsnbc.com/id/25349694 http://www.ensonhaber.com/esad-yaban...012-05-16.html http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=81 |
|
Ey Beşşar Esed'in Şebbihası ve Şii mezhepçisi Ebul Esved sen ne kadar vicdansızmışsın böyle!..
Geçen gün Beşşar Esed'in askerlerinin Humus'un Hula beldesinde yaptıkları çocuk katlimları da mı senin vicdanını sızlatmadı?! ALLAH'ın laneti Beşşar Esed kafirinin , bu kafirin sadık askerlerinin ve Beşşar Esed'i desteklemeye ve Beşşar Esed'in progopandasını yapmaya devam eden hainlerin üzerine olsun. Amin. ALLAH (c.c.) Suriye'li mazlum müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun ve onlara, Baas rejimine karşı zafer nasip etsin. Amin , amin , amin. |
HULA'DA KATLİAM: 76'sı Hula'da, 115 Suriyeli Katledildi (VİDEO) Esed güçleri Hula'da gerçekleştirdiği bombalamada, en az 76 kişi öldü. http://c1205.hizliresim.com/x/u/6uthy.png 26 Mayıs 2012 Cumartesi 05:23 Suriye'nin çeşitli kentlerinde cuma namazından sonra düzenlenen saldırılarda çoğunluğu Humus'un Hula ilçesinde olmak üzere 115 kişinin öldüğü bildirildi. Görüntüler tam bir facia... Top ateşi çok sayıda çocuğu parçalamış! http://img39.imageshack.us/img39/937...tliamhula0.jpg Suriye Genel Devrim Konseyi, ülkenin iç kesimlerinde yer alan Humus'un Hula ilçesinde ordunun gerçekleştirdiği saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 76 kişinin öldüğünü 200'den fazla kişinin yaralandığını, Hama'da 19 kişinin güvenlik güçlerince açılan ateşte yaşamını kaybettiğini duyurdu. İşte Hula Katliamından Görüntüler... (+18)
Halep'te 10, güneydeki Dera'da 4, Şam'ın banliyölerinde 3, Kuneytra, Tartus ve Lazkiye'de birer kişinin yaşamını yitirdiğini aktaran Konsey, rejimin Hula'da bir katliam gerçekleştirdiğini ve operasyonların birçok kentte devam ettiğini vurguladı. Yerel aktivistler ise Hula ilçesindeki iletişim olmadığından dolayı kentten sağlıklı bilgi alamadıklarını ve operasyonların tüm şiddetiyle devam ettiğini söyledi. Bazı ailelerin tüm fertleriyle öldürüldüğünü ifade eden aktivistler, ilçede durumun çok kötü olduğunu kaydetti.
Haksöz-Haber http://www.haksozhaber.net/hulada-katliam-76si-hulada,-115-suriyeli-katledildi-video-29884h.htm |
Suriye'de Çocukları Böyle Katlettiler (VİDEO) Suriye’de vahşette sınır tanımayan Baas güçleri şehirleri bombalamaya ve katletmeye devam ediyor. http://www.haksozhaber.net/d/news/33476.jpg 18 Mayıs 2012 Cuma 12:47 Suriye’den kan dondurucu görüntüler gelmeye devam ediyor. BM Gözlemcilerine rağmen insanların yaşadığı binaları top ve tank ateşine tutmaktan geri durmayan Baas güçleri evleri çocukların, kadınların başına yıkıyor; insanların bedenlerini füzelerle parçalıyor. ESED: EL KAİDE İLE SAVAŞIYORUZ Beşşar Esed ise Rus 24 kanalına yaptığı açıklamalarda “Suriye ordusu şu an halkı ile savaşmıyor. El Kaide ve yabancı teröristler ile savaşıyor. Elimizde canlı yabancı teröristler var. Hepsi gözaltına alındı. Yakında tüm dünyaya göstereceğiz.” diyerek Suriye direnişine destek için dışarıdan gelen mücahidlerle savaştığını söyledi. Özgür Suriye Ordusunu yasaları ihlal eden bir avuç eşkıya olarak niteleyen Beşşar Esed “Cezalarını çekecekler. Öyle kolay kurtulamazlar.” dedi. İşte Beşşar Esed’in el-Kaideci teröristler diyerek Batı’nın “olur”unu almaya çalıştığı Suriyeli çocuklar. Görüntüler dün çekildi. İkisi Şam’ın Duma bölgesinden biri Humus’tan… DİKKAT: Görüntüler çocuklar için uygun değildir (+18) Şam / Duma... Bir pikapın arkasına doldurulan kimisi ölmüş; kimisi can çekişmekte olan erkekler, çocuklar...
Yine Duma'dan bir görüntü... İki çocuk, iki kardeş... Selim ve Halid...
Ve Humus; boğazı parçalanmış bir çocuk... Halid Elfares
HAKSÖZ-HABER http://www.haksozhaber.net/suriyede-cocuklari-boyle-katlettiler-video-29736h.htm |
Kocalarının önünde eşlere tecavüz! http://img831.imageshack.us/img831/9128/cudihuseyin.jpg Suriye ordusuna zorla alınan bir asker, 3 ay boyunca tanık olduğu vahşeti gözler önüne serdi. Suriye ordusunda görev yaparken firar eden ve Türkiye'ye sığınan 'Cudi Hüseyin', Suriye rejiminin eylemlere katılmalarını engellemek için gençlerin askere alındığını söyledi. Hüseyin ise ailesi tehdit edildiği için orduya katılmış. Bugün gazetesinde yer alan habere göre, kendisini 'Cudi Hüseyin' diye tanıtan asker, kadınlara eşlerinin önünde yapılan tecavüzlere, silah dipçikleriyle katledilen muhaliflerin kanıyla duvara slogan yazan Esad askerlerinin zulmüne tanıklık ettiğini söyledi. HÜCRE CEZASI ALDIM Halep'te üniversite 3. sınıfta sosyoloji okurken Esed ordusunun kendisini zorla askere aldığını belirten 'Cudi Hüseyin', "Gençleri askere alarak halk hareketini engellemeye çalıştılar. Birçok genci üniversiteden askere aldılar." dedi. Cudi Hüseyin, ordunun kendi halkına karşı savaştığını bildiğini belirterek, "Aileme kötülük yapacaklardı. 10 Ocak 2012'de evimden zorla alındım. Gitmek istemediğim için ilk olarak hücreye attılar. Halkın suçlu, kendilerinin de haklı olduklarını telkin ettiler. Kendimizden ve ailemizin güvenliğinden endişe etmeye başlamıştık. 5 gün hapiste kaldıktan sonra birçok arkadaşımla dediklerini kabul etmiş gibi yaptık. Sonra beni 3 aylık eğitime aldılar. 2 saniye içerisinde 40 bomba atan bir roketatar vardı. Eğitimli olduğumu düşünerek beni grup lideri dahi yaptılar. 18. timde görev yapıyordum." diye konuştu. FOTOĞRAFLARI SATTILAR Ordudaki askerlerin kullanıldıklarını ve rejimi destekleyenlerin katliam yaparak para kazandıklarını belirten Hüseyin, çoluk çocuk, kadın erkek demeden şahit olduğu işkenceleri ise şöyle anlattı: "Sadistçe davranıyorlardı. Rejim yanlısı askerler halka yaptığı işkenceleri fotoğraflayıp parayla sattı. Kadınları kendi eşlerinin önünde çırılçıplak soyup, birçok kişi tecavüz ediyordu. Kadınların daha çok acı çekmesi için erkeklere de onların gözü önünde aynı şeyi yaptılar. Birçok kişiyi silah dipçikleriyle döverek şehit ettiler. Sonra da o şehit kanlarıyla duvarlara slogan yazıyorlardı. Tek kuralları, 'kural yok' sloganıydı. Ölen erkekler şehit oldu kurtuldu; ama kadınlar çok acı çekti. Çocuklara dahi işkence yapmaktan çekinmiyorlardı. Yaşadığım iğrençlikler gözümün önüne geldikçe geceleri kendimden utanıp sessizce ağlıyordum. Ağlama sesimi duymalarından dahi endişe ediyordum." EMEKLEYEREK GEÇTİM Her gün kaçmayı düşündüğünü, ancak kaçtığı anda ailesine kötülük yapılacağını bildiğinden susmak zorunda kaldığını söyleyen Hüseyin, "Ölmekten korkmuyordum; ama annem, kardeşim ve babam gözlerimin önüne geliyordu. Her gün kahroluyordum." dedi. Aktif savaş alanlarına gönderilmesine bir hafta kala durumunu anlayan bir subayın kaçışına yardımcı olduğunu söyleyen Hüseyin, "Kendisine 1.000 dolar verdim. Yasa dışı bir belge hazırlayarak kısa süreli bir izin kâğıdına sahip olmamı sağladı. Evrakı getirdikten sonra otobüse bindirildim. Tarih 5 Nisan'dı. Ardından sınıra yakın bir noktada kaçışa başladım. Akşam saatleriydi ve yaklaşık 1.5 saat boyunca askerlere yakalanmamak için emekleye emekleye sınırı geçtim. Babamın Türk bir arkadaşı ile iletişime geçtim. Ama onlara dahi ordudan kaçtığımı söyleyemedim. Subaya para verdiğim için ailemden yana da rahattım." diye konuştu. ARAP RÜYASI MUTLU BİTMELİ Türkiye'ye geçtiğinde kendisini rüyada zannettiğini söyleyen Hüseyin, "Yanıma usulca bir araba yanaştı, korktum. Fakat kendime geldiğimde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anladım. Çünkü çekilen onca acıya ve tanıklığa rağmen geçmiş aynı olmaz. Devrimden sonra demokrasi gelmesini istiyorum; çünkü eğer diktatör gitmezse felaket daha da büyür. Arap rüyası başladığı gibi mutlu şekilde bitmeli ve diktatörlüğün sonu gelmeli. Birçok yasak vardı. Üniversiteyi bitirmeme dahi izin vermediler ve hayallerimi yıktılar." Kaynak İnternethaber 16.04.2012 |
Ebul Esved, İsrail de senin gibi Beşşar Esed kafirinin devrilmesini istemiyor ! İsrail Esad'ın devrilmesini istemiyor! İsrail Savunma Bakanlığı üst düzey yetkilisi tümgeneral Gilad, Esad'ın devrilmesi halinde İsrail'in ciddi bir krizle karşı karşıya kalacağını açıkladı http://www.dunyabulteni.net/resim/25.../16/israil.gif Suriye’de meydana gelen isyan ve gösteriler devam ediyor. Arap dünyası başta olmak üzere dünya kamuoyu Suriye’deki olayları yakından takip ederken; İsrail’in tutumu ise dikkat çekiyor. İsrail Savunma Bakanlığı üst düzey yetkililerinden Tümgeneral Amos Gilad, Suriye’de meydana gelen iç karışıklıklar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "ESAD'IN DEVRİLMESİ İSRAİL İÇİN BÜYÜK BİR KRİZE NEDEN OLUR" Beşar Esad’ın iktidarda kalmasını istiyen Gilad; Beşar Esad rejiminin devrilmesi halinde İsrail’in zor durumda kalacağını ifade etti. Ayrıca Tümgeneral Gilad, Esad’ın devrilmesi halinde Ortadoğu’da bir İslam İmparatorluğu kurulacağını da iddia etti. İsrail Savunma Bakanlığı üst düzey yetkililerinden Tümgeneral Amos Gilad GOLAN TEPELERİ YILLARDIR İSRAİL İÇİN EN GÜVENLİ SINIR Suriye ile İsrail arasındaki sınırı ise Golan Tepeleri oluşturuyor. Uzmanlar ise İsrail'in Golan Tepeleri'ndeki güvenliğe karşı Esad rejimine ses çıkarmadıklarına dikkat çekiyor. Dünya Bülteni / Haber Merkezi |
Bu Mahallede İnsanlar Yaşıyordu (VİDEO) Hama'nın Meşa'ul Tayyar mahallesini üç gün önce tank ateşi ve füzelerle döven Baas ordusu mahalleyi yıktı. http://img401.imageshack.us/img401/7183/33572.jpg Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC) Hama'nın Meşa'ul Tayyar mahallesine yönelik 17 Mayıs tarihinde düzenlenen hava saldırısında çok sayıda binanın yerle bir olduğunu bildirdi. Devrimcilerin kısıtlı imkanlarına rağmen Dünya kamuoyuna ulaştırabildikleri görüntülerde mahallenin neredeyse tamamının yıkıldığı görülüyor. Hama 1982’de yaşadığı acı tecrübeyi tekrar yaşarken görüntülerde hava saldırısında yıkılan binaların enkazlarından insanların kurtarılmaya çalışıldığı görülüyor.
BURASI TEL AVİV DEĞİL! Meş’aul Tayyar Mahallesinde harabeye dönmüş bir binanın üzerindeki İsrail düşmanı olduğunu iddia edip kendi halkını bombalayan Esed rejimine karşı Suriyeli çocuk elindeki dövizle her şeyi çok iyi biçimde özetliyor: “Burası Tel Aviv Değil Meşa’ul Tayyar!”
HAKSÖZ-HABER |
Golan'ı işgal eden İsrail'e tek bir kurşun atamayan pis kukla Beşşar Esed kafiri, mazlum müslümanları bombalıyor! |
Alıntı:
http://img338.imageshack.us/img338/6...4343302018.jpg |
Alıntı:
|
Zalimler için yaşasın cehennem ! İrandan, Rusya'dan, İsrail'den getirtilen keskin nişancılar ile karşılığını vermeyeceğimizi sanma Ebul Esved !!!
|
Alıntı:
Allah; Müslüman Suriye Halkını korumak için uğraşan, Beşar Esad'ı, yönetimini ve Suriye ordusunu korusun. Amin. Katliam Tanıkları: Teröristler Katliamı Devlete Destek Veren Aileleri Karşı Düzenledi ŞAM – Hula katliamının iki canlı tanığı, bölgede işlenenn katliamın silahlı terör grupları tarafından, devleti destekleyen, karşıt gösterilere katılmayı, silah taşımayı yada teröristlere para vermeyi reddeden belirli ailelere karşı düzenlendiğini açıkladı. Güvenliklerini korumak amacıyla adları açıklanmayan görgü tanıkları, teröristlerin bir çok bölgeden geldiklerini ve eş zamanlı olarak asayiş güçleri noktalarına gelişmiş silahlarla saldırdıklarını belirterek televizyonlarda yayınlanan görüntülerin bir kısmının çatışma sırasında öldürülen ve kurban sayısını arttırmak için diğer cesetlere eklenen silahlılara ait olduğuna işaret etti. İlk görgü tanığı Cumartesi günü Suriye televizyonuna yaptığı açıklamada, "teröristleri adım adım izliyordum ve katliam öncesinde yapacaklarını ayrıntılarıyla biliyordum. Katliamdan üç gün önce Cuma günü gerçekleşecek olağanüstü bir şeyden bahsediyorlardı. Bundan o kadar çok söz ediyorlardı ki bu ayrıcalıklı eylemi öğrenmeye can atıyorduk" dedi. Cuma günü öğle namazından sonra silahlıların bir kısmı kuzey semtinin yakınındaki Saat Bulvarında bulunan güvenlik bariyerinin yakınlarına konuşlandığını bildiren tanık, büyük silahlı grubun ise halkın baraj yolu olarak adlandırdığı Trablus yolu ve Nasiriye bölgesi, Sitto caddesi ve Beyt Zahir Mermer Fabrikalarına giden Ebu Zeyd Tatlıları caddesine yöneldiklerini söyledi. Tanık kuzey semtteki silahlı grubun bulvardaki asayiş güçleri elemanlarını oyalamak ve saldıracağı sanısını uyandırmak için havaya ateş açtığına işaret etti. "Ben baraj yoluna hareket eden Selefi Ebu el-Vahed, Abdülmelik el-Salih, Nidal Bekkur, Heysem el-Hisan, Akrama gruplarının yanı sıra Akreb, Kefer Laha, Tel Deheb'den gelen gruplar ve yabancılardan oluşan, yoğun şekilde silahlanmış büyük bir grupla beraberdim. Müfrezenin çevresinde gelişigüzel ateş açmaya başladılar. Müfrezeye, bölge sakinlerine ve evlere isabet aldılar" diye ekledi. Tanık, silahlılardan bir kısmının silah kullanmayı iyi bilmediklerini, bir teröristin havan topuna benzeyen RPG roketini müfrezeye doğru ateşlemeye çalışırken evlerden birine isabet aldığını ve iki vatandaşın ölümüne yol açtığını dile getirdi. Kurbanların bir çoğunun silahlıların, fertlerinin gösterilere katılmamaları, devlete destek vermeleri, sorunlardan uzak durmaları, silahlılara silah satın almaları için bağışta bulunmamaları nedeniyle belirli bir aileyi tasfiye etmek hedefiyle katledildiklerini belirten tanık, teröristlerin bir Milletvekiline yakınlığı nedeniyle Seyyid ailesinden eskiye dayanan bir anlaşmazlık nedeniyle intikam almak istediklerine dikkat çekti. Ayrıca, Halk Meclisi üyeliğine seçilmesi nedeniyle milletvekiline bir hediye vermek istediklerini sözlerine ekledi. Tanık, asıl hedefleri devrim yapmak değil katletmek, kaçırmak, soymak ve petrol borlarından petrol çalmak olan ve büyük bir servetleri bulunan el-Hisan grubunun el-Seyyid ailesine kin duyduklarını, bu grubun el-Seyyid'in evinin çevresine konuşlandığını söyledi. Silahlı teröristlerin çevreye gelişigüzel ateş açtığını bildirerek özellikle el-Seyyid'in yakınlarının evine, kardeşi, yengesi ve çocuklarına ateş açtıklarının altını çizerek "Seyyid ailesinin yakınında Bekkur ailesinin evi vardı. Bu ailenin fertleri hayatta kalırken neden çevresindekiler tek tek katledildi? Diğer tarafta Ğazuv, Haddo yada Ali Bekkur ve ailesinin evleri vardı ve bunlara hiçbir şey yapılmadı. Hedef alınan Abdülrezzek'ın evinin yakınındaki Zaher Bekkur, Hermuş, güvenlik müfrezesine beş metre uzaklıktaki Naasan ailesinden Matematik öğretmeni ve ailesinin evlerine de hiç dokunmadılar." diye konuştu. Tanık, katliamın silahlı teröristler tarafından bu aileleri hedef almak amacıyla düzenlendiğini vurguladı. Öte yandan kadın olan diğer görgü tanığı, katliamın gerçekleştiği Cuma günü silahlıların sayısının geçen Cumaya nazaran çok fazla olduğuna, aralarında Teldo bölgesinden olmayan yabancı yüzlerin bulunduğunu söyledi. Tanık, asayiş güçleri bariyerine semtten Havan topuyla saldırdıklarını, ateş eden Sait Faiz Akş'ı fark eden asayiş güçlerinin kendisine ateş açarak ayağından yaraladıklarını bildirerek yaralının Kefer Laha'daki bir alan hastanesine kaldırıldığına işaret etti. Ardından silahlıların güvenlik bariyerine yoğun şekilde ateş açmaya başladıklarını belirten görgü tanığı, orada bulunan başka bir grubun telsiz aracılığıyla başka gruplarla iletişime geçtiğini belirterek "biz tüm konuşmalarını duyabiliyorduk. Silahlıların büyük bir bölümünün el-Nasiriye, daha önce yakılan ve müfreze olarak bilinen ikinci güvenlik bariyerinin karşısındaki el-Sed bölgesinde yoğunlaştıklarını anladık. Silahlıların bir kısmı ise bulunduğumuz bölgedeki asayiş güçlerini oyalamak için burada kalacaktı" dedi. Tanık, bölgeye farklı yerlerden silahlı grupların geldiğine dikkat çekerek telsizle konuşmaları sırasında silahlıların bize Tel Deheb, Akreb yada Resten gruplarını gönderin dediklerine işaret etti. "Silahlıların arasında köyümüze yabancı yüzler vardı. Onları ilk kez görüyorduk. Burç ve Talf bölgelerinden de silahlılar vardı. Fakat sayıları azdı" diyen görgü tanığı, güvenlik bariyerine eş zamanlı olarak saat 13.30 sularında saldırdıklarını, müfrezeden çok sayıda güvenlik mensubunun katledildiğini, buna karşılık çok sayıda silahlının da öldüğünü söyledi. Silahlıların bir aracı havan topuyla bombaladıklarını, araçtan dumanların yükseldiğini belirterek müfrezedeki mühimmat ve silahları çalıp kuzey semtine götürdüklerini ve aralarında paylaştıklarını kaydetti. Silahlı teröristlerin soydukları müfrezeyi ateşe verdiklerine dikkat çeken tanık, aynı zamanda hastaneyi, hastanenin arkasındaki ormanı yaktıklarını dile getirdi. Tanık, "Müfrezenin düşmesi ardından Akrama Salih adlı şahsın Nidal Bekkur ve Halit Abdülvahid adlı şahıslarla telsizle görüşürken konuşmalarını duydum. Nidal Bekkur kendisine yabancı bir grup göndermesini, başka bir eylem yapacaklarını söyledi. Bu arada Heysem Hallak elindeki silah ve satırla lideri olduğu el-Nasiriye grubuna doğru gitti. Bu grup yaklaşık 200 silahlıdan oluşuyor. En büyük grup olan el-Nasiriye hırsızlık, kaçırma ve katliam gibi eylemler gerçekleştiriyordu" diye belirtti. Müfrezeye el-Nasiriye Bölgesinden ve baraj yolundan saldırdıklarını ifade eden tanık, grubun su deposunun bulunduğu yöne gittiğini, burada baraj yoluna ulaşan yollar bulunduğunu söyledi. Tanık, saat 19.00 sularında katliamın olduğunu öğrendiklerine, müfrezenin düşmesiyle katliamın gerçekleşmesi arasında iki saatlik bir zaman farkı bulunduğuna dikkat çekerek saat 20.00 sularında bir araca doldurdukları kurbanları kuzey tarafındaki Ram camisine taşıdıklarını bildirdi. Saat 20.00 sularında araçlarıyla bölgeden ayrılmaya başladıklarını, bu sırada müfrezenin tamamıyla düştüğünü kaydeden tanık, bu arada ordunun takviye güçlerinin bölgeye hala ulaşmamış olduğunun altını çizdi. Tanık kurbanların el-Seyyid ailesine mensup olduklarını, Muaviye el-Seyyid'in polis subayı olduğunu ve görevinden kopmadığını dile getirerek görevinden ayrılmayan ve onlara katılmayan herkesin hedef alındığını ve hayatının tehlikede olduğunu vurguladı. Polis subayının evinin müfrezeye yakın olması nedeniyle hayatını güvence altına aldığını, bu nedenle köyden ayrılmadığını belirten tanık, "el-Seyyid ailesinden bir aile ve seçimlerde Halk Meclisi Sekreterliğini kazanan Abdülmuti Meşleb'in yakınları olan bir aile hedef alındı. Devlet yanlısı Abdülrezak'ın ailesi de hedefler arasındaydı. Abdülrezzak'ın dört aileden oluşan fertlerinin evleri ve fertlerine saldırıldı. Sadece silahlı olan bir ailenin evine yaklaşmadılar" dedi. Tanık, el-Seyyid ailesinin evlerinin silahlıların civarında olduğuna işaret ederek "iddia edildiği gibi hükümet milisleri (Şebbihalar) bölgeye girip katliamı gerçekleştirmiş olsalar silahlıların çocuklarına neden dokunmadılar? Neden sadece belirli evlerde katliam yapıldı? Katledilen ailelerin evlerine yakın evlere hiç dokunulmadı. Neden Abdülrezzak'ın evinin yakınındaki Bekkur ailesinden hiç kimse ölmedi? Neden sadece Abdülrezzak'ın çocukları katledildi?" diye sordu. Tanık, katliamda tümü silahlı olan Cezire televizyonunun ünlü kameramanının mensup olduğu Faur ailesinden hiç kimseye dokunulmadığını dile getirerek daha önce bu aileden bir kişinin silahlı eylemler sırasında öldüğüne, ardından kardeşinin teslim olduğuna dikkat çekti. Tanık, gözlemcilerin karşısına çıkardıkları cesetlerin bir çoğunun silahlıların yanı sıra katledilen ailelere ait olduğunu kaydetti. SANA - Suriye Arap Haber Ajansı |
yabancı askerler dediği aslında kendi rejimini korumak için getirttiği iran askerleri .
onlar zaten ifşa oldu esed neyi ifşa edeceksin ? |
Ebul Esved nickli Beşşar Esed kafirinin destekçisi Baasçı hain yalan yanlış yazılarla insanların kafalarını karıştırmaya çalışmaktan vazgeç!.. Ey hain Nusayri, Suriye'de desteklediğin Beşşar Esed güçlerinin yaptığı katliamları, katliama maruz kalan mazlum müslümanları üstüne atmaktan utanmaz mısın sen? ALLAH'tan da mı korkmazsın sen? Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejiminin resmi ajansı olan SANA'nın yalanlarıyla bizi kandıracağını mı zannediyorsun ? |
El-Hule Katliamının Tanıkları, Dehşeti Anlattı Hule’de Beşşar Esed yönetimine bağlı ordu birliklerinin yaptığı katliamı kameralara anlatan tanıklar, yürekleri sızlattı. http://www.haksozhaber.net/d/news/33652.jpg 28 Mayıs 2012 Pazartesi 13:25 Suriye'nin Humus kentine bağlı Hule semtinde yaşanan katliamdan yaralı olarak kurtulan, ancak güvenlik gerekçesiyle kimliğini açıklamak istemeyen bir kadın, Esed yönetimine bağlı askerlerin evlerini bastığını, kadın ve çocukları odalara sıkıştırarak üzerlerine ateş açtığını öne sürdü. Olayda babası ve kardeşini kaybettiğini belirten kadın, Özgür Suriye Ordusu güçlerinin Esed yönetimine bağlı askerlerle çatışmaya girmesinin ardından muhalifler tarafından kurtarıldıklarını söyledi.
AA’nın geçtiği görüntülerde başka bir kadın da evlerinde kocası dâhil 12 kişinin öldürüldüğünü, askerlerin yanı sıra Hule'ye beyaz renkli araçlarla giren Şebbiha milislerinin saldırılara katıldığını belirtti. Aynı kadın, saklayarak katliamdan kurtardığı bir çocuğu kameralara gösterdi.
Katliamdan yaralı olarak kurtulan başka bir kadın da kocası evde olmadığı sırada Şebbiha milislerinin saldırdığını, dövülerek evlerine getirilen başka sivillerle birlikte üzerlerine ateş açıldığını söyledi. Ölü taklidi yaparak katliamdan kurtulduğunu anlatan kadın, 3 erkek ve 1 kız çocuğunun katledildiğini ifade etti.
9 yaşındaki Ali Seyyid de evlerine önce tanktan ateş açıldığını, daha sonra kapılarının kırılarak babası ve kardeşinin öldürüldüğünü belirtti.
Bu arada, Türklerin de yaşadığı Humus'un Hule semtindeki katliamdan kurtulan yaralılar, hastaneye dönüştürülen Merkez Camisi'nde yetersiz sağlık koşullarında tedavi edilmeye çalışılıyor.
Suriye Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Cihad Makdisi ise katliamda hükümet güçlerinin herhangi bir sorumluluğu olmadığını belirterek, saldırıyı muhaliflerin gerçekleştirdiğini iddia etmişti. Haksöz-Haber |
Alıntı:
TC Hükümetinden ve Hükümetin İstihbaratının bu konuda TEK BİR BEYANI YOK.... ALLAH AŞKINA YALVARIRIM NE OLUR YALAN-İFTİRA YAPMAYIN.. MOSSADIN ve Darbecilerin çıkarlarına HİZMET etmeyin. |
Alıntı:
|
Sen Beşşar Esed kafirine karşı savaşan mücahidlere ''kafir'' , kafir oğlu kafir Beşşar Esed'e ise ''kahraman'' diyecek kadar sapık birisin. |
ESED 100 MİLYON DOLAR KARŞILIĞI GOLAN’I İSRAİL’E SATTI http://irananaliz.files.wordpress.co...jpg?w=128&h=76 İRAN ANALİZ / Mısır’ın öldürülen eski devlet başkanı Enver Sedat’ın yakın arkadaşı olan Dr. Mahmut Cami’nnin yazdığı “Bildiğim Sedat” adlı kitabında Hafız el Esed ile ilgili şok bilgilere yer verdi. Kitapta Hafız Esed’in 1967 savaşında 100 milyon Amerikan doları karşılığında Golan Tepelerini İsrail’e sattığı ileri sürülüyor. Bir dönemin en önemli ismi olan Sedat’ın söylediklerini Lübnan eski Cumhurbaşkanı Cemayel de doğruluyor. Mısır’daki ilk Danışma Konseyi’nin üyesi olan Dr. Cami’nin kaleme aldığı “Bildiğim Sedat” adlı kitabında mezkur anlaşmadaki parayı Rıfat el Esed ile kardeşi Hafız Esed’in aldığı ve bir İsviçre bankasında çek olarak muhafaza edildiğini söyledi. Kitapta şunlar yazılıyor: “Bir gün sabah Sedat beni yanına aldı özel olarak ve yanımızda hiçbir koruma olmaksızın (Suriye’nin bir parçası olan) Golan Tepelerine gittim. Allah’a yemin ederim ki kendisi elini omzuma koydu ve birlikte Golan Tepelerine karşı duruyorduk. Şunları söyledi: Bak Mahmut. Burası Golan. İsrail bile olsa herhangi bir güç burayı kolaylıkla ele geçirebilir mi? ” Cevaben Sedat’a bunun imkansız olduğunu söyledim. O da bana dedi ki: Sana çok tehlikeli ve gizli bir şey söyleyeceğim. Golan Tepeleri İsrail tarafından 100 milyon dolar karşılığı satın alındı. Hem Hafız Esed hem de Rıfat Esed tarafından alınan bu para bir İsviçre Bankasındaki hesaplarına yatırıldı.” O zaman bunun bedeli Suriye Savunma Bakanı olan Hafız Esed’in 1967 Haziran savaşında Golan Tepelerinde bulunan güçlerini hemen çekmesiydi. Esed bu anlaşma gereği tek bir kurşun bile atılmaksızın güçlerini çekti ve Golan Tepelerini İsrail’e teslim etti. “Bu olaya ve yaşananlara dair tanıklık yapabilirim. 1999 yılına kadar bana verilen bu sırra sadık kaldım. Ta ki “Bildiğim Sedat” adlı kitabımda üstü kapalı bir şekilde işaret edinceye kadar. Burada da tüm detaylara yer vermedim. 2006 yılında el Mihvar adlı televizyon kanalına konuk olarak katıldım. Burada dürüst bir şekilde olaya dair bildiğim her şeyi anlattım. Öyle ki (sunucu) Mutaz bile duyduklarından şok oldu.” diye yazdı Dr. Cami. El Mihver kanalının diğer gün Lübnan eski cumhurbaşkanı Emin Cemayel’i konuk ettiği ve aynı konuda kendisine de soru sorulduğunu aktaran yazar aynen söylediklerini Cemayel’in de doğruladığını belirtti. Akabinde Beyrut’taki el Müstakbel televizyon kanalının kendisini konuya dair konuk almak istediklerini, ancak özür dileyip katılmadığını söyledi. Öte yandan Suriye resmi ajansları olayı hemen yalanlayarak aslı olmadığını öne sürdü. Kaynak: Bawaba |
Alıntı:
Adil hüküm verecek olan Allah (c.c)'tır. |
özgür Baasçı...
MASKEN YIRTILDI be hey DARBECİ ,Statükocu ve TUZAKÇI. sen Türkiyenin Suriyeye girmesini ve AKP iktidarının YIKILMASINI istiyorsun ama BOŞUNA DEBELENİYORSUN... |
İftiracı münafık herif, attığın iftiraların da senin gibi alçak.
Senin yaptığın İran progopandasını deşifre ettiğim için bana münafıkça saldırıyorsun. Gerçek bir Baasçı olan Ebul Esved'e ise gıkını çıkartamıyorsun , çünkü o da senin gibi İran'ı destekliyor değil mi? Senin çok sevdiğin İran Şia Cumhuriyeti, Suriye'deki Baas rejimine destek veriyor sen ise hedef şaşırtmak için utanmadan bana ''Baasçı'' diyorsun. PKK da , İsrail de , İran Şia Cumhuriyeti de , ergenekoncular da ve CeHaPe lideri Kılıçdaroğlu da Beşşar Esed'e ve İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine destek veriyorlar. Sen de kendini ve İran Şia Cumhuriyeti'ni temize çıkartmak için Türkiye'deki İran-Şia lobisinin önde gelen isimlerinden olan Kenan Çamurcu'nun yaptığı gibi etrafa çamur atıp duruyorsun!.. Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimini senin çok sevdiğin ve yalanlarla yalakalığını yaptığın İran Şia Cumhuriyeti destekliyor anladın mı İran'cı herif ? Senin amacını da çok iyi biliyorum. İran'cılık ve İran progopandası yaparak Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorsun. Şah İsmail'in ve yandaşlarının Osmanlı'ya karşı yüklendikleri hain misyonu senin gibi İran'cılar bugün devam ettiriyor. Sen de Şah İsmail gibi zavallı bir piyonsun, haçlıların piyonu!.. Sen İsrail'in ve haçlıların taşeronluğunu yapıyorsun barayev!.. |
Alıntı:
Sen gerçek baasçılara bir şey diyemiyorsun bana ise saldırıyorsun! Çünkü sen İran'cı bir hainsin. ODATV'DEN İRAN VE ESAD'A TAM DESTEK! http://www.aktifhaber.com/odatvden-i...ek-478490h.htm |
Alıntı:
İRAN'IN DESTEKLEDİĞİ ESED KATLİAMI 32'si çocuk 92 kişi Esed'in adamları tarafından önceki gün katledilmişti. O katliamın görüntüleri ortaya çıktı. http://www.aktifhaber.com/iran-suriy...us-367625h.jpg Dünya - 30 Mayıs 2012 13:25 Suriye Hula’da geçtiğimiz haftasonu Esed yönetiminin yaptığı korkunç katliama, İran resmi kaynaklarından itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. İran resmi yetkilileri Pazar günü yaptıkları açıklamada Beşar Esad’a destek için Suriye’ye askeri birlik gönderdiklerini açıkladı. İran Devrim Muhafızları 2. Başkanı İsmail Ka’ani’nin İran resmi haber ajansı ISNA’ya yaptığı açıklama bir süre yayında kaldıktan sonra siteden kaldırıldı. Haberin kaldırılması, bu itirafla İran’ın ne kadar zorda kaldığını gösterdi. http://img811.imageshack.us/img811/8674/367675.jpg HULA'DA 32'Sİ ÇOCUK 92 KİŞİ KATLEDİLMİŞTİ... Açıklamanın 32’si çocuk 92 kişinin öldüğü Hula-Hama katliamı sonrası yapılması dikkat çekici. Her ne kadar haber içeriğinde Devrim Muhafızları başkanı, Suriye’ye gönderilen Devrim Muhafızlarının barışa hizmet ettiğini söylese de İran’ın katliam sonrası resmi ağızdan yaptığı itiraf katliama İran’ın desteği olarak algılandı. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER: 13 BİN İNSAN ÖLDÜRÜLDÜ BM bugüne kadar Suriye’de şiddetin başladığı Mart 2011 tarihinden bu yana 13 bin insanın öldürüldüğünü açıkladı. HULA KENTİNDE KATLİAMI YAŞAYANLAR ANLATTI Suriye’nin Humus kentine bağlı Hula ilçesinde Beşşar Esed yönetimine bağlı ordu birliklerinin yaptığı katliamı kameralara anlatan tanıklar, yürekleri sızlattı. http://www.aktifhaber.com/d/gallery/5596/s.jpg Katliamdan yaralı olarak kurtulan, ancak güvenlik gerekçesiyle kimliğini açıklamak istemeyen bir kadın, Esed yönetimine bağlı askerlerin evlerini bastığını, kadın ve çocukları odalara sıkıştırarak üzerlerine ateş açtığını öne sürdü. Hula'da Yapılan Katliam Görüntüleri (+18) Olayda babası ve kardeşini kaybettiğini belirten kadın, Özgür Suriye Ordusu güçlerinin Esed yönetimine bağlı askerlerle çatışmaya girmesinin ardından muhalifler tarafından kurtarıldıklarını söyledi. Başka bir kadın da evlerinde kocası dâhil 12 kişinin öldürüldüğünü, askerilerin yanı sıra Hula’ya beyaz renkli araçlarla giren İran destekli Şebbiha milislerinin saldırılara katıldığını belirtti. Aynı kadın, saklayarak katliamdan kurtardığı bir çocuğunu kameralara gösterdi. Katliamdan yaralı olarak kurtulan başka bir kadın da kocası evde olmadığı sırada Şebbiha milislerinin saldırdığını, dövülerek evlerine getirilen başka sivillerle birlikte üzerlerine ateş açıldığını söyledi. Ölü taklidi yaparak katliamdan kurtulduğunu anlatan kadın, 3 erkek ve 1 kız çocuğunun katledildiğini ifade etti. 9 yaşındaki Ali Seyyid de evlerine önce tanktan ateş açıldığını, daha sonra kapılarının kırılarak babası ve kardeşinin öldürüldüğünü belirtti. Bu arada, Türklerin de yaşadığı Humus’un Hula ilçesindeki katliamdan kurtulan yaralılar, hastaneye dönüştürülen Merkez Camisi’nde yetersiz sağlık koşullarında tedavi edilmeye çalışılıyor. SURİYELİ DİPLOMATLAR SINIRDIŞI EDİLDİ Suriye'nin çocuk katliamı sonrası, ABD ve Fransa ülkelerinde bulunan Suriyeli diplomatları sınırdışı etme kararı aldı. Tükriye'de bugün Ankara'daki Suriyeli diplomatların 72 saat içerisinde Türkiye'den ayrılması için süre verdi Aktif Haber http://www.aktifhaber.com/iranin-des...mi-611182h.htm |
Suriye'lileri öldürdüğünü itiraf eden İran'lı terörist (İran Devrim Muhafızı)
Alıntı:
|
@Ebul Esved
ALLAH (c.c.) beni İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine karşı savaşan ve şehid olan Suriye'li mücahidlerle , seni de Beşşar Esed kafiri ile birlikte haşretsin. Sen de bu söze amin diyebiliyorsan de!.. |
özgür Baasçı ...
bindin bi alamete gidiyorsun kıyamete ....kendi hayatını kahrediyorsun çünkü bilmeden konuşuyor ve yazıyorsun.. rehberi karga olanın burnı pislikten çıkmaz . lütfen gittiğin yolu sorgula. Baas rejimi şöyledir veya böyledir amma sen İranı ve Şiiliği bu işlere karıştırarak ümmeti FESADA düşürüyorsun bilerek veya bilmeyerek DİKKAT ET.. Suriyede ne olduğu bence hala NET değil ,haa senin tabirinle sünniler öldürülüyor mu ? öyle zannediyorum çünkü Suriyenin Polisi bizim Polisimiz gibi Başarılı değil Askerde ne yaptığını bilemiyor önüne çıkanı öldürüyor gibi bi durumda olamaz mı ? olabilir fakat Muhalifleri de birileri DOLMUŞA getirip KULLANIYOR olamaz mı ? Suriye HÜKÜMETİ DE bizim pkk ile uğraştığımız gibi Terörle Mücadele ediyor durumunda ve Şikayet ediyor. |
Sen bir dediği bir dediğini tutmayan İran'cının tekisin. İran Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine destek verdiği sürece kınanacaktır. Sen İran'cı olduğun için ve ben de İran'ı ,Baas rejimine verdiği destekten dolayı, eleştirdiğim için sen bana iftiralar atarak saldırıyorsun. Oarada gerçek bir baasçı olan ebul esved duruyor. Hadi erkeksen ona da birşeyler desene hain herif ? Sen Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine karşı açıkça delikanlı gibi tavır alamıyorsun ve bu rejimi savunmaya kalkıyorsun sonra bir de bana utanmdadan sıkılmadan ''baasçı'' diyorsun? Senin yüzünde eşek derisi mi var?! |
Alıntı:
Allah' şükürler olsun ki, bizler Resulullah (s.a.a.v)'ın iki ağır emaneti olan Kuran-ı Kerim ve Ehlibeyt yolundayız. |
Hz. Muaviye'ye ''kafir'' deme pis herif! Sahabelere karşı, saygılı olacaksın Baasçı Beşşar Esed destekçisi Nusayri!.. |
1400 küsür yıl öncesinin YARASINI KANATMAK hiç kimseye bi Hayır getirmez..
Olayın sorumluları ahirete göçmüş ve hesabını verirler onun için birde biz VEBAL altına girmeyelim.... Lütfen VEBAL altına girici mesajlar yazmıyalım |
Baasçı Ebul Esved'e karşı pek bir kibar oldun sen. ;ı: Kimmiş gerçek baasçı , darbeci , ergenekoncu açıkça ortaya çıkıyor. |
Alıntı:
"Ey Ali seni ancak mümin sever ve senden ancak kafir nefret eder." (Hadisi şerif) Allah'a şükürler olsun sahabelere saygılıyız. Biz sadece Hz. Resulullah (s.a.a.v)'a ve Ehlibeyt'e zulmedenlere karşıyız. İnşallah, Allah Teala beni Resulullah (s.a.a.v) ve Ehlibeyt (a.s)'iyle birlikte haşreder. Senide Muaviye ve yezit gibi kafirlerle haşreder. Allah' şükürler olsun ki, bizler Resulullah (s.a.a.v)'ın iki ağır emaneti olan Kuran-ı Kerim ve Ehlibeyt yolundayız. Asıl sen saygılı ol, önce insan ol. |
Özgür Suriye
Senin gibi iftiracıların şerrinden Allah'a sığınıyorum ve bu tartışmayı daha fazla uzatmıyorum. Adil hüküm verecek olan Allah (c.c)'tır. Artık senin fitne dolu yazılarına yanıt vermeyeceğim. |
Ehli Beyt istismacısı Ebul Esved, Hz. Muaviye kafir değildir , oğlu yezid de kafir değildir. Ama Yezid zalimmiş biz de kendisini çok sevmeyiz zaten. Ben de senin gibi, Beşşar Esed kafirine destek veren iftiracı Nusayrilerin şerlerinden ALLAH'a sığınırım. |
Alıntı:
|
Ey Ehli Beyt istirmacısı hani benim mesajlarıma cevap yazmayacaktın?! ALLAH (c.c.) beni Hz. Ebu Bekir , Hz. Ömer , Hz. Osman , Hz. Ali ve Beşşar Esed rejimine karşı cihad edip şehid olan mücahidlerle birlikte haşretsin , seni de çok sevdiğin ve progopandasını yaptığın Beşşar Esed kafiri ile birlikte haşretsin. Amin. |
Cesarette son nokta ! İdlib'in Taftanaz ilçesinde Suriye'li müslümanlar Beşşar Esed'in askerlerinin , tanklarının ve keskin nişancılarının önünde Beşşar Esed'in idamını istiyorlar ve Beşşar'la dalga geçip Beşşar'ı aşağılıyorlar!
''Beşşar sen doktor musun yoksa eşek mi? Ateş altında , kuşatma altında yine senin idamını istiyoruz ey Beşşar! ALLAH'tan başkasına boyun eğmeyeceğiz ! Dinle! Ey Beşşar! Ey korkak! Biz adamlar tarafından yönetilmek istiyoruz , kadınlar tarafından değil! Burası Tehran değil , Taftanaz'dır; özgürlerin şehridir! ALLAH'tan başkasına boyun eğmeyiz! Beşşar'a da , Nasrullah'a da , (Ahmedi)Nejad'a da boyun eğmeyeceğiz!.. Biz Taftanaz'da Şebbihaları (Beşşar'ın çetelerini) avlayacağız! Hiç farketmez; buraya kaç tane domuz (Şebbiha) getirirsen getir, biz, ALLAH'tan başkasına boyun eğmeyeceğiz!'' |
Suriye Direnişi Haber-Yorum:
Baas Lobisi Hula katliamını da görmedi... Ümmet'in çocukları katledilirken Baas lobisi hala Dezenformasyon peşinde mi yoksa?.. Suriye'li bebeklerin kanı çok mu ucuz sizce?... Yoksa yine komplo teorileri üretip sanal senaryoların arkasına saklanarak ahlaksız duruşunuzu sürdürecek misiniz?.. Afaki söylemleriniz ve hayali sloganlarınız başınızı yesin emi?.. Çakma Siyonizm karşıtlığı numaraları sizin işiniz... Sahte Anti-Emperyalizmcilik oyunları size yakışıyor... ''Takva''yı ''Takiyye''ye kurban ettiniz... Somut gerçeklikleri soyut masal ve mavallara feda ettiniz... Yüreğiniz yetiyorsa yayınlayın bu vahşeti... Biz söyledikten sonra yayınlarsanız size bakışımız değişmez gerçi... Satılık kalemler... Kiralık beyinler... Hakkı çarpıtmayı meslek edinmiş Şeytanlar... Sizden de Reel-Politizme dayalı mücadelenizden! de utanıyorum... Bu utancı bize yaşattığınız için Allah sizi bildiği gibi yapsın... Katledilen yavrularda mı sizi harekete geçirmeye yetmiyor?.. Çiğnenen namuslarda mı sizin ayağa kalkmanıza kafi gelmiyor... Suriye halkını arkadan vurdunuz... Mazlumların sırtlarından bıçakladınız, hançerlediniz... Veyl olsun size ve inancınıza... Yazıklar olsun savunduğunuz davanıza... Bizimle sizin aranızda vahdet mümkün değil... ''Vahşet'' varken ''Vahdet'' olur mu siz söyleyin?.. |
All times are GMT +3. The time now is 14:51. |