Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   İdris Naim Şahin'i Protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162689)

Menderesay 05-24-2012 17:34

İdris Naim Şahin'i Protesto ediyorum

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Uludere'de 34 kişinin hayatını kaybettiği bombardımanın emrini Hava Kuvvetleri'nde görüntüleri izleyen komutanların verdiğini söyledi. Şahin, "Filmin bütününe bakıldığında özür dilenecek bir yanı yoktur" dedi.

unsparing 05-24-2012 17:52

Çok doğru söylemiş bende özür dilenecek bir olay göremiyorum ...

Menderesay 05-24-2012 17:54

O zaman sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum
34 tane vatandaşımız ölmüş ve özür dilenecek durum yok öylemi?

Hüseyin Çelik, Bakan Şahin'in açıklamalarının önemli bir kısmına katılmadığını ifade ederek, ''Sayın Bakanın bu yaklaşımını ve üslubunu insani bulmuyoruz. Sayın Bakanın üslubunun ve yaklaşımının AK Parti hükümetine ve AK Parti'ye ait bir yaklaşım ve üslup olmadığı da ortadadır'' dedi.

unsparing 05-24-2012 18:00

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009442)
O zaman sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum
34 tane vatandaşımız ölmüş ve özür dilenecek durum yok öylemi?
Hüseyin Çelik de açıklama yaptı insani bulmuyorum diye

Ne yani bir kaza sonucu öldüler diye kaçakçı olduklarını unutucaz pkk bayraklarına sarılı bayraklarla defnedildiler
bunuda yutucaz kaçağı kimle yaptıklarınıda biliyoruz bunuda görmezden gelicez bide özür dilicez işte benim vicdanım
buna el vermez...

Menderesay 05-24-2012 18:04

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009443)
Ne yani bir kaza sonucu öldüler diye kaçakçı olduklarını unutucaz pkk bayraklarına sarılı bayraklarla defnedildiler
bunuda yutucaz kaçağı kimle yaptıklarınıda biliyoruz bunuda görmezden gelicez bide özür dilicez işte benim vicdanım
buna el vermez...

Onlar kaçakçı ise önlesin o zaman önü kesilsin kaçakçılığın, başka geçim kaynağı yok
Hükümet 9 yıldır iktidarda değilmi?
Ölenler arasında korucular da var onlar da mı pkk'lı ?

Hür Beyan 05-24-2012 18:16

idris naim şahin bence artık partimizden atılmalıdır.

unsparing 05-24-2012 18:16

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009444)
Onlar kaçakçı ise önlesin o zaman önü kesilsin kaçakçılığı başka geçim kaynağı yok
Hükümet 9 yıldır iktidarda değilmi?
Ölenler arasında korucular da var onlar da mı pkk'lı ?

Şimdide devleti suçlamışsın geçim kaynaklarını devlet önlesin diyosun önlesin o zaman orası devlete kalmış beni bağlamaz 9 yıldır
iktidarda olabililer beğenmeyende oy vermez olur biter ölenler arasında korucular varmış yahu adamlar kaçağı pkkyla yapıyo diyorum

Menderesay 05-24-2012 18:23

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009446)
idris naim şahin bence artık partimizden atılmalıdır.

kesinlikle katılıyorum partimize zarar veriyor

Menderesay 05-24-2012 18:27

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009447)
Şimdide devleti suçlamışsın geçim kaynaklarını devlet önlesin diyosun önlesin o zaman orası devlete kalmış beni bağlamaz 9 yıldır
iktidarda olabililer beğenmeyende oy vermez olur biter ölenler arasında korucular varmış yahu adamlar kaçağı pkkyla yapıyo diyorum

Devleti suçlamıyorum kaçakçılık yapıyorlardı demek bahanedir kaçakçılık yapıyorlarsa cezası ölümmüdür? biz iktidarın da yanlışları söyleyeceğiz ki daha ileriye gidebilelim kaçağı pkk ile mi yapıyo kanıtı varmı?

unsparing 05-24-2012 18:40

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009452)
Devleti suçlamıyorum kaçakçılık yapıyorlardı demek bahanedir kaçakçılık yapıyorlarsa cezası ölümmüdür? biz iktidarın da yanlışları söyleyeceğiz ki daha ileriye gidebilelim kaçağı pkk ile mi yapıyo kanıtı varmı?

Kaçakçılığın cezası ölümdür gibi bir anlam çıkartmak biraz uğraştırmışdır seni her neyse
o bölgede pkk nın içinde olmadığı yada yönetmediği bir kaçakçılık varmı ırağa kadar gideceksin elini kolunu sallaya
sallaya işini yapıp dönüceksin bence sen başka bir dünyada yaşıyosun bunlarıda sana ben mi anlatıcam bu
"pkk nın yönettiği kaçakçılık olayıdır." İçişleri Bakanında söylediği gibi.

Menderesay 05-24-2012 18:54

Bu görüş Ak partiyle bağdaşmıyor Hüseyin Çelik çok güzel açıklama yapmış başka söze gerek yok..Başbakanımızın yaptığı açıklamaya gelince

"Başbakan Erdoğan geçen pazartesi günü yine İslambad'a yaptığı açıklamada Uludere'de "hata " yapıldığını ilk kez kabul etmiş,üstelik "özrü de açıkladık "demişti.Resmi bir yetkili tarafından özür dilendiğine ilişkin bir kayda rastlanmasada,Başbakan'ın bu sözleriyle iyimser bir açıdan bakıldığına ,en azından kısmi bir özür olarak değerlendirilebilir"

Kaynak

EpiVaTeS 05-24-2012 18:55

geceyarısı hakkarinin bir köyüne herkesten habersiz gidip muhtar ve köylülerle çay içen bir bakan görmeyeli uzun yıllar oldu...
idris naim şahin iyidir hoştur...
arada gaflar yapsada güzel insandır...

EpiVaTeS 05-24-2012 18:56

birde şu var sınıra 600 mt mesafede vur emri vardır...
izinsiz girdiğinizde vurulursunuz elbetteki bu durum gerçeği değiştirmez...

gidenleri geri getirmez...
ALLAH günahlarını affeylesin o insanların...

Menderesay 05-24-2012 18:57

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009453)

Kaçakçılığın cezası ölümdür gibi bir anlam çıkartmak biraz uğraştırmışdır seni her neyse
o bölgede pkk nın içinde olmadığı yada yönetmediği bir kaçakçılık varmı ırağa kadar gideceksin elini kolunu sallaya
sallaya işini yapıp dönüceksin bence sen başka bir dünyada yaşıyosun bunlarıda sana ben mi anlatıcam bu
"pkk nın yönettiği kaçakçılık olayıdır." İçişleri Bakanında söylediği gibi.

Şimdi o vefat eden korucularda pkk'nın yönetiiği kaçakçılık olayının bir parçasımıdır?

unsparing 05-24-2012 19:02

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009454)
Bu görüş Ak partiyle bağdaşmıyor Hüseyin Çelik çok güzel açıklama yapmış başka söze gerek yok..Başbakanımızın yaptığı açıklamaya gelince

"Başbakan Erdoğan geçen pazartesi günü yine İslambad'a yaptığı açıklamada Uludere'de "hata " yapıldığını ilk kez kabul etmiş,üstelik "özrü de açıkladık "demişti.Resmi bir yetkili tarafından özür dilendiğine ilişkin bir kayda rastlanmasada,Başbakan'ın bu sözleriyle iyimser bir açıdan bakıldığına ,en azından kısmi bir özür olarak değerlendirilebilir"

Kaynak

Hüseyin Çelik şunu demiş bunu demiş o bir siyasi tabikide Ak partinin çıkarları için kürtlerin
oyunu kaybetmek istemez bir özür yüzünden değil mi

unsparing 05-24-2012 19:03

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009457)
Şimdi o vefat eden korucularda pkk'nın yönetiiği kaçakçılık olayının bir parçasımıdır?

Sence ?

Menderesay 05-24-2012 19:28

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009459)
Sence ?

Cevabını biliyorsun zaten sonuçta hayatını kaybeden insanlar var insanları kazanmak lazım ayrıca pkk ile kaçakçılık yaptıklarına dair bir kanıt yok ayrıca soruyu ben size sormuştum

Menderesay 05-25-2012 22:14

Uludere 'de ölenlerin 26'sı korucu ailelerinden olmasına rağmen bakan onları figüran olarak nitelendiriyor

barayev 05-26-2012 11:39

İdris Naim diline sahip çıkamamıştır ve dedikleri asla Ak parti hükümetinin görüşleri değildir.

beko_heko 05-28-2012 14:46

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009441)
Çok doğru söylemiş bende özür dilenecek bir olay göremiyorum ...

Aynı şeyi bende düşünüyorum.Özür dilenicek birşey görmüyorum aynı şekilde tazminatlar da verilsin istemiyorum.Ben orada ölenlere şunu sormak istiyorum.
Bulunulan yer bir terör bölgesi ve siz bunu bile bile neden orada bulunuyorsunuz ?

Sevban 05-28-2012 15:31

Uludere bir katliamdır...
Ve sayın Şahin gafın kralını yapmıştır.

Cihannur 05-28-2012 15:54

Alıntı:

Sevban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009914)

Uludere Olayı'nda terörist oldukları sanılarak bombalanıp hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımızın, terörist olmadıklarının bilinerek öldürüldüklerini düşünmüyorsun herhalde?

Menderesay 07-18-2012 18:03

Alıntı:

Sevban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009914)
Ve sayın Şahin gafın kralını yapmıştır.

gaf yapmayada devam ediyor

barayev 07-18-2012 19:16

Uludere Katliamsa gidin onu ORDUNUZA Sorun yüreğiniz yetiyorsa tabii.

Menderesay 07-21-2012 23:16

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013934)
Uludere Katliamsa gidin onu ORDUNUZA Sorun yüreğiniz yetiyorsa tabii.

Önemli olan haklı olmaktır sen haklı olduktan sonra karşında kimin olduğu önemli değildir ya da sende haksız olduktan sonra arkanda kimin olduğu önemli değildir kurumlar içinde görevini yerine getirmeyen ihmal eden insanlar hesap veriyor zaten Mahkemeler hesap soruyor zaten hayatını kaybedenler arasında 12 yaşında çoçuklar bile vardır katliam değildir de nedir?

Sen adını koy o zaman nedir?

12 yaşında bile olan masum insanlar ölmüş ve hala bunu savunuyorsunuz sizi anlayamıyorum..!

Fatih Hakan 07-22-2012 01:19

Zalim bunlar zalim Menderesay bunlara fazla kafana takma hiç bir zaman akilanmazlar

Menderesay 07-22-2012 20:12

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014256)
Zalim bunlar zalim Menderesay bunlara fazla kafana takma hiç bir zaman akilanmazlar

Eyvallah Allah razı olsun

barayev 07-22-2012 22:55

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014235)
Önemli olan haklı olmaktır sen haklı olduktan sonra karşında kimin olduğu önemli değildir ya da sende haksız olduktan sonra arkanda kimin olduğu önemli değildir kurumlar içinde görevini yerine getirmeyen ihmal eden insanlar hesap veriyor zaten Mahkemeler hesap soruyor zaten hayatını kaybedenler arasında 12 yaşında çoçuklar bile vardır katliam değildir de nedir?

Sen adını koy o zaman nedir?

12 yaşında bile olan masum insanlar ölmüş ve hala bunu savunuyorsunuz sizi anlayamıyorum..!

AKP den öncesi bu ülkede 80 yıldır ASKERİ VESAYET düzeni vardı 27 MAYIDA TSK Milletin Seçtiği BAŞBAKANI VE 2 BAKANI İDAM etmiştir VE Darbeler yaparak ülkeye EL KOYDUĞUNDA hangi deliğin içindeydin ? Milletin seçtiği Hükümetlere Darbeler Muhturalar olurken ve Seçilmişler bi ONBAŞININ karşısında KONUŞAMAZKEN Yüreğin Vicdanın CÜZDANINDA MIYDI ?
AKP Türkiyeyi CEBERRUT DEVLETİN baskı ve zulumlerinde KURTARMA adına KATİLLERİN ve onlara ALKIŞ tutan KAHPELERİN karşısında Kelle Koltukta yalnızca mücadele ederken senin Statükocu CHP,MHP,BDP ve Darbeci Solun NERDEYDİ ?
Güneydoğuda OHAL bölgelerinde 12 BİN Faili Meçhullar oluken ABD de veya ORDUEVİNDE Mİ YAŞIYORDUN ?

Menderesay 07-24-2012 23:44

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014353)
AKP den öncesi bu ülkede 80 yıldır ASKERİ VESAYET düzeni vardı 27 MAYIDA TSK Milletin Seçtiği BAŞBAKANI VE 2 BAKANI İDAM etmiştir VE Darbeler yaparak ülkeye EL KOYDUĞUNDA hangi deliğin içindeydin ? Milletin seçtiği Hükümetlere Darbeler Muhturalar olurken ve Seçilmişler bi ONBAŞININ karşısında KONUŞAMAZKEN Yüreğin Vicdanın CÜZDANINDA MIYDI ?
AKP Türkiyeyi CEBERRUT DEVLETİN baskı ve zulumlerinde KURTARMA adına KATİLLERİN ve onlara ALKIŞ tutan KAHPELERİN karşısında Kelle Koltukta yalnızca mücadele ederken senin Statükocu CHP,MHP,BDP ve Darbeci Solun NERDEYDİ ?
Güneydoğuda OHAL bölgelerinde 12 BİN Faili Meçhullar oluken ABD de veya ORDUEVİNDE Mİ YAŞIYORDUN ?

akp değil AK PARTİ önce ismini doğru kullanın lütfen Dediğiniz gibi AK Parti Karşıtı olsaydım bu forumda işim olmazdı ben yapıcı eleştiride bulunuyorum doğruya doğru yanlışa yanlış haklıya haklı haksıza haksız diyorum haksızlık karşsında susan dilsiz şeytandır.

barayev 07-24-2012 23:47

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014463)
akp değil AK PARTİ önce ismini doğru kullanın lütfen Dediğiniz gibi AK Parti Karşıtı olsaydım bu forumda işim olmazdı ben yapıcı eleştiride bulunuyorum doğruya doğru yanlışa yanlış haklıya haklı haksıza haksız diyorum haksızlık karşsında susan dilsiz şeytandır.

Uludereyi ve 12 bin faili meçhulu,pkk yı,dhkp-c , TERÖRÜ ve gelmiş geçmiş bütün olumsuzlukları Darbeci
Hain GENERALLERİNDE ara...

Menderesay 01-24-2013 21:13

İçişleri Bakanlığı'na İdris Naim Şahin'in yerine Muammer Güler Getirildi Hayırlısı olsun

formale 01-25-2013 11:46

Makamına Muammer Güler geldi hayırlı olsun.

Cuneyt Bulut 02-12-2013 05:36

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1009439)
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Uludere'de 34 kişinin hayatını kaybettiği bombardımanın emrini Hava Kuvvetleri'nde görüntüleri izleyen komutanların verdiğini söyledi. Şahin, "Filmin bütününe bakıldığında özür dilenecek bir yanı yoktur" dedi.

Tabi,tazminat odendi. bildigim kadari. Ama suan erken, AKP calisiyor ama ne yapsinlar. Din dusmanlari onlari devamli s;kistirmaya calisiyorlar.

Simdi Ordunun icinde hainlerin var oldugunu herkes bilmektedir, ama o 34 kisi tam olarak kimdi? ve kimlerdi? Ve orda tam olarak neyapiyorlardi? Neden boyle bir durum yasandi ve amac neydi?

Bakarsan Genelkurmay baskani ve ordaki yasiyanlarin aciklamalari birbirini tutmuyor. Lakin, bana gore, ikiside yanlis.

1.ci O insanlar nezaman kuzey irakka gectiler? Onlara kuzey irakka gecmeleri icin kim izin verdi?
2.ci TSK hata yapmadiysa, devlet neden tazminat oduyor?
3.cu Bu bir oyunmu? Masum insanlarin katledilmesi ile bir amacmi planlandi?
4.cu PKK ve Ordu arasinda isbirligimi mevcut?
5.ci O insanlar geri geldiklerinde, askerler durdurdularmi?
6.ci Kacakciligin riski olum degilmi? (ayni hirsizligin riski gibi) ozaman neden tazminat?
7.ci O insanlarin arasinda PKKlilar varmiydi?

Bilesenizki, ordu'nun ve meclisin icinde cok hain mevcut. ama ben AKP'ye guveniyorum.
Alıntı:

Şahin, "Filmin bütününe bakıldığında özür dilenecek bir yanı yoktur" dedi.
Dogrusunu Allah biliyor, ve muslumanlar icin sabirli olmak gerekiyor. bu zamana kadar bu sawas 50bin'den daha fazla hayat kaybina sebep oldu. dindar bir millet, dindar bir devlet, dindar bir ordu ile rahatlariz inshaAllah.

Rendering35 02-12-2013 11:29

Alıntı:

Cuneyt Bulut Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1034578)
Tabi,tazminat odendi. bildigim kadari. Ama suan erken, AKP calisiyor ama ne yapsinlar. Din dusmanlari onlari devamli s;kistirmaya calisiyorlar.

Simdi Ordunun icinde hainlerin var oldugunu herkes bilmektedir, ama o 34 kisi tam olarak kimdi? ve kimlerdi? Ve orda tam olarak neyapiyorlardi? Neden boyle bir durum yasandi ve amac neydi?

Bakarsan Genelkurmay baskani ve ordaki yasiyanlarin aciklamalari birbirini tutmuyor. Lakin, bana gore, ikiside yanlis.

1.ci O insanlar nezaman kuzey irakka gectiler? Onlara kuzey irakka gecmeleri icin kim izin verdi?
2.ci TSK hata yapmadiysa, devlet neden tazminat oduyor?
3.cu Bu bir oyunmu? Masum insanlarin katledilmesi ile bir amacmi planlandi?
4.cu PKK ve Ordu arasinda isbirligimi mevcut?
5.ci O insanlar geri geldiklerinde, askerler durdurdularmi?
6.ci Kacakciligin riski olum degilmi? (ayni hirsizligin riski gibi) ozaman neden tazminat?
7.ci O insanlarin arasinda PKKlilar varmiydi?

Bilesenizki, ordu'nun ve meclisin icinde cok hain mevcut. ama ben AKP'ye guveniyorum.
Dogrusunu Allah biliyor, ve muslumanlar icin sabirli olmak gerekiyor. bu zamana kadar bu sawas 50bin'den daha fazla hayat kaybina sebep oldu. dindar bir millet, dindar bir devlet, dindar bir ordu ile rahatlariz inshaAllah.

Sabır kardeşim sabır

barayev 02-12-2013 17:43

Doğunun şanındandır Ağlamak,Yalvarmak ve İstismacılık yapmak.

Shaguj 02-13-2013 08:35

Bende tam tersi Hüseyin Çelik gibi Mehmet Metiner gibi Uluderede sanki evinde oturan vatandaş ölmüş gibi ortalığı ayağa kaldıran PKK ile paralel çizgiler taşıyabilen kişilerin akp ne ara bu kadar çoğaldığını anlamıyor ve protesto ediyorum.Empati yapmak iyidir lakin teröristle,teröristlere ağlayanlarla,onlarla aynı çizgide buluşabilenlerle empati falan yapılmaz.İdris Naim Şahin politikanın inceliklerini ( rol yapmayı ) bilmediği için harcandı fakat birçok konuda haklıydı.Uluderede ölenlerden sadece katırlar masumdu başka kimse değil.Tam tersi acaba o grup kaçakçı (bana göre terörist veya terörün finansmanı olan kişiler) değilde karakollarımızdan birini basan bir grup olsa ve 34 askerimiz şehit olsa ne 130 bin lira para verilirdi nede birileri bu kadar kuyruk acısı duyardı işte bizimde en çok zorumuza giden şey bu...

Menderesay 12-25-2013 19:35

ve istifa etti

Menderesay 01-27-2014 01:06

Burdan bir kez daha protesto ediyorum partiye zor gününde yalnız bıraktı

Menderesay 01-27-2014 01:13

'Şefkat Tepe, Başbakan'ı hain gibi gösteriyor'

'Şefkat Tepe, Başbakan'ı hain gibi gösteriyor'

http://i.radikal.com.tr/480x325/2013...mf1842891.Jpeg

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Samanyolu Tv'de yayınlanan 'Şefkat Tepe' dizisinin 'Başbakan'ı hain gibi gösterdiğini' iddia ederek 'artık durmalılar' dedi.

Kaynak:radikal

Şefkat tepe adlı dizi çözüm sürecine ve türkiye ye zarar veriyor.

Yapmış oldukları yayını esefle kınıyorum..

Beşinci boyut,büyük buluşma,sırlar dünyası gibi güzel programlar yapan bir grupun şefkat tepe gibi başbakana kadar uzanan iftiralarını protesto ediyorum.

copil 02-02-2014 07:50

bu adamı ben bir türlü çözemedim. Bi o tarafta bi bu tarafta

All times are GMT +3. The time now is 13:57.