![]() |
İdris Naim Şahin'i Protesto ediyorum
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Uludere'de 34 kişinin hayatını kaybettiği bombardımanın emrini Hava Kuvvetleri'nde görüntüleri izleyen komutanların verdiğini söyledi. Şahin, "Filmin bütününe bakıldığında özür dilenecek bir yanı yoktur" dedi.
|
Çok doğru söylemiş bende özür dilenecek bir olay göremiyorum ...
|
O zaman sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum
34 tane vatandaşımız ölmüş ve özür dilenecek durum yok öylemi? Hüseyin Çelik, Bakan Şahin'in açıklamalarının önemli bir kısmına katılmadığını ifade ederek, ''Sayın Bakanın bu yaklaşımını ve üslubunu insani bulmuyoruz. Sayın Bakanın üslubunun ve yaklaşımının AK Parti hükümetine ve AK Parti'ye ait bir yaklaşım ve üslup olmadığı da ortadadır'' dedi. |
Alıntı:
bunuda yutucaz kaçağı kimle yaptıklarınıda biliyoruz bunuda görmezden gelicez bide özür dilicez işte benim vicdanım buna el vermez... |
Alıntı:
Hükümet 9 yıldır iktidarda değilmi? Ölenler arasında korucular da var onlar da mı pkk'lı ? |
idris naim şahin bence artık partimizden atılmalıdır.
|
Alıntı:
iktidarda olabililer beğenmeyende oy vermez olur biter ölenler arasında korucular varmış yahu adamlar kaçağı pkkyla yapıyo diyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kaçakçılığın cezası ölümdür gibi bir anlam çıkartmak biraz uğraştırmışdır seni her neyse o bölgede pkk nın içinde olmadığı yada yönetmediği bir kaçakçılık varmı ırağa kadar gideceksin elini kolunu sallaya sallaya işini yapıp dönüceksin bence sen başka bir dünyada yaşıyosun bunlarıda sana ben mi anlatıcam bu "pkk nın yönettiği kaçakçılık olayıdır." İçişleri Bakanında söylediği gibi. |
Bu görüş Ak partiyle bağdaşmıyor Hüseyin Çelik çok güzel açıklama yapmış başka söze gerek yok..Başbakanımızın yaptığı açıklamaya gelince
"Başbakan Erdoğan geçen pazartesi günü yine İslambad'a yaptığı açıklamada Uludere'de "hata " yapıldığını ilk kez kabul etmiş,üstelik "özrü de açıkladık "demişti.Resmi bir yetkili tarafından özür dilendiğine ilişkin bir kayda rastlanmasada,Başbakan'ın bu sözleriyle iyimser bir açıdan bakıldığına ,en azından kısmi bir özür olarak değerlendirilebilir" Kaynak |
geceyarısı hakkarinin bir köyüne herkesten habersiz gidip muhtar ve köylülerle çay içen bir bakan görmeyeli uzun yıllar oldu...
idris naim şahin iyidir hoştur... arada gaflar yapsada güzel insandır... |
birde şu var sınıra 600 mt mesafede vur emri vardır...
izinsiz girdiğinizde vurulursunuz elbetteki bu durum gerçeği değiştirmez... gidenleri geri getirmez... ALLAH günahlarını affeylesin o insanların... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hüseyin Çelik şunu demiş bunu demiş o bir siyasi tabikide Ak partinin çıkarları için kürtlerin oyunu kaybetmek istemez bir özür yüzünden değil mi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uludere 'de ölenlerin 26'sı korucu ailelerinden olmasına rağmen bakan onları figüran olarak nitelendiriyor
|
İdris Naim diline sahip çıkamamıştır ve dedikleri asla Ak parti hükümetinin görüşleri değildir.
|
Alıntı:
Bulunulan yer bir terör bölgesi ve siz bunu bile bile neden orada bulunuyorsunuz ? |
Uludere bir katliamdır...
Ve sayın Şahin gafın kralını yapmıştır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uludere Katliamsa gidin onu ORDUNUZA Sorun yüreğiniz yetiyorsa tabii.
|
Alıntı:
Önemli olan haklı olmaktır sen haklı olduktan sonra karşında kimin olduğu önemli değildir ya da sende haksız olduktan sonra arkanda kimin olduğu önemli değildir kurumlar içinde görevini yerine getirmeyen ihmal eden insanlar hesap veriyor zaten Mahkemeler hesap soruyor zaten hayatını kaybedenler arasında 12 yaşında çoçuklar bile vardır katliam değildir de nedir? Sen adını koy o zaman nedir? 12 yaşında bile olan masum insanlar ölmüş ve hala bunu savunuyorsunuz sizi anlayamıyorum..! |
Zalim bunlar zalim Menderesay bunlara fazla kafana takma hiç bir zaman akilanmazlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
AKP den öncesi bu ülkede 80 yıldır ASKERİ VESAYET düzeni vardı 27 MAYIDA TSK Milletin Seçtiği BAŞBAKANI VE 2 BAKANI İDAM etmiştir VE Darbeler yaparak ülkeye EL KOYDUĞUNDA hangi deliğin içindeydin ? Milletin seçtiği Hükümetlere Darbeler Muhturalar olurken ve Seçilmişler bi ONBAŞININ karşısında KONUŞAMAZKEN Yüreğin Vicdanın CÜZDANINDA MIYDI ? AKP Türkiyeyi CEBERRUT DEVLETİN baskı ve zulumlerinde KURTARMA adına KATİLLERİN ve onlara ALKIŞ tutan KAHPELERİN karşısında Kelle Koltukta yalnızca mücadele ederken senin Statükocu CHP,MHP,BDP ve Darbeci Solun NERDEYDİ ? Güneydoğuda OHAL bölgelerinde 12 BİN Faili Meçhullar oluken ABD de veya ORDUEVİNDE Mİ YAŞIYORDUN ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Uludereyi ve 12 bin faili meçhulu,pkk yı,dhkp-c , TERÖRÜ ve gelmiş geçmiş bütün olumsuzlukları Darbeci Hain GENERALLERİNDE ara... |
İçişleri Bakanlığı'na İdris Naim Şahin'in yerine Muammer Güler Getirildi Hayırlısı olsun
|
Makamına Muammer Güler geldi hayırlı olsun.
|
Alıntı:
Simdi Ordunun icinde hainlerin var oldugunu herkes bilmektedir, ama o 34 kisi tam olarak kimdi? ve kimlerdi? Ve orda tam olarak neyapiyorlardi? Neden boyle bir durum yasandi ve amac neydi? Bakarsan Genelkurmay baskani ve ordaki yasiyanlarin aciklamalari birbirini tutmuyor. Lakin, bana gore, ikiside yanlis. 1.ci O insanlar nezaman kuzey irakka gectiler? Onlara kuzey irakka gecmeleri icin kim izin verdi? 2.ci TSK hata yapmadiysa, devlet neden tazminat oduyor? 3.cu Bu bir oyunmu? Masum insanlarin katledilmesi ile bir amacmi planlandi? 4.cu PKK ve Ordu arasinda isbirligimi mevcut? 5.ci O insanlar geri geldiklerinde, askerler durdurdularmi? 6.ci Kacakciligin riski olum degilmi? (ayni hirsizligin riski gibi) ozaman neden tazminat? 7.ci O insanlarin arasinda PKKlilar varmiydi? Bilesenizki, ordu'nun ve meclisin icinde cok hain mevcut. ama ben AKP'ye guveniyorum. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğunun şanındandır Ağlamak,Yalvarmak ve İstismacılık yapmak.
|
Bende tam tersi Hüseyin Çelik gibi Mehmet Metiner gibi Uluderede sanki evinde oturan vatandaş ölmüş gibi ortalığı ayağa kaldıran PKK ile paralel çizgiler taşıyabilen kişilerin akp ne ara bu kadar çoğaldığını anlamıyor ve protesto ediyorum.Empati yapmak iyidir lakin teröristle,teröristlere ağlayanlarla,onlarla aynı çizgide buluşabilenlerle empati falan yapılmaz.İdris Naim Şahin politikanın inceliklerini ( rol yapmayı ) bilmediği için harcandı fakat birçok konuda haklıydı.Uluderede ölenlerden sadece katırlar masumdu başka kimse değil.Tam tersi acaba o grup kaçakçı (bana göre terörist veya terörün finansmanı olan kişiler) değilde karakollarımızdan birini basan bir grup olsa ve 34 askerimiz şehit olsa ne 130 bin lira para verilirdi nede birileri bu kadar kuyruk acısı duyardı işte bizimde en çok zorumuza giden şey bu...
|
ve istifa etti
|
Burdan bir kez daha protesto ediyorum partiye zor gününde yalnız bıraktı
|
'Şefkat Tepe, Başbakan'ı hain gibi gösteriyor'
'Şefkat Tepe, Başbakan'ı hain gibi gösteriyor'
http://i.radikal.com.tr/480x325/2013...mf1842891.Jpeg Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Samanyolu Tv'de yayınlanan 'Şefkat Tepe' dizisinin 'Başbakan'ı hain gibi gösterdiğini' iddia ederek 'artık durmalılar' dedi. Kaynak:radikal Şefkat tepe adlı dizi çözüm sürecine ve türkiye ye zarar veriyor. Yapmış oldukları yayını esefle kınıyorum.. Beşinci boyut,büyük buluşma,sırlar dünyası gibi güzel programlar yapan bir grupun şefkat tepe gibi başbakana kadar uzanan iftiralarını protesto ediyorum. |
bu adamı ben bir türlü çözemedim. Bi o tarafta bi bu tarafta
|
All times are GMT +3. The time now is 13:57. |