![]() |
Bir Tane Bile Başı Açık Kadın Kolları Üyesi Olmayan Parti
http://www.haber11.net/upload/bilecik_1763727069.jpg
CHP Yenipazar ilçe Kadın Kolları seçimi yapıldı. Mevcut Başkan Azime Ünal, kongreye katılan 12 delegenin tamının oyunu alarak tekrar Yenipazar kadın kolları başkanı oldu. CHP'nin Yenipazar Belediye İşhanında bulunan parti binasındaki kongrede, Kadın Kolları Başkanı Azime Ünal'ın yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Yaşar Bayrakçı, Fatma Özcan, Türkan Özcan ve Emeti Yanık. Divan Başkanlığını CHP Yenipazar İlçe Başkanı Mustafa Sayan'ın yaptığı kongrede, İl Delegeliklerine Nazmiye Güven, Azime Ünal ve Hasibe Sayan seçildi. Kongrede dikkat çeken husus ise, üyesinden yöneticisine, hatta başkanına kadar Kadın Kollarının tamamının başörtülü olması. Ülkemizin birlik ve beraberliği adına güzel bir tablo. Ama, bakalım CHP'nin başörtü karşıtı jakoben kesimi bu tabloyu nasıl yorumlayacak. http://yenipazarinsesi.com/wp-conten...d/102_9924.jpg http://yenipazarinsesi.com/wp-conten...d/102_9927.jpg http://yenipazarinsesi.com/wp-conten...d/102_9919.jpg Kaynak |
NUMUNELİK bunlar...
CHP yi herkes biliyor ve tanıyor İRTİCA YAYGARACILIĞININ Bayraktarı |
bu bir show amaçlı olabilir,
sanki bir başörtü sparişi verilmişte hepsi ayni model olan örtüleri örtmüş bunu anlamak çok zor değil... |
Alıntı:
Şhow falan değil emin olun:) |
Müslüm Gündüzde sakallıydı ....
|
Cenabi Allah niyetlerine göre muhakeme etsin....
|
işte sizin örtünme inancınız akp ile sınırlı akpli örtününce mübarek insan dindar insan chpli örtününce şov amaçlı numunelik baş örtüsünü siyasi simgeye çevirdiniz böle yapa yapa ben bunu biliyorumda bazıları hala nasıl görmüyor onu çözemedim
|
Samimiyetin sorgulaniyor olmasinin nedeni,
chp'nin bizzat kendi icraatlarindan kaynaklaniyor. Yoksa ameller niyetlere göredir...yukaridada belirttigim üzere Cenabi Allah niyetlerine göre muhakeme etsin. Ayrica, tesettür Islam'in emridir. Bir partinin tekeli degil...hel hele reklam araci hic degil. |
Alıntı:
|
samimiyseler mesele yok...
ama ben samimi bir müslümanın chp ile işi olmayacağınıda biliyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dini vecibelerini yerine getirmesini yıllarca engellemiş... Camilerini ahır yapmış... Yıllarca Başıyla uğraşmış bir partiyle iş tutmaz... CHP=Din karşıtlığıdır bu ülkede her ne kadar aksi idda edilsede... |
Alıntı:
|
Alıntı:
90 yıldır Müslümanları İrticacı, Gerici diye LİNÇ etmiş herkes istisnasız CHP lidir |
Her AK partili samimi müslüman olmak zorunda degildir...hatta müslüman bile olmak zorunda degildir.
Aranan kriter partililerin müslüman olmasindan ziyade, partinin müslümanlara yaklasimidir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
akp ise Parti olarak ezilmiş ve horlanmış ve tahkir edilmiş sessiz çoğunluğun ( müslümanların ) ve bu milletin değerlerine saygılı olmuştur ve İFLAS içinde ki Türkiyeyi devralşmış ve bugüne getirmiştir.. Türban bu ülkede tu-kaka durumdaydı şimdilerde üniversiteler dahil TSK,YARGI haric heryerde ÖZGÜR bu da Akp nin mücadelesiyle oluşmuştur.. CELLATLAR bunun için İNTİKAM kusuyorlar... AKP MAZLUMA DİN SORMAZ |
Alıntı:
Aslinda yillardir, bu milletin degerlerine saldirarak laik ve antilaik diye milleti firkalara bölen bizatihi chp ve onun diktaci zihniyetidir. |
CHP bu ülkede TSK dır, YARGIDIR, DEVLETTİR ve halaa da bu gibi Kurumlarda ETKİLİDİR..
|
Alıntı:
baş örtüsü siyasi simge kelimesini kim kullandı burda? sen bu senin muhalefet anlayışın kendinden emin soruya sorularla cevapların bilgisizliğindendir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizim kimsenin kılık ve kıyafetine mudahale hakkımız olmadı olmazda bundan sonra hiç bi şekilde...
başörtüsü yasağının ardında CHP ve türk sağı ve solu vardı vede gk başkanlığı vardı... bu ülkeye Demokrasi ve Özgürlüğü getirmenin BEDELİ AĞIRDIR |
Bi an AKP Kadın Kolları çıkacak diye çok korkmuştum:)
|
Yeni pazar Osmaneliye yakın acilen araştırma yapmam lazım :) Şok oldum.
|
Alıntı:
Zira, chp tarih boyunca halktan kopuk ve halk'a ragmen halk'a karsi bir siyaset yapti, AK parti halk'a hizmet'i HAK'ka hizmet gibi benimsedi. Yanlisin tersi dogrudur. Ak parti ile bu ülke bircok faaliyetin ibresi YANLIS'tan DOGRU'ya yöneldi. |
Başlarının açık olması zaten mümkün değil. Çünkü yerel kıyafetleri öyle.
Geleneksel bir hayatları var.İsteseler de başlarını açamazlar zaten. Köylü bir halk..ama maalesef bilinçsizler ve onları oraya yerleştiren zihniyetin sadece cahil birer figüranlar... Tıpkı Erzurum'daki medyanın pohpohladığı HES protestocuları gibi sığ beyinliler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalan ve İftirada bulunanlar her kim ve kimlere de yapılırsa yapanlar AŞŞAĞILIK ve MÜPTEZELDİR. isim verde Ak partinin yetkilileri bu işin peşine düşsünler ve bu HIRSIZLARI ve ÇIKARCILARI bulsunlar çünkü bu işi yapanlar kendi ceplerine de ÇALIŞIYORLARDIR... Akp değil Millet KAYBEDER akıllı ol kibirine gururuna kapılıp esir olma egona.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalancınında ,İftiracınında Hırsızında Hesaba çekilmesini isterim.. AKP liler bunun üzerine gidin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kimsenin kimseye ne inancı var ne güveni, nasıl bir ülke olduk anlayamıyorum. Ahlaki açıdan bu kadınlarımızın başörtülerini ve samimiyetlerini eleştirmek, Ertuğrul Günay'ın içtiği içkiyi eleştirmekle eş değerdir. Bırakın insanların özel hayatlarını, inançlarını, günahlarını, sevaplarını.
|
All times are GMT +3. The time now is 10:28. |