Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bir Tane Bile Başı Açık Kadın Kolları Üyesi Olmayan Parti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162881)

Garibüzzaman 06-09-2012 22:55

Bir Tane Bile Başı Açık Kadın Kolları Üyesi Olmayan Parti

http://www.haber11.net/upload/bilecik_1763727069.jpg

CHP Yenipazar ilçe Kadın Kolları seçimi yapıldı. Mevcut Başkan Azime Ünal, kongreye katılan 12 delegenin tamının oyunu alarak tekrar Yenipazar kadın kolları başkanı oldu.
CHP'nin Yenipazar Belediye İşhanında bulunan parti binasındaki kongrede, Kadın Kolları Başkanı Azime Ünal'ın yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Yaşar Bayrakçı, Fatma Özcan, Türkan Özcan ve Emeti Yanık.
Divan Başkanlığını CHP Yenipazar İlçe Başkanı Mustafa Sayan'ın yaptığı kongrede, İl Delegeliklerine Nazmiye Güven, Azime Ünal ve Hasibe Sayan seçildi.
Kongrede dikkat çeken husus ise, üyesinden yöneticisine, hatta başkanına kadar Kadın Kollarının tamamının başörtülü olması. Ülkemizin birlik ve beraberliği adına güzel bir tablo. Ama, bakalım CHP'nin başörtü karşıtı jakoben kesimi bu tabloyu nasıl yorumlayacak.

http://yenipazarinsesi.com/wp-conten...d/102_9924.jpg
http://yenipazarinsesi.com/wp-conten...d/102_9927.jpg
http://yenipazarinsesi.com/wp-conten...d/102_9919.jpg

Kaynak

barayev 06-09-2012 23:35

NUMUNELİK bunlar...
CHP yi herkes biliyor ve tanıyor İRTİCA YAYGARACILIĞININ Bayraktarı

onurcan 06-10-2012 00:31

bu bir show amaçlı olabilir,
sanki bir başörtü sparişi verilmişte hepsi ayni model olan örtüleri örtmüş bunu anlamak çok zor değil...

Garibüzzaman 06-10-2012 00:34

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010973)
bu bir show amaçlı olabilir,
sanki bir başörtü sparişi verilmişte hepsi ayni model olan örtüleri örtmüş bunu anlamak çok zor değil...

Kendi memleketimde yerel haber sunuyorum sizlere.. :)

Şhow falan değil emin olun:)

barayev 06-10-2012 01:13

Müslüm Gündüzde sakallıydı ....

BeldeiTAYYIBe 06-10-2012 02:22

Cenabi Allah niyetlerine göre muhakeme etsin....

mumy 06-10-2012 02:34

işte sizin örtünme inancınız akp ile sınırlı akpli örtününce mübarek insan dindar insan chpli örtününce şov amaçlı numunelik baş örtüsünü siyasi simgeye çevirdiniz böle yapa yapa ben bunu biliyorumda bazıları hala nasıl görmüyor onu çözemedim

BeldeiTAYYIBe 06-10-2012 02:58

Samimiyetin sorgulaniyor olmasinin nedeni,
chp'nin bizzat kendi icraatlarindan kaynaklaniyor.

Yoksa ameller niyetlere göredir...yukaridada belirttigim üzere Cenabi Allah niyetlerine göre muhakeme etsin.

Ayrica,
tesettür Islam'in emridir.
Bir partinin tekeli degil...hel hele reklam araci hic degil.

mumy 06-10-2012 03:01

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010995)
Samimiyetin sorgulaniyor olmasinin nedeni,
chp'nin bizzat kendi icraatlarindan kaynaklaniyor.

Yoksa ameller niyetlere göredir...yukaridada belirttigim üzere Cenabi Allah niyetlerine göre muhakeme etsin.

Ayrica,
tesettür Islam'in emridir.
Bir partinin tekeli degil...hel hele reklam araci hic degil.

zaten lafım size değil aklımdan geçti sizin cevap vereceğiniz ancak üşengeçlikten yazamadım allah herkesin kalbine göre verir haklısınız

EpiVaTeS 06-10-2012 03:06

samimiyseler mesele yok...
ama ben samimi bir müslümanın chp ile işi olmayacağınıda biliyorum...

mumy 06-10-2012 03:09

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010997)
samimiyseler mesele yok...
ama ben samimi bir müslümanın chp ile işi olmayacağınıda biliyorum...

samimi müslüman kime deniyo açıklarmısınız sizin kriterlere göre yorumlıcam kendimi bakıyım samimimiyim riyakarmıyım

EpiVaTeS 06-10-2012 03:15

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010998)
samimi müslüman kime deniyo açıklarmısınız sizin kriterlere göre yorumlıcam kendimi bakıyım samimimiyim riyakarmıyım

Samimi müslüman dediğimiz insan dinine küfreden...
Dini vecibelerini yerine getirmesini yıllarca engellemiş...
Camilerini ahır yapmış...
Yıllarca Başıyla uğraşmış bir partiyle iş tutmaz...

CHP=Din karşıtlığıdır bu ülkede her ne kadar aksi idda edilsede...

mumy 06-10-2012 03:19

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010999)
Samimi müslüman dediğimiz insan dinine küfreden...
Dini vecibelerini yerine getirmesini yıllarca engellemiş...
Camilerini ahır yapmış...
Yıllarca Başıyla uğraşmış bir partiyle iş tutmaz...

CHP=Din karşıtlığıdır bu ülkede her ne kadar aksi idda edilsede...

chp eşittir din karşıtı diyorsunuz peki her akp li samimi müslümanmı peki

barayev 06-10-2012 03:30

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011000)

biz kişileri test etmiyoruz sadece Chp nin Din karşıtı bi Oluşum olduğunu söylüyoruz çünkü İspatı ortadadır .
90 yıldır Müslümanları İrticacı, Gerici diye LİNÇ etmiş herkes istisnasız CHP lidir

BeldeiTAYYIBe 06-10-2012 03:32

Her AK partili samimi müslüman olmak zorunda degildir...hatta müslüman bile olmak zorunda degildir.

Aranan kriter partililerin müslüman olmasindan ziyade, partinin müslümanlara yaklasimidir.

mumy 06-10-2012 03:34

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011001)
biz kişileri test etmiyoruz sadece Chp nin Din karşıtı bi Oluşum olduğunu söylüyoruz çünkü İspatı ortadadır .
90 yıldır Müslümanları İrticacı, Gerici diye LİNÇ etmiş herkes istisnasız CHP lidir

insanı test etmiyorsunuzda ne yapıyorsunuz akp liler insan değilmi chliler derken insanları kast etmiyormusunuz insanları çıkarın partiler ne işe yararki

EpiVaTeS 06-10-2012 03:34

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011000)

öyle bir iddiam yok...

mumy 06-10-2012 03:42

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011002)
Her AK partili samimi müslüman olmak zorunda degildir...hatta müslüman bile olmak zorunda degildir.

Aranan kriter partililerin müslüman olmasindan ziyade, partinin müslümanlara yaklasimidir.

işte sizin siyasetiniz bu yüzden tutuyor diyorsunuzki chp müslüman halka zulmetti öldürdü falan filan yüzde 99 müslüman olan ülkede birileri birilerini öldürüyor siz bunu müslüman chp li çatışmasına çekiyorsunuz insanlarda bunu susuz bir şekilde yiyor

barayev 06-10-2012 03:43

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011004)
insanı test etmiyorsunuzda ne yapıyorsunuz akp liler insan değilmi chliler derken insanları kast etmiyormusunuz insanları çıkarın partiler ne işe yararki

Chp bi ZİHNİYETİN temsilcisidir ve o zihniyet bu ülkede Müslümanlara 90 yıldır gerici, yobaz, irticacı diyerek TAHKİR etmiştir Darbelere Alkış tutmuştur ve Laikliği bi ZULUM olarak uygulatmıştır..
akp ise Parti olarak ezilmiş ve horlanmış ve tahkir edilmiş sessiz çoğunluğun ( müslümanların ) ve bu milletin değerlerine saygılı olmuştur ve İFLAS içinde ki Türkiyeyi devralşmış ve bugüne getirmiştir..
Türban bu ülkede tu-kaka durumdaydı şimdilerde üniversiteler dahil TSK,YARGI haric heryerde ÖZGÜR bu da Akp nin mücadelesiyle oluşmuştur..
CELLATLAR bunun için İNTİKAM kusuyorlar...
AKP MAZLUMA DİN SORMAZ

BeldeiTAYYIBe 06-10-2012 03:48

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011007)
işte sizin siyasetiniz bu yüzden tutuyor diyorsunuzki chp müslüman halka zulmetti öldürdü falan filan yüzde 99 müslüman olan ülkede birileri birilerini öldürüyor siz bunu müslüman chp li çatışmasına çekiyorsunuz insanlarda bunu susuz bir şekilde yiyor

Bu sizin yorumunuz ve kesinlikle katilmiyorum.

Aslinda yillardir,
bu milletin degerlerine saldirarak laik ve antilaik diye milleti firkalara bölen bizatihi chp ve onun diktaci zihniyetidir.

barayev 06-10-2012 03:49

CHP bu ülkede TSK dır, YARGIDIR, DEVLETTİR ve halaa da bu gibi Kurumlarda ETKİLİDİR..

onurcan 06-10-2012 03:55

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010993)
işte sizin örtünme inancınız akp ile sınırlı akpli örtününce mübarek insan dindar insan chpli örtününce şov amaçlı numunelik baş örtüsünü siyasi simgeye çevirdiniz böle yapa yapa ben bunu biliyorumda bazıları hala nasıl görmüyor onu çözemedim

benim örtünme anlayışım dinim emrettiği içindir. Ak Partiyle alakalı değildir, Ak Partili örtününce mübarek diye bir şey olamaz, bu iftira atmaktır muhalefet ağzı ile konuşarak Ak partilileri kötülemişmi oluyorsun,
baş örtüsü siyasi simge kelimesini kim kullandı burda? sen
bu senin muhalefet anlayışın kendinden emin soruya sorularla cevapların bilgisizliğindendir...

mumy 06-10-2012 04:03

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011014)
benim örtünme anlayışım dinim emrettiği içindir. Ak Partiyle alakalı değildir, Ak Partili örtününce mübarek diye bir şey olamaz, bu iftira atmaktır muhalefet ağzı ile konuşarak Ak partilileri kötülemişmi oluyorsun,
baş örtüsü siyasi simge kelimesini kim kullandı burda? sen
bu senin muhalefet anlayışın kendinden emin soruya sorularla cevapların bilgisizliğindendir...

eğer örtünmeyi emir olduğu için yapıyorsanız size bişey diyemem benim lafım baş örtüyü gericilik yada başörtüye karşı çıkanlarıda dinsiz bilmem ne diye suçlayanlarıdır başörtü siyasi simge lafını ben söyledim evet öyle yapmadınızmı başörtülü chp li görünce numunelik şov diyorsunuz işte demiyormusunuz

mumy 06-10-2012 04:04

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011011)
Bu sizin yorumunuz ve kesinlikle katilmiyorum.

Aslinda yillardir,
bu milletin degerlerine saldirarak laik ve antilaik diye milleti firkalara bölen bizatihi chp ve onun diktaci zihniyetidir.

50 yıl onlar öyle siyaset yaptı 15 yıldırda siz onların tersini yapıyorsunuz işte

barayev 06-10-2012 12:22

bizim kimsenin kılık ve kıyafetine mudahale hakkımız olmadı olmazda bundan sonra hiç bi şekilde...
başörtüsü yasağının ardında CHP ve türk sağı ve solu vardı vede gk başkanlığı vardı...
bu ülkeye Demokrasi ve Özgürlüğü getirmenin BEDELİ AĞIRDIR

nihani 06-10-2012 13:33

Bi an AKP Kadın Kolları çıkacak diye çok korkmuştum:)

Hakan Özkan 06-10-2012 14:00

Yeni pazar Osmaneliye yakın acilen araştırma yapmam lazım :) Şok oldum.

BeldeiTAYYIBe 06-10-2012 14:46

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011017)
50 yıl onlar öyle siyaset yaptı 15 yıldırda siz onların tersini yapıyorsunuz işte

Evet haklisiniz....AK parti chp'nin tersi bir siyaset yapiyor.

Zira,
chp tarih boyunca halktan kopuk ve halk'a ragmen halk'a karsi bir siyaset yapti,
AK parti halk'a hizmet'i HAK'ka hizmet gibi benimsedi.

Yanlisin tersi dogrudur.
Ak parti ile bu ülke bircok faaliyetin ibresi YANLIS'tan DOGRU'ya yöneldi.

xhidayet 06-10-2012 15:34

Başlarının açık olması zaten mümkün değil. Çünkü yerel kıyafetleri öyle.
Geleneksel bir hayatları var.İsteseler de başlarını açamazlar zaten.
Köylü bir halk..ama maalesef bilinçsizler ve onları oraya yerleştiren zihniyetin sadece cahil birer figüranlar...
Tıpkı Erzurum'daki medyanın pohpohladığı HES protestocuları gibi sığ beyinliler.

mumy 06-10-2012 23:04

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011023)
Evet haklisiniz....AK parti chp'nin tersi bir siyaset yapiyor.

Zira,
chp tarih boyunca halktan kopuk ve halk'a ragmen halk'a karsi bir siyaset yapti,
AK parti halk'a hizmet'i HAK'ka hizmet gibi benimsedi.

Yanlisin tersi dogrudur.
Ak parti ile bu ülke bircok faaliyetin ibresi YANLIS'tan DOGRU'ya yöneldi.

haklısın bu millet neleri gördü demi halkı çocuk gibi azarlıyanları engelliye bak hem körsün hem sana iş vermişiz bide konuşuyosun diyenleri gördü siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama yerel seçim yaklaşıyor küçük beldelerde bir bakın bakalım nasıl seçimler yapılıyor su paralarını oy verenlerden almayıp oy verenlerden alıyorlar iftira attığımı söylersiniz şimdi yer isim verebilirim gidip görebilirsiniz

barayev 06-11-2012 00:35

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011033)
haklısın bu millet neleri gördü demi halkı çocuk gibi azarlıyanları engelliye bak hem körsün hem sana iş vermişiz bide konuşuyosun diyenleri gördü siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama yerel seçim yaklaşıyor küçük beldelerde bir bakın bakalım nasıl seçimler yapılıyor su paralarını oy verenlerden almayıp oy verenlerden alıyorlar iftira attığımı söylersiniz şimdi yer isim verebilirim gidip görebilirsiniz

ömrümde AKP nin kapısından girmiş biri değilim Vallahi...
Yalan ve İftirada bulunanlar her kim ve kimlere de yapılırsa yapanlar AŞŞAĞILIK ve MÜPTEZELDİR.
isim verde Ak partinin yetkilileri bu işin peşine düşsünler ve bu HIRSIZLARI ve ÇIKARCILARI bulsunlar çünkü bu işi yapanlar kendi ceplerine de ÇALIŞIYORLARDIR...
Akp değil Millet KAYBEDER akıllı ol kibirine gururuna kapılıp esir olma egona..

mumy 06-11-2012 01:06

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011035)
ömrümde AKP nin kapısından girmiş biri değilim Vallahi...
Yalan ve İftirada bulunanlar her kim ve kimlere de yapılırsa yapanlar AŞŞAĞILIK ve MÜPTEZELDİR.
isim verde Ak partinin yetkilileri bu işin peşine düşsünler ve bu HIRSIZLARI ve ÇIKARCILARI bulsunlar çünkü bu işi yapanlar kendi ceplerine de ÇALIŞIYORLARDIR...
Akp değil Millet KAYBEDER akıllı ol kibirine gururuna kapılıp esir olma egona..

sanki bişey yapıcakmış gibi birde isim ver diyosun afyonun karaadilli kasabası araştırabilcekmisin belediyesini konuşuyosun

barayev 06-11-2012 01:13

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011039)
sanki bişey yapıcakmış gibi birde isim ver diyosun afyonun karaadilli kasabası araştırabilcekmisin belediyesini konuşuyosun

Ben AKP yetkilisi değilim Yetkili olsam dediklerini ORTAYA ÇIKARMAK için herşeyi yapardım...
Yalancınında ,İftiracınında Hırsızında Hesaba çekilmesini isterim..
AKP liler bunun üzerine gidin..

mumy 06-11-2012 01:17

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011041)
Ben AKP yetkilisi değilim Yetkili olsam dediklerini ORTAYA ÇIKARMAK için herşeyi yapardım...
Yalancınında ,İftiracınında Hırsızında Hesaba çekilmesini isterim..
AKP liler bunun üzerine gidin..

tamam seni dinlediler yarın orda olurlar :)

barayev 06-11-2012 01:25

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011043)
tamam seni dinlediler yarın orda olurlar :)

benim elimden ne gelir ? yetkililer inşaallah ilgilenirler demek istiyorum ,sen biliyor ve görüyorsan İHBAR et insanlık namına ...

AKDemir 06-11-2012 13:06

Kimsenin kimseye ne inancı var ne güveni, nasıl bir ülke olduk anlayamıyorum. Ahlaki açıdan bu kadınlarımızın başörtülerini ve samimiyetlerini eleştirmek, Ertuğrul Günay'ın içtiği içkiyi eleştirmekle eş değerdir. Bırakın insanların özel hayatlarını, inançlarını, günahlarını, sevaplarını.

All times are GMT +3. The time now is 10:28.