Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Aziz Yıldırım: Hiçbir oluşum hakkında övgü ya da yergi ifadeleri kullanmadım (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163133)

El Emin 07-05-2012 15:18

Aziz Yıldırım: Hiçbir oluşum hakkında övgü ya da yergi ifadeleri kullanmadım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tahliyesinin ardından dost sohbeti şeklindeki diyalogların, iradesi ve bilgisi dışında, ''haber'' adı altında yazılı ve görsel medyaya taşınmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Başkan Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Futbolda şike'' davası kapsamında Metris Cezaevi'nden tahliye edilmesinin ardından son birkaç gündür dostları ve sevenlerinin gösterdiği yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle herkese ayrı ayrı şükranlarını sundu.

Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Buna karşın, bu ziyaretler sırasında dost sohbeti şeklinde geçen diyalogların, iradem ve bilgim dışında, 'haber' adı altında yazılı ve görsel medyaya taşındığını üzülerek görmekteyim. Bilinmesini isterim ki, bu ziyaretler sırasında karşılıklı yapılan konuşmalarda hiçbir kişi, kurum veya oluşum adı kullanılmadığı gibi yine hiçbir kişi, kurum veya oluşum hakkında övgü ya da yergi niteliğinde ifadeler kullanılmamıştır. Bu bağlamda, kamuoyundan beklentim ve talebim, bu tür yazı ve haberlere, tarafımdan bizzat yapılmadıkça itibar edilmemesidir.''

ZAMAN

El Emin 07-05-2012 15:19

Bu ülkeden adam olmaz!!! Gelde sev ülkeni!!

Terennüm 07-05-2012 15:20

Aziz Yıldırım şunu demiş oldu:E.Özkök yalancı...

El Emin 07-05-2012 15:29

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012902)
Aziz Yıldırım şunu demiş oldu:E.Özkök yalancı...

Söylemesine gerek var mı..
Ama hala klavuzunu karga olarak belirlemekte ısrarcı o kadar yoldaşlarımız var ki herşeyden çok ona yanıyorum..

Terennüm 07-05-2012 15:31

Aslında bir bakıma iyi oldu herkes safını daha da netleştirmiş oldu bu olay..

El Emin 07-05-2012 15:34

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012906)

Yani o kadar anlamsız ki..
Fenerbahçede ak partiye ve cemaate o kadar yakın simalar var ki..
Yani bir başkan düşünün bir düşman belirliyor ama düşmanın yoldaşlarını kadrosuna alıyor..
El insaf değil el akıl demek istiyorum..
Yok hadi öyle birşey yaptı herkes aziz yıldırım böyle demiş demiş diyor arıyorum adamın ağzından tek bir söz var..E kaynak ikinci ağız mı yani?
Ki onu o kadar sahih sayıp direk girişimler gerçekleştirenler oldu ki..
Hala çok tezcanlıyız..Hala objektif ve gerçekçi bakış açısına çok uzağız...

EpiVaTeS 07-05-2012 15:38

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012906)

geri vites olarak algılamıyorum...

bence yalancı olan e.özkök...
ama şuda bir gerçek ki a.yıldırım fenerbahçenin arkasına saklanarak kendini koruyor...
buda yadsınamaz bir gerçek...

manifesto 07-05-2012 20:35

Durumu kurtarmaya çalışmış olmalı yada Özkök uslanmaz bir ajan

Fatih Hakan 07-06-2012 02:31

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012900)
Bu ülkeden adam olmaz!!! Gelde sev ülkeni!!

Bu ülkede yaşamana kimse zorlamıyor

El Emin 07-06-2012 11:14

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012915)
Durumu kurtarmaya çalışmış olmalı yada Özkök uslanmaz bir ajan

İkinci şıkka katılıyorum abi...
Yaşananlar ilk değil..Yani ayette buyuruyor allah zaten size öyle birisi haber getirdiğinde iyice araştırın diyor..
Onun getireceği habere güvenmek akıl işi değil bence..

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012920)
Bu ülkede yaşamana kimse zorlamıyor

Bende yaşamayı düşünmüyorum zaten dostum :)

AKDemir 07-07-2012 14:02

Aziz Yıldırım, Ertuğrul Özkök ile olan görüşmesinin off-the-record (kayıt dışı) olduğunu belirtmiştir. Özkök, bu açıklamalar eğer ki gerçekse, yayınlayarak süregelen cemaat-Fenerbahçe tartışmasını körüklemek istemiştir. Ya da sadece reyting (tiraj) kaygısı.. Fakat, bu yaptığı kesinlikle etik değil..

EpiVaTeS 07-07-2012 14:46

aziz yıldırımın totosu yetmez cemaate kafa tutmaya...

adam fenerbahçe tarihine leke sürdü halen taraftarları el üstünde tutuyor...
büyük konuşmayayım ama benim başkanlarımdan biri böyle yapsa taraftarlığımı rafa kaldırırım...

AKDemir 07-07-2012 14:53

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012968)
aziz yıldırımın totosu yetmez cemaate kafa tutmaya...

adam fenerbahçe tarihine leke sürdü halen taraftarları el üstünde tutuyor...
büyük konuşmayayım ama benim başkanlarımdan biri böyle yapsa taraftarlığımı rafa kaldırırım...

İşte getirilmek istenen nokta da bu. Cemaat destekçileri senin gibi "Aziz Yıldırım'ın orası yetmez, burası yetmez." diyecek, diğer yandan Aziz Yıldırım destekçileri de "Cemaat, Fenerbahçe'yi ele geçiremedi, gücü yetmedi." diyecek. Böylelikle birbiriyle alakasız iki zümre birbirine düşürülecek. Sene 2012 ve hala bu oyunlara gelenler, kananlar var. Anlamak çok zor..

EpiVaTeS 07-07-2012 15:56

Alıntı:

AKDemir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012970)
İşte getirilmek istenen nokta da bu. Cemaat destekçileri senin gibi "Aziz Yıldırım'ın orası yetmez, burası yetmez." diyecek, diğer yandan Aziz Yıldırım destekçileri de "Cemaat, Fenerbahçe'yi ele geçiremedi, gücü yetmedi." diyecek. Böylelikle birbiriyle alakasız iki zümre birbirine düşürülecek. Sene 2012 ve hala bu oyunlara gelenler, kananlar var. Anlamak çok zor..

off the record'dan benim anladığım bu...
alenen fikir çatışmasına giremem diyor...

Fatih Hakan 07-07-2012 18:03

Fenerbahçe taraftarın çoğu Kemalist bu bir gerçek git bak Kadıköy'deki oy oranı

1. CHP 246.000 oy

2. AKP 80.000 oy

3. MHP 12.000 oy

El Emin 07-07-2012 21:49

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012981)

1. CHP 246.000 oy

2. AKP 80.000 oy

3. MHP 12.000 oy

Sana şu komik ve bir o kadar sığ çıkarımının ne kadar abes olduğunu en az üç unsurla yani üç sıradan çıkarım ile göstermemi ister misin ?Yada sen oturup aklı selim düşünerek daha nesnel ve makul bir çıkarım yap..

Fatih Hakan 07-07-2012 22:39

Göster

Hür Beyan 07-08-2012 02:09

Kadıköyün hepsi fenerbahçeli değil
fenerbahçe taraftarı sadece kadıköyde oturmuyor

belki özel bir soru ama ne içtiniz ?

Fatih Hakan 07-08-2012 04:43

Ben hayatımda bir kez bile olsun alkol içmedim içmemde.

El Emin 07-08-2012 12:26

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012992)
Göster

Geçen yerel seçimlerde beşiktaşda chp yüzde altmış beş oy almış ne yani şimdi beşiktaşlılar chpli mi?
Şişli de dsp yüzde elli beş aldı ne yani tüm galatasaraylılar dspli mi?
Üç büyük taraftarda solcuysa bu türkiyede muhafazakar parti olan ak parti oy veren kesim nerede futboldan uzak mı ?
Bu gün galatasaray lisesi sabateyist ve mason öğrenci yetiştirdiğine dair yüzlerce idda ve kanıt var ne yani galatasaray bir mason klubu mu ?
Bu gün fenerbahçenin ak parti yanlısı yöneticileri var en basit örneğinden cihan kamer ne yani fenerbahçe akparti takımı mı ?

Gibi gibi yüzlerce hatta binlerce çıkarım yapmak ve genelleme çıkarmak mümkündür.Profil resmindende görüldüğü itibariyle senin büyük bir zihin aydınlanmasına ihtiyacın var.Darbe döneminden kalma toplumun beynindeki fişleme mekanizması sizdede çok yüksek derecede tezahür ediyor.Ve toplumumuzu her açıdan geri bırakan neden budur.Objektif ,olgun ve nesnel yani en kısasından aklı selime davet ediyorum sizi.Vesselam.

onurcan 07-08-2012 14:50

Alıntı:

Fatih Hakan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1012981)

1. CHP 246.000 oy

2. AKP 80.000 oy

3. MHP 12.000 oy

tüm Fenerbahceliler Kadıköydemi oturuyor? yoksa tüm Fenerliler seçimde Kadıköyde oy kullanacak diye kanunmu çıktı?
biraz aklı-selim yazalım lütfen...

Fatih Hakan 07-08-2012 20:46

Kadıköy Fenerbahçe semti ayrıca neden FENERLİLERİN hepsi Cemaat düşmanı??? Neden eskiden her maçta kocaman Atatürk pankartları vardı??? El Emin senden cevap bekliyorum muhterem
http://www.demokrathaber.net/images/...n_mi_h6565.jpg
http://www.haberalsak.com/images/hab...rdi_h30192.jpg

Fatih Hakan 07-08-2012 20:50

El Emin

Avatarım darbecilerle ne alakası var? Seni o kadar rahatsız ediyorsa git gâvurlarla birlikte yaşa. Ermenistan'da kaç tane Müslüman var? Yıkılmayan cami kaldı mı?

Fatih Hakan 07-08-2012 21:08

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013013)
Geçen yerel seçimlerde beşiktaşda chp yüzde altmış beş oy almış ne yani şimdi beşiktaşlılar chpli mi?
Şişli de dsp yüzde elli beş aldı ne yani tüm galatasaraylılar dspli mi?
Üç büyük taraftarda solcuysa bu türkiyede muhafazakar parti olan ak parti oy veren kesim nerede futboldan uzak mı ?
Bu gün galatasaray lisesi sabateyist ve mason öğrenci yetiştirdiğine dair yüzlerce idda ve kanıt var ne yani galatasaray bir mason klubu mu ?
Bu gün fenerbahçenin ak parti yanlısı yöneticileri var en basit örneğinden cihan kamer ne yani fenerbahçe akparti takımı mı ?

Gibi gibi yüzlerce hatta binlerce çıkarım yapmak ve genelleme çıkarmak mümkündür.Profil resmindende görüldüğü itibariyle senin büyük bir zihin aydınlanmasına ihtiyacın var.Darbe döneminden kalma toplumun beynindeki fişleme mekanizması sizdede çok yüksek derecede tezahür ediyor.Ve toplumumuzu her açıdan geri bırakan neden budur.Objektif ,olgun ve nesnel yani en kısasından aklı selime davet ediyorum sizi.Vesselam.

Sen Kürt müsün? Bak Kürd kardeşim Kürdlerin çoğu GALATASARAYLI olur. Renkler Sarı Kırmızı sizin milli renklere benziyor

Onair 07-14-2012 19:21

Ya arkadaş her şey güzel hoş ta Bu Aziz Yıldırım suçlu olduğu serbest kaldı bir spor kulubü başkanı kadar değeri yok mu Alimlerin. Neden Cübbeli Ahmet Hocayı serbest bırakmıyorlar.

barayev 07-14-2012 19:26

Bu ülkede YARGI ,TSK, MEDYA CHP dir ve CHP DEVLETTİR bunu unutmayın böyle olduğu için 1 Başbakan ve 2 Bakan İDAM edildi, 1 Cumhurbaşkanı zehirlendi, Muhsin Yazıcıoğlu kim vurduya götürüldü 12 BİN Faili meçhuller yaşandı yazar çizer takımından Uğur Mumcu vb leri KATLEDİLDİLER, ÜLKEYİ ohal VE sıkıyönetimlerle MAHVETTİLER....
70 YILDIR İSLAMI YOK etmek için HERYOLU DENEDİLER..

Onair 07-14-2012 19:30

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013504)
Bu ülkede YARGI ,TSK, MEDYA CHP dir ve CHP DEVLETTİR bunu unutmayın böyle olduğu için 1 Başbakan ve 2 Bakan İDAM edildi, 1 Cumhurbaşkanı zehirlendi, Muhsin Yazıcıoğlu kim vurduya götürüldü 12 BİN Faili meçhuller yaşandı yazar çizer takımından Uğur Mumcu vb leri KATLEDİLDİLER, ÜLKEYİ ohal VE sıkıyönetimlerle MAHVETTİLER....
70 YILDIR İSLAMI YOK etmek için HERYOLU DENEDİLER..

Yani ?

barayev 07-14-2012 21:14

Alıntı:

Onair Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1013505)
Yani ?

her doğru her yerde söylenmez derler Arif olda Leb demeden leblebiyi anla.
Yargıya Başbakanda dahil hiç bi Hükümet yetkilisi MUDAHALE edemez ederse DÜNYA BAŞINA YIKILIR çünkü.

All times are GMT +3. The time now is 17:02.