Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ak Partili Türkeş'in Bodrum kaçamağı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163353)

manifesto 07-26-2012 19:17

Ak Partili Türkeş'in Bodrum kaçamağı

Alparslan Türkeş'in milletvekili oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş ile manken Ebru Şancı arasında tehlikeli yakınlaşma…
http://b1207.hizliresim.com/z/u/b39d3.jpg

ANKARA - Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum'da Libya lideri Kaddafi'nin oğlu Saif ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yla yaşadığı aşklarla gündeme gelen manken Ebru Şancı'yla görüntülendi.

DENİZDE TEHLİKELİ YAKINLAŞMA
TÜRK siyasi hayatının efsanevi liderlerinden Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum'da tatil yapıyor. Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Türkeş, önceki gün Türkbükü'nde manken Ebru Şancı'yla görüntülendi. Oldukça samimi olan ikili, birlikte denize girdi.

AYNI ŞEZLONGDA GÜNEŞLENDİLER
LİBYA'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Saif Kaddafi, futbolcular Cihan Haspolatlı ve Yusuf Şimşek'le yaşadığı aşklarla gündeme gelen son olarak İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yla anılan Ebru Şancı ile Ahmet Kutalmış Türkeş, uzun süre yüzüp denizde şakalaştı. İkili daha sonra aynı şezlongda güneşlendi. (Habertürk)

Evet haslar ile HAM'ların ayrılma vakti geldi de geçiyor.

Garibüzzaman 07-26-2012 21:33

Neden ayrılma vakti geldi. Zamanından reklamınızı yapmadınız mı ? Alparslan Türkeş'in oğlu bile MHP çatısı altına girmedi, AKP'yi tercih etti diye haber bültenlerinde naralar attıran sizler değil miydiniz ?

Başbakan gazetecilerde her söyleşilerinde bir ne sağ ne de sol partiyiz bir merkez partiyiz. O yüzden bize her türlü düşünce dahil olabilir diye açıklamalarda bulunmadı mı ?

manifesto 07-26-2012 21:37

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014590)
Neden ayrılma vakti geldi. Zamanından reklamınızı yapmadınız mı ? Alparslan Türkeş'in oğlu bile MHP çatısı altına girmedi, AKP'yi tercih etti diye haber bültenlerinde naralar attıran sizler değil miydiniz ?

Başbakan gazetecilerde her söyleşilerinde bir ne sağ ne de sol partiyiz bir merkez partiyiz. O yüzden bize her türlü düşünce dahil olabilir diye açıklamalarda bulunmadı mı ?

Nara atmak ne ? Türkeş'in oğlunun ak partiyi tercih etmesi artık kendi başına bir anlam taşımıyor.Bu yüzden yeni dönemde aday yapılmamalı.

Garibüzzaman 07-26-2012 21:41

Bir dönem sizin için büyük bir anlam taşıyordu ama..!!! O zaman yaşam tarzının hangi boyut ve çerçeve içerisinde olduğu konusunda kimseden brifing alamadınız mı ?

İşinize geldi mi hay hay işinize gelmedi mi (söylemiyim şimdi )

Onlar bilinçsiz bir şkilde gitmemişlerdir oraya. Merak etmeyin

manifesto 07-26-2012 22:09

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014592)
Bir dönem sizin için büyük bir anlam taşıyordu ama..!!! O zaman yaşam tarzının hangi boyut ve çerçeve içerisinde olduğu konusunda kimseden brifing alamadınız mı ?

İşinize geldi mi hay hay işinize gelmedi mi (söylemiyim şimdi )

Onlar bilinçsiz bir şkilde gitmemişlerdir oraya. Merak etmeyin

Hacı senin derdin ne?
AK Partiye geldiyseler partiye tapulamadık ya.
Nasıl ki Ergenekoncu olanlar da bir dönem Partide siyaset yapmış sonra güle güle denmiş ise
Herkese denilebilir.
Ne yapsınlar partiye alırken..Kız arkadaşın var mı? Oruç tutar mısın falan gibi sualler mi sorsunlar.
Burada kusuru olan Türkeş'dir ona Ak Parti'de siyaset yapma imkanı verilmiş iken yanlış işler yaparsa kapı gösterilir
Bu kadar basit,Sorun ne?

BeldeiTAYYIBe 07-26-2012 22:40

AK parti hala genis bir yelpazeyi temsil eden siayasal bir partidir.
Siyasi programina uyan herkesin partisidir.

Türkes'i mübarek ramazani serifte dini degerleri hic'e saydigi icin elestir´mek dogaldir...bunu anlarim.
Fakat AK partili bir vekil bunu yapamaz mantigini anlayamam.
Parti namina yapamaz...lakin insanlarin amel defteri kendinedir. Gönül isterki yapmasin.

kimlik bir yana hassasiyet önemlidir.
Hassas olan chp'li olsa elini öperim...

AK partide buna varana kadar ne insanlar var....

Garibüzzaman 07-26-2012 22:50

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014593)
Hacı senin derdin ne?
AK Partiye geldiyseler partiye tapulamadık ya.
Nasıl ki Ergenekoncu olanlar da bir dönem Partide siyaset yapmış sonra güle güle denmiş ise
Herkese denilebilir.
Ne yapsınlar partiye alırken..Kız arkadaşın var mı? Oruç tutar mısın falan gibi sualler mi sorsunlar.
Burada kusuru olan Türkeş'dir ona Ak Parti'de siyaset yapma imkanı verilmiş iken yanlış işler yaparsa kapı gösterilir
Bu kadar basit,Sorun ne?

Yanlış işler bir çok kişinin tabiri ile özel hayat mı ?

Şu haber onun partiden ihracını gerektirecek bir mevhum mu ?

Gerçi bizdeki şu özel hayat mevzuunu da anlamış değilim. Lenin der ki... Bir komünistin özel hayatı yoktur olamaz.....!!!

cartman 07-26-2012 22:59

mhp den kopunca normal diyeceğim ama bu zaaf tek onlara da ait olmasa gerek ..Yalçın hocamızın dediği gibi Rabbim bu zaaflarla bizi sınamasın

manifesto 07-26-2012 23:09

Bu davranışından dolayı partiden ihraç etmek doğru olmaz.Yeniden aday göstermezsin

barayev 07-26-2012 23:11

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014600)
AK parti hala genis bir yelpazeyi temsil eden siayasal bir partidir.
Siyasi programina uyan herkesin partisidir.

Türkes'i mübarek ramazani serifte dini degerleri hic'e saydigi icin elestir´mek dogaldir...bunu anlarim.
Fakat AK partili bir vekil bunu yapamaz mantigini anlayamam.
Parti namina yapamaz...lakin insanlarin amel defteri kendinedir. Gönül isterki yapmasin.

kimlik bir yana hassasiyet önemlidir.
Hassas olan chp'li olsa elini öperim...

AK partide buna varana kadar ne insanlar var....

seni tebrik ederim

Chronicle 07-26-2012 23:18

Buz dağının görünen tarafı bu. Görünmeye tarafında neler var daha neler...

ali1986 07-27-2012 01:54

o kadar parayı ne yapsın adam yaksınmı karıyla kızla yicek tabiki bu işlerde parti önemli değil bazıları biz akp liyiz deyince kendini peygamber soyuna katmasın haram yemekte günah torpil yapmakta günah sınav sorusu çalmakta günah çoluğuna çocuğuna mevkini kullanıp iş bulmakta günah tabi bu türk milleti balık kafalı olduğu için 2 çeşit günah var sanıyo bir zina birde içki

barayev 07-27-2012 03:22

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014632)
o kadar parayı ne yapsın adam yaksınmı karıyla kızla yicek tabiki bu işlerde parti önemli değil bazıları biz akp liyiz deyince kendini peygamber soyuna katmasın haram yemekte günah torpil yapmakta günah sınav sorusu çalmakta günah çoluğuna çocuğuna mevkini kullanıp iş bulmakta günah tabi bu türk milleti balık kafalı olduğu için 2 çeşit günah var sanıyo bir zina birde içki

AKP asla Din eksenli bi parti değildir sadece İnsanların inançlarına saygılıdır ve Modern vede Çağdaş bi Partidir, Irkçı ve Mezhepçi ve Yoksulluk edebiyatı yapan Sol gibi değildir

ali1986 07-27-2012 04:49

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014663)
AKP asla Din eksenli bi parti değildir sadece İnsanların inançlarına saygılıdır ve Modern vede Çağdaş bi Partidir, Irkçı ve Mezhepçi ve Yoksulluk edebiyatı yapan Sol gibi değildir

madem saygılısınız neden adama tepki gösteriyosunuz neden yeniden aday yapmayalım diyosunuz evet akp dinle alakası yok sadece dini kullanıyor millete karşı

barayev 07-27-2012 06:25

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014672)
madem saygılısınız neden adama tepki gösteriyosunuz neden yeniden aday yapmayalım diyosunuz evet akp dinle alakası yok sadece dini kullanıyor millete karşı

Milletin ağğzı torba değil herkes Özgür konuşur CHP de milletin ağzı Bantlanıyor mu ?
bende Trakyanın yarısı benim diyorum ...

ali1986 07-27-2012 07:56

[QUOTE=barayev;1014678]Milletin ağğzı torba değil herkes Özgür konuşur CHP de milletin ağzı Bantlanıyor mu ?
bende Trakyanın yarısı benim diyorum ..

yani adama bi iyilik yapmışsınız vekil olmuş o kadar para kazanıyor 3 sene sonra bu gencecik adam emekli rahmetliden kalan malda var biraz gelecek dönemde çeker 3 hilali mhp ye geçer rahemetlinin hatrına olur biter böyle adamları siz bulup çıkartıyosunuz ondan sonra vay efendim bikinili kızlarla poz verdi :)

Hakan Özkan 07-27-2012 15:30

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014632)

Ali mantığın çok iyi çalışıyor :) Nerde günah haram var onu meşrulaştırıyorsn.

El Emin 07-27-2012 17:41

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014596)
Kadın ile imtihan olmayı mevlam tüm müslümanlardan uzak tutsun. Yakinen bildiğimiz samimiyetine güvendiğimiz bir çok arkadaşımız ne yazikki bu tarz zaaflar ile dolu olduğunu öğrenince alenen kınamaktan korkuyorum.

Abi ben o erkeklerde aslında artık o kadar suc bulmamaya başladım.TAmam herşeye rağmen sucları büyük ama devrin sunmuş olduğu ve ortam öyle bir noktaya vardı ki.Vay halimize..

Terennüm 07-27-2012 18:06

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014596)
Kadın ile imtihan olmayı mevlam tüm müslümanlardan uzak tutsun. Yakinen bildiğimiz samimiyetine güvendiğimiz bir çok arkadaşımız ne yazikki bu tarz zaaflar ile dolu olduğunu öğrenince alenen kınamaktan korkuyorum.

Kınamayınız kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diyor efendimiz(SAV)

manifesto 07-27-2012 18:45

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014672)

Kafan almadı mı neden tepki verdiğimizi?
Ak Parti seçmeni dine ve inanca saygılıdır kendi vekillerinin de en azından asgari olarak bu titizliği göstermesini bekler.
Hem özel hayatı ile hem siyaseti ile
Kaç erkekle yattığı belli olmayan bir aşifte ile ramazan günü gününü gün eden bir siyasetçinin Ak Parti'de ve Ak Partililerle bir işi olamaz.
Çok için burkulduysa sana verelim

Cihannur 07-27-2012 19:22

AK Parti muhafazakâr bir siyasi partidir. CHP'li, MHP'li, BDP'li milletvekillerinin böyle durumlarda görüntülenmeleri CHP, MHP ve BDP'nin tabanlarında pek rahatsızlık oluşturmazken, AK Partili milletvekillerinin bu tür görüntüleri AK Parti tabanında rahatsızlık oluşturur. AK Partili milletvekilleri ya da AK Partili diğer yetkililer özel yaşantılarına dikkat etmelidirler.

ali1986 07-27-2012 20:02

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014701)
Ali mantığın çok iyi çalışıyor :) Nerde günah haram var onu meşrulaştırıyorsn.

alakası yok benim derdim siz dikkatleri hep ikiye çekiyosunuz kendiniz içki içmiyosunuz ama maşallah her yol var sizinkilerde onu demek istiyorum torpil soru hırsızlığı rant makam mevkii kullanma içki içmiyosunuz yaa göze batmıyo demi

Cihannur 07-27-2012 20:19

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014730)
alakası yok benim derdim siz dikkatleri hep ikiye çekiyosunuz kendiniz içki içmiyosunuz ama maşallah her yol var sizinkilerde onu demek istiyorum torpil soru hırsızlığı rant makam mevkii kullanma içki içmiyosunuz yaa göze batmıyo demi

AK Parti, ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi partidir Allah'a şükürler olsun. AK Parti içinde yer alıp da yolsuzluğa bulaştıkları tespit edilen görevlilerin, yetkililerin partiyle ilişikleri kesilir. Geçenlerde yayınlanmış olan bir haberde, AK Parti'nin 3 belediye başkanının yolsuzluğa karıştıkları gerekçesiyle AK Parti MYK tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna verildikleri ifade ediliyordu.

AK Parti'de 3 Belediye Başkanı İhraç Ediliyor

barayev 07-27-2012 22:52

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014715)
Kınamayınız kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diyor efendimiz(SAV)

işte bu.. büyük konuşmayalım

Alisiz senin derdin Akp ile değil İslam ve Müslümanlarla ben öyle anlıyorum da benden sana bi nasihat tez zamanda KİTAP EHLİ OL

ali1986 07-27-2012 23:21

bu hataydaki olayı biliyosunuz duymuşsunuzdur demek istediğim bu işte o babasının oğlunun sülalesinin o zibidinin karşısında esas duruşa geçen polis teşkilatına selam olsun burdan ne kadar galiz küfür varsa hepsi armağan olsun bu nedir siz söyleyin demek istediğimi anlamışsınızdır birde adam sürdürmüş o zibidi o adamların karısı çoluğu çocuğu yok demi o günah değil asıl bu adamı aday göstermicen ama müstehak bu polislere o milletvekilinede adam dedim adamlar kusura bakmasın artık

barayev 07-28-2012 03:09

AKP devrinde hiç kimse DOKUNULMAZ değildir. General de Polisde Devletin MEMURUDUR ve hiç kimsenin Vatandaşa Hakaret ve Terbiyesizlik etme HAKKI YOKTUR...
AKP den öncesinde Vatandaş Devletin kurum ve kuruluşlarıda DAYAK yerdi ve RÜŞVETSİZ İŞ yaptıramazdı...
AKP beni DEVLETİN MEMURUNUN ZULMUNDEN Koruduğu için AKP den yanayım...

El Emin 07-28-2012 05:26

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014778)
Çetin bir asrı yaşıyor. Nefs ile bezenmiş yığınla duyguların tazyiki altındayız. Cennetin ucuz olmadığını rıza dairesine girmenin zorluklarını aklımızdan çıkarmayıp dosdoğru hayatların etrafında gezinmekten başka caremiz yok. Orta da o bu şu suclu demektense bu şekilde imtihan olmanın potasına nasıl düşüyorum diye sık sık öz eleştiri yapmak lazım.

Orasın zaten muhakka üstadım.Sınavın espiriside oradan geliyor ama gerçekten tam manada kendini muhafaza etmek aşırı güç.Yani ne kadar başını önüne eğip efendi bir insan gibi çizgini belli etsende yaşananlar vuku bulanlar içler acısı.Allah yusufi hayası olanlardan eyler inşallah.

All times are GMT +3. The time now is 22:10.