![]() |
AK Partili Vekilin Oğlunun Önünde Polislerin Sıraya Dizilmeleri
http://image.haber7.com/haber/haber7...30_h907579.jpg
Polisler AK Partili vekilin oğlunun karşısında sıraya girdi. Vekil oğlu, kendisiyle tartışan polisi böyle teşhis etti. Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde AKP Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğluyla tartışan Komiser Yardımcısı Murat Emer ertesi gün görevinden alındığı iddia edildi. "SEN BENİM MEMURUMLA BÖYLE KONUŞAMAZSIN" Aydınlık Gazetesi'nin haberine göre; Hatay'ın Dörtyol Emniyeti'nde, emniyet müdürlüğünün kantinini işleten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun, polis memuru Alper Atilla ile tartıştı. Atilla'yı sürdürmekle tehdit eden Uzun, üniformasını çıkarmasını istedi. Ardından arkadaşı, AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu'nun oğlunu olay yerine çağırdı. Milletvekilinin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu da emniyet bahçesine gelerek polisleri tehdit etti. Ardından olaya müdahale eden komiser yardımcısı Murat Emer, vekilin oğlu Türkoğlu'na "Sen benim memurumla bu şekilde konuşamazsın" uyarısında bulundu. O POLİSİ TEŞHİS ETTİ Bu uyarıdan sonra durum daha da gerildi. Dörtyol Emniyet Müdürü çok sayıda polisi bir odaya dizerek ellerine numara verdi ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı'ndan ve AK Parti milletvekilinin oğlundan kendisi ile tartışan polisleri teşhis etmesini istedi. İstemi Kağan Türkoğlu, odadaki polisleri uzun uzun inceledikten sonra kendisiyle tartışan komiser yardımcısını teşhis etti. GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI İDDİASI Ertesi gün milletvekilinin oğlunu uyaran komiser yardımcısı Murat Emer hakkında 'açılacak disiplin soruşturmasının selameti' gerekçe gösterilerek görevden uzaklaştırma kararı verildi. http://image.haber7.com/haber/haber7..._4jpg_h615.jpg http://www.haber7.com/guncel/haber/9...e-siraya-dizdi |
Ak Parti ismiyle müsemma tertemiz bir partidir...Neremle güleyim... Bunlar ekrana yansıyanlar neler var neler... Allah hepsinin belasını versin..
|
Aydınlık Gazetesi'nin haberine göre iş yapmıyoruz ..
|
Kaynağı ekledim, malum habere değil kaynağına bakarak yorum yapıyorsunuz. Sosyal hayatta duyduklarımız ise kulak uçuklatan cinsten... Vekilin oğlunun bu ülkede normal vatandaşın kat ve kat üstünde olduğunu herkes bilir..
|
Alıntı:
1- AK Parti'nin ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi parti olması, AK Partili yetkililerin hiçbirinin yolsuzluğa karışmadıkları ileride de karışmayacakları anlamına gelmez. AK Parti içinde yer alıp da yolsuzluğa bulaştıkları tespit edilen görevlilerin, yetkililerin partiyle ilişikleri kesilir. Geçenlerde yayınlanmış olan bir haberde, AK Parti'nin 3 belediye başkanının yolsuzluğa karıştıkları gerekçesiyle AK Parti MYK tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna verildikleri ifade ediliyordu. AK Parti'de 3 Belediye Başkanı İhraç Ediliyor 2- Mevcut olayda yolsuzluk söz konusu değildir ki AK Parti'nin tertemizliğini buradan sorgulamaya kalkasın. Konudaki olay eğer rutin bir uygulama değilse ve polisler bu tür olaylarda AK Partili vekilin oğlunun olduğu gibi diğer vatandaşlar karşısında da sıraya dizilmiyorlarsa burada polise karşı bir saygısızlık söz konusudur. Ayrıca AK Partili vekilin oğlu polisleri tehdit etmişse bu da onun yanlışıdır. Olay araştırılıp böyle şeyler yaşanmışsa AK Partili üst düzey yetkililerin gerekli incelemeyi yaptırıp gerekli yaptırımlarda bulunmaları gerekmektedir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bırakın Allah aşkına ya, İl başkanları bile neler yapıyor hepimiz biliyoruz... Siz hala inanmıyorum deyin.. Ortada belge var..
|
Aydınlık forumumuz hakkında bile iftira atmaktan kaçınmayan bir zihniyetin ürünü...her lafına inanacak değilim ama olay doğruysa bunu Ak Parti'yle ilişkilendirip partiye çamur atmanında bir alemi yok.İma edildiği gibi birileri siyasi nüfuzunu kullanıp bazı işler yaptırdıysa bunun cezasını kesinlikle çekmelidir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu bir chp'li vekil yapsaydı düşüncen bu minvalde mi olacaktı... |
Alıntı:
Her parti içerisinde ahlaksız ve hırsızlar var önemli olan bunu partilere mal etmemektir.Siz şuan rövanşist bir yaklaşımla dillendiriyorsunuz konuyu.Benim burada söyleyebileceğim olay araştırılmalı söylendiği gibi yapılan bir haksızlık varsa vekil cezasını çekmeli ve ben böyle insanlarla aynı çatıda olduğuma utanıyorum diyebilirim.Bun değiştirmek mümkünmü evet mümkün ihraç edeceksin namuslu insan bulmak çokta kolay değil bu devirde...ancak siyasetin üstünde düşünüp ahlaklı bireyler yetiştirerek çözülebilir bu konu... Chp'li vekillerin yolsuzluk haberlerindede bütün bir Chp'ye söven arkadaşlarıma her zaman "genelleme yapmamalısın" cevabını vermişimdir.Parti olarak sevmesemde ülkesi ve milleti için gayretle çalışan şerefli insanlar tanıyorum.Demek istediğim şu ki bu konuda yaklaşımım değişmez. |
Alıntı:
Sadece okuduğumuz tüzüğe bakarak mı karar verecek seçmen.. Partiyi teşekkül eden birey ve şahısların seçmene ve diğer mevhumlara tutumları partiye olan tutumuzu değiştirecek argüman olamaz mı ? |
Alıntı:
Vatandaşa hakaret ve kötü muamelede bulunan POLİSİ ÇOK MU SEVİYORSUN Ali1986 ? Poliste olsa GENERAL de olsa hiç kimse ÜNİFORMASINA ve DEVLET MEMURLÜĞUNUN arkasına SAKLANAMIYACAK AKP İktidarda oldukça.. Heyyy ne istediğini dahi bilmeden sadece ELEŞTİRMEK ve YIPRATMAK adına SALDIRANLAR ...ALLAH VAR.... |
Alıntı:
Demek istediğimi gayet iyi anladın. İki tane adam yanlış işler yaptı diye "İŞTE SİZ BÖYLESİNİZ" deme hakkınız yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman benim Chp savunmalarım gaflete düşmekten başka birşey değil, hatta katmerli gaflet garabet bile diyebiliriz.Ama ben kendimden ödün vermemek olarak görüyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
AKP den öncesinde Vatandaş Devletin Memurlarından Devlet kurum ve kuruluşlarında DAYAK yerdi ve HAKSIZ da çıkardı vede Hiç kimseye de ŞİKAYET edemezdi etsede HAKSIZ çıkardı CHP TEK PARTİ DİKTATÖRLÜĞÜNDE Kİ gibi.
AKP beni Devletin Personelinin ZULMUNDEN Koruduğu için AKP nin YANINDAYIM. AKP Vatandaşın yanındadır kimse Kral değil bu GENERALDE olsa Polisde olsa EŞİTTİR artık.. |
Eğer bu olay doğru ise,araştırılıp sorumlusu kimse derhal partiden uzaklaştırılmalıdır.Bu kadar sorumsuzluk,ahlaksızlık olmaz.
Yazıklar olsun . İnşallah doğru değildir. |
Devletin Memuru GENERAL de olsa ALBAY da olsa KRAL ve DİKTATÖR olmadığını bilecek ADAM gibi MEMUR olacak..
YOK ÖYLE VATANDAŞA RACON KESMEK ... YETER BEA.. Cumhuriyet kurulduğundan beri Devletin Memurundan neler çekti bu MİLLET çoluk çocuğun bu işlere aklı ermez ..o Polise YETKİ ve SELAHİYET verirseniz Ananızı beller geçmişte ki gibi.. |
Öncelikle olayın anlatıldığı gibi olup olmadığını net bilmek lazım velevki doğruysa bile bu olayı tasvip etmek mümkün değildir Ak Partide bu tür olaylar olmaz diye bir düşünce ile saldırıda bulunmak konuyu sabote etmek anlamına gelir, Ak Parti % 60 bir potansiyele sahip her kesimden insanların desteğiyle en sağlam teşkilatlarla ülke ve insanlara hizmet eden bir partidir.
Ak Parti bu tür olaylar olduğu zaman en kısa sürede olaya müdahale eder ve gerekeni yapar bunun bir sürü örnekleri vardı ben şahidim umarım bu olay en kısa sürede açıklığa kavuşur gereken yapılır.. |
Hatay Valiliği'nden 'canlı teşhis' açıklaması
Hatay'da polislerin 'canlı teşhis'e çıkarılmasıyla ilgili Hatay Valiliği yazılı açıklama yaptı ve eylemi yürütülen adli işlemin bir parçası olarak' gösterdi.
Hatay Valiliği, Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olayla ilgili, basında yer alan görüntülerin, "ilçe emniyet müdürü ve müştekilerin avukatlarının huzurunda, olaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin tespiti için, savcılığın talimatı ile yapılan 'teşhis işleminin' görüntüleri ve yürütülen adli işlemin bir parçası" olduğunu bildirdi. Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, 27 Temmuz 2012 Cuma günü basına yansıyan "Emniyette skandal" ve "Polisleri suçlu gibi dizdiler" başlıklı haberde, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğluyla tartıştığı iddiasıyla Komiser Yardımcısı Murat Emer'in görevinden alındığı, polislerin ellerine numara verilerek teşhis için duvara dizildiği iddialarına yer verildiği belirtildi. Açıklamada, 29 Haziran günü saat 17.40 sıralarında Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Alper Atilla ile Emniyet lokalinde işçi olarak çalışan Ömer Uzun arasında tartışma çıktığı, daha sonra İstemi Kağan Türkoğlu'nun da katıldığı tartışma sonrasında Ömer Uzun'un işine aynı gün son verildiği bildirildi. Açıklama şöyle devam etti: "Söz konusu kişiler arasında geçen olaylar nedeniyle durum adli ve idari soruşturmalara konu olmuştur. Hem adli hem de idari işlemin devam ettiği olayın akabinde Komiser Yardımcısı Murat Emer'e 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince soruşturmanın selameti açısından Dörtyol Kaymakamlığı tarafından görevden el çektirilmiş, ön soruşturmanın tamamlanmasını müteakip 17 Temmuz 2012 tarihinde tekrar görevine başlatılmış, soruşturmacının gerekçeli teklifi üzerine Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Polis Memuru Alper Atilla, Hatay'ın başka ilçelerinde görevlendirilmiştir. Dörtyol Cumhuriyet Savcılığı'nın 29 Haziran 2012 tarih ve 2012/3382 hazırlık sayılı talimat yazısı ile darbedildiklerini iddia eden müşteki İstemi Kağan Türkoğlu ve Ömer Uzun'a darp olayına karışan polis memurlarının tespiti amacıyla 'canlı teşhis' yaptırılması talimatlandırılmıştır. Basında yer alan görüntüler İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz ve müştekilerin avukatları huzurunda olaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin tespiti amacıyla savcılığın talimatı ile yapılan 'teşhis işleminin' görüntüleridir ve yürütülen adli işlemin bir parçasıdır. Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce idari soruşturma başlatılmıştır." AA |
kimsenin Devletin verdiği Üniformanın altına gizlenip Vatandaşa RACON kesmeye de ASLA HAKKI YOK bu GENERAL içinde Er içinde Albay için de Polis içinde Sıradan MEMUR içinde...
Devletin Memuruna yetki verilirse ve DENETLENEMEZSE BELA olur milletin başına .. Darbecileri HATIRLAYIN |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hatay Valiliği: Görüntüler adli işlemin bir parçası
27/07/2012 22:31 Yazı Boyutu Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, Dörtyol görüntülerinin 'Savclığın talimatıyla yapılan teşhis işleminin görüntüleri' ve adli işlemin parçası olduğunu açıklandı HATAY - Hatay Valiliği, Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olayla ilgili, basında yer alan görüntülerin, “ilçe emniyet müdürü ve müştekilerin avukatlarının huzurunda, olaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin tespiti için, savcılığın talimatı ile yapılan 'teşhis işleminin' görüntüleri ve yürütülen adli işlemin bir parçası” olduğunu bildirdi. Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, 27 Temmuz 2012 Cuma günü basına yansıyan “Emniyette skandal” ve “Polisleri suçlu gibi dizdiler” başlıklı haberde, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğluyla tartıştığı iddiasıyla Komiser Yardımcısı Murat Emer'in görevinden alındığı, polislerin ellerine numara verilerek teşhis için duvara dizildiği iddialarına yer verildiği belirtildi. Açıklamada, 29 Haziran günü saat 17.40 sıralarında Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Alper Atilla ile Emniyet lokalinde işçi olarak çalışan Ömer Uzun arasında tartışma çıktığı, daha sonra İstemi Kağan Türkoğlu'nun da katıldığı tartışma sonrasında Ömer Uzun'un işine aynı gün son verildiği bildirildi. Açıklama şöyle devam etti: “Söz konusu kişiler arasında geçen olaylar nedeniyle durum adli ve idari soruşturmalara konu olmuştur. Hem adli hem de idari işlemin devam ettiği olayın akabinde Komiser Yardımcısı Murat Emer'e 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince soruşturmanın selameti açısından Dörtyol Kaymakamlığı tarafından görevden el çektirilmiş, ön soruşturmanın tamamlanmasını müteakip 17 Temmuz 2012 tarihinde tekrar görevine başlatılmış, soruşturmacının gerekçeli teklifi üzerine Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Polis Memuru Alper Atilla, Hatay'ın başka ilçelerinde görevlendirilmiştir. Dörtyol Cumhuriyet Savcılığı'nın 29 Haziran 2012 tarih ve 2012/3382 hazırlık sayılı talimat yazısı ile darbedildiklerini iddia eden müşteki İstemi Kağan Türkoğlu ve Ömer Uzun'a darp olayına karışan polis memurlarının tespiti amacıyla 'canlı teşhis' yaptırılması talimatlandırılmıştır. Basında yer alan görüntüler İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz ve müştekilerin avukatları huzurunda olaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin tespiti amacıyla savcılığın talimatı ile yapılan 'teşhis işleminin' görüntüleridir ve yürütülen adli işlemin bir parçasıdır. Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce idari soruşturma başlatılmıştır.”(aa) http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77 |
Alıntı:
Deveye diken yaranıyor doğru ,Bak Polisler vatandaşa kötü muamele yapıyorlar ve Emniyet de Vatandaşın şikayeti üzerine o Resmi Üniformanın içine saklanmış KÖTÜYÜ teşhis etmesi için bu uygulamayı yani TEŞHİSİ yapıyor ama senin gibi Statükocu ve aklı basmıyanlar da sırf AK Partiyi KARALAMA adına ver yansın yapyorsunuz KRALDAN FAZLA KRALCISINIZ .... yarın bi polis sana HAKARET ederse ne yapacaksın ? Evet Deveye DİKEN yaranıyor sizin hesabınız bu... YAZIK BEA |
Arkasını sağlama alıp ne kadar karaktersiz olduğunu gösteren tipler..
|
her ne kadar genelleme yapmak yanlışsa, o kadarda Akpartiyi eleştirilemez kılmak doğru değil...
yukarıdada zikredildiği gibi malesef bu kimliği kullanarak önüne gelene meydan okuyan Akparti teşkilatından onlarca insan duydum... malesefki bunlar benim en yakınımda bile varolan insanlar... bu olay doğru veya yanlış .. alınması gereken ders, hangi parti, cemiyet, birlik olursa olsun; dava hissinden daha ziyade menfaat hissi baskınlaştığını ve bunun arttığını farkettiğimiz zamanlarda tenkitlerinde o oranda artmasını hoşgörmek lazım... çünkü tenkitler, tefrikaya dönüşmediği sürece, davanın selameti için daha lüzumludur... |
elbette ki böyle şahsi çıkarcılar varsa ki avam içinde muhakkak ki vardır ne acı ki. partililer de gereğini yapsınlar ben bu yüzden daha AKP binasından içeri girmiş değilim.. görmek,duymak ,şahit olmak beni üzer ve rencide eder
|
All times are GMT +3. The time now is 14:04. |