![]() |
Gaziantep'te Polis Merkezine Hain Saldırı
Gaziantep'te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç infilak etti. İlk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği patlamada, 50 kişi de yaralandı. Gaziantep'te Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında saat 20.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 8 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı. Gaziantep Valisi Erdal Ata NTV'ye yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre patlamanın nedeninin bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi olduğunu söyledi. Çok sayıda kişinin yaralandığı patlama nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Haberin devamı ↓reklam Patlamada iki halk otobüsü ile iki otomobil parçalanırken, patlamanın etkisiyle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. POLİS BOMBACIYI ARIYOR Patlamanın meydana geldiği bölgedeki MOBESE kayıtlarını inceleyen Gaziantep polisi, patlamadan hemen önce bölgeden koşarak uzaklaştığı belirlenen kişiyi arıyor. İkinci bir patlama tehlikesine karşı da önlem alan polis, yakınlarından haber alamadığı için bölgeye gelen vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Bu arada bazı vatandaşların "Kahrolsun PKK" şeklinde slogan attığı görüldü. İZİNLİ DOKTORLAR ÇAĞIRILDI Öte yandan yaralı sayısının fazla olması nedeniyle bayram izninde olan doktorların da göreve çağırıldığı öğrenildi. '60 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ' NTV canlı yayınına telefonla katılan Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey, bölgenin Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olduğunu söyledi. Güzelbey, "Gaziantep'te böyle bir patlama meydana geldiği için çok üzgünüz. Cadde patlamanın meydana geldiği saatlerde görece az kalabalıktı. Eğer bu saldırı arife günü meydana gelseydi 60 kişi ölebilirdi" diye konuştu. NTVMSNBC |
|
|
Patlamanın ardından bir grup BDP ilçe binasını ateşe verdi. Gaziantep'te polis karakolu yakınında meydana gelen patlamanın ardından bölgede toplanan öfkeli kalabalık, BDP Şehitkamil İlçe başkanlığı binasını ateşe verdi. Bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye sevk edilirken, öfkeli kalabalık sakinleştirilmeye çalışılıyor. İHA |
dünyanın aç köpeğini doldurdular oraya böyle şeylere şaşırmamk lazım
|
Ne demiştik, Şehitler artacak, yankı uyandıran operasyonlar artacak..
Ustalık dönemi :) Neydi Atatürk ile Erdoğan arasın ki fark ? Onun bunu çapı neydi Çapsız hükümet... |
Alıntı:
Bravo, böyle devam edin, vefat etmiş 8 insanımız ve 80 yaralımız üzerinden siyaset yapmaya devam edin, bravo. |
Alıntı:
birkaç insan öldü diye çok konuşmaya gerek yok demi |
Hep aynı lügatten kelamlar sunuyorsunuz sayın zülcenaheyn... Bunlar ilk defa yaşanmıyor, ne zaman tepki göstersek veya gösteren kişiler olsa, şehitler veya vefat edenler üzerinde siyaset yapıyor diye yaftalıyorsunuz. Giran geldi artık..!!!
|
Alıntı:
Hayırdır sizinle daha önceden konuşmuşluğumuz mu var, ben hiç hatırlamıyorum da? Şurada sizinle ilk defa konuşuyoruz. Sanki beni yıllardır tanıyorsunuz da sallamışsınız hep aynı şeyi söylüyorsunuz diye. |
Alıntı:
|
yoğun bakımdaki çocuklardan birisi daha vefat etti ve kayıp sayısı 9 oldu... Rabbim rahmet eylesin...
|
ali bey sizin türünüzden olan şahıslara ben şaşıyorum... ortada çok üzücü bir olay var ve siz bir yerlere saldırarak kendinizi rahatatıyorsunuz... 50 saldırı teşebbüsünden 1 yada ikisi böyle amaca ulaşıyor siz engellenen 49u görmeyip ulaşan birden yola çıkarak öyle yorumlar yapıyorsunuz ki ben şaşıyorum... amaç o 1inde olmaması ama oldu... bundan sonra sağa sola soldırmak yerine çözüm ne olmalı onu konuşmak gerek... niye antep'e olsu çünkü antep dik duruyordu ve yine dik duracak bütün olanlara rağmen... bize düşen onların yanında olmak...
|
Bu sefer daha yakından sarstı bu saldırı beni Teyzem ile çocukları daha iki gün önce Gaziantepe gitmişti bomba onlara bir kaç yüz metre mesafede patlamış..
Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır ihsan etsin hain işbirlikçi köpekler ne yaparsanız yapın bu ülkeden size tek karış toprak yok..! |
Alıntı:
|
ooo bordo klavyeliler ve timin başı garip forum üzerinden vatan kurmaya başlamışsın yine klavye delikanlısı hadi git askere çık dağlara kur timini savaş görelim mangal gibi yüreğini vatanseverliğini.
bu tutumunuzla pkk isimli cinayet şebekesinin değirmenine su taşıyorsunuz. sözcü gazetesi ağzından bir farkınız yok. |
Vatan, Millet v.s. gibi bizi birbirimize kenetlenmemize vesile olan değerleri edebiyat yapmak diye lanse eden biri değil misin sen ? Elimizde klavye varken de timin başında oluruz, Elimizde G3 varken de timin başında oluruz. Bir defa gittik gerekirse yine gideriz.
Sen git köpeklerin haklarını savunmaya devam et.. Belki başarırsınız, terörü lanetleyerek kınayarak bitiren ilk ülke olursunuz.. Eğer hala cevap vermeye devam eder isen, bundan sonra ki sözlerim bu kadar naif olmaz. |
Şerefsizce alçakça yapılmış taze bir olay üzerinden nasıl bu kadar çabuk siyaset yapılıyor fırsatlar çıkarılıyor yahu sizde hiç mi utanma sıkılma yok ! |
Alıntı:
bırakın bu işleri bırakın 50 saldırı oluyomuşta biri denk geliyormuş senin istihbaratın yokmu arkadaş nerde haberleri varmış bu olaydan neden engellemediler siz bunu yine üstünüze alınırsınız efendim akp yi yıldırmaya çalışıyorlar kardeşim madem akp yi yıldırmaya çalışıyorlar 1 yaşındaki 3 yaşındaki çocuğun günahı ne neden bu ülkede kıçını yayarak oturan siyasetçiler ölmüyor onların hırslarının cezasını bu millet çekiyor eninde sonunda bu ülkeden gideceksiniz ve kucağında zıpladığınız dış güçlerin hesabını vereceksiniz |
Alıntı:
siz utanın asıl siz yüzsüz insanlar hala şurda burda caka satıyosunuz hep bu masum numaraları sizi suçsuz gösteriyor siz milletin ansını bellediniz hala masumuz numarası yapıyosunuz dilenci yüzsüzlüğü gelmiş size artık ne diyim başka |
Alıntı:
haklısın arkadaşım birkaç çocuk öldü diye yaygara yapmıyalım sende haklısın |
Alıntı:
benim ekmeğimi rabbim veriyor. okudum dirsek çürüttüm kazanıyorum ve yiyorum. şükrümüde allaha yaparım. daha çok ölüm daha çok kan olsun diyede şerefsizce konuşmam haddimi bilirim barışı öğütlerim insanca yaşamayı arzular dua ederim. |
Polisler hak etmiyor değil aslında..Kendi yaptıkları ve kendi icraatsizliklerinin sonucu..Ve ak parti hükümetimize de gaziantep olayı üzerinden selam yolluyorum..Ücüncü kez tek başlarına hükümet olduklarını hatırlatıyorum.
|
Artık iyice şaşırdılar,baktılar ki,devlet inatla üstlerine gidiyor,baktılar ki Türkiye istedikleri gibi karışamayacak,bölünemeyecek.Çoluk çocuk demeden öldürmeye başladılar.Canileri nefretle kınıyoruz,ne olursa olsun bu ülkeyi bölemeyecekler.,
Başımız saolsun arkadaşlar,ölenlere rahmet ailelerine sabır diliyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:)...
|
Alıntı:
Hükümet demokrasiden özgürlükten geri adım atmadan hukuk içerisinde terörle mücadelesini sürdürecektir.Onlar bizi tahrik etmeye devam edecekler biz yine tahriklere kapılmayacağız.Daha modern silahlarla daha güçlü şekilde üzerlerine gideceğiz ama milletin içinde ayrılıklara izin vermeyeceğiz.Terörle mücadeleyi Kürtlerle mücadeleye çevirmeyeceğiz. |
Ayan Beyan Bir PKK Saldırısı
Ayan beyan bir PKK saldırısı
http://img155.imageshack.us/img155/4...seyincelik.jpg Çelik, korkunç saldırıyı PKK'nın üstlenmemesini yorumladı: Bu ilk inkarları değil, bizce PKK yaptı. Patlamanın ardından Gaziantep'e giderek incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep milletvekili Hüseyin Çelik, Taraf'tan Melih Altınok'un saldırıya ilişkin sorularını yanıtladı. Saldırıda adres olarak PKK'yı gösteren Çelik, şunları söyledi: "Bildiğiniz üzere terör örgütü son zamanlarda tüm yurda eylemlerini yaymaya çalışıyor. Foça'daki, Karadeniz'deki, İç Anadolu'daki Akdeniz'deki saldırılardan sonra şimdi de Antep. Gaziantep özel olarak seçilmiştir. Çünkü burada çoğulcu, kardeşçe bir yapı var. "DAHA ÖNCE DE YAPTILAR" Tabii hep yaptıkları gibi, masum vatandaşlar, siviller hayatını kaybedince toplumsal tepkiyle karşılaşmamak için saldırıyı reddediyorlar. Diyarbakır'da dershane önündeki öğrencilere yapılan saldırıyı da üstlenmediler. Daha sonra polis meseleyi tüm ayrıntılarıyla ortaya çıkarttı. Güngören'de ve Kumrular'da da öyle. Bu ilk inkârları değil. Kanaatimiz olayın malûm terör örgütünün bir eylemi olduğu yönündedir. Daha önceki sivillere yönelik saldırılara ve kullanılan bomba türüne baktığınız zaman ayan beyan bir PKK saldırısı gibi görünüyor. SURİYE BAĞLANTISI OLABİLİR Esed Türkiye'ye düşmanlık yapıyor, dolayısıyla PKK şimdi dostu oldu. Esed'in Kamışlı'yı, Kobani'yi PKK'ya terk etmesi, bu işin içinde Muhaberat'ın olabileceğini akla getiriyor. Elbette bu terör eyleminin de destekçileri vardır. Ancak bunu bir ihtimal olarak söylüyorum. Konu hakkında elimizde somut bir bilgi yok, kesin konuşmak olmaz." BDP'Yİ ELEŞTİRDİ BDP'yi de eleştiren Çelik, "PKK bu saldırıyı üstlenmiş olsa BDP bunu lanetleyecek miydi? Bakın önce PKK üstlenmiyor, BDP ancak ondan sonra yazılı açıklama yapıyor, tepki gösteriyor. İster El Kaide, ister PKK, isterse Muhaberat, kim yaptıysa yapsın, bayramı kan gölüne çeviren örgütün ne olduğu önemli değildir, insani olarak ayrım yapmadan tepki vermeniz gerekir." dedi. Çelik, vatandaşların tepkileriyle ilgili olarak ise, "İtidal elden bırakılmamalıdır." uyarısında bulundu. Kaynak En Son Haber 22.08.2012 |
Daha Çok Sivil Öldürmek İçin Çivi Kullanmışlar
Daha çok sivil öldürmek için çivi kullanmışlar
http://img42.imageshack.us/img42/233...tepteteror.jpg Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde meydana gelen ve 9 kişinin şehit olduğu saldırıda patlatılan bombanın tahrip gücünü yükseltmek için çivi kullanıldığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre bombalar Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde araca yüklendi. Normalde saldırı bayramın 1. günü için plânlanmıştı. Ancak bomba yüklü araç arızalanınca eylem ertelendi. Bu arada bombayı araca yükledikleri tespit edilen 5 kişi, dün Siverek'te gözaltına alındılar. Mahmut Orhan Karadeniz, olay ânının dehşetini eşi ve 5 çocuğu ile yaşadığını söylüyor. Patlama sırasında evine araba parçalarının fırladığını ifade eden Karadeniz, etrafa birçok çivi saplandığına dikkat çekiyor. Karadeniz, bombanın tesirini artırmak için kullanılan çivilerin yaklaşık 8 cm uzunluğunda olduğunu gözlemlemiş. Kaynak Zaman 22.08.2012 |
Bebek Katilleri Olduklarını Tescil Ettiler
Bebek katili olduklarını tescil ettiler
http://img843.imageshack.us/img843/8...melisaaker.jpg Terör örgütü PKK, önceki gün Gaziantep'te düzenlediği bombalı saldırıyla asker-sivil, kadın-erkek ve büyük-küçük ayrımı yapmadığını bir kere daha ortaya koydu. Saldırıda hayatını kaybedenlerden dördünün küçük yaşta çocuk olması ise yüreklere düşen acıyı derinleştirdi. 13 yaşındaki Sena, 11 yaşındaki Sevgi, 3 yaşındaki Süleyman, 1 yaşındaki Almina, bayram sevincini yaşarken anne ve babalarının gözleri önünde teröristlerin hedefi oldu. Bayram gününü kana bulayan terör örgütünün geçmişte sivillere yönelik düzenlediği bazı saldırılar şöyle: 13 Mart 1999: İstanbul Mavi Çarşı saldırısı, 29 Ağustos 2006: Marmaris'te yolcu otobüsünün bombalanması, 3 Ocak 2008: Diyarbakır'da dershane önünde patlama, 16 Eylül 2010: Hakkâri'de Geçitli köyüne giden minibüse saldırı. 1 yaşındaki Almina da terör kurbanı Saldırıda hayatını kaybeden çocuklardan biri de 1 yaşındaki Almina idi. Bayram heyecanıyla özel araçlarına binen Onur Fikret Aker (21), eşi Duygu Aker (21), Almina Melisa Aker ve 11 yaşındaki teyze kızları Sevgi Gülperi İnanç'ın terör saldırısında hayatlarını kaybetmeleri herkesi hüzne boğdu. Onur ve Duygu daha 19 yaşındayken hayatlarını birleştirmişti. Onur'un askere gitmesinin ardından Almina ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi. Kalp hastası annesi kriz geçirince Onur Fikret Aker geçtiğimiz günlerde komutanlarından izin alarak Gaziantep Mithat Paşa Mahallesi'ndeki evlerine gelmişti. Eşi ve çocuklarıyla da hasret gideren baba Aker, izninin son gününde dayısına misafir oldu. Misafirlikte bir süre alışveriş için dışarı çıkan aile Korutürk Caddesi'nde bulunan Şehit Kamil Polis Merkezi yakınına geldiklerinde terörün acımasız yüzüyle karşılaştı. Onur Fikret Aker'in kontrolündeki araç seyir halindeyken, bomba yüklü aracın patlatılmasıyla alev alev yanmaya başladı. Aracın içinde bulunan Onur Fikret, Duygu, Sevgi ve 1 yaşındaki Almina feci bir şekilde can verdi. Kaynak Zaman 22.08.2012 |
Küçük Sena, Kadir Gecesi, Şehit Olmak İçin Dua Etmiş
Küçük Sena, Kadir Gecesi, şehit olmak için dua etmiş
http://img62.imageshack.us/img62/854...buyukkonuk.jpg Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sena Büyükkonuk'un geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'nde, şehit olmak için dua ettiği öğrenildi. Ramazan ayını sevinçle geçirdiğini ve bayramı dört gözle beklediğini belirten Sena Büyükkonuk'un bir yakını, gözleri yaşararak küçük Sena ile ilgili şu bilgileri verdi: "Sena çok samimi bir çocuktu. Ramazan ayını sevinçle geçirdi. Daha sonra Kadir Gecesi'nde şöyle dua etti: 'Allah'ım subay olmak istiyorum. Allah'ım sonra da beni şehit et.' Biz de bugün küçük Sena'nın şehit olduğunu düşünüyoruz." Kaynak Zaman 22.08.2012 |
Gaziantep'te Gözyaşları Sel Oldu
Gaziantep'te gözyaşları sel oldu
http://img99.imageshack.us/img99/215/emineerdogan.jpg Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybeden 9 vatandaşımız için cenaze töreni düzenleniyor. Törende gözyaşları sel oldu. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 64 yaşındaki annesi Perihan Kıymık'ı kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen törende, evladını kaybeden bir anneye sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. ANNESİNİ KAYBEDEN ŞAHİN'DEN ÇOCUĞUNU KAYBEDEN ANNEYE TESELLİ Gaziantep'teki patlamada yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yakınlarını kaybeden annelere sarılıp gözyaşı döktü. Şahin, cebinden çıkardığı mendille şehid yakınlarının gözyaşlarını tek tek silerek onları teselli etti. Kaynak Haber 7 22.08.2012 |
Patlama anı güvenlik kamerasında
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 8 sivil vatandaşımızın şehit olduğu saldırı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Patlatılan aracın çekiciyle olay yerine getirilme ve indirilmesi de kayda alındı. Gaziantep'teki patlamanın ardından, bomba yüklü aracın getirilmesinden, patlamanın olduğu ana kadar, her şeyi gösteren görüntülere ulaşıldı. Şehitkamil ilçesi Korutürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin kamera görüntüsünde bir çekicinin, taşıdığı otomobille Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne doğru gittiği görülüyor. Sakarya'dan çalındığı belirlenen otomobili bırakan çekicinin olay ayrılmasından bir kaç dakika sonra ise patlama meydana geliyor. Olay yeri yakınlarındaki ilk güvenlik kamerasında patlamanın ardından elektriğin kesildiği ve sokaktaki vatandaşlarda hareketlilik yaşandığı görülüyor. A Haber'de yayınlanan görüntülerde, hayatın bütün sıradanlığıyla aktığı bir anda, terörün sıradan insanların bile hayatlarına nasıl kastettiğini ortaya koyuyor… http://www.habervaktim.com/resim/resim259445_1.jpg?t= Habervaktim |
Alıntı:
tamam ben kin kusuyorumda ne yapalım onu söyleyin tamam ben suçluyum bu konuda ne yapacağımıda bilmiyorum ne yapalım siz söyleyin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:35. |