Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Fethullah Gülen Hocaefendi'den Taziye Mesajı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163557)

Cihannur 08-22-2012 21:52

Fethullah Gülen Hocaefendi'den Taziye Mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi'den taziye mesajı

http://img515.imageshack.us/img515/3...ullahgulen.jpg

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, Gaziantep'teki terör saldırısı ve Uludere'deki feci kazada vefat edenler için taziye mesajı yayınladı.

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin taziye mesajı:

"Beraberlik ruhunun ve içtimâî huzurun adresi olan Gaziantep'teki elim terör saldırısı bir kere daha yürekleri dağladı.
Şer odakları yine günahsız yavruları bile hedefe koydular ve karanlık oyunlarını masumlar üzerinden oynadılar/oynuyorlar. Mel'un saldırılarla, bu toprakların ikbalini karartmaya, aziz milletimizin önünü kesmeye ve bizi bize düşürmeye çalışıyorlar. Fakat, Allah'ın izniyle halkımızın sabır, sağduyu ve itidali, şerirlerin kirli emellerine ulaşmalarına mani olacaktır.

Gaziantep'teki hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza ve Uludere'de minibüsün devrilmesi neticesinde şehit olan Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil diler; Hazreti Şâfi'nin yaralılara acil şifalar lütfetmesini niyaz ederim.

Menfur saldırı münasebetiyle terörü ve bu saldırıları gerçekleştirenleri bir kez daha lanetliyor; içeride ve dışarıda ülkemizin ikbaline pusu kurmak için fırsat kollayan insî şeytanlara imkân verilmemesi için başta istihbarat mevzuunda daha hassas olunması ve her türlü tedbirin alınması dileğiyle bütün milletimize taziyetlerimi sunuyorum."

Kaynak

Samanyolu Haber 22.08.2012

ali1986 08-22-2012 23:50

vah garibim vah üzüntüden 1 hafta bıyıkları yarıya indirmiş yüreğim parçalandı taa abd kucaklarında nasıl üzülmüş nasıl yanmış şekli değişmiş adamcayızın

Mavera 08-23-2012 00:54

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015682)
vah garibim vah üzüntüden 1 hafta bıyıkları yarıya indirmiş yüreğim parçalandı taa abd kucaklarında nasıl üzülmüş nasıl yanmış şekli değişmiş adamcayızın

Terbiyesizlik yapma!.. Hocaefendinin gayet halis niyetle yapmis oldugu bir taziye mesaji üzerinden icindeki pisliklerini kusmak icin malzeme cikmaz!.. Ama sizin gibilere gün dogdu bol bol pisliginizi yayin, durun!..

manifesto 08-23-2012 01:58

Alıntı:

Ne bu şimdi? Sokak serserisi gibi

ali1986 08-23-2012 02:18

ne dememi bekliyosunuzki sizin gibi insanlar hakkında 4 günde 30 insan ölmüş öle yada böyle iktidarda bu adamlar var bu adamların üzüldük demesine inancağımımı sandınız gidin siz inanın bir kaç insan öldü diye ağzını yayanlara gık diyemessiniz tabi onlardan mamalanıyosunuz biz bişey dediğimiz zaman hain gözüyle bize bakıyosunuz farkındamısınız bilmiyorumda bu adam amerikada yaşıyo

ali1986 08-23-2012 02:18

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015689)
Ne bu şimdi? Sokak serserisi gibi

sizmi belirliyosunuz serseriyi yada normal insanı

ali1986 08-23-2012 02:20

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015687)
Terbiyesizlik yapma!.. Hocaefendinin gayet halis niyetle yapmis oldugu bir taziye mesaji üzerinden icindeki pisliklerini kusmak icin malzeme cikmaz!.. Ama sizin gibilere gün dogdu bol bol pisliginizi yayin, durun!..

bana ne gün doğucak arkadaşım asıl size gün doğdu meclis açılsın pkk insan öldürürken bize destek olmadılar diyenler bak nasıl ortalığa saçılıyor tabi bunlar birkaç mehmet öldürüldü diye biz ne yapalım diyen insanlar olacak

Mavera 08-23-2012 11:52

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015692)
bana ne gün doğucak arkadaşım asıl size gün doğdu meclis açılsın pkk insan öldürürken bize destek olmadılar diyenler bak nasıl ortalığa saçılıyor tabi bunlar birkaç mehmet öldürüldü diye biz ne yapalım diyen insanlar olacak

ne o meclisi acip, o size göre iyi cocuklar olan dagdakilere mamami vereceksiniz!..
senin gibileri bilirim böyle zamanlarda türerler.. ortada bir sorun varsa beraber cözülmeli ama siz bundan nasil nemalaniriz, hükümeti nasil vururuz derdindesiniz..
ayrica öyle partizanlik yaptigim filanda yok ki bu konuda ak partiyi basarisiz buluyorum!
ama siz olaya salt icinizdeki pislikleri dökmek adina hocaefendiyi katarsaniz aslinda niyetinizin terörün cözümü filan olmadigi anlasilir..
gerci size göre dagdakiler iyi cocuklar o yüzden hocaefendi iyi olamaz!

Yıldırım 08-23-2012 13:43

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015690)
ne dememi bekliyosunuzki sizin gibi insanlar hakkında 4 günde 30 insan ölmüş öle yada böyle iktidarda bu adamlar var bu adamların üzüldük demesine inancağımımı sandınız gidin siz inanın bir kaç insan öldü diye ağzını yayanlara gık diyemessiniz tabi onlardan mamalanıyosunuz biz bişey dediğimiz zaman hain gözüyle bize bakıyosunuz farkındamısınız bilmiyorumda bu adam amerikada yaşıyo

Amerika'da yada bir başka yerde yaşıyor olması bu milletin acısını hissetmesine engel mi?Arakan'da Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor diye hepimiz üzülüyoruz şimdi Türkiye'de yaşıyoruz diye timsah gözyaşlarımı döküyoruz???

_Ednâ_ 08-23-2012 14:53

Erdemli insan öfkesini en uçta yaşasada, sabrını zorlayacak takati kalmasada, üzüntüsü canını burnuna getirsede...
kimseye çalım çatarak, öfkesini kusarak, hakaret ederek ve seviyesini düşürerek nefsini tezkiye etmeye çalışmaz...
Rabbim onlara nasıl hesap soracaksa bizdende soracak elbet!
Kim bu olaylarda kendisinin suçunun olmadığını iddia edebilirki !
işte kim, bendede bizdede suç var, diyebilecek erdemi göstermiyor, başkalarına kustuğu öfkesiyle kendisni rahatlatmaya çalışıyorsa, bu hayasızlığın ta kendisidir....

Böyle zamandalarda beklenenin aksine ittifak birlik beraberlik artmalıki bu menfur emellerine ulaşamadıklarını anlasınlar,
ve Rabbim bu birlikle, umduklarının aksiyle onları tokatlasın... bu birliği beraberliği desteği beceremesekte bunun için dua dua yalvarmalıyız....

ama velevki biz Taziye mesajı yollayan ve duasına içten bir âmin denmesi gereken muhterem zaatlara dahi suç yükleyebilecek cehaleti gösteriyoruz!

amaç; sadece nefsimizi kendimizi tezkiye etmek....

Terennüm 08-23-2012 15:03

Alıntı:

Sana okkalı bir küfür ederdim lakin sen küfrü dahi hak etmiyorsun..

ali1986 08-23-2012 15:35

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015714)
Amerika'da yada bir başka yerde yaşıyor olması bu milletin acısını hissetmesine engel mi?Arakan'da Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor diye hepimiz üzülüyoruz şimdi Türkiye'de yaşıyoruz diye timsah gözyaşlarımı döküyoruz???

engel değil tabide sahtelik akıyor her yerinden ben inanmıyorum üzüldüğüne gerçi kimsenin üzüldüğüne inanmıyorum kendim dahil ateş düştüğü yeri yakıyor malesef boş konuşuyoruz burlarda kahvelerde evlerde

Yıldırım 08-23-2012 16:14

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015724)
engel değil tabide sahtelik akıyor her yerinden ben inanmıyorum üzüldüğüne gerçi kimsenin üzüldüğüne inanmıyorum kendim dahil ateş düştüğü yeri yakıyor malesef boş konuşuyoruz burlarda kahvelerde evlerde

Sen samimiyetine inanmıyor olabilirsin ama o insanın samimiyetine inanan milyonlarca insan var.Şimdi boş konuşmaktan bahsedip insanların insanların samimiyetini ölçmekte pek dolu olmasa gerek.Demem o ki rövanşist yaklaşımlarla bir yere varamaz ancak kendini tatmin edersin.Ne senin lafınla nede bir başkasının lafıyla hocaefendiye duyulan saygı ve güven değişmeyecektir.

Hür Beyan 08-23-2012 17:50

Fethullah Gülen taziye yayınlamış iyi hoş ama cemaatinede sahip çıksın kalemli milisleri hükümete , iktidarın kurumlarına , iktidarın bürokratlarına ve islamcı camiaya karşı taarruza geçmiş durumdalar. Fethullah Gülen'e bir şey diyemem fakat ona gönül verenler ve iktidarımıza savaş açanlara bir tek kurban dahi vermeyiz. Ne beşir atalayı ne hakan fidanı ne başkasını. Bu devletin hizmetlisini çaycısını dahi bu hareketin milislerine kurban etmeyiz.

El Emin 08-23-2012 20:11

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015730)
Fethullah Gülen taziye yayınlamış iyi hoş ama cemaatinede sahip çıksın kalemli milisleri hükümete , iktidarın kurumlarına , iktidarın bürokratlarına ve islamcı camiaya karşı taarruza geçmiş durumdalar. Fethullah Gülen'e bir şey diyemem fakat ona gönül verenler ve iktidarımıza savaş açanlara bir tek kurban dahi vermeyiz. Ne beşir atalayı ne hakan fidanı ne başkasını. Bu devletin hizmetlisini çaycısını dahi bu hareketin milislerine kurban etmeyiz.

Niye Ak Parti gökten zembille mi indi.
Hakkında ayet mi var hadis mi var.
Beşir atalay kim ya.Hakan fidan kim.
Daha düne kadar hiç biriniz hakan fidanı tanımıyordunuz.
Şimdi sorsam googleye sormadan hic biriniz gecmisine dahi tek kelime konuşamazsınız.
Siz onu tanımazken tezini az cok okumus biri olarak ben niyeyse böyle
hakancı olamıyorum sizin gibi
Ne kadar stigmatik kültürel kodlara sahibiz anlamıyorum.
Dünyamız ekranımız ve ekrandakilerimiz.
Birer vahiy gibi algılıyoruz.Eleştirel kültürle zaten tanışıklığımız yok.
Peygamber ya sayın hakan fidan,beşir atalay veya erdoğan hatadan münezzeh görüp ismetleştire durun .

Hür Beyan 08-23-2012 21:19

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015732)
Niye Ak Parti gökten zembille mi indi.
Hakkında ayet mi var hadis mi var.
Beşir atalay kim ya.Hakan fidan kim.
Daha düne kadar hiç biriniz hakan fidanı tanımıyordunuz.
Şimdi sorsam googleye sormadan hic biriniz gecmisine dahi tek kelime konuşamazsınız.
Siz onu tanımazken tezini az cok okumus biri olarak ben niyeyse böyle
hakancı olamıyorum sizin gibi
Ne kadar stigmatik kültürel kodlara sahibiz anlamıyorum.
Dünyamız ekranımız ve ekrandakilerimiz.
Birer vahiy gibi algılıyoruz.Eleştirel kültürle zaten tanışıklığımız yok.
Peygamber ya sayın hakan fidan,beşir atalay veya erdoğan hatadan münezzeh görüp ismetleştire durun .

yahu şu camia efradı eleştiri kültüründen bahsediyor ya cevap yazasım dahi gelmiyor ;D
eleştiri kültürünüzü yesinler sizin be. gören duyan gerçek zannedecek :)

El Emin 08-23-2012 23:00

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015735)
yahu şu camia efradı eleştiri kültüründen bahsediyor ya cevap yazasım dahi gelmiyor ;D
eleştiri kültürünüzü yesinler sizin be. gören duyan gerçek zannedecek :)

Şahsımın forumdakide reeldekide gecmişi ortadadır isteyen acıp bakar adam gibi yorum yapar isteyen gevezelik yapar..
Herkese her nabzada vardır şerbetimiz..
Polim yada demagoji yapmaya hic kalkma zaten sürüsüyle önüne süreceğimden müsterih ol..
Fakat yazacaklarım bir kenefte zorlar insanı bir uyurken ötesini zorlamaz ..

Hür Beyan 08-23-2012 23:09

evladım güzel kardeşim sen kalktın bana biattan eleştiri kültüründen bahsettin beni güldürdün eyvallah sağolasın. Ben başbakan ve bürokratları sıfır hatayla çalışıyorlar demiyorum. Ama başbakan rantı mamayı kesmeseydi bu cemaatin yamyamları seslerini yine çıkartmayacakları mamayı alıp oturup yemeye koyulacaklardı. Şimdi kalkmış hopluyorlar zıplıyorlar buram buram samimiyetsizlik kokuyor ve çok itici duruyor. Ha bilinçlimi yapıyorlar hayır yukarıdan gelen emri uyguluyorlar. Onlarda emir kulu sonuçta. Sürü gibi güdülecek bir yapılanma olduğu için tepki ver denilince tepki veriyorlar yok verme deyince sus pus oluyorlar.

Şimdi rant kesildi kadrolaşmalara izin verilmiyor emniyette yargıda hükümet duruma el koydu bürokratik atamalarda vali kaymakam atamalarında boruları ötmüyor diye veryansın ediyorlar. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Başbakanında hakan fidanında beşir atalayında diğer bürokratlarında hatası eksiği vardır doğrusuda vardır. Ama bir başbakan hiç bir zaman bürokratını bakanını bir avuç çapulcu yamyam takımına yem etmez. Bunu millette kabul etmez teşkilatta kabul etmez vicdanlarda kabul etmez.

anladın mı ciğerim. ha

güldürdüğün için teşekkür ederim bu arada :)

El Emin 08-23-2012 23:16

Şekerim lafı yiyince nedense pek ciddi yazmaya görüşünü ifade etmeye başladın.
Cünkü lafı yedin.Demagojiyi ne kadar sevsemde birinin ciddiyken karşımda yapması ukala damarımı kabartır.
Şimdi sana ciddi bir cevap vermemi bekleme .
Zeka seviyeni gectim kendimi anlatacak birikime sahip olmayan hür görüşten uzaksın..
Anladın böbreğim ;)
Diyarbakırlı bir cocuga ciğerim cekecek olursan bir daha dikkatli ol cünkü iclerinde benim kadar sakin olanı cok azdır ;)

Hür Beyan 08-23-2012 23:26

ciddiye alıp cevap verdiğime şimdi daha çok acıdım. neyse tamam git şimdi denginle kabadayılık oynamaya devam et.

El Emin 08-23-2012 23:52

Benim kadar acıyor olamazsın kendine.
Cünkü daha iyi deklare eder kendini karşıdakinin gözüyle bakarken gerçekler.
BEYAN edebilecek kelimeler kuracak kadar bir bilince ve stigmatik önder ve ekran vahiylerden kurtulmuş bir HÜR düşünceye ve öncelikle düşünebilme yetisini kazanabilmen duasıyla..
Ve eklerim Panseksual liseli ergen ruh halinden sıyrıl ve özgünleş..Kişileş klişeleşmekten..
Sevgiler ..:)

manifesto 08-24-2012 00:34

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015724)

Sen inanma herkes her şeye inanacak diye bir şey yok.Sen "genç çocuklar" diyenlere inan,yada kandile Türk bayrağı dikin deyip içeride kükreyip de dışarıda finoculuk yapanlara inen hiç umurumuzda değil.Saygılı ol kafi.

Gülen taziye yayınlasa , inanmadım samimi değil diye çemkiriyorlar.
Taziye yayınlamasa bu kez de İsrailli çocuklar için taziye yazdı ama Müslümanlara yazmadı diye çemkiriyorlar.
Yani maksat belli o yüzden Hocam'ın içten dualarına katılıyorum.

Alıntı:

Ama bir başbakan hiç bir zaman bürokratını bakanını bir avuç çapulcu yamyam takımına yem etmez
O erkekliği Ferhat Sarıkaya'yı YEM ederken de görseydik keşke.
Erkeklik iyidir hoştur gereklidir.
Kimse kimseyi almak için uğraşmıyor
Burada AYDINLIK grubunun ağzı ile yayın yapmayın kafi..

ali1986 08-24-2012 08:24

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015743)
Sen inanma herkes her şeye inanacak diye bir şey yok.Sen "genç çocuklar" diyenlere inan,yada kandile Türk bayrağı dikin deyip içeride kükreyip de dışarıda finoculuk yapanlara inen hiç umurumuzda değil.Saygılı ol kafi.

Gülen taziye yayınlasa , inanmadım samimi değil diye çemkiriyorlar.
Taziye yayınlamasa bu kez de İsrailli çocuklar için taziye yazdı ama Müslümanlara yazmadı diye çemkiriyorlar.
Yani maksat belli o yüzden Hocam'ın içten dualarına katılıyorum.

O erkekliği Ferhat Sarıkaya'yı YEM ederken de görseydik keşke.
Erkeklik iyidir hoştur gereklidir.
Kimse kimseyi almak için uğraşmıyor
Burada AYDINLIK grubunun ağzı ile yayın yapmayın kafi..

ben tabi içerde aslan olanlara inancam dışardada seni kim aslan yaptıki birilerini eleştiriyosun uçağını düşürdüler gemini batırdılar bezbol sopasına oturttular sen bizimkiler aslan demeye getiriyosun yaa yazık yani tamam aslansın kaplansın :)

Terennüm 08-24-2012 11:03

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015730)

Başbakana birşey diyemem ama başbakanın etrafına çöreklenmiş ve gerçeklerin üzerini örten kim olursa doğru söylemek savaş açmaksa elinizden geleni ardınıza koymayın.Evet son olarak antepteki bombacı bir kamu görevlisi ve kckın üst düzey sorumlusu.Kck tutuklularını savunmaya balyozcuları savunmaya devam edin.Bunu yapmkala hükümet bizzat kendi ayağına sıkıyor..

Hür Beyan 08-24-2012 11:11

yakında cemaat kalemleri başbakanıda bizide kckcı balyozcu ilan ederse hiç şaşırmayacağım. çünkü yukardan gelen emirle kontrollerini kaybetmişler önüne gelene sallıyorlar kalemi.

Terennüm 08-24-2012 11:16

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015761)
yakında cemaat kalemleri başbakanıda bizide kckcı balyozcu ilan ederse hiç şaşırmayacağım. çünkü yukardan gelen emirle kontrollerini kaybetmişler önüne gelene sallıyorlar kalemi.

son yazdığım yoruma cevabın buysa konuşacak birşey yok.

El Emin 08-24-2012 11:21

Arkadaşın yazdıkları lavabodaki absorbe girişimi adına cıkarılan öksürük sesi gibi,
basit bir mantık ürünü kelimeler,ve gercekcilikten uzak sadece absorbe adına ortaya sürülmüş girişimler.

Terennüm 08-24-2012 11:21

Ve ayrıca ne zamandan beri hataları yanlışları söylemek savaş açmak oluyor.Bu bakışla devam ederseniz hem kendinize hemde ülkeye yazık edersiniz ve ediyorsunuz..

Hür Beyan 08-24-2012 11:43

cemaatin menfaatlerini doğru diye lanse etmek hiç etik değil doğrusu.

Terennüm 08-24-2012 11:51

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015767)
cemaatin menfaatlerini doğru diye lanse etmek hiç etik değil doğrusu.

Hükümetin doğru diye lanse ettikleri ortada..Eğer doğru buysa doğrunuzu gözden geçirmelisiniz..

Hür Beyan 08-24-2012 12:09

yargı bağımsızdır kolluk kuvvetleri başbakana bağlıdır. aksi bir durum devletin geleceğini tehlikeye sokar. kemalizmden zor bela kurtulan müslümanlar yeni bir grubun devlet üzerinde hakimiyet kurma çabasını istemezler haliyle. bu ülkeyi %50 oy almış bir insan ve ekibimi yönetecek yoksa amerikada yaşayan bir emekli imama gönül vermiş topluluk mu ? bu önemli bir soru her ne kadar fitne olmasın fesat olmasın diye şimdiye kadar sorunlar halının altına süpürüldüysede artık daha fazla gizli kalacak bir hal kalmamıştır. biz başbakan ve ekibini hiç bir gruba yem etmedik . bu ülke cumhuriyet mitinglerinide atlattı nice başarısız suikast girişimlerinide. şimdi kalkıp başbakan ve ekibini birileri memnun değil değil diye kurban edersek bu vicdansızlık olur ne islamiyete sığar ne insaniyete.
herkes kendi açısından kendini haklı görüyor olabilir ama ben böyle düşünüyorum.

Terennüm 08-24-2012 12:20

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015770)
yargı bağımsızdır kolluk kuvvetleri başbakana bağlıdır. aksi bir durum devletin geleceğini tehlikeye sokar. kemalizmden zor bela kurtulan müslümanlar yeni bir grubun devlet üzerinde hakimiyet kurma çabasını istemezler haliyle. bu ülkeyi %50 oy almış bir insan ve ekibimi yönetecek yoksa amerikada yaşayan bir emekli imama gönül vermiş topluluk mu ? bu önemli bir soru her ne kadar fitne olmasın fesat olmasın diye şimdiye kadar sorunlar halının altına süpürüldüysede artık daha fazla gizli kalacak bir hal kalmamıştır. biz başbakan ve ekibini hiç bir gruba yem etmedik . bu ülke cumhuriyet mitinglerinide atlattı nice başarısız suikast girişimlerinide. şimdi kalkıp başbakan ve ekibini birileri memnun değil değil diye kurban edersek bu vicdansızlık olur ne islamiyete sığar ne insaniyete.
herkes kendi açısından kendini haklı görüyor olabilir ama ben böyle düşünüyorum.

yargı nasıl bağımsız?3 yargı paketinden sonra Cemil çiçeğin umarın yargı mesajı almıştır demesini nereye koyacaksınız.Davudoğlunun Büşra ersanlı için teörist olacağını düşünmüyorum demesini sonrasında salıverilmesi mi yargı bağımsız.Ve birileri Başbakanın adam harcamamsını kullanarak korkunç hatalra yapıyor.Düne kadar İranı savunan ülkemiz bugün İrandan sızın pkklılarla mücadele ediyor..Değil %50 %80 oy alınsa bu kibirle ilk tümsekte toslanır.Bunu söylemek Başbakanı yem yapmak mıdır?

Terennüm 08-24-2012 12:34

Hocaefendinin Samimi bir taziyesi dahi birilerini rahatsız ediyorsa daha ne yazayım?

Hür Beyan 08-24-2012 12:38

ergenekon dava sürecinin uzaması vicdanları rahatsız etmeye başladı son 2-3 senedir. bugün mustafa balbay beraat ederse bunun hesabını kim verecek biliyormusunuz ? yargımı verecek zannediyorsunuz yoksa suç sivil iktidarın üzerinemi yıkılacak ?
yargı hiç bir zaman intikam aracı olarak kullanılmamalı . kemalist yönetim bunu çokca yaptı ve biz çok eziyet çektik. 28 şubatta 12 eylülde ve en büyük 27 mayısta . aynı hatalara düşersek onlardan ne farkımız kalır ?
son 2-3 senedir önüne geleni içeri atma yöntemiyle nereye varacaktık ? Başbakanın 3 sene birlikte çalıştığı genelkurmay başkanını terör örgütü lideri suçlamasıyla içeri atmak başbakanın bir terör örgütü lideriyle 3 sene işbirliği içinde çalıştığını onaylamak değilmidir ? madem bu adam terör örgütü lideriydi madem teröristti başbakan bunu görevden alması gerekiyordu . yanlışmıyım ?
büşra ersanlı marmara siyasalda değer gören bir hocadır ve ünlü bir akademisyendir. kck soruşturması adı altında insanlara terörist yaftası yapıştırarak herhangi bir eylemde bulunmayan insanları fikirleri dolayısıyla kck ile uygunluk gösteriyor diye içeri atmak insaflı bir davranışmıdır ? bu ülkede büşra ersanlı gibi düşünen hareket eden yüzbinlerce insan var. yüzbinlerce insanıda içerimi atacağız ?
yargı paketi geçti büşra ersanlı tahliye edildi. bugün büşra ersanlının üzerinden suç şüpheleri kalkmış ve tutukluluk halinin devamını gerektirecek bir şey görülmemiş.
kck soruşturması adı altında intikam hırsıyla ortada ne kadar gazeteci akademisyen var içeri atmak doğrumu sizce ? soruşturmalarında bir adabı var sonuçta. fikir ve eylemi birbirinden ayırmak zorundayız. yargı adil çalışmıyordu yargı hala adil çalışmıyor. içeride binlerce suçsuz günahsız yatan insanlar var.bu sadece kck lılar veya kürt siyasi hareketinin temsilcileri değil islamcı camianında bir çok dava eri içeride haksız yere esir tutuluyor. fikret bayram salih mirzabeyoğlu meryem nurcan yolvercan vs. . muhammed cihad daha yeni serbest bırakıldı.
eylemle fikir birbirinden ayrılamıyor. intikam uğruna insanaların hayatları karartılıyor.
sivil iktidar buna müdahale etmek zorunda. yargıya müdahale olacak diye zulmü görmezden gelecek değiliz ya .
İran yetkilileri antep saldırı ders olmuştur diye açıklama yaparken kalkıp iranla sarmaş dolaş olmamızımı bekliyorsunuz ?

Hür Beyan 08-24-2012 12:40

teziye kimseyi rahatsız etmiyor efendim fethullah hocada kimseyi rahatsız etmiyor. ama ona gönül verenlerin yaptıkları iş ve eylemler rahatsızlık verici boyuta ulaştığı için bu tepkiler veriyor.
bugün bizi başbakanı sorgulayamıyoruz diye eleştirenler acaba fethullah hocayı 28 şubatta 12 eylülde mavi marmara sürecinde başörtüsüne özgürlük sürecinde 1 mart tezkeresi sürecinde sorgulayabilmişler mi ?

Cihannur 08-24-2012 12:45

AK Parti daima yapıcı eleştirilere açık olmalı ve AK Partili yetkililer de kendilerini ve AK Parti'yi muhasebe ederek öz eleştiriye tâbi tutmalıdırlar. Böylelikle yapılmış olan hatalar farkedilebilir ve düzeltilebilir.

Terennüm 08-24-2012 12:50

Davaların uzaması sanıkların ve avukatlarının bilinçli olarak yaptığı birşey.sebebide sizin bahsettiğiniz yıllardır sürüyor imajı vermek.Siz dahi uyanamadıysanız bu oyuna içerdekilerin çıkması normalmiş gibi savunursunuz böyle.Antepteki saldırın bombacısı Bir öğretmen nasıl bir öğretmen Kcknın üst düzey sorumlusu..ne yani adam öğretmen diye etrafındakiler iyi dedi diye salalım mı dışarı Proflar suç işlemez diye bir kural mı var?Bu nasıl mantık Allah aşkına..Ayrıca kckyı barış elçisi olarak gösterenlere cevabı antepte çocukları öldürerek verdiler.Law silahına boru akp ve güleni bitirme planın altındaki imzaya kağıt parçası demek sizin için yeterli olmayabilir ama benim için çok bile..

Terennüm 08-24-2012 12:55

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015777)
teziye kimseyi rahatsız etmiyor efendim fethullah hocada kimseyi rahatsız etmiyor. ama ona gönül verenlerin yaptıkları iş ve eylemler rahatsızlık verici boyuta ulaştığı için bu tepkiler veriyor.
bugün bizi başbakanı sorgulayamıyoruz diye eleştirenler acaba fethullah hocayı 28 şubatta 12 eylülde mavi marmara sürecinde başörtüsüne özgürlük sürecinde 1 mart tezkeresi sürecinde sorgulayabilmişler mi ?

Sırtında yumurta küfesi taşımayanların bu dönemleri anlaması imkansızdır.

Mavera 08-25-2012 15:24

ulan bakiyorum bazi ak partililer icin Hocaefendi, pkk dan daha tehlikeli görünüyor artik nasil bir kuyruk acisi varsa!

Hür Beyan 08-25-2012 16:04

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015780)
Sırtında yumurta küfesi taşımayanların bu dönemleri anlaması imkansızdır.

bu cevabı vereceğinize evet sorgulayamadık sorgulayamayız deseydiniz daha dürüsçe bir cevap olurdu.

All times are GMT +3. The time now is 12:17.