Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AKP'li İçten: PKK'nın tehditlerinden korkmuyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163682)

El Emin 08-29-2012 20:30

AKP'li İçten: PKK'nın tehditlerinden korkmuyorum

PKK tarafından kaçırılacağı yönündeki haberleri değerlendiren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten , tehditlere boyun eğmeden halkın içinde olduklarını vurguladı.
İçten, "Tehditler AK Parti 'nin durumunu, misyonunu, vizyonunu anlatan bütün milletvekilleri için risk var. Sadece şahsımla ilgili değil. Milletvekili olduğumuzda, hangi yola çıktığımızı, hangi yola baş koyduğumuz, nelerle karşılaşabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Bundan dolayı hiç bir tedirginlik duymuyoruz. Halkın içerisine de girmekten çekinmiyoruz. Çalışmalarımızı milletimizle birlikte beraber yapacağız. Bunlar dediğim gibi bütün milletvekillerinin yaşayabileceği bir risk. Çok da önemsemiyoruz. Bize ve bana gelen bir yıldır bilgiler var. CHP'li Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasından sonra son zamanlarda biraz daha yoğunlaştı" diye konuştu.

Ensonhaber

barayev 08-29-2012 20:37

PKK da Efendisi Darbeciler gibi Asarım Keserimle yani TERÖR ile insanları KORKUTARAK BASKI altına almaya ve İTEAT ettirmeye çalışıyor..
KORKAKLIKTA ZİLLET VARDIR

El Emin 08-29-2012 20:48

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016378)
PKK da Efendisi Darbeciler gibi Asarım Keserimle yani TERÖR ile insanları KORKUTARAK BASKI altına almaya ve İTEAT ettirmeye çalışıyor..
KORKAKLIKTA ZİLLET VARDIR

Korkma yazmak klavyeden kolay.Yaşamak lazım.
**
Cuma icten sahsi ve özel kişilik kusurları mahfuz doğunun diyarbakırın en iyi en çalıskan mebusudur.
Böyle tehditler ve yaşadıkları ilk olmasada olay bu sefer pek ciddi.
Dualarımız onunla.

barayev 08-29-2012 21:50

elbette herkes can taşıyor ama tırsmak zalimlere Cesaret verir..Korksan dahi korktuğunu belli edersen BİTMİŞİNDİR... bunun adı Mücadeledir..

yaşamadığımı kim bilir? herkes bu veya başka türüyle yaşamıştır

El Emin 08-29-2012 23:46

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016385)
elbette herkes can taşıyor ama tırsmak zalimlere Cesaret verir..Korksan dahi korktuğunu belli edersen BİTMİŞİNDİR... bunun adı Mücadeledir..

yaşamadığımı kim bilir? herkes bu veya başka türüyle yaşamıştır

Ben doğu ve siyaseti anlamında söyledim yaşama kavramını.
Kolay değil.Yani silahli bir acık mücadele olsa amenna.
Ama öyle değil.Önüne halk kimliğinden insanlar sunuyorlar.
Öldürsen katil bıraksan mazlum.Devlet dediğin kavram doğuda pkkya zemin hazırlayan bahçivandan başka birşeyde değil.
Elbette savaşmak lazım fakat o da o kadar kalay değil.Yani yaşamak lazım gerçek manada anlatması bile zor.

onurcan 08-30-2012 00:34

Cuma İçten gerekeni söylemiştir kendisi çok sevdiğim korkulara yenilmez birisidir Ak Partiyi kimse durduramayacaktır. Pkk illeti belası mutlaka yok olmaya mahkumdur..

El Emin 08-30-2012 00:46

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016393)
Cuma İçten gerekeni söylemiştir kendisi çok sevdiğim korkulara yenilmez birisidir Ak Partiyi kimse durduramayacaktır. Pkk illeti belası mutlaka yok olmaya mahkumdur..

İnşallah . Tüm akrabaları tedirgin.Yani sınava hazırlanıyor olmasam yine secimlerdeki gibi ne pahasına olursa olsun etrafında olurdum.

BeldeiTAYYIBe 08-30-2012 01:00

Cenabi Allah yar ve yardimcisi olsun.
Hertürlü kaza ve beladan muhafaza eylesin.

Ertuğrul ÖZGÜL 08-30-2012 10:57

Allah yardımcıları olsun... Bölgeden en iyi haberi olan ve hainleri en iyi tanıyanlar onlar bu iş onların önderliğinde yok edilecek inşallah...

barayev 08-30-2012 12:28

Zalimler kadar metin,kavi ve şiddetli vede uyanık olmak zorundayız yoksa zillete mahküm oluruz hafizanallah.

depare 08-30-2012 15:10

Bu gidişle o bölgelere bakan,milletvekili vs gidemeyecek kontrol elden gidiyor..

El Emin 08-30-2012 15:57

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016472)
Bu gidişle o bölgelere bakan,milletvekili vs gidemeyecek kontrol elden gidiyor..

Sen birde şu habere bak kardeşim..
http://www.akpartiforum.com/selahatt....html?t=163694

ak sevda 08-30-2012 17:59

helal olsun vekilimize Dİyarbakır vekili olmak bçyle cesaret ister
benzer tehditleri yaşayan biri olarak onlara meydan okuyuşunu tebrik ediyorum

ak sevda 08-30-2012 18:03

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016472)

gündemi hiç takip etmiyormusun
Ramazan ayında en çok bakan ve vekillerin gittikleri iller batman ve Diyarbakır
onlardan korksalardı bu yola başkoymazlardı

depare 08-30-2012 18:26

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016494)
gündemi hiç takip etmiyormusun
Ramazan ayında en çok bakan ve vekillerin gittikleri iller batman ve Diyarbakır
onlardan korksalardı bu yola başkoymazlardı

Ne bileyim bazı bakanlar mayınları teğet geçmişler maazallah..

Sanırım sende gündemleri teğet geçiyorsun her gün yol kesip kimlik kontrolü yapılıyor,araç yakılıyor,adam kaçırılıyor,aynı tabura dalga geçer gibi üst üste 3 sefer saldırı yapılıyor vs.vs...

Al bugün de treni havaya uçurdular..

O baş gittikten sonra bir önemi yok baş koyduktan sonra o bölgede kuş uçurtmayacaksın..

Terennüm 08-30-2012 19:11

Muhammed kardeşim Cuma bey Irakta Kürdistan kurulsun demiş..Ne dersin bu mevzuda...

El Emin 08-30-2012 19:17

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1016504)
Muhammed kardeşim Cuma bey Irakta Kürdistan kurulsun demiş..Ne dersin bu mevzuda...

Öyle bir açıklamasını görmedim.Hem zaten ırakta mevcut bir özerk kürdistan var.
Yani istemezsenizde fayda vermez sadece gelecek tepkiler toplanır.

barayev 08-30-2012 23:10

Kürdistana karşı değilim ama Abd ve İsrailin vede Darbecilerin PİYONU PKK nın kuracağı Kürdistana da Ermenistana da İslam Devletine de KARŞIYIM..
PKK Ergenekon Çetecilerini Yargılanmaktan ve Hüküm giymekten KURTARABİLMEK adına İNTİHAR ediyor ,Farkındaysanız ORDU da PKK ya karşı pek Savaşıyor denemez..

All times are GMT +3. The time now is 03:44.