Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Peygamberimize Hakaret Eden Filme Tepki (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164224)

LâHuTî 09-13-2012 05:02

Peygamberimize Hakaret Eden Filme Tepki

http://www.onaltiyildiz.com/images/haber/2500.jpg

ABD'de gösterime giren Hz. Muhammed'e (sav) hakaret içeren sinema filmi, Mısır ve Libya'da büyük tepki çekti.

ABD konsolosluğuna roketli saldırı

ABD'de gösterime giren Hz. Muhammed'e(sav) hakaret içeren sinema filmi, Mısır ve Libya'da büyük tepki çekti. Mısır'da ABD Büyükelçiliği önünde protesto gösterisi yapılırken, Libya'da ABD konsolosluğuna roketli saldırı düzenlendi.

Mısırlı protestocular, ABD elçiliğinin önünden uzun süre ayrılmadı.

ABD'de Hz. Muhammed'e (sav) hakaret içeren bir sinema filminin gösterime girmesi Müslüman dünyasını kızdırdı.

Mısır'ın Kahire Büyükelçiliği önünde düzenlenen protesto gösterisinde ABD bayrağı yakılırken, Libya'daki tepki daha sertti.

Libya'nın Bingazi kentindeki ABD Konsolosluğu'na silahlı bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

Roket atarların da kullanıldığı saldırıda, isabet alan binada yangın çıktığı belirtilirken, ordunun olaya müdahale ettiği ve yangının büyümeden söndürüldüğü öğrenildi.

Saldırıda ölü ya da yaralıların olup olmadığına ilişkin net bir bilgi verilmedi. Saldırının radikal İslami eğilimli bir grup tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

Dün de, konsolosluğun önünde toplanan onlarca Libyalı, ABD'de gösterime girecek bir filmin Hz. Muhammed'e hakaret içerdiği gerekçesiyle ABD aleyhine sloganlar atmıştı.

A.A

LâHuTî 09-13-2012 05:05

ABD Elçisi öldürüldü!

http://image.haber7.com/haber/haber7...50_h923409.jpg

Libya'nın Bingazi kentindeki ABD konsolosluğuna yönelik saldırı düzenlendi.

Reuters'ın haberine göre bir Libyalı yetkili saldırıda büyükelçi Chris Stevens ve 3 ABD'li yetkilinin öldüğü bildirdi.

El Cezire ise Libya güvenlik güçlerine dayanarak Stevens'ın, saldırganların çıkardığı yangın sırasında dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiğini duyurdu.

Büyükelçisi Chris Stevens'in, ABD'nin Libya Büyükelçiliği'nin internet sayfasında yayımlanan biyografisinde, Arapça ve Fransızca konuşan Büyükelçinin, ”Libya'da olağanüstü umut ve değişim döneminde yer aldığı için kendisini talihli gördüğü” belirtildi.

ABD Büyükelçisi Chris Stevens'in daha önce de, Suudi Arabistan, Mısır, Suriye ve İsrail'de görev yaptığı belirtildi.

http://www.habervaktim.com/gommefoto/33002749457.jpg

KİMLİĞİ BELİRLENDİ: SEAN SMITH

Dışişleri Bakanlığı, saldırıda ölen diğer 3 Amerikalı çalışandan birinin kimliğini Sean Smith olarak açıkladı. Smith'in, dış hizmet enformasyon yönetimi memuru olduğu belirtildi.

FİLM İSYANI SÜRÜYOR

Hz. Muhammed'e hakaret içerdiği belirtilen film nedeniyle yaşanan protesto gösterileri devam ediyor.

Filme yönelik protestolar Mısır'ın başkenti Kahire'de de yapıldı. ABD'nin Kahire Büyükelçiliği önünde toplanan kalabalık ABD bayrağını da yaktı.
Daha önce Kur'an yakma eylemiyle gündeme gelen ABD'li Rahip Terry Jones, filmin bugün gösterime gireceğini açıklamıştı.

"FİLMİ İSRAİL İÇİN YAPTIM"

Hz. Muhammed'e hakaretler içeren ve protesto gösterilerine yol açan 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmin yapımcısı Sam Bacile, filmi '
provokatif bir siyasi tutum' için yaptığını itiraf etti.

KİN KUSTU

Filmin yapımcısı ve yönetmeni İsrail asıllı Amerikan vatandaşı Sam Bacile, Amerikan Wall Street Journal gazetesine verdiği demeçte, ” İslam kanserdir, Müslümanlar da yok edilmesi gereken böceklerdir. Bu film ile İslam'ın nefret içerikli bir din olduğunu göstereceğim” ifadelerini kullandı.

"Bu film için 100 İsrailli bağışçıdan 5 milyon dolar aldım ve filmi İsrail için yaptım” diyen Sam Bacile, ABD'nin Florida eyaletinde Kur'an-ı Kerim yakan rahip Terry Jones'dan destek aldığını söyledi.

Bacile, filmin fragmanının Temmuz başında verdiğini kaydederek, filmin Twitter'da eski aktörlerin konuyu ele almasıyla gündeme geldiğini söyledi.

Bacile'in tepkilerin ardından saklandığı bildirildi.

Filmin kampanyasını Kaliforniya'da yaşayan Müslüman karşıtı tutumuyla bilinen Kıpti Moris Sadek'in yaptığı belirtiliyor.

İLK TEPKİ OBAMA'DAN

ABD Başkanı Barack Obama, Libya'nın Bingazi kentinde ABD Büyükelçisi ve 3 Amerikalı çalışanın öldürüldüğü saldırıları kınadı.

Obama, Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ”Libya'da ABD personelinin güvenliğinin desteklenmesi için gerekli tüm kaynakların sağlanması ve dünyada diplomatik misyonlarının güvenliğinin artırılması” emrini verdiğini belirterek, ”Bingazi'de diplomatik tesisimize yönelik acımasız saldırıyı sert bir dille kınıyorum. 4 Amerikalı, özgürlük, adalet ve tüm dünyadaki insanlar ve milletlerle ortaklığa olan bağlılığımızı temsil ediyordu” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton da, Libya'da 4 Amerikalı çalışanın ölümünden duyduğu ”derin üzüntüyü” dile getirerek, ölen kişilerin, ”Libya halkının daha iyi bir geleceğe ulaşmasına yardım etme taahütüyle çalıştıklarını” kaydetti.

Clinton, Stevens'ın ”Libya halkına hizmet ve diplomasi için görev aşkıyla dolu olduğunu, yeni, özgür bir ülkenin temelinin atılmasında Libya halkına yardım etmek için kendi hayatını riske attığını” kaydetti.

LİBYA, KADDAFİ TARAFTARLARINI SORUMLU TUTTU

Libya İçişleri Bakanı Yardımcısı Vanis El-Şerif, Bingazi şehrinde bulunan ABD konsolosluğuna yapılan saldırıdan ülkedeki Kaddafi taraftarlarını sorumlu tuttu. Bingazi'de düzenlenen bir basın konferansında konuşan El-Şerif, konsolosluğa yapılan saldırının roketatar kullanılarak gerçekleştirildiğini ifade etti.

El-Cezire televizyonunda canlı yayınlanan konferansta saldırının nasıl gerçekleştiğine ait detayları paylaşan bakan yardımcısı, saldırıda kullanılan silahları önceki rejimin kalıntıları olarak ifade etti. El-Şerif konuşmasında, saldırının Moritanya'da bulunan Kaddafi'nin eski istihbarat şefi Abdullah El-Senoussi'nin iade alınmasına karşılık misilleme olarak yapılmış olabileceğini ifade etti.

AVRUPA PARLAMENTOSU SALDIRIYI KINADI

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Libya'nın Bingazi kentinde bulunan ABD Konsolosluğu'na düzenlenen saldırıyı kınadı.

Schulz, genel kurulda yaptığı konuşmada, ”Libya'nın Bingazi kentindeki ABD konsolosluğuna silahlı kişilerce düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyorum”dedi.

”ABD'li diplomatların Libya'ya yardım etmek, barışın ve refahın tesisi için bu ülkede görev yaptıklarını” hatırlatarak, Libya yetkililerinden suçluları derhal bulup yargı önüne çıkartmasını istedi.

http://www.habervaktim.com/gommefoto/93666345791.jpg

"BU FİLM YASAKLANSIN"

Mısır'daki Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP), Amerika'da yaşayan Kıptiler tarafından çekilen ve Peygambere hakaret içeren filmin yapımcılarının yargılanması talebinde bulundu.

HAP'ın resmi sitesinde yayınlanan açıklamada, ”Bu film ahlaki ve dini değerlere uygun değil. Bu haliyle ifade özgürlüğüne vurulmuş büyük bir darbe ve aynı zamanda mukaddesata ve insan hakları evrensel beyannamelerine karşı işlenmiş açık bir ihlaldir” denildi.

Açıklamada, filmin ırkçılık suçu teşkil ettiği ve Müslümanlarla Hristiyanlar arasında fitne tohumu ekme amacına yönelik olduğu vurgulanarak, oluşturulmaya çalışılan çatışma ortamına karşın Müslümanı ve Kıptisi ile Mısır halkının her zaman tek vücut olarak hareket ettiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca Ezher ve Kıpti Kilisesi din adamları da bu gibi faaliyetlerin tekrarlanmasını önlenmek için adım atmaya çağrıldı.

Yaklaşık 3 bin Mısırlı dün Kahire'deki Amerikan Büyükelçiliği önünde filmin yayınlanmasına tepki olarak gösteri düzenlemişti.

GÖSTERİYE HRİSTİYANLAR DA KATILACAK

Mısır'daki Kıpti Hristiyan aktivistler, Hz. Peygamber'e hakaret içeren filmin gösteriminin durdurulması için Kahire'deki Amerikan Büyükelçiliği önünde düzenlenecek olan gösteriye katılacaklarını açıkladı.

İnsan Hakları ve Kalkınma Birliği Merkezi Basın Sözcüsü Victor Necib yerel saatle 17:00'da Amerikan Büyükelçiliği önünde düzenlenecek olan gösteriye katılacaklarını söyledi.

Savtu'l Hikme (Hikmetin Sesi) Koalisyonunun çağrıda bulunduğu Büyükelçilik önünde düzenlenecek gösterilere Nur Partisi, Selefi Davet Hareketi, Hristiyan aktivistler ve diğer partiler de katılacak.

Ajanslar

Necip Fazıl 09-13-2012 05:05

Büyükelçiyi öldürdüler ve iyide yaptılar müslüman topluluklar sustukça bu şerefsizler azıyor bu ders olsun ve herkes haddini bilsin...

Necip Fazıl 09-13-2012 05:06

http://www.habervaktim.com/resim/resim263023_1.jpg?t=

Necip Fazıl 09-13-2012 05:26

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...21572801_n.jpg

LâHuTî 09-13-2012 14:28

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...54104997_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...71897202_n.jpg

Gönülden 09-13-2012 14:35

Biz toplum olarak çok duyarsızlaştık...kavga döğüş demiyorum geçiyorum onu sivil topluk kuruluşları bile birleşip bir protesto düzenlemediler olanlarda küçük çapta..

Alıntı:

Filmin yapımcısı ve yönetmeni İsrail asıllı Amerikan vatandaşı Sam Bacile, Amerikan Wall Street Journal gazetesine verdiği demeçte, ” İslam kanserdir, Müslümanlar da yok edilmesi gereken böceklerdir.
Filmin yapımcısı bu demeci verdikten sonra hala müslümanlardan hoşgörü beklememelidirler...kalpleri kararmış kör cahiller..
Mevlam hidayet nasip etsin hidayete nazil olmayanlarıda kahretsin

LâHuTî 09-13-2012 14:53

Peki ne yapabiliriz bunlara karşı?Böyle boş boş oturmak bize yakışmaz..
Yapılanlara karşı hep seyirci kalmak kanıma dokunuyor bir şeyler yapmak lazım...

manifesto 09-13-2012 18:50

İslam kalabalıklığı bir ahmaklar yığını haline gelmiş.

Ne idüğü belirsiz birilerinin ne idüğü belirsiz bir bir film müsvettesi yüzünden ortalığı ateşe vermek,büyük elçileri öldürmek..

Nasıl bir İslam anlayışı var nasıl bir Müslüman kimliği var artık doğrusu ben anlayamıyorum.

Yarın salağın biri internete Peygambere hakaret videosu koyar, bunu nasıl engelleyebilirsin ki?

Böyle bir tepkisellikle Müslümanların ŞİDDET bağımlısı,aşırıcı,köktenci gibi tüm dünyaya pazarlamaya çalıştıkları sapıtılmış İSLAM inancına tam da bu şekilde hizmet edilebilirdi.

Necip Fazıl 09-13-2012 19:06

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018620)
İslam kalabalıklığı bir ahmaklar yığını haline gelmiş.

Ne idüğü belirsiz birilerinin ne idüğü belirsiz bir bir film müsvettesi yüzünden ortalığı ateşe vermek,büyük elçileri öldürmek..

Nasıl bir İslam anlayışı var nasıl bir Müslüman kimliği var artık doğrusu ben anlayamıyorum.

Yarın salağın biri internete Peygambere hakaret videosu koyar, bunu nasıl engelleyebilirsin ki?

Böyle bir tepkisellikle Müslümanların ŞİDDET bağımlısı,aşırıcı,köktenci gibi tüm dünyaya pazarlamaya çalıştıkları sapıtılmış İSLAM inancına tam da bu şekilde hizmet edilebilirdi.

Muhterem sadece bu olay değil müslümanlara yapılan onca hakare Kur'an yakma ALLAH'a peygambere vs. onlarca yüzlerce hakaret ve müslüman ülkelerine yapılan zülümler... Bıçak kemiğe dayanmıştı artık ve müslümanların bir şekilde sesini duyurma vakti gelmişti amerikanın milyonlarca müslümanı öldürmesi işkence yapması normalde müslümanlar buna karşı bir büyükelçiyi öldürmesimi anormal... Tek taraflı düşünmeyelim bu konuları müslümanlara yapılanlar ortada ve gerçek müslüman kendine yapılan onca zülmden ALLAHa sığınır sesini çıkarmaz ama ALLAHına peygamberine hakarete dayanamaz vesselam...

Ayrıca Türkiye'deki dizilerde tiyatrolarda vs. de dine onlarca hakaret ediliyor belki dine hakaret etmek için çekilmiyor ama içerisinde dinimize onlarca hakaret var bu dizilerin ama kimsenin sesi çıkmıyor abd de peygamberimize hakaret edilince hemen zıplıyoruz nasıl olur böyle şey diye sanki ülkemizde edilmiyormuş gibi... Kızmayın ama Türkiye'deki müslümanların çoğu sözde müslüman...

manifesto 09-13-2012 19:21

Danimarkada dandik bir gazete, dandik bir kaç karikatür çiziyor.
Sözde hz.Muhammed karikatürleri.
Okuyanı yok bir kaç bin kişi.
Belki de hiç bir Müslüman görmeden çöplüğe gidecek.

Boş işleri işe yaramadan kaybolacak.
Ama yok,
Bir bakıyorsun haber KÜRESELLEŞTİRİLMİŞ
Tüm Müslüman ülkeler Danimarkalı gazeteden bahsediyor
Müslümanları tahrik ve sokak eylemleri
Doğu ile Batı biraz daha uzaklaşıyor

Şimdi de bu berbat film.
Dandik beş para etmez ne idüğü belirsiz.Kimin eli kimin cebinde haberleri yok
Bir kaç kişi izleyecek unutulup gidecek
Ama yooo
Haber tüm Müslüman ülkelere pompalanıyor
"duydun mu fasa fasa fiso,fiskos fiskos.."
Sonuç yine tezgah işe yaramış BATI ile DOĞU
Yani Müslüman ve Hristiyan batı bir kez daha ayrıştırılmış
Ayrıştıran kim?
E onu da anlatmayayım artık.

LâHuTî 09-13-2012 19:25

ŞU ANDA TWİTTER DA OLAN VARSA EĞER
LÜTFEN BU TT LERE DESTEK VERİN LÜTFEN !!!

#BizBuFilmdeYokuz

#MüslümanlarınMasumiyetiFilmininGösterimineHayır

Necip Fazıl 09-13-2012 19:51

http://haber.stargazete.com/imgsdisk...0397631831.jpg

Necip Fazıl 09-13-2012 19:52

Türkiye'de internet üzerinden tepki gösteriyor... ;ı:

Necip Fazıl 09-13-2012 19:54

http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/09/13...2316014965.jpg

Necip Fazıl 09-13-2012 19:56

http://www.turkiyegazetesi.com//Reso...12155620_1.gif

LâHuTî 09-13-2012 19:57

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018635)
Türkiye'de internet üzerinden tepki gösteriyor... ;ı:

onu bile yapamıyoruz .. :(

Necip Fazıl 09-13-2012 20:00

Alıntı:

LâHuTî Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018639)
onu bile yapamıyoruz .. :(

Aynen onu bile adam gibi yapamıyoruz vesselam...

_SoN_ 09-13-2012 20:18

Tahriklere kapılmamak lazım,tepki insan öldürerek verilmez.O zaman onlardan farkımız kalmaz.

Necip Fazıl 09-13-2012 20:24

Alıntı:

Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018641)
Tahriklere kapılmamak lazım,tepki insan öldürerek verilmez.O zaman onlardan farkımız kalmaz.

Muzur öldürmek sevaptır vesselam...

Neden onlarla aynı olalım ki onlar müslüman öldürüyor biz ise ALLAH'a düşmanlık yaptıkları için öldürüyoruz bunun neresi aynı muhterem...

_SoN_ 09-13-2012 20:36

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018642)
Muzur öldürmek sevaptır vesselam...

Neden onlarla aynı olalım ki onlar müslüman öldürüyor biz ise ALLAH'a düşmanlık yaptıkları için öldürüyoruz bunun neresi aynı muhterem...

Hangi kitapta yazıyor zulümle insan öldürmek ? Orada resimdeki adammı öldürmüş müslümanları,bunu neye dayanarak söylüyorsun? Bu mantıkla her gördüğümüz amerikalıyı zulm ederek öldürelim,linç edelim öylemi? Hatta ayırmadan her gördüğümüz yahudiyi katledelim? Bumu sizin mantığınız ? Bumu sizin müslümanlığınız?

Afedersiniz ama ben böyle bir müslüman değilim,bu yaklaşımada karşıyım.Tepki tabiki göstereceğiz,ama kime nasıl tepki göstermemiz gerektiğini iyi düşünmek lazım .

Necip Fazıl 09-13-2012 20:44

Alıntı:

Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018643)
Hangi kitapta yazıyor zulümle insan öldürmek ? Orada resimdeki adammı öldürmüş müslümanları,bunu neye dayanarak söylüyorsun? Bu mantıkla her gördüğümüz amerikalıyı zulm ederek öldürelim,linç edelim öylemi? Hatta ayırmadan her gördüğümüz yahudiyi katledelim? Bumu sizin mantığınız ? Bumu sizin müslümanlığınız?

Afedersiniz ama ben böyle bir müslüman değilim,bu yaklaşımada karşıyım.Tepki tabiki göstereceğiz,ama kime nasıl tepki göstermemiz gerektiğini iyi düşünmek lazım .

Kimsenin müslümanlığını tartışacak değilim orasına Rabb'bim karar verir... Görüşüne saygı duyarım muhterem ama katılmamı bekleyemezsiniz vesselam...

Bu şerefsizlerin müslümanlara yaptığı zulüm karşısında bunlar devede kulak bile kalmaz vesselam...
Petrol için para için yaptıkları zülümleri unuttunuz sanırım o kadar şerefsizliğe karşı ALLAH için bunlar az bile...

manifesto 09-13-2012 20:52

ABD seçimlerine bir ay kaldı
11 Eylül saldırılarının yıl dönümünde 12 eylül de yeni bir provakasyon
Müslümanlar da sanki fitili ateşlenmiş serseri mayın gibi
Ne yana patlayacakları belli değil.
Akıl ve şuur her zaman iyidir.
Bir filme haddinden fazla değer ve önem verirsen,Yarın başka filmler de gelecektir.
Her filmden sonra da İslam ve Batı toplumu yumurta tokuşturur gibi tokuşturulacaktır.

manifesto 09-13-2012 21:20

"Erdoğan ABD elçisinin öldürülmesini kaygı verici olarak ifade edip bunun bir terör saldırısı olduğunu da ekledi."

HaArP 09-13-2012 21:50

İsrail Amerikayı ortadoğuya getirme projesinin ilk ayağını izlediniz !!! Bu arada İsrailde cavabını sağlam aldı !!! Bir sonraki adımda inşaAllah İsraile girecekler !!! Allahualem Taş ağaç dilegelebilir !!!

ak sevda 09-13-2012 22:11

Alıntı:

Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1018643)

her gördüğümüzü değil de böyleleri hak ediyor
Efendimiz Mekke yi fethedince öldürülecekler listesinde olanlar adam öldürenler değildi başka şekilde İslama saldıranlardı.
Böyle İslam alemini üzenlerin bir kaç tanesi öldürülse artık yapmak isteyenlerde yapmayacak

HaArP 09-13-2012 22:16

Alıntı:

Öncelikle konuyu bu perspektife almamak lazım gelir... Hassas ve kavram karmaşasının olacağı bir bölümdür naçizane !

Tepkiler genel ahkamda, bireysel ahkamda diye ayırmak lazım gelir ! Öncelikle Ortadoğudan bahsediyor isek ! Bu tepki haklıdır ! Büyük Elçiliklerin hepsi Askeri İstihbaratlardır ! Bu itibarla masum değiller Ortaodoğunun bölünme fitneleri onlardandır ! Lakin yinede olayı galeyana getirip zımmilerin masum olanlarına zarar gelmesi kabul edilemez !!!

Tepkilerin büyümesi ve Müslümanların uyanması adına şeref duydum ! Lakin bu tezgah bir provakasyonu yememeliyiz !!!

dahhak 09-13-2012 22:28

bence ortadoğuda oynanan oyunların parçası, müslümanı provoke etmek, birbirine düşürmek kaos çıkarmak bu oyuna gelmemek lazım müslüman kendine yakışanı yapmalı vesselam.

Ebul Esved 09-13-2012 22:29

Suriye'den kınama

Dünya'da yankı bulan, Hz.Muhammed (S.A.A.V) nezdinde bütün İslam ümmetinin duygularını inciten ve Ortadoğu'da halk ayaklanmalarına sebep olan saygısız filme Suriye'den kınama..

Suriye Vakıflar Bakanı Muhammed El Seyyid ; Herkesin bir diğerinin inancına saygı duymak zorunda olduğunu belirterek ; Semavi dinlerin hepsi bu saygısız filme beraberce tepki göstermelidir! dedi.

Seyyid: Film İnsanlık Değerlerine Hakaret Ediyor

ŞAM – Vakıflar Bakanı Muhammed Abdüssettar el-Seyyid; insanlık değerlerine hakaret eden, İslamiyet’in Masumiyeti filmi aracılığıyla Hz. Muhammed (s.a.a.v)'e saldırmanın ABD’nin dilinden düşürmediği demokrasiyi ihlal etmenin aleni bir yansımasını teşkil eden iğrenç bir çalışma olduğunu dile getirdi.

Yapımının arkasında Siyonist- ABD’nin kinci politikası bulunan söz konusu filmin, sayıları bir milyar 700 milyonu aşan Müslüman’ın dini inançlarına hakaret ettiğini belirten Seyyid; bunun demokrasinin ulusların duyguları ve inançlarını korumak gibi en önemli ilkeleriyle çeliştiğine dikkat çekti.

Seyyid; Beyaz Saray savaşlarını, semavi dinlerin özüne karşı ilan etmek istiyorsa bütün dünyanın ABD-Siyonist uygulamalarına karşı durması gerektiğini vurguladı.

Necip Fazıl 09-14-2012 00:41

Başbakan Libya'da olanları kınamış ve az önce haberini gördüm Fetullah GÜLEN'de taziye mesajı yayınlamış...

Şahsi fikrim: YANLIŞ...

Necip Fazıl 09-14-2012 03:50

Türkiyeli Müslümanlar da Harekete Geçti

Amerika'da Hz. Resulüllah'a çirkince ve kalleşçe saldıran bir filmin yayınlanmasına karşılık Türkiyeli Müslümanlar da harekete geçti...

İstanbul'daki İslami sivil toplum kuruluşları Hz. Resulüllah'a saygı ve sadakat, Siyonizm ve Amerika'yı telin için büyük bir protesto yürüyüşü düzenliyor.

"Peygamberlere Sadakat Platformu" adı altında bir araya gelen İslami kuruluşlar adına yapılan açıklamada, İstanbul'daki bütün Müslümanlar, Ümmet olarak Hz. Resullüh'a olan bağlılığı, İslam'ın azılı düşmanları olan Amerika ve Siyonistlere karşı olan öfkeyi göstermek için bu yürüyüşe katılmaya çağrıldı.

Açıklamada, 14 Eylül Cuma akşamı Saat 20:30'da Taksim meydanından başlayacak olan yürüyüşün, Galatasaray Lisesi'nin önüne kadar süreceği ve burada katılımcı İslami kuruluşlar adına ortak basın açıklamasının yapılacağı belirtildi.

Gün, alemlere rahmet olan gönderilen Hz. Resul-i Ekrem (s.a.v)'e can ve kan pahasına sadakatın izhar günüdür!

Gün, aziz önderimiz, yüce peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın yüce şahsiyetine yönelik alçakça ve namertçe saldırılara karşı Muhammedi feryadları yükseltme günüdür!

Gün, İslam'ın ve Müslümanların azılı düşmanları büyük şeytan Amerika ve Siyonistlere karşı volkanlaşan öfkemizi gösterme günüdür!

Gün, Allah'ın nurunu pis ağızlarıyla söndürmeye çalışan müşrik ve kafirlerin karşısında aziz İslam'a siper olma günüdür!

Gün, sıkılmış yumruklarımızla dünya müstekbirlerine karşı İslam'ın izzet ve azametini haykırma günüdür…

Ey Müslüman!

Dünya Müslümanlarıyla omuz omuza vererek, ümmet okyanusu içinde bileklerimizi kenetleyerek İslam düşmanlarının kara suratına şamarını vurmak için bu yürüyüşe katılmalısın…

KUDÜS HABER

Necip Fazıl 09-14-2012 05:00

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh2666_7.jpg

HaArP 09-14-2012 12:24

Öncelikle bu bir fitne ve provakasyondur ! Yapılma tarihi 11 Eylüldür ! 11 Eylül Kabbalacı Şeytanilerin Mega Ritüel Tarihidir !!! Bunu bilmek lazım gelir !!!

depare 09-14-2012 12:54

Müslüman halkların hepsi Amerikaya cephe alırsa bu provokasyon ters tepebilir halk hareketi en güçlü harekettir..

LâHuTî 09-14-2012 14:13

#WeLoveHzMUHAMMED tagı az önce birinciyken şimdi ortadan yok olmuş!!!
kimse destek vermiyor yada özellikle yapılıyor bu !çok can sıkıcı!

depare 09-14-2012 18:16

Sudan'da Alman ve İngiliz büyükelçiliklerine saldırı

http://www.hurriyet.com.tr/_np/7220/17137220.jpg

ABD’de çekilen ve Hz. Muhammed hakkında hakaret ifadeleri içeren “Müslümanların Masumiyeti” filmiyle ilgili protestolar çığ gibi büyüyor. Sudan'da protestocular Alman ve İngiliz elçiliklerine saldırırken, Lübnan'da filme tepki olarak gösterilerde de bir fast food restoranı ateşe verildi.

Hartum'da 5 bin kişilik öfkeli kalabalık, aynı bölgede bulunan İngiliz ve Alman elçiliklerine saldırdı. Polis protestocuları gözyaşartıcı bomba ile etkisiz hale getirmeye çalıştı.
Eylemcilerin Alman elçiliğinin amblemini söktüğü, ana kapının önünde yangın çıkardığı ve binanın pencerelerini kırıp döktüğü belirtildi.
Görgü tanıkları, eylemcilerin, Alman bayrağını gönderden indirdiğini söyledi. Alman Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, elçilik çalışanlarının güvende olduğunu açıkladı.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Sudan polisi hemen olay yerine gelerek eylemcilere müdahale etti.
İngiliz yetkililer, protestonun halen devam ettiğini belirtirken, içeride kaç elçilik görevlisi bulunduğuna dair açıklama yapmadı.

Kaynak: Hürriyet

depare 09-14-2012 18:17

Endonezya'da ABD büyükelçiliği basıldı

Endonezya’nın başkenti Jakarta’da da bir grup filmle ilgili protesto düzenledi. ABD Büyükelçiliği’nin önünde toplanan kadın-erkek her yaştan protestocular, üzerinde “Allah’ın elçisine yönelik aşağılamayı kınıyoruz” yazan pankartlar taşıdı.
Hizbuttahrir örgütünden bir sözcü, kalabalığa yaptığı konuşmada, “Bu film peygamberimizi aşağılamıştır, bu filmi kınıyoruz. Bu film bir savaş ilanıdır” dedi. Bir başka sözcü ise, “ABD burada kalmayı hak etmiyor” derken kalabalıktan ABD’lilerin ülkeden kovulması yönünde sloganlar yükseldi.
Jakarta Emniyeti’nden bir sözcü ABD büyükelçiliği çevresine 400 polis yerleştirildiğini açıklarken, büyükelçiliğin internet sitesinden ABD’lilere dikkatli olma uyarısı yapıldı.

Kaynak: DHA

depare 09-14-2012 18:18

Bir tepkide Hollanda dan

http://media.dunyabulteni.net/fotoGa...9/13/18854.jpg

Peygamber Efendimize hakaret eden filme Hollanda'daki ABD Büyükelçiliği önünde tepki gösteriliyor. Protestolar Pazar günü de devam edecek

ABD'de çekilen ve Peygamber Efendimiz'e seviyesiz hakaretler içeren filme Hollanda'da da gerçekleştirilen eylemlerle tepki gösteriliyor.
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan ABD Büyükeçiliği önünde geniş katılımlı bir eylem yapılıyor. ABD Büyükelçiliği'nden daha önce yapılan açıklamada Cuma günü öğleden sonra ve 16 Eylül Pazar günü büyükelçilik önünde iki eylemin yapılacağı haberini aldıkları bildirildi.
ABD'nin Hollanda Büyükelçiliği, gösterilerde şiddet yaşanmayacağını düşünüdüklerini açıklamış, buna rağmen Libya ve Mısır'daki gösteriler göz önünde bulundurularak geniş güvenlik önlemlerinin alınacağı kaydedilmişti.
Amsterdam'da ABD Büyükelçiliği önünde bugün gerçekleşen protesto eylemi devam ediyor.

Kaynak: dünya bülteni

Necip Fazıl 09-14-2012 18:19

İsyanlar giderek büyüyor

http://www.habervaktim.com/resim/resim263366_2.jpg

Tunus'ta protestocular Amerikan büyükelçiliğine girdi..

AYRINTILAR GELECEK...

Habervaktim

depare 09-14-2012 18:20

http://www.aa.com.tr/cdn/documents/A...pg&h=424&w=609

http://www.aa.com.tr/cdn/documents/A..._700.jpg&h=424

http://www.aa.com.tr/cdn/documents/A...pg&h=424&w=609

All times are GMT +3. The time now is 18:08.