![]() |
Balyoz Darbe Plânı Davasında Kararlar
Çetin Doğan, Özden Örnek ve Halil İbrahim Fırtına'ya 20 yıl hapis cezası verildi.
|
Cihannur ne yapmaya çalıştığını bi çözebilsem... :şaşkın:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Konunun aynısı mevcuttu ya muhterem :) Benim açtığım chp rüşvet ve yolsuzluk konuları farklı sanırım sana zahmet bi inceleyip tekrar ayırma şansın varmı... :utangaç: :) |
Alıntı:
|
flaş: Çetin Doğan, Özden Örnek ve İbrahim Fırtına'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Cezalar darbeye eksik teşebbüs gerekçesiyle 20 yıla indirildi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sbah'ın sitesinde sadece müebbet yazıyordu habervaktimden düzelttim... |
Engin Alan, Bilgin Balanlı, Süha Tanyeri, Ergün Saygun, Kadir Sağdıç'ın da aralarında bulunduğu 82 sanık hakkında 18 yıl hapis cezası verildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kararda abeslik var..
|
|
|
|
Arkadaşlar bugün bayram günü
Haberi akşam saatlerinde aldım İnanın çok mutluyum Hala vatan sağolsun edebiyetı Atatürk edebiyatı ile Ülkeye ihanet edip cumhuriyete ve rejime komplolar planlayan cunta sanıkları gereken cezaları aldılar. Yargılama boyunca mahkemeye küstahlı yapmayı marifet bilen Avukatları yargılamaya katılmayarak yargılamayı uzatan Her türlü hileyi utanmadan deneyenler,bugün game over Hayırlı olsun Bugün bayram günü |
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir darbe girişimi soruşturulup, yargılanıp, sonuçlandırılmıştır.Milletten kendini üstün görenler ve her şeyi biz biliriz diyenlere milletçe attığımız en büyük tokadı bugün yemiş bulunmaktalar.Bu Balyoz davası gerekçeli kararından sonra diğer Ergenekon vb. davalar için emsal teşkil edecektir.
Savcısından, hakimine soruştumada ve yargılamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Yakından tanıdıklarımı var hepsi kelle koltukta başladılar bu işe.Hayatlarıyla, aileleriyle hergün tehdit edildiler.Her biri benim gözümde birer kahramandır.Zor olan karar buydu.Dediğim gibi ilk verilen karar diğerlerine de örnek olacaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÇETİN DOĞAN'IN CUNTA OYUNU!
Bu kez milletin anasını ağlatmak isteyenlerin anası ağladı!! http://a1209.hizliresim.com/11/p/d864q.jpg |
Toptan linç yapanlar ,Allah belanızı versin,daha büyük acıları size yaşatsın.Adı sadece 2003de hazırlandığı iddia edilen word belgesinde (ki 2007de icat edilen yazı tipi ile yazıldığı onlarca kurum tarafından da ispatlandı) geçiyor diye eniştem 16 yıl ceza aldı.BU MU HUKUK?
|
Alıntı:
Bu cezalar az bile.Cuntaları başarılı olsaydı onlar millete acır mıydı? Adalet yerini buldu tabilki.Word belgesi falan filan siz bunlarla avunun durun. Adamı böyle öttürürler.. |
Alıntı:
Senin enişten bir melekti yavrum... ;1 :hihi2: |
Bu balyozcular çok iyi insanlardır çooook :)
Çetin Doğan'ı ben 15 yıldan fazladır takip ediyorum arkadaşlar Çekirge misali Bir sıçradı İki sıçradı Üçüncüde . . .(üç nokta) Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesine Ahmet Necdet Sezar tarafından atandığında orada nasıl bir terör estirdiğini başörtülülerden tutun kazak uygur ve türk öğrencilere kadar neler yaşattığını yakinen bilen birisiyim İbretlik son Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste!!! |
|
isabet olmus
|
Darısı diğer darbe ve girişimcilerinin başına
|
All times are GMT +3. The time now is 09:39. |