![]() |
Öcalan'dan Mesaj Var: Artık ne bir asker ne bir gerilla ölsün
Artık ne bir asker ne bir gerilla ölsün
HİKMET DURGUN/URFA - 28.09.2012 http://www.taraf.com.tr/fotoraflar/a...sun_6299_b.jpg Geçen hafta İmralı’ya giden Mehmet Öcalan, ağabeyi Abdullah Öcalan’ın mesajını Taraf’a açıkladı: Artık kanın durmasını istiyor Başbakan Erdoğan’ın, “Kardeşinin oraya gitmesini istedik, gitti görüştü” sözleri üzerine gözler, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan’a çevrildi. Hürriyet gazetesi dün, Urfa’da yaşayan Mehmet Öcalan’ın, geçen hafta adaya gidip Abdullah Öcalan’la görüştüğünü yazdı. Haberde, “Görüşme gizli tutuldu. Abdullah Öcalan, görüşmede kardeşine PKK’nın son dönemde gerçekleştirdiği eylemlerden duyduğu rahatsızlığı iletti. Haberin devamını okumak için tıklayın. - Taraf *********** Bence MİT Öcalan'la görüşmeye başlamıştır. Zira her iki cepheden de ılımlı ve uzlaşmacı mesajlar gelmektedir. |
utanmasalar Terörist başını bebek katilini barış meleği ilan edecekler...bunu kabullenemiyorum..Vicdanıma sığdıramıyorum.Sığdranları ise bakkala ekmek almaya göndermeye kıayamadıkları evlatlarını cansız tabutlarına sarılarak vatan sağolsun diyerek bağrına taş basan analara havale ediyorum...
|
Hem besle hemde demeç verdir oh ne ala millet her gün şehit haberiyle kan ağlasın birde üstüne bu hayvan leşinin sözlerini dinlesin..!
Ne mesaja nede barışa ihtiyacımız yok hepsi cehennemi boylayacak çoktan az azdan çok gider sonuna kadar..! |
Her iki taraf da şiddetle bir çözüm elde edemez.
Ancak diyalogla sorunlar çözülür... |
haburda bu eli boş çevirenlerin oslodaki görüşmelrde diyalogtan ne anladığını hep beraber gördük..
|
Her ne olursa olsun çözüm için imralının yolu tutulacaksa,bu koskoca "Türkiye Cumhuriyeti"nin acizliğidir.Birgün çözüm için imralının yolunu tutanlar,tutacak olanlar asla çözüme kavuşamayacak yıllar boyunca onunla aynı şekilde anılacaktır.
Çözüm için elinde silah olan,silahlarla çoluk çocuğu katlederek kendini ifade etmeye birşeyleri dayatmaya çalışanlarla pazarlık yapanları bu millet ASLA unutmaz,affetmez! |
İmralıdaki terörist başını meclisede taşıyalım mı? isterseniz bir de bakanlık verelim...
|
açılım yapa yapa açmadığımız yerimiz açmadığımız yer kalmadı haburda açtık osloda açtık gidelim bide imralıda açalımda rahatlıyalım alıştık artık böyle işlere hiç burda tepki gösterirmiş gibi yapmayın bu millet yer ama ben yemem bu numaralarınızı kış geliyor 6 ay teröre mola terörü biz bitirdik diye naaralar atmaya hazırmısınız siz onu söyleyin bakalım biz bu adamlara istediklerini vericez başka çaresi yok bu işin artık apoya af özerklik hepsi olacak bunlar oluncada sanmayın şehit aileleri falan tepki göstercek hepsi alkışlayacaklar sizi hiç merak etmeyin siz
|
bu millet yer ama ben yemem öylemi ? ya sen bu memleketde harcaniyorsun senin kiymetini bilmiyorlar , isin komik yani her firsatda ben askerde olsam yan gelip yatarim kaytaririm diyen birinin sehit edebiyati yapmasi :)
|
Alıntı:
sen isviçredesin yaa sen bu milleti bilmiyosun kardeşim neler yiyor neler gelip görmen lazım gerçi sende yemeye hazırsın uzakta durma yanaş sofraya :) |
gene bozuk plak gibi tututturdun isviçre diye yav sen Türlkiyedesinde ne oluyor senden daha iyi yiyici varmi :) ?
|
Alıntı:
senin yine beyin terk dur bende çıkartıyorum beyini senin beni anlaman için :) haha tama çıkarttım kutusuna koydum konuya dönelim ben dedim yaa ben yemem diye yersen sen yersin afiyet olsun:) |
madem beyinden bahsettin , sana beyin nasil kullanilir anlatayim önce karsindaki kisiyi tanirsin sonrada onun hakkinda fikir yürütürsün sen sokaklarda top oynarken ben hakkaride 18 ay askerlik yaptim çatismalara girdim , ve bunuda ülkem için seve seve yaptim senin gibi yiyiciler rahat uyusunlar diye :) bakalim senden nasil asker olcakgerçi burdaki mesajlarindan nasil bir mehmetçik olacagin belli oluyor :)
|
Alıntı:
vay kahramana gel hem 18 ay hem hakkari hem çatışma kaç yılında askerlik yaptın |
sen kimsinki beni sorguya çekiyorsun ?
sen önce gitde pasa pasa askerligini yap öyle konus ,klavye basindan yazmaya benzemez askerlik , gittigindede anlayacaksin zaten :) |
gidecez görecez anlıucaz gerçi alışığız g3 kanfulaj falan baba asker benim kısa dönem gelir geçer :)
|
2000 yılında yaptın askerliği 2 silah sesine çatışma diyosun :)
|
arkadasim beynin hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama sen kendin konustukça çok gülünç duruma düsürüyorsun kendini :)
birincisi benim 2000 yilinda askerlik yaptigimi nerden çikardin yada nerden tahmin ettin ? ikincisi sen beni tanimadigin halde nasil benim hangi sene askerlik yaptigimi çikardin ? üçüncüsü ben 2000 yilinda 29 yasindaydim ve 29 yasinda 18 ay askerlik yapabilmem için askerligimi 9 yil boyunca okul nedeniyle tecil ettirmem gerekir buda münkün degil :) gene güldürdün bizi gece gece :) nedendir bilmem ama birden aklima googledan topladigi belgelerle Akpartiye kapatma davasi açan eski yargitay bassavcisi geldi :) |
Alıntı:
tama şampiyon komando sakin ol |
yo son derece keyifliyim çünkü gece gece güldèrdün beni yanimdaki arkadaslar bile sordu neye gülüyorsun diye :)
keske birde hangi birlikde askerligimi yaptigimi söyleseydin :) |
Arkadaşlar: Bu temas pes etmek veya boyun eğmek olarak algılanmasın.
Bu savaşın ne kazananı var ne kaybedeni. Her iki taraf da barış için masaya oturmak zorundadır. Şiddetle asla bir yere varamaz kimse. Bunu birçok kişi biliyor ve söylüyor. Erdoğan dün akşam da MİT'in İmralıyla görüşeceğini söyledi. Bana göre MİT İmralı ve diğerleriyle görüşmeye başlamıştır. İnşallah bu sefer hayırlı bir sonuç çıkar ve ölümler durur. Soruna serinkanlılıkla ve olgunlukla yaklaşmalıyız Aksi halde bu böyle sürer gider ve çözüm çok daha zor bir hale gelir. |
Imralinin örgüt üzerinde tasarrufu kalmamistir.
Bügünkü örgüt tamamen güdümlü ve fitneye yönelik faaliyet icindedir.... Diger konudada ifade etmeye calistigim gibi, devletin yetkili organlari elbette irtibat halinde olabilirler ve bu sebeple basbakani yermek mantiksizdir zira sayin basbakan masadaki hertürlü secenegi millet menfaatine faal hale getirmek zorundadir...imraliyla görüsmek sorunun bitiminden daha ziyade, sorunun boyutunu hem kürtlere hemde türklere göstermek ve realiteyi daha iyi kavramak acisindan faydali olabilir. Ancak, imralinin itibari sempati besleyen halk nezdinde canli oldugu halde, teskilat olarak örgüt coktan imraliyi cizmistir...ipler tamamen güdümlü olanlarin elindedir. |
Çok duygulandım, gözlerim yaşardı ağlamak istiyorum!
|
Alıntı:
|
Müzakere edilecek bir şey yok.
Türkiye varoldukça düşmanları kürtleri ermenileri alevileri kullanmaya devam edecektir. Ülke olarak bunları göğüslememiz gerekir Neyin müzakeresini yapacağız merak ediyorum PKK bölgesel parlemento istiyor Kürt dilinin bölgenin resmi dili olmasını istiyor Kendi polisleri olsun istiyor Benim öğretmenim olsun istiyor Bunları müzakere edecek delikanlı kim? |
Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/pkknin-z...10#post1021310 Ins. anlatilmak istenilenin anlasilmasinda yardimci olur hocam. |
Alıntı:
İngiltere, IRA'nın siyasi partisi Sinn Fein ile müzakerelerde bulundu. Türkiye'nin de aslında BDP ile müzakerelerde bulunması gerekirken BDP zayıf olduğu mecburen PKK ile görüşülmek durumunda kalınıyor. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:55. |