Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Önder Aytaç küstahlığa devam ediyor!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164951)

Necip Fazıl 10-04-2012 16:03

Önder Aytaç küstahlığa devam ediyor!!!

Akademisyen ve yazar Önder Aytaç sosyal medyadan Başbakan Erdoğan’a ağza alınmayacak küfürler etmesi yetmezmiş gibi küstahca meydan okumaya devam etti.

Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve S Haber TV programcısı Yrd. Doç. Dr Önder Aytaç, Twitter hesabı @onderaytac adresinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Kapat be dershaneleri Ustaaaaammmmk!..” tweetlerine açıklama getirme yerine küstahca tavırlarını sürdürdü.

Aytaç attığı twitlerle Star yazarı Elif Çakır'ı hedef göstermeyi tercih etti.

İŞTE AYTAÇ'IN O TWİTLERİNDEN BAZILARI:

Star

Yıldırım 10-04-2012 16:13

Küfür amaçlı söylediğine inamıyorum.

Necip Fazıl 10-04-2012 16:20

Bahanesi zaten inandırıcı değil neymiş efendim parmaklarım çok büyük de falan da filan da... Kimi kandırıyo bu şerefsiz yaa...

http://star.vol.io/imgsdisk/2012/10/...53535571_3.jpg

Bunu diyen adam küfür etmez mi sizce...

Yıldırım 10-04-2012 16:24

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022074)
Bahanesi zaten inandırıcı değil neymiş efendim parmaklarım çok büyük de falan da filan da... Kimi kandırıyo bu şerefsiz yaa...

Bunu diyen adam küfür etmez mi sizce...

Önder Aytaç takip ettiğim birisi küfür edecek birisi değil ve bütün twittlerine bakarsak o zihniyette olmadığını görürsünüz.

Necip Fazıl 10-04-2012 16:28

Sen çok iyimsersin bence...

Baksana attığı twitlere neler yazmış...

Bahane de komik 'Ustaaaa' yazacak sonuna parmakları büyük diye 'k' harfi koymuş 'a' ile 'k' arasında 10 cm fark var be... Bide bu tepkiler çıkınca böyle bir bahane buluyor daha önce neden düzeltmiyor bu Twitini...

Yıldırım 10-04-2012 16:30

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022078)
Sen çok iyimsersin bence...

Baksana attığı twitlere neler yazmış...

Bahane de komik 'Ustaaaa' yazacak sonuna parmakları büyük diye 'k' harfi koymuş 'a' ile 'k' arasında 10 cm fark var be... Bide bu tepkiler çıkınca böyle ir bahane buluyor daha önce neden düzeltmiyor bu Twitini...

Ustam yazdığında M harfinin hemen üstünde K var.

Necip Fazıl 10-04-2012 16:40

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022080)
Ustam yazdığında M harfinin hemen üstünde K var.

Bu adamın Ustammm yazacağına da inanıyorsunuz yani...

Yıldırım 10-04-2012 17:02

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022082)
Bu adamın Ustammm yazacağına da inanıyorsunuz yani...

Ya bu adam bu adam dediğin kişiyi tanıyor takip ediyormusun?

Necip Fazıl 10-04-2012 17:06

Gerek var mı...

Asi_isyankar 10-04-2012 17:06

Bu adamı oldum olası hiç sevmemişimdir...

Necip Fazıl 10-04-2012 17:21

Polis Akademisi ögretim üyesi ve STV programcısı Önder Aytaç sosyal medyadan Başbakan Erdoğan’a ağza alınmayacak küfürler etti. Aytaç bu küfürlere tepki gelince de kendini, “Parmaklarım klavyeye büyük geldi, sehven öyle yazdım” diye savundu.

Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve Samanyolu TV programcısı Yrd. Doç. Dr Önder Aytaç, Twitter hesabı @onderaytac adresinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Kapat be dershaneleri Ustaaaaammmmk!..” şeklinde küfretti. Aytaç, utandıran küfürleri büyük tepki toplayınca bu kez “Sehven oldu, parmaklarım klavyeye büyük geldi” diye açıklama yaptı. Aytaç’ın “sehven” açıklaması sosyal medyada inandırıcı bulunmazken, Başbakan’a küfründen bir ay önce de aynı küfrü çokça kullandığı yazısı dikkat çekti. Aytaç’ın bu tavrına Polis Akdamesi’nin ve program yaptığı yayın kuruluşlarının herhangi bir tepki vermemesi sosyal medyada merak konusu oldu.

‘Küfürbaz aydın Önder Aytaç’

Başbakan Erdoğan’a Twitter üzerinden küfreden Önder Aytaç, sosyal medyada büyük tepki gördü. Adına İHL Sözlük ve Ekşi Sözlük’te sayfalar açılan Aytaç hakkında, sosyal medya kullanıcıları @tahsinozcetin: @onderaytac küfürbaz aydın(!) ?@SUNLUSB: @onderaytac O sondakı K’yı telaffuz edebılır mısınız? Her eleştırıye edep dıyorsunuz oysa, bu mu edep? şeklinde eleştirilerde bulunurken, Aytaç ise kendisini “Twitlere bak kardes, vede hizli yazarken hemen hemen her twitimde harf hatalari oluyir bu k de ayni durumda “ diye savundu.

Sosyal medyada büyük tepki yağdı

Olayın sosyal medyada duyulması ve İHL Sözlük ile Ekşi Sözlük gibi ortamlarda Aytaç’ın Başbakan’a küfrü konusunda sayfalar oluşturuldu. İHL Sözlük’te Aytaç ile ilgili şu yorumlar dikkat çekti:
Ajeossi : “11.40 değil 40,000 madde de açıklansa küfürdür. salaklığın alemi yok.”
Huncey: “ergun babahan ın gülen e küfrü sözkonusu olduğunda ortalığı ayağa kaldıran cemaat, önder aytaç ın başbakana küfrünü savunmaya geçmiş.” Aytaç’ın küfürlü ifadelerine okurlarından da tepki geldi. Bir okuru Aytaç’a “Birkac aydir yazdiklarimda nefsimin ve kendimi ait hissettigim cemaata olan bagliligimin etkisi ne kadar. Eger cevabiniz ( ama lütfen amk siz olsun )” diye küfür tepkisini dile getirdi.

‘HIZLI YAZDIĞIM İÇİN YANLIŞLIK OLDU’

ÖNDER Aytaç tepkiler üzerine 21 Eylül’de Haberx.com adresinde “Twitter’de ‘Kapat Be Dershaneleri Ustammm’ın sonuna sehven yazılan ‘K’ için fırtına koparan gerzekler” yazısında kendini savundu. Aytaç yazısında özetle şunları söyledi, “Twitter da oldukça hızlı yazdığım için ve iPad’ı kullanırken parmaklarımın büyük ve fakat iPad’in ekrandaki klavyesinin küçük olmasından dolayı da sıklıkla harflerin birbirine karışmasına neden oluyorum. Ancak bu anda da hızlı yazdığım için ‘Ustaaaammmmm’ şeklinde yazmam gerekirken, sehven ‘Ustaaaammmmk’ şeklinde yazmışım.”

KÜFÜR ETMEK ALIŞKANLIK OLMUŞ

ÖNDER Aytaç, gelen tüm tepkilere rağmen internet sitelerindeki yazılarında da küfürlü ifadeler kullanmaktan geri durmadı.

10.08.2012 tarihli “Erdoğan Perinçek mi? Ak Parti Aydınlık mı? Hayır olmamalı” başlıklı yazısında Aytaç, “Anadolu da yaşayan insanların % 99’u, ben de bu listede olmak istiyorum amk diyebilsin. İsterseniz ben de avazım çıktığı kadar bağırıyorum işte diyeyim ve ekleyeyim; Yaz beni de bu listeye amk. Ben de bu listenin içinde olmaktan gurur duyuyorum amk” diye yazdı.

POLİS AKADEMİSİ AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMEDİ

Küfrü yazılarında en sık ifade biçimi olarak kullanan Önder Aytaç ile ilgili olarak ders verdiği Polis Akademisi yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.

Star

Haberin tamamını okuyup da yorum yapın bence daha sağlıklı yorum yapmış olursunuz... Adam zaten küfürbazın teki...

Bide adamı sadece takip etmek yetmiyor işte bunları da bilmeniz gerekiyor...

Yorumlarınızı nerde çalıştığı hangi gazetede kimin adamı olduğuna bakarak değil ne yaptığı ne konuştuğu üzerinden tarafsız bir şekilde yaptığınızda sizde ne mal olduğuna karar vereceksinizdir vesselam...

Necip Fazıl 10-04-2012 18:58

Önder Aytaç Görevinden Alındı

POLİS Akademisi Öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr. Önder Aytaç twitter hesabında bu sefer Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik küfürlü mesajlar yazınca Polis Akademesi'ndeki görevinden alındı.

Önder Aytaç görevden alınmasından sonra yine twitter'dan hem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a tepki gösterdi. Önder Aytaç görevden alınmasının hukuksuz olduğunu öne sürerken attığı tweete şu cümleleri sarf etti: " Muhafazakar şef mıfuhrermı ve gururlanma Padisahım senden büyük allah var X 10000000000 kez hemde" Twitter da attığı küfürlü mesajları ile tanınan Önder Aytaç, 2 yıl önce de Hanefi Avcı'ya bir internet sitesinde kaleme aldığı yazıda küfür etmiş, Hanefi Avcı tarafından mahkeme verilmişti. Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve Samanyolu TV programcısı Yrd. Doç. Dr Önder Aytaç, Twitter hesabı @onderaytac adresinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Kapat be dershaneleri Ustaaaaammmmk!.. " şeklinde yazdı. Tepkiler üzerine, kez "Sehven oldu, parmaklarım klavyeye büyük geldi" diye açıklama yapmasına rağmen,işte bu yazı Önder Aytaç'ın Polis Akademesi Öğretim görevinin de sonu oldu.
Önder Aytaç twitterdan görevden alındığını duyurarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve gazeteci Elif Çakır'ı hedef aldığı mesajlarında şunları yazdı: "Veeeee hukuku ayaklar altına alarak genel müdürün onayı ile polis akademindeki görevime son verdiler :)))) Allah büyük. Akademi Başkanını benden dolayı tehdit etme, korkutma, lojmandan atma, korumalarını çekme, hep susmam yazmamam için tehtidlerdi. Sonra MİT takib aldı. Telefon ve fiziki olarak, kursları kesme ve medyadan saldırma, tv'lere amborga koyma oldu. Neden ??? Susmam için :) ve şimdi de hukuku ayaklar altına alarak 23 yıllık hocalığıma son verdiler. Neden susmadığım için :) Allah büyük Beşir hoca hemde çok. Bekleyelim ve görelim. Ne olacak. Yargı süreci de başlayacak. Muhafazakar Şef mi Fuhrer mı ve gururlanma padişahım senden büyük Allah var X 10000000000 kez hemde. Makalelere son sürat devam ve bugünlerde geçecek. Allah büyük. Moralim de bozuk değil, bozuk olanların bunları yapacağını biliyordum, görüyordum :)) Elif Çakır'ı da bilinçli olarak kullandılar. Çünkü hanımefendi diye ana hanım olsa da efendi mi tereddütlerim var :)
Önder Aytaç bu yazılarından sonra kendisine gelen mesajları twitterdan duyururken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Alex arasında benzetme olup olmadığına dikkat çeken şu twitte attı: "Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Fenerbahçeli Alex de Souza arasındaki en önemli benzerlik nedir sizce ?"
Önder Aytaç'ın 2 yıl önce de samanyoluhaber.com internet sitesinde Hanefi Avcı'ya küfür ve hakaretler ettiği yazısı şöyleydi: "Hanefi Avcı'nın kitabından alıntılamalar/örneklemeler yaparak devam edecek olursak; Avcı, tam da HSYK tartışmalarının sürdüğü ve hâkim savcıların atamalarının yapılamadığı, Hükümet ile HSYK'nın gerilim yaşadığı günlerde yayınladığı kitabında; son 8-10 senede atanan tüm özel yetkili mahkeme hâkim ve savcılarının emsalleri ile değiştirilmesi gerektiğini, kitabının içinde sayfa 300 de söylemektedir. İsterseniz buradan yakın!.. Ben demedim mi size Avcı'nın (ç)enesi ve para(digma)ları söz konusu diye. Adam her haliyle; ‘...küçük dağları ben yarattım, büyükleri amcaoğlu...' diyor. Ama kabahat sende değil. Ben de ve benim gibi olanlarda. Çünkü senin g..ünü biz kaldırdık. Ama kalkan g..ünü indirmek de benim boynumun borcudur Hanefi Avcı... Ve sen kimsin ya!.. Böylesi saygısızca bütün adli sistemi karalamaya çalışıyorsun."

Hürriyet

Özgür Suriye 10-04-2012 20:15

Önder Aytaç denen herif ''Cemaat'çi'' bir şerefsizdir!..

Bu adamın sadece Polis Akademisi'nden kovulması yetmez , bunun STV'deki işlerine de son verilmesi gerekir..

Ha bu arada Ergun Babahan, Fethullah Gülen'e laf attı diye ortalığı velveleye verip Ergun Babahan'ın işinden olmasına sebep olan bazı kişilerin, Başbakan'a küfür eden bu alçak adama sahip çıkmaları da gözlerden kaçmıyor!..

manifesto 10-04-2012 20:20

stv de bu adam ne program yapıyor?.Liberal birisiydi bu sözleri söylemesi şaşırttı

EpiVaTeS 10-04-2012 20:48

sordum önder hocaya bilerek yapmadım...
benim Erdoğan'a sevgimi bilirsin dedi...

Şahsen önce bende önyargılı davranmıştım ama konuşunca Elif Çakır'ın abarttığını düşünüyorum...

Özgür Suriye 10-04-2012 20:57

Ergun Babahan da o cümleyi bilerek yazmadığını , klavye hatası yaptığını söylemişti..

Ergun Babahan neden işlerinden oldu o zaman?

Terennüm 10-04-2012 21:10

Bu memlekette AMK gazetesi var kapatılsın...

Necip Fazıl 10-04-2012 21:11

Önemli olan niyet...

Necip Fazıl 10-04-2012 21:18

Aytaç bu küfürlere tepki gelince de kendini, “Parmaklarım klavyeye büyük geldi, sehven öyle yazdım” diye savundu.

Aytaç’ın “sehven” açıklaması sosyal medyada inandırıcı bulunmazken, Başbakan’a küfründen bir ay önce de aynı küfrü çokça kullandığı yazısı dikkat çekti. Aytaç’ın bu tavrına Polis Akdamesi’nin ve program yaptığı yayın kuruluşlarının herhangi bir tepki vermemesi sosyal medyada merak konusu oldu.

Gazeteport

Terennüm 10-04-2012 21:23

Polis akademisinde ki görevinden alındı lakin görevden alınmanın kıüfürle alakası olmadığı söyleniyor..Belgesi gelince paylaşırıız..

Necip Fazıl 10-04-2012 21:28

Stargazetesi'nin edindiği bilgilere göre, hakkında daha önce yazdığı yazılardan dolayı soruşturma açılmış olan Önder Aytaç, son yazdığı yazılarla birlikte kurumundan kendisine sözlü olarak görevine son verildiği tebliğ edilmiş resmi yazılı tebliğ de kendisine gönderilecek.

Star

Terennüm 10-04-2012 21:36

Küfür görevden almaya yetiyorsa Adi Başbakan parola işareti kullandıran komutan yaşta terfi etmişti.Bunuda bir yere not edelim..

HaArP 10-05-2012 00:18

Meselenin hukuki, ahlaki, edep ve uslüp kavramından soyutlar ve anafikir üzerinden bakar isek ! Önder Aytaç dershane konusunda haklıdır...! Bir kavramın sadece yüzeysel kısmının gündeme getirilmesi ne acı !

Başbakan bu konuda ifadelerini net kullandı ! Lakin naçizane şahsi kanaatime göre yeterli bulmadım...!

Mavera 10-05-2012 00:32

ben olayi anlamadim ki.. önder aytac neden durup dururken basbakana satasdi, elif cakir olayin neresinde, cemaatle isin baglantisi var mi, acaba sadece küfürden dolayi mi görevden alindi..

EpiVaTeS 10-05-2012 00:41

durup dururken değil sataşma felan ya...;D
elif çakır gündem yapıyo işte...
sordum Önder hocaya bilerek yapmadım tanımıyomusun beni dedi...

Bu arada Önder Aytaç aile dostumuzdur biline...;D

Yıldırım 10-05-2012 01:06

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022091)
Haberin tamamını okuyup da yorum yapın bence daha sağlıklı yorum yapmış olursunuz... Adam zaten küfürbazın teki...

Bide adamı sadece takip etmek yetmiyor işte bunları da bilmeniz gerekiyor...

Yorumlarınızı nerde çalıştığı hangi gazetede kimin adamı olduğuna bakarak değil ne yaptığı ne konuştuğu üzerinden tarafsız bir şekilde yaptığınızda sizde ne mal olduğuna karar vereceksinizdir vesselam...

Bu yorumu yazdığında olumlu görüş belirten bir tek ben olduğuma göre üstüme alınmamda hiç bir sakınca görmiyorum.
Aytaç'ın niyetinin bu olmadığını söylüyorum diye Aytaç'ı şu gazetede yada dergide çalışıyor diye sahiplendiğimi yada tarafgir bir tutum sergilediğimi söyleyemessin.Tanıdığım ve takip ettiğim bir insanın böyle birşey yapmayacağını söylemem benim en doğal hakkım olsa gerek bahsi geçen hakareti yapmış olsa bile...

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022178)
durup dururken değil sataşma felan ya...;D
elif çakır gündem yapıyo işte...
sordum Önder hocaya bilerek yapmadım tanımıyomusun beni dedi...

Bu arada Önder Aytaç aile dostumuzdur biline...;D

Önder Aytaç takip ettiğim birisidir ve az çok tanıdığımı düşünüyorum.Böyle birşey yapacağını hiç zannetmiyorum.

EpiVaTeS 10-05-2012 01:22

yapmadığını söylüyor...

sözüm ona Önder AYTOÇ yazanların önder aytaç'dan ne farkı var...
Hoca yapmaz öyle şey...;;)

Necip Fazıl 10-05-2012 01:31

Adam zaten küfürbaz birisi eskiden de bu tür küfürleri sıkça kullanıyormuş şimdi bunu yapma ihtimali hiç yokmuş gibi yorumlamanın anlamını çözemedim...

Adam çaktırmadan küfür etmiş bu kadar olay olacağını bilse etmezdi ona bende katılıyorum yemez çünkü... Bide adam çıkıp da evet kardeşim başbakana küfrettim diyecek hali yok ya etmemiş diyormuş falanmış filanmış... Ne demesini belkiyorsunuz evet başbakana küfrettim demesini mi...

Adamı Twette takip edenler zaten böyle bir havası olduğunu göreceklerdir küfre yakın konuşmaları sıkça yapıyor... Elif Çakır'a ''türban kontenjanından yazar'' demesi de ayrı bir olay vesselam...

EpiVaTeS 10-05-2012 01:41

ama hakket elif çakır'da başörtüsü kontenjanından yazar yahu...

Yıldırım 10-05-2012 01:49

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022187)
ama hakket elif çakır'da başörtüsü kontenjanından yazar yahu...

:)
Bu"türban kontenjanı" tabirini daha çok kullanacağız baş örtülü adaylarımız olursa muhalefetin vaz geçilmez argumanlarından biri olacaktır.

EpiVaTeS 10-05-2012 01:50

Şu Başörtüsü kontenjanından gündeme gelenleri sayayım size...

İlayda Meryem Atlas...
Esra Elönü...
Elif Çakır...
Sibel Eraslan...

Eğer başları açık olmuş olsa gazetelerin önünden geçemezler...
Elif Çakır popülizm yaptı oda eline ayağına bulaştı...

Atlantis 10-05-2012 01:51

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022142)
Bu memlekette AMK gazetesi var kapatılsın...

evet Açik Mert Korkusuz spor gazetesi diyor yerseniz :w:

Terennüm 10-05-2012 17:30

Buyrun Önder Aytacın görevden alınmasının evrakı..
http://i39.fastpic.ru/big/2012/1005/...6bfa047d7b.jpg

Terennüm 10-05-2012 17:37

Abi siz çevirin :) bizde neyse o:)

Terennüm 10-05-2012 17:54

Ayrıca şu başlığııda değiştirmenizi rica ediyorum..

Necip Fazıl 10-05-2012 17:58

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022266)
Ayrıca şu başlığııda değiştirmenizi rica ediyorum..

Size göre Önder Aytaç haklı diye ben başlığı değiştiremem kusura bakmayın...

Necip Fazıl 10-05-2012 18:14

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022271)
Hakan kardeşim , söylemleri yalnış anlaşılmış olabilir. Kesin olmayan mevzu için bu kadar sert başlık sanırım sizin içinde uygun değildir. Mümkünse farklı bir başlık kullansanız.

Aytaç bu küfürlere tepki gelince de kendini, “Parmaklarım klavyeye büyük geldi, sehven öyle yazdım” diye savundu.

Aytaç’ın “sehven” açıklaması sosyal medyada inandırıcı bulunmazken, Başbakan’a küfründen bir ay önce de aynı küfrü çokça kullandığı yazısı dikkat çekti. Aytaç’ın bu tavrına Polis Akdamesi’nin ve program yaptığı yayın kuruluşlarının herhangi bir tepki vermemesi sosyal medyada merak konusu oldu.

Gazeteport

Bence siz çok iyimsersiniz abi...

Yıldırım 10-05-2012 18:19

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022272)

Gazeteport

Bence siz çok iyimsersiniz abi...

Sen gördün mü haberden bir ay öncede küfür ettiği?
Madem öncedende etti tepki niye şimdi?

Necip Fazıl 10-05-2012 18:19

Senin rıcanı kıramam abi haberin orjinal başlığı ile değiştirebilirim...

Necip Fazıl 10-05-2012 18:23

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022274)
Sen gördün mü haberden bir ay öncede küfür ettiği?
Madem öncedende etti tepki niye şimdi?

Bir taraflarından element uydurmuyor heralde bu adamlar... Bende bunların yalancısıyım işte nasıl sen bu adama inanıyorsun bende o haberleri yapanlara inanıyorum bu seni bağlar mı bilmem ama... :)

Tepki niye mi şimdi en son küfrünü birkaç gün önce falan etti ya biz neyi tartışıyoruz iki gündür birader... ;ı:

Sayın savunma mekanizması... :hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 16:57.