Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Pınar Altuğ: Okullarda türban takılacak olması beni rahatsız ediyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=167029)

Ertuğrul ÖZGÜL 11-28-2012 01:14

Pınar Altuğ: Okullarda türban takılacak olması beni rahatsız ediyor

http://images.beyazgazete.com/haber/...siz-ediyor.jpg

CNN Türk’te Enver Aysever’in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan oyuncu Pınar Altuğ canlı yayında çok tartışılacak sözler sarf etti.

Atatürk ve türban hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Pınar Altuğ “Bana göre Atatürk tartışılmaz” dedi.

OKULLARDA TÜRBAN TAKILMASI BENİ RAHATSIZ EDİYOR
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda, belirli koşullarda öğrencilerin kılık kıyafetlerinin serbest olmasına ilişkin yönetmeliğine tepki gösteren Altuğ “ Bu beni rahatsız ediyor. Biz Atatürk 'ün çocuklarıyız. Türban inandığın için takılıyorsa sonuna kadar saygım var. Ama eğer şekilcilik olarak takılıyorsa o zaman tepki gösteriyorum. Benim tanıdığım çok sayıda insan var. Aslında takmak istemiyor ama çevresinden gelen baskılar nedeniyle takıyor. Bir mahalle baskısı var. Çevre baskısı nedeniyle başını kapatıyor.” dedi.

BANA GÖRE ATATÜRK TARTIŞILAMAZ
Altuğ Atatürk ile ilgili bir soru üzerine, 'Bana göre Atatürk tartışılamaz. Ona haksızlık ediliyor ' derken şu sözleri söyledi:
Ben 29 Ekim 'i kutlamak istiyorum. Ben Atatürk çocuğuyum. Benim çocuğumda kutlamalı. Bana göre Atatürk tartışılmaz. Başkası tartışılmaz ama ben tartışmam. Türkiye Atatürk 'ü tartışmıyor, haksızlık ediyor. Ben bu mesleği yapabiliyorsam Atatürk 'ün kızı olduğum içindir.

Okullarda Türban Takılacak Olması Beni Rahatsız Ediyor

Bana Göre Atatürk Tartışılmaz

BEYAZ GAZETE

Necip Fazıl 11-28-2012 01:15

O...!

Ertuğrul ÖZGÜL 11-28-2012 01:22

din söz konusu olunca çocuğa baskı ile olmuş oluyor... ama kendisi bebeğe zorla atatürk kalbimde dedirtiyor bu olmuyor... spiker pedagojik baskı olmuyor mu bu deyince... atatürk tartışılmaz diyor... bu nasıl bir zihniyet... atatürk muhteşemmiş... atatürk çocuğuymuş... ben biliyorum ne çocuğu olduğunu da... Tövbe tövbe... :@ :@ :@

manifesto 11-28-2012 01:28

Alıntı:

Türkiye Atatürk 'ü tartışmıyor, haksızlık ediyor.
Atatürk çocukları piyasa yapıyor.Bu Enver CHP de dikiş tutmayınca deliğine döndü
Geçen hafta piyanocuyu çıkarıp halk dediğin üç beş çapulcu muhabbetini yaşadık
Şimdi Pınar ile başörtüsü
Azınlık çoğunluğu tahrik ederek reyting yapmaya çalışıyor

Atlantis 11-28-2012 01:47

gündemden düsen medya maymunlari atatürkü kullaniyor nede olsa atatürk tüccarligi çok iyi prim yapiyor bu ülkede.

ha aklima bi sey takildi madem atatürkün çocugusun neden atanin devrim kanunlarini uygulamiyorsun sapka kanuna göresapkasiz gezmenin yasak oldugunu bilmiyormu yobaz magazin motoru :)

atatürk tartisilmez demek atatürkü putlastirmakdan baska bir sey degildir bu zihniyet rusyada 1990 da çöktü stalinin heykelleri yikildi ve stalin tartisildi bu gerici ise hala 1990 larda geziniyor , yobaaaaz :)

Atlantis 11-28-2012 02:59

zaten cümle kendi içinde yanlis diyorki bize yillardir ögretilen kilik kiyafet kanunu var diyor sana bu kanunu kim ögretti bilmiyorum ama kanunlarinda degisebilecegini bilmiyorsun adi üzerinde kanun isteyen hükümet istedigi kanunu degistirir yada kaldirir bunu gitde sana bu kanuna ögretenlere sor !

nüfüs cüzdaninda baba adi kisminda atatürkmü yaziyor , yobaz sübyanci kadin kendi annesini ne yerine koydugunun farkinda bile degil :)

Atatürkün cocuklariymis :Dhttps://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif kendi adina konus ben babamin cocuguyum ;)https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif

Mavera 11-28-2012 03:05

muhtemelen hanimefendi kici, basi acik gezdigi icin üsütmüs..

Necip Fazıl 11-28-2012 13:36

http://www.habervaktim.com/resim/resim275162_1.jpg?t=

_SoN_ 11-28-2012 13:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028140)
muhtemelen hanimefendi kici, basi acik gezdigi icin üsütmüs..

Yok, gün gelir beni böyle gezdirmezler diye korkuyor olmalı.

Heryeri açıp gezince aman ne güzel memleket,isteyen başını kapatsın dediğimizde aman olurmu öyle şey ! YAZIKLAR OLSUN,BU BEYİNSİZLERE.

ak sevda 11-28-2012 13:54

Alıntı:

Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028198)
Yok, gün gelir beni böyle gezdirmezler diye korkuyor olmalı.

Heryeri açıp gezince aman ne güzel memleket,isteyen başını kapatsın dediğimizde aman olurmu öyle şey ! YAZIKLAR OLSUN,BU BEYİNSİZLERE.

Evet onlara beyinsiz diyoruz
ama sadece lafta kalıyor bizimki
onların istediği ise yönetmenliğe giriyor.

_Ednâ_ 11-28-2012 15:30

Bir cümlede ancak bu kadar çelişki olabilir :)
İnandığı için takıyorsa saygım var ama şekilcilikse tepki gösteriyorum diyor, sonrada Atatürk tartışılmaz diyor :)
sana bir inanç üzerine bu yorumları yapma hakkını verildiyse, pekala ülkeyi yaptığı saçma devrimlerle asıl şekilciliğe sokan atatürkü eleştirme hakkıda herkese verilmeli!

EpiVaTeS 11-28-2012 16:48

yorumsuz...

Feride 11-28-2012 18:16

Alıntı:

_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028223)
Bir cümlede ancak bu kadar çelişki olabilir :)
İnandığı için takıyorsa saygım var ama şekilcilikse tepki gösteriyorum diyor, sonrada Atatürk tartışılmaz diyor :)
sana bir inanç üzerine bu yorumları yapma hakkını verildiyse, pekala ülkeyi yaptığı saçma devrimlerle asıl şekilciliğe sokan atatürkü eleştirme hakkıda herkese verilmeli!

Keyfiyet desek daha doğru olur kanımca. Ben kimseye karışmam ama..Ama'sı var, zira gene diyeceğini diyor. Allah'tan karışmıyor, bi de karışsa neler der.

Atatürk tartışılmaz deyip işin içinden çıkmak da yeni moda oldu. Yahu içki içen, bir sürü yanlış işlere imza atmış biri için sen nasıl olur da kalkıp tartışılmaz diyebiliyorsun. Tamam yani illa arkadan gıybetvari konuşulsun demiyorum ama söyleyiş tarzı acayip.

Atatürk hakkında tartışılmaz ama gel gelelim ben dini argümanlar hakkında istediğim gibi atıp tutarım. Farz olan bir konu hakkında rahatça sallarım durumları nasıl bir aklın tezahürü bunu da açıkçası anlamak güç..

Diğer taraftan; küçücük çocuğa kalbimizdesin dedirtiyor da iş akıl baliğ kişilerin dini özgürlüklerine gelince mahalle baskısı oluyor. Ne akıl.

Yahu bu sözlerin hangi birine al atsan elinde kalıyor. Bunlara prim verenler de suç aslında.

Allah ıslah etsin..!

Gönülden 11-28-2012 18:22

İş dini değerlere gelince yoruma kapalı, laikleri rahatsız ediyor söylemleri...ee ülkeyi Atatürk kurtardı,Cumhuriyeti o kurdu, kapalıların birşeye hakkı yok samimi değiller..mahalle baskısı...bu nasıl düşünce anlamadım...
Bu gibi kendini bir şey sanıp topluma yön vermeyen, yarın unutulacak kişilerin yorumlarına fazla değer verip gündemde tutmamalı...

_Ednâ_ 11-28-2012 18:45

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028257)
Atatürk hakkında tartışılmaz ama gel gelelim ben dini argümanlar hakkında istediğim gibi atıp tutarım. Farz olan bir konu hakkında rahatça sallarım durumları nasıl bir aklın tezahürü bunu da açıkçası anlamak güç..

Diğer taraftan; küçücük çocuğa kalbimizdesin dedirtiyor da iş akıl baliğ kişilerin dini özgürlüklerine gelince mahalle baskısı oluyor. Ne akıl.

Yahu bu sözlerin hangi birine al atsan elinde kalıyor. Bunlara prim verenler de suç aslında.

Allah ıslah etsin..!

Meselenin komik yönüde orası zaten, şekilcilik demiş fena koz vermiş :)
o ezbere anlamsız manasını bilmeden -bilinsede zerre tesir etmeyen- okunan andımızdan tutun, her sınıfa asılan atatürk resimlerine kadar herşey şekilciliktir..
hele atatürkün tartışılmaz kılınması şekilciliğin afedersiniz ama daniskası...

q.klavye 11-28-2012 18:50

''Türban inandığın için takılıyorsa sonuna kadar saygım var. Ama eğer şekilcilik olarak takılıyorsa o zaman tepki gösteriyorum''

bunlar niyet okuyucusuda olmuş arkadaş:)neyse neyse onlar atatürkün çocukları(!)laf söylemeyelim.gerçi bir tane de bizim evde var onlardan:)sinirlendirmeyeyim şimdi onuda.

Atlantis 11-28-2012 19:03

Sübyancı pınarın imanmatik isimli bir cihazı var bu cihaz sayesinde kimin şekilci olduğunu anlıyor hey gidi gerici yobaz ! Sen istediğin kadar atatürk tartşılmaz de bak bal gibide tartışılıyor :) hadi diyelimki şekilcilikden takan var o zaman sanane ? Tasası sanamı kaldı sen işini yap otur yerine ver magazincilere bi frikik artır fiyatını :)

Feride 11-28-2012 19:07

Alıntı:

_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028268)
Meselenin komik yönüde orası zaten, şekilcilik demiş fena koz vermiş :)
o ezbere anlamsız manasını bilmeden -bilinsede zerre tesir etmeyen- okunan andımızdan tutun, her sınıfa asılan atatürk resimlerine kadar herşey şekilciliktir..
hele atatürkün tartışılmaz kılınması şekilciliğin afedersiniz ama daniskası...

Öyle deme..

Onlar tartışılmaz (mış): )

Hey Allahım, ne günlere kaldık.

Katade 11-28-2012 19:10

Suç bizim cahil iradesiz olan biziz Bunu ve bunun gibileri konuşturan hep bizler.Dizi saatlerini iple çekiyoruz. kimse kimseye zorla başörtüsünü taktırmamışdır ne kadar da alışık olduğumuz şeyler ^''Atatürk" diye başla cümleye ne olursa olsun neyi nasıl ne şekilde savunursan savun, nereni teşhir edersen et alkış tufanı bekliyorsun.

Feride 11-28-2012 20:13

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028294)
Pınar hanım ilkel görüşünüzü '' Çocuklar duymasın'' sakın !!

: )))) Güzeeel..

Acırım acırım da o küçücük çocuğa acırım. Daha bu yaşta beyninin yıkanmışlığına yanarım

redyellow 11-28-2012 21:43

Terbiyesiz! Rezil!

Allaha çok şükür ki senin gibi bir rezil başörtüsünü savunmamış, çok şükür Allahıma!

_Ednâ_ 11-28-2012 23:06

Allah hidayet versin, hakikati duyursun içine inşallah... diyelimde duamızda öylesi zihniyetlerden farkı olsun....

ayaz 11-29-2012 00:34

atatürk tartışılmazmış ;ı::w::w::w::w::w::w::w:

Atlantis 11-29-2012 01:58

cehaletden kendi annesine sövmek isteyen ben atatürkün çocuguyum der :)

LâHuTî 11-29-2012 03:18

ASKERDEKİ EŞİ UMUT ELÇİOĞLU'NU TONY'İLE BOYNUZLAYAN TONY İSE KENDİSİNİN YARI YAŞINDAKİ YAĞMUR ATACAN İLE BOYNUZLAYIP EVLENEN SÜBYANCI'NIN,KENDİSİNİ ÇAĞDAŞ OLARAK GÖRMESİ NORMAL..
SEÇMELİ KUR AN DERSLERİNDEKİ ÖĞRENCİLERİN BAŞÖRTÜSÜ TAKMASI İSE GERİCİLİK VE TEDİRGİNLİK SEBEBİ...!!!

OHH BE NE GÜZEL DÜNYA...!!!
SURATINA DAHİ TÜKÜRMEYİN TÜKÜRÜĞÜNÜZE YAZIK...

BİZİM EVLATLARIMIZ SENİN GİBİ SEVGİLİDEN SEVGİLİYE KOŞAN..KOCASINI ASKERE UĞURLATIP BAŞKASIYLA ADATAN BİR NESİL OLMAYACAK ARTİST PINAR..UNUTMADIK YEDİĞİN HALTLARI..!

@pinaratacan #SahsiyetsizPinaraltug http://pic.twitter.com/JHYZnFl google pınar altuğu araamsında sonuçlar !!!

#SahsiyetsizPinaraltug Diyoruz Ve Tüm Türkiyeye Duyuyoruz !
Hadi twitter da olanlar desteklesinler hadi durmayın hadi !!!!!

Menderesay 11-29-2012 03:39

Yazıklar olsun

Atlantis 11-29-2012 04:08

Çocuklar duymasın'dan Çaycı Hüseyin : " Bilseydim Çay yerine AR dağıtırdım "#SahsiyetsizPinaraltug#pinaraltugbizirahatsizediyor

q.klavye 11-29-2012 13:19

twitterda da ayrı güzel olmuş:) herkes bir baksın.

Hakan Özkan 11-29-2012 13:29

çocuklar duydu bile bu kepazeliği

LâHuTî 11-29-2012 14:28

Alıntı:

q.klavye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028361)
twitterda da ayrı güzel olmuş:) herkes bir baksın.

aynen öyle.yağdırıyoruz sabah akşam :)

q.klavye 11-29-2012 15:39

Alıntı:

LâHuTî Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028380)
aynen öyle.yağdırıyoruz sabah akşam :)

hocam ama çok bir aktivite yok gibi.pek durgun geldi bana.saatlerdir hiç tweet yok.

LâHuTî 11-29-2012 16:58

genelde akşam yada gece saatlerinde coşuyolar sanki :)

y.mehmetengin 11-29-2012 17:03

Burada yazılan yorumların tamamını okudum... İster kabul edin veya ister kabul etmeyin, Atatürk, silah arkadaşları ve o zaman ki ceddimiz olmasaydı, bu gün biz bunları ne yazıyor ne de konuşuyor olurduk... Hatta çok daha değişik konuları ya rumca, ya ermenice, yada başka bir dilde yazıyor çiziyor olurduk...
Gel gelelim, haberin esas konusuna, dileyen dilediği gibi giyinmek, başını bağlamak, ...ını açmakta özgürdür. Madem hür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Velakin, bu giyinme işini tutupta politikaya karıştırıyorsak işte tam o anda kafa yapımızı bir kez daha ele almak gerekir.
ALLAH(CC), peygamber efendimize ilk emri İKRA suresidir... Yani OKU... Her şeyin başı ilimde, bilimde, çalışmaktadır... Kimse tutup yahudiler neden bu kadar önde biz müslümanlar bu kadar gerideyiz diye sormasın, zira bana ahmaklık gibi geliyor affınıza sığınarak. Çünki, yahudi okuyor, çalışıyor, ilim ve bilimle uğraşıyor ve sonra ibadetini yapıyor. Müslümanlık sadece tesbih çekmek, namaz kılmak, oruç tutmak, sakal bırakmak veya kafayı kapatmakla olmaz... Kuranın ilk suresini unutmayın, OKU!!! ALLAHIN ADIYLA OKU!!!
Bağnazlıklarımızdan, geri kafalılıktan ( kaldı ki, geri kafalı veya gerici dediğimiz konular sadece kafası kapalı veya açık fark ettirmiyor) kurtulmamız için OKUMALIYIZ...
Müslümanız Elhamdürüllah diyip geçmemeliyiz, herkesten, her bir farklı dinden daha fazla okuyup çalışmalıyız... ALLAH(CC) çalışana verir sözünüde unutmamalıyız...

Necip Fazıl 11-29-2012 17:08

Alıntı:

y.mehmetengin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028423)
Burada yazılan yorumların tamamını okudum... İster kabul edin veya ister kabul etmeyin, Atatürk, silah arkadaşları ve o zaman ki ceddimiz olmasaydı, bu gün biz bunları ne yazıyor ne de konuşuyor olurduk... Hatta çok daha değişik konuları ya rumca, ya ermenice, yada başka bir dilde yazıyor çiziyor olurduk...
Gel gelelim, haberin esas konusuna, dileyen dilediği gibi giyinmek, başını bağlamak, ...ını açmakta özgürdür. Madem hür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Velakin, bu giyinme işini tutupta politikaya karıştırıyorsak işte tam o anda kafa yapımızı bir kez daha ele almak gerekir.
ALLAH(CC), peygamber efendimize ilk emri İKRA suresidir... Yani OKU... Her şeyin başı ilimde, bilimde, çalışmaktadır... Kimse tutup yahudiler neden bu kadar önde biz müslümanlar bu kadar gerideyiz diye sormasın, zira bana ahmaklık gibi geliyor affınıza sığınarak. Çünki, yahudi okuyor, çalışıyor, ilim ve bilimle uğraşıyor ve sonra ibadetini yapıyor. Müslümanlık sadece tesbih çekmek, namaz kılmak, oruç tutmak, sakal bırakmak veya kafayı kapatmakla olmaz... Kuranın ilk suresini unutmayın, OKU!!! ALLAHIN ADIYLA OKU!!!
Bağnazlıklarımızdan, geri kafalılıktan ( kaldı ki, geri kafalı veya gerici dediğimiz konular sadece kafası kapalı veya açık fark ettirmiyor) kurtulmamız için OKUMALIYIZ...
Müslümanız Elhamdürüllah diyip geçmemeliyiz, herkesten, her bir farklı dinden daha fazla okuyup çalışmalıyız... ALLAH(CC) çalışana verir sözünüde unutmamalıyız...

Buyur burdan yak...

Katade 11-29-2012 17:14

Atatürk olmasaydı Hilafet yıkılmazdı Tekke ve Zaviyeler Kapatılmazdı Padişah ve halifenin ülkeden kovulmazdı Her tarafa bir meyhane vekrhane açılmazdı Ezanın Türkçeye çevrilip okutulmazdı Medreseler kapatılmazdıCamilerin depo, ahır haline getirilmezdi senin gibi düşünenlerin yüzünden bu hale geldik. Fatih gibi Bir ecdadının torunu olucakdın.

Garibüzzaman 11-29-2012 17:40

Tazminattan beri atılan adımların hiç bir önemi yoktur evet evet tek suçlu beden bellidir.

Atlantis 11-30-2012 06:30

Bu nasıl bir mantık nerdeyse hırsız haklı çıkacak :)

Atlantis 11-30-2012 10:56

Arkadaslar bu pinar hanimin toplum üzerinde ne gibi bir iz biraktigini merak ettim ve google amcaya sordum iste bana verdigi cevap , :)

http://img846.imageshack.us/img846/8021/akpinar.jpg

y.mehmetengin 11-30-2012 11:34

Yetkin1ist kardeşim, hilafet yıkılmış, padişah kovulmuş v.s.
Kusura bakma tarih bilgini bir daha kontrol et lütfen... Sadece ecdadımda Fatih değil, aynı zaman da Selçuk Beyde benim ecdadımdır, veya geçmişte kurulan TÜRK devletleride...
Şimdi gelelim, bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal Paşa değilde, Ahmet paşa, Mehmet paşa da olabilirdi, isim o kadar önemli değil. Ayrıca Padişah kovulmamış, özellikle Atatürk'ü bu göreve atamıştır. Kaldı ki, hala osmanlı hanedanlığına ödemiş olduğumuz vergilerle devlet kasasından maaş ödenmektedir.
Ben bu sebeple İKRA SURESİ diyorum. Önce öğrenmek lazım. Kulaktan duyma, sokma kafayla anca bu kadar olur diyorum Pınar Altuğ örneği, fakat örnekleri çoğaltma lütfen...

q.klavye 11-30-2012 17:26

Alıntı:

LâHuTî Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1028421)
genelde akşam yada gece saatlerinde coşuyolar sanki :)

bence teşkilatlanmakta ciddi bir problemimiz var.

All times are GMT +3. The time now is 20:16.