![]() |
Fazıl Say Türkiye'yi Terk Etmeli mi ??? ....
Fazıl Say Türkiye'yi Terk Etmeli mi ? ....Oylarınızı ve yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar !!! .... |
Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz ....
Değersiz insanlar anket konusu olabiliyorsa hayret ederim.
VesseLam |
Ben diyorum ki sadece Fazıl yetmez siz ne dersiniz arkadaşlar .... ;D |
Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz ....
Alıntı:
Vesselam .... ;) |
defolsun gitsin demokrasiyi içlerine sindiremeyen insanlara ihtiyacımız yok
|
Alıntı:
|
hem defolsun gitsin dersin hemde demokrasiyi sindirmiş bünye olduğunu iddaa edersin :D
|
tabiki gitmesin.fazıllar burda kaldıkça daha çooook hazımsızlık yaşıyacak.aman aman gitmesin fazıllar :)
|
Gideceği yerde "başı kapalı olmak" Türkiye'dekinden 10 kat daha kolay olacağı için giderse kendisi kaybeder...
En iyisi kendisi karar versin :) |
Alıntı:
|
Kötü Olur Fazıl Giderse Memlekette Açlık Hat Safhaya Çıkar ;D
Fazıl Say 'ın değersiz olduğunu düşünmemekle birlikte bizden farklı düşünüyor diye de ülkeyi terk etmesini istemem. Farklılıklar olacakki nerde hata yapıyoruz nerde doğru yapıyoruz bileceğiz. Onun bu şekilde düşünmesi ülkemdeki bir kesimin nasıl bir ruh haline büründüğünün göstergesidir. Bunu göreceğiz ve üstünde düşüneceğiz. |
bukadar laf ettikten sonra gitsin artik
|
o gitsin yol parasıyla çorba parası benden.
|
Hayır gitmesin..
Bana bir zararı yok kendi kendine konuşup,üzülüyor.. |
gitsin.. hemde kapıyı çarparak gitsin.. kırıp dökerek gitsin..
dünyaya ülkemizi aşağılayan biri olarak gitsin buralardan.. Yahya Kemal lerde gitmişti osmanlıya hakaretler edercesine Fransaya sığınmışlardı.. içlerinde insanlığını kaybetmemiş olanlar osmanlının taşına toprağına hayran olarak geri dönmüşlerdi... burda kalsalardı gül kokusu ile pislik kokusunu farkedemeyeceklerdi.. |
ne yaparsa yapsin beni zerre kadar ilgilendirmiyor..kimi mecbur kalir vatanindan ayri kalir, kimine rahat batar ülkesini terkeder!..
|
umrumda degıl kalması yada gıtmesı...
ınsanlar dogduklar buyuduklerı suyunu ıctıklerı havasını soludukları vatanlarında sırf ınanclarından dolayı baslarındakı ortuden dolayı okuyamayıp calısamayıp yurtdısına goc etmek zorunda kalırken ınanın fazıl saya kafa yoramayacagım.... |
o ve onun gibiler gitsin
|
Gitmek isteyen gider, kalan sahalar bizimdir.
gidene gel gelene git demeyiz |
defolsun gitsin ülkenn adını kirletio bunun gibi yaratıklar..
|
Bu insanlar birileri tarafından özenle seçiliyor heralde. Bir sonraki Nobel ödülünü de ona verirler kanımca. ;)
Gitmek istiyorsa kapılarımız sonuna kadar açık; kalmak isteyeni kovmayız, memlekette boş arazi çok... :D |
Etmesin bence.
|
Fazıl say siyaset değil, sanatını icra etmelidir oaraya buraya sataşarak kendi reklamını yapmakta`dır brn böyle düşünüyorum...
|
Bence hiç durmasın...
kültürlü pianısttimiz :D :D :D :D |
bence gitmemeli herkes düşündüğünü söyleyebilmeli bence.. fazıl say istese vatandaşlıktan bile çıkabilir ama ozamanda biz kötü oluruz.. beğenmediklerini atıyolar derler..öyle yapmasak bile..
|
Gitmesin tabi ki...Bir demokrasi mücadelesiyse bu,kalsın ve savaşssın...Ben kimin galip kimin mağlup olacağından eminim velhasıl...
|
Değişimi yakından daha net görsün.Ülkesinin nasıl Muasır medeniyet seviyesine ulaştığına kendiside şahit olsun.
|
yalnızca F.... yetmez (onun adını almak istemiyorum mesajlarımda bulunmasını istemiyorum)
Eğer bir kişi ne olursa olsun haddini bilmeli. İslamcılar kazandı ne demek ya Osman yağmurdereli gibi göbeğini kaşıyarak gelenler ne demek ya Türkiye Cumhuriyetinin böylelerine ihtiyacı yok. Türkiye'yi tekedecekse etsin sanki başka piyano çalan yok mu? Ülkede İslamın artmasından telaşlanıyormuş bu şahıs. Söylediği sözler öylesine iğneleyici ki , bunun gibilerin bu ülkede işi yok piyanosunu alsın TERK etsin burayı. Bu sözleri söyledikten sonra zaten benim için böyle bir kişi yok Ve de sadece F.... yetmez bunun peşinden gitmesi gereken çok da burada isim vermeyim onların reklamını yapmış olurum.. Onlar kendilerini biliyorlar |
Hani taşı suya güzel atarsan sekerek gider ya....
bence Fazıl Say'da sektirsin gitsinn... Nereye gidecekse.... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:31. |