![]() |
Türk Siyasi Tarihi'nin En Efsane Başbakanı Hangisidir?
Arkadaşlar, yeni anket konumuz başbakanlarımızla ilgili. Sizce Türk Siyasi Tarihi'ndeki en efsane başbakanımız hangisidir? Ankete oy kullanarak ve mesaj yazarak görüşünüzü belirtebilirsiniz.
|
Oyumu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullandım. Türk Siyasi Tarihi'nin en efsane başbakanının Recep Tayyip Erdoğan olduğu kanaatindeyim.
|
|
Ak parti forumda demirel diyecekleri yok ya :D
|
ee herhalde Genel başkanımız Başbakan Erdoğan yoruma ne hacet dünya kabüllenmiş
|
Recep Tayyip Erdoğan
|
erdoğan da bir dünya lideri ancak menderes bana göre demokrasi şehidi. ilk o dik durmuştur haksızlıklar karşısında. karşılığında boynuna ip geçirilmiş olsa bile....
|
Bencede Chp zihniyetine ilk dur diyen yeter söz milletin diyen kişidir yani, Adnan Menderes
|
Alıntı:
Rahmetli Erbakan'ı mahsustan mı yazmadınız?Bu ne ayırımcılık böyle?...Asıl efsanevi adam oydu.Zira bu ülkede onun yetiştirdikleri hep zirvedeler...Beğensek de beğenmesek de bunlar gerçek değil mi?. |
Ben mecburen oyumu Tayyip Bey'e verdim...
|
Rahmetli Erbakan hocamızın olmaması eksiklik...
|
Alıntı:
Alıntı:
Turgut Özal 6 yıl kadar, Adnan Menderes 10 yıl kadar, Recep Tayyip Erdoğan da 11.5 yıl kadar ve tek parti iktidarlarında başbakanlık görevlerinde bulundukları için Türkiye'ye çok hizmetler yapabilmişler ve Türkiye'nin gelişme, ilerleme yolunda öncüleri olabilmişlerdir Allah'a şükürler olsun. |
Reisimiz
|
All times are GMT +3. The time now is 02:33. |