Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   15-16 Haziran Mitinglerine Katılmayı Düşünüyor musunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=169527)

püskəvit 06-09-2013 06:09

15-16 Haziran Mitinglerine Katılmayı Düşünüyor musunuz?

15 Haziran Tandoğan, 16 Haziran Kazlıçeşme mitinglerinden birine katılmayı düşünüyor musunuz?

_SoN_ 06-09-2013 08:54

kısmet olursa katılacağım.

Fihi Ma-Fih 06-09-2013 10:38

ilk miting Ankarada ve orada olacaktım zaten bu şekilde mitingede katılacagım sonrasında İstanbula döndüğümde ikinci mitingede katılacagım İnşallah :)

nihani 06-10-2013 16:51

Çok istiyorum da iki gün de LYS var,yanlış tarihe denk getirmişler.Yoksa 95 kuşağından epey katılan olurdu...

Gönülden 06-10-2013 18:30

Rabbim nasip ederse katılacağım..ak partiliyim.diyen, vatanımı seiyorum diyen,bu ülkeyi karıştırmalarına izin vermeyeceğiz diyen herkesin katılmasını temenni ediyorum...

püskəvit 06-11-2013 01:55

Alıntı:

nihani Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1037356)
Çok istiyorum da iki gün de LYS var,yanlış tarihe denk getirmişler.Yoksa 95 kuşağından epey katılan olurdu...

Mitinglerin saat kaçta yapılacağı açıklandı mı, bilmiyorum. Gündüzlerin uzun olduğu bir ayda bulunduğumuz için belki bu mitingler sınavlar tamamlandıktan sonra öğrencilerin eve varmış olabilecekleri saatlerde yapılabilir.

püskəvit 06-11-2013 02:13

Bu arada bazı kimseler bu mitinglerin ülkeyi bölmeye yönelik yapıldığını veya neticesinin bu yönde olacağını saçmalamaya başlamışlar. Oysa bu mitingler yurt içinde ve dışında Gezi Parkı protestosu adı altında yapılan eylem ve gösterileri hükümete karşı büyük bir muhalefet varmış gibi göstermeye çalışanlara ve hatta Taksim Meydanı'na Tahrir Meydanı benzetmesi yapanlara cevap niteliğinde olabilecek mitinglerdir. Başbakanı diktatör gibi göstermeye çalışanların (o cümleden Kılıçdaroğlu'nun) foyaları ortaya çıkabileceği için daha mitingler yapılmadan karşı propagandalara başlamış olanlar bu mitinglerden sonra belki bir süreliğine seslerini kesmeye başlayabilirler.

püskəvit 06-11-2013 08:10

Az önce Başbakan açıkladı: Ankara'daki miting 17:00'de, İstanbul'daki miting 17:30'da.

zülcenaheyn 06-11-2013 12:25

İstanbul mitingi 16 Haziran'da mı?

Fihi Ma-Fih 06-11-2013 12:31

Saatler azıcık daha iyi olabilirdi..Miting zamanı güneş fazla etkili olmaz ama öncesinde mitinge gelmek için erkenden yola çıkanları güneş etkileyebilir.
Başlama saatleri 18:00 daha iyi olabilirdi

püskəvit 06-11-2013 18:53

Alıntı:

zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1037384)
İstanbul mitingi 16 Haziran'da mı?

Evet, 16 Haziran'da.

Asi_isyankar 06-12-2013 13:46

Bu Gezi Eylemlerine karşılık olarak Miting yapılmasını doğru bulmuyorum
Zira toplum bu durumda kutuplara bölünüyor. Durum daha kötüye gidebilir.
Tansiyonu düşürecek açıklamalar yapmalı herkes.

Şu durumdan ve şu olaylardan önce CHP sonra da Ak Parti sorumludur...

püskəvit 06-13-2013 04:47

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1037412)
Bu Gezi Eylemlerine karşılık olarak Miting yapılmasını doğru bulmuyorum
Zira toplum bu durumda kutuplara bölünüyor. Durum daha kötüye gidebilir.
Tansiyonu düşürecek açıklamalar yapmalı herkes.

Şu durumdan ve şu olaylardan önce CHP sonra da Ak Parti sorumludur...

Toplumun kutuplara bölündüğü falan yok. O, muhalefet yapmayı bilmeyen parti genel başkanlarının veya bazı diğer muhalif kesimlerin uydurması. Bazıları gezi parkı protestolarında biraz kalabalık gruplar görünce Ak Parti'nin oy oranında büyük bir düşüş olacağını hesap etmeye başladılar. Sanki hükümete karşı çok büyük bir tepki varmış gibi bazı yabancı kanallar bile saatlerce olayları naklen yayınladı ve bu gösterileri Arap ülkelerindeki ayaklanmalara benzetmeye kalkanlar bile oldu. Bu "propaganda"ların yabancı yatırımcıları etkilediği, son günlerde borsanın düşmesinde ve doların yükselmesinde etkili olduğu dahi söyleniyor. Şimdi bu mitinglere katılanlar o gösterilerde toplananlardan kat kat daha kalabalık olursa içeride ve dışarıda hükümete karşı ayaklanma olduğu izlenimi vermeye çalışanlara karşı bir tür cevap verilmiş olabilir. Mitinge katılırken de amaç polise taş atmak değil, etraftaki dükkanların camlarını kırıp dökmek, dükkanları yağmalamak değil. Tencerelere tavalara vurup gürültü yapmak da değil. Sadece Başbakanımızı dinlemeye gittiğimizde bunun kutuplaşma ile ne ilgisi olabilir? Kılıçdaroğlu çıkmış "hiç bir parti miting yapmasın" diye açıklama yapmış. Herhalde bu mitinglerin kalabalık geçeceğinden korktuğu için böyle laflar ediyor. Kendi partisinin milletvekilleri ve teşkilatları gezi parkı protestoları adı altında yapılan gösterilere ve eylemlere karışırken kutuplaşmadan bahsetmeyen ve hatta "bu eylemlere katılan gençlerimizin tertemiz alınlarından öpüyorum" gibi sözler söyleyen Kılıçdaroğlu, söz konusu Ak Parti'nin mitingleri olunca niye kutuplaşmadan söz edebiliyor?

BeldeiTAYYIBe 06-14-2013 22:53

Avrupanin muhtelif yerlerinde halka acik konferanslar tertib edildi.
Ins. bu hafta sonu bizlerde istirak edecegiz.

Günes balcikla sinavamaz.

püskəvit 06-15-2013 04:29

En son verilen bilgilere göre:
Ankara'daki miting Sincan'da saat 17:00'de,
İstanbul'daki miting Kazlıçeşme'de saat 18:00'de.

unsparing 06-15-2013 13:57

İnşAllah yarın kazlıçeşmedeyim.

BeldeiTAYYIBe 06-20-2013 03:49

Orada derken üstadim, Istanbul yada ankarada degil malesef.:)

Buradaki programlarda bildiri yayinlayan arkadaslar vardi bizde Hazir bulunmaya calistik.

All times are GMT +3. The time now is 04:17.