![]() |
Uzun bir aradan sonra!!!
Uzun bir aradan sonra sahnelerin guzel sesli sarisin Turk Guzeli Dilek PINAR tekrar aramizda.Yepyeni bir albumle geldigini soyleyen Dilek yine iddiali oldugunu belirtirken,albumde Sezen AKSU,Nazan ONCEL gibi isimlerle calistigini bildirdi.Son Sansin isimli parcasini Despina VANDI'nin okumasina ragmen >:( biz Turk Sanatcisi Dilek'in yaninda olalim. ;D
Cok yakinda !!!!!! web:http://www.dilekpinar.com.tr/ |
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Otobüscüler,tırcılar,kamyoncular bol bol dinliyordur
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
bu kim yaw ben tanımıyom ::)
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
meraktan bir şarkısını dinledim anladım ki merak iyi değilmiş :D :P |
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
Ama ses konusunda tartismaya kapali oldugunu dusunuyorum,universitede profesyoneller onayladiktan sonra amatorlere(bizlere)yorum yapmak dusmez. ;) |
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
Sonucta ortada buyuk bir emek var(magazinsel olmadan goz onune fazla cikmadan elde edilmis bir basari var)Hemen her albumu icin yuzlerce bin ytl harciyor.Sarkilarini ozenle seciyor,agirlikli olarak yurt disindan beste satin aliyor vs ;D Hatta kendisine ait olan bir sozu yaziyorum simdi; ---’Sanatçıyım’ diyen pek çok kiŞiyi elimin tersiyle iter geçerim! SES, FİZİK HEPSİ BENDE.Birisi 10 metre mi kumaş kullanmiş?Siz 100 metre kullanacaksınız.Birisi Afrika'da mı klip çekmiş siz kuzey kutbunda çekeceksiniz.Paradan harcamaktan kaçinmayacaksiniz işi layiği ile yapmak gerekir. ;) |
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
Toki'ye gelelim ne alaka?Ne Toki reklami?Ben sadece sitelesme yanlisi birisiyim(12 yildir sitede yasayan biri olarak)Bunu her firsatta dile getiriyorum ve getirecegim.Duzenli bir mekanda yasam herkesin ideali olmali bence. ;) Ayrica sanatcinin yapmis oldugu parcalarin yabanci sanatcilar tarafindan okundugunu,calindigini belirttim.Turk sanatcisinin yaninda olup destek verecegimize..... |
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra!!!
AKMURAT muhterem, gereksiz mesaj tekrarlamaları yapmayalım lütfen kardeşim.
VesseLam |
Uzun bir aradan sonra!!!
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:32. |