![]() |
SULTANLAR & KADIN KOLLARI
Kadın Kolları Teşkilatlarının Genç Neferlerine ve Üniversitelilerine ' SULTANLAR ' isminin verilmesini düşünüyorum...(Örn: Asenalar )
SULTANLAR hakikatende düşünüldüğü zaman anlamlı bir isim.Umarım eksiğimiz olan bu ismi beğenirsiniz. KADIN KOLLARI demekten iyidir ne dersiniz ? Beğenilerinize ve yorumlarınıza sunarım! HAKAN CANTÜRK |
güzel fikir kardeş sultanlar hem anlamlı hemde hanımları daha iyi ifade ediyor
|
olabilir aslında kadın kollarının diğer kadın kollarından farkı olmalı
|
Filenin değil Siyaset'in Sultanları ! ;)
|
;) Görünüşe bakılırsa Kadın Kolları bu konuyla hiç ilgilenmiyor... :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
vayy güzel cevap :D |
Alıntı:
|
[i][b]''Sultans Of The Politica''
|
Alıntı:
'Sultanlar' güzel olur. kültürel bir içeriği var.. Ama düşünsenize 'Sultanlar bugün Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'le toplantı yaptı' diye bir manşeti.. Biraz garip kaçıyor. Sanki dalga geçiyormuş gibi. Ama Ak Partililer kendi arasında dese daha güzel olur |
naazzeeeennnnddeeeeeeeeeeeeeeeee neerrdesiiiiiinnnnnnn >:( >:( >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse konunun özünü kacirmayalim diyecegim ama sultanlardan pek ses cikmiyor 8) |
Alıntı:
Kadın Kolları'nın adı değişsin demiyoruz ! Ma-ha-pe Kadın Kolları Nasıl Asenalar olarak biliniyorsa, AK PARTİ 'nin Kadın Kolları Teşkilatıda Sultanlar olarak adlandırılabilir. Bir çekiciliğive ağırlığı olur,özellikle genç bayan arkadaşlar daha ılımlı bakabilirler teşkilatlanmaya,bu adlandırma bayanları teşkilata çeken pskolojik bir etken olabilir. |
"sultanlar" çok gösterişli değil mi ya o? daha mütevazi takılalım :-D
|
Olmaz sultans of the dans gibi bişi olur.Millete malzeme olur bu.
|
BENCE TÜRKAN ŞORAY ALINACAKTIR BU TEKLİFE
|
Sultanlar yakışmadı bence biz ciddiyetimizi bozmuyalım..
Akparti ana kademeleri kadın kollarını başımızın taçları diye adlandırıyor zaten |
Okumakta sorun yaşayan arkadaşlar var sanırım. Ana kademeden bahsetmiyorum.ÜNİVERSİTELERDEN BAHSEDİYORUM. Bu ve bunun gibi alakasız yorumları hangi mantıklı yazdınız anlamıyorum. Ayrıca gösterişli olacak tabi.''Ameleler'' diyecek halimiz yok ya!. '' Sultanlar'' diyeceğiz. Bu isimle dalga geçilme konusunada gelince; Senin ampulünle sabahlara kadar dalga geçiliyor.Sönecek, patlayacak diye.Onlarımı düşünüyoruz biz.Ne alakası var şimdi dalga geçilmesiyle. Sinirlerimi bozdunuz ha. Adam akıllı okuyunda sonra birşeyler yazın. Çok msj göndermek birşey ifade etmiyor.Okuyunda öyle yazın.Okuyun bi bakın ne bu diye düşünün iyi okuyun ama anlamaya çalışın.Düşünün hatta birkaç kişi 34729473289 kere düşünsün anca anlayacaktır.Öyle fikir beyan edin.Üstüne alınanlar yazsın lütfen. |
Arkadaşım bir fikir sunmuşsun Teşekkür ederim. Ben bir Kadın Kolları Başkanıyım ve ben bir toplantı yaptığımda kendimi ve ekibimi Ak Partinin sultanları diye tanıtmak istemiyorum...
Şayet bu şekilde tanıtırsam alıcağım tepkileri biliyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu ne demek? |
Alıntı:
Ben gayet net anlamışım. |
gerçektende hoş karşılanmaz.bırakın eskisi gibi kalsın.
|
Uzatmaya gerek yok son cevabımı size verdim.
|
VALLA BANA OLABİLİR AMA BİRAZ GARİP KAÇAR GİBİ GELDİ. MEDYAYI BİLİYORSUNUZ ADAMLAR MALZEME ARIYORLAR BENCE BUDA ONLARA İYİ BİR MALZEME ÇIKARIR. BENCE OLMASA DAHA İYİ OLUR.
|
Alıntı:
|
tartışmaya gerk yok ...
|
Alıntı:
|
Kongrede görmüştüm SULTANLARI :D
|
Alıntı:
Bizim hoş gönlümüzde çirkinlik aranmaz,yeri gelince lafımızı esirgemeyiz. |
Alıntı:
Laf esirgememe ayrı bir şeydir saygısızlık yapmak ayrı birşey...ikisinin arasındaki çizgiyi aşmamak lazım.... |
Beril bu konuyu uzatmaya gerek yok. Arkadaşı bırak kendi haline ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 14:34. |