Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Gülen sonunda patladı, BEDDUA ile cevap verdi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=171119)

manifesto 12-21-2013 12:25

Gülen sonunda patladı, BEDDUA ile cevap verdi

http://haber.rotahaber.com/gulen-ilk...ti_424261.html

Gücü yeten bu duaya amin desin

Ekinoks 12-21-2013 12:47

İnansaydım inandığına amin derdim

EpiVaTeS 12-21-2013 13:18

Bir gün Kafirler için şu bedduaları görmedik...

Ekinoks 12-21-2013 13:22

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043407)
Bir gün Kafirler için şu bedduaları görmedik...

Kafirlere beddua edemez, ederse avrupada okul açamaz.

“…Mü'mine lânet etmek, onu öldürmek gibidir." (Buhârî, Cenâiz 84, Müslim, Îmân 176, 177)

manifesto 12-21-2013 13:30

Kafire LANET edilmez
Zalime zulüm yapana lanet edilir
Bir insan sırf başka bir dinden diye lanet edilir mi
Kafanız da çalışmıyor

Günlerdir Cemaati hedef alanlar bu işin sonucunda nereye varacağını kestirememiş olmalı
Gülen beddua etmezdi
İş bu noktaya kerteye kadar geldi ise
VAHİM meseleler var demektir
Allah haramzadelerin hırsızların rüşvetçilerin belasını versin
Hangi tarafta kimin yanında olursa olsun

manifesto 12-21-2013 13:33

"''Bir insanın La ilahe illallah demesi yeterli olur, muhammedun resulullah demese bile Allah onu affeder''. Mr Fethullah Gülen"

Ekinoks

Mesleği Müfterilik şiarı yolsuzluk olanlar
Gülen'in yukarıda ki sözü söylediğini ispat etmelisin
Kendi uydurduğun sözleri Gülen'e isnat etme

Çaresizlik sizi ne hale getirmiş
Bekliyorum

Çünkü bu sözün gerçek ifadesini herkes biliyor

Bir kimse (Müslüman olmayan kimse) La ilahe illallah dese muhammedurresulullah demese dahi rahmet nazarı ile bakılır

Sözün doğrusu bu
Cennet cehennem lafzı yok
Artık nerenizden söz uyduracağınızı da şaşırmışsınız

Yani hiç değilse Allah'a inanıyor ise bu bile bu insan için bir ümit kapısıdır

EpiVaTeS 12-21-2013 13:34

Gülen beddua ettiğine göre sıkıştı...
Bir kere Zalime Kafir'ede buğz ettiğini görmedik niye oda onlardan herhalde...

Ekinoks 12-21-2013 13:35

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043409)
Kafire LANET edilmez
Zalime zulüm yapana lanet edilir
Bir insan sırf başka bir dinden diye lanet edilir mi
Kafanız da çalışmıyor

Günlerdir Cemaati hedef alanlar bu işin sonucunda nereye varacağını kestirememiş olmalı
Gülen beddua etmezdi
İş bu noktaya kerteye kadar geldi ise
VAHİM meseleler var demektir
Allah haramzadelerin hırsızların rüşvetçilerin belasını versin
Hangi tarafta kimin yanında olursa olsun

Ellah c.c. iftiracılara,kafir dostlarınada lanet etsinmi ?

manifesto 12-21-2013 13:36

Hırsızı kollayanlarla karıştırdınız sanırım

Hz.Peygamberin yolu yöntemi lanet beddua değil
Tebliğ ve irşad
Müslümanın en son yapacağı iştir lanet
O da son demdir..

İnsanlara doğru dini anlatma yaşama

Slogan Mülüsmanı değil hizmet Müslümanı

Kursağını haram lokmalar ile dolduranlar bunu anlamaz tabi

Elinde ki devlet gücünü kullanarak insanlara baskı ve zorbalık yapmak yarın mizanda hesabı sorulacak bir hadisedir

Ekinoks 12-21-2013 13:39

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043414)
Hırsızı kollayanlarla karıştırdınız sanırım

Hz.Peygamberin yolu yöntemi lanet beddua değil
Tebliğ ve irşad
İnsanlara doğru dini anlatma yaşama

Slogan Mülüsmanı değil hizmet Müslümanı

Kursağını haram lokmalar ile dolduranlar bunu anlamaz tabi

Elinde ki devlet gücünü kullanarak insanlara baskı ve zorbalık yapmak yarın mizanda hesabı sorulacak bir hadisedir

Mizanın hesabını bırakın mizanın sahibi yapsın.

Bedduaya amin desin diyen sizsiniz biz değil. Bu güne kadar bu forumda hiç kimse gülene ve örgütüne lanet etmedi. Patavatsızlıkta liderinizden arta kalır yanınız yok

EpiVaTeS 12-21-2013 14:12

video.haber7.com/video-galeri/35863-gulen-simdiye-kadar-demediklerimi-diyorum … dk 1:56 - 2:17arası bedduaya "AMİN" demeye dili varmamış şakirdlerin ve zat-ı muhteremin (!) ama ben AMİN diyorum!

Ekinoks 12-21-2013 14:25

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043420)
video.haber7.com/video-galeri/35863-gulen-simdiye-kadar-demediklerimi-diyorum … dk 1:56 - 2:17arası bedduaya "AMİN" demeye dili varmamış şakirdlerin ve zat-ı muhteremin (!) ama ben AMİN diyorum!

Hemiii.

Cihannur 12-21-2013 14:42

Fethullah Gülen Hocaefendi, son günlerde, son aylarda yaşanan üzüntülerin etkisiyle duygusal davranmış. Muhterem Hocaefendi gibi bir gönül insanına sevgi ve muhabbet sözleri yakışıyor. Duygu yoğunluğuyla yapmış olduğu bu bedduasından umarım bir süre sonra vazgeçer.

Fethullah Gülen'e zannederim ki operasyonla ilgili doğru bilgiler verilmemiş. AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu çok kirli operasyon, sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'ye kara çalıp AK Parti'yi devirmeye yönelik Ergenekon Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü vari, Balyoz Cuntası'nın darbe teşebbüsü vari bir nevi darbe teşebbüsü operasyonudur.

Daha önce yazmış olduğum mesajlarımdan bazı alıntıları burada paylaşmak istiyorum:

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043294)
Ben de size bir soru sorayım Blur. Aylar boyunca süren bir soruşturmadan bahsediyoruz. Bildiğim kadarıyla bu yolsuzluk operasyonunun soruşturması 2 yıldır sürüyormuş. Operasyonun şimdi yapılmasının sebebi olarak da, şüphelilerin, delilleri yok etmeye başlamaları gösteriliyor.

Şimdi soruma geçiyorum. Sorum çok basit: 2 yıl kadar bir süredir devam eden bu yolsuzluk soruşturmasında 2 yıl boyunca iddia edilen suçlara göz yumanlar, deliller ortadan kaldırılmaya başlandığı için harekete geçmeye karar verdiklerini söyleyenler, eğer deliller karartılmaya başlanmasaydı, bu soruşturmayı operasyona dönüştürmek için kaç yıl daha bekleyeceklerdi; mesela 20 yıl daha, 200 yıl daha, 2000 yıl daha mı bekleyeceklerdi?http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043418)
Aylar ve aylar boyunca bir soruşturmayı yürüt ve işlendiğini iddia ettiğin suçlara göz yuma yuma 2 yıl kadar hiçbir müdahalede bulunma, sonra, kendince uygun zamanı bulduğuna inandığında 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi aynı 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak yaptığın operasyonla AK Parti yolsuzluk yapıyor algısı oluşturmaya çalış, bunu da AK Parti iktidarının polisleriyle yap, sonra da ben, adaleti yerine getirmeye çalışıyorum de, bütün bunların üzerine de Zaman gazetesinin ve Bugün gazetesinin internet siteleri, sanki düşman kuvvetlerine saldırır gibi yayınlar yaparak AK Parti'yi yolsuzluk yapıyor ve yapılan yolsuzlukları gizliyor imalarıyla suçlandırsınlar ve bütün bu yaşananlardan sonra biz normal vatandaşlar, yapılanın sadece bir yolsuzluk operasyonu olduğuna inanalım ha! Ben, 11 yaşını geçeli çok oldu manifesto.http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif

AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu iğrenç operasyon, ne insanlığa ne de vicdana sığar. Milletimizin hassas olduğu yolsuzluk konusunu kullanarak tertemiz-ak AK Parti'ye kara çalmak iftira atmaktır; 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi tek 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak AK Parti
yolsuzluk yapıyor algısı uyandırmaya çalışmak vicdansızlık yapmaktır.

Ekinoks 12-21-2013 14:44

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043422)
Fethullah Gülen Hocaefendi, son günlerde, son aylarda yaşanan üzüntülerin etkisiyle duygusal davranmış. Muhterem Hocaefendi gibi bir gönül insanına sevgi ve muhabbet sözleri yakışıyor. Duygu yoğunluğuyla yapmış olduğu bu bedduasından umarım bir süre sonra vazgeçer.

Fethullah Gülen'e zannederim ki operasyonla ilgili doğru bilgiler verilmemiş. AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu çok kirli operasyon, sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'ye kara çalıp AK Parti'yi devirmeye yönelik Ergenekon Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü vari, Balyoz Cuntası'nın darbe teşebbüsü vari bir nevi darbe teşebbüsü operasyonudur.

Daha önce yazmış olduğum mesajlarımdan bazı alıntıları burada paylaşmak istiyorum:

AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu iğrenç operasyon, ne insanlığa ne de vicdana sığar. Milletimizin hassas olduğu yolsuzluk konusunu kullanarak tertemiz-ak AK Parti'ye kara çalmak iftira atmaktır; 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi tek 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak AK Parti

Hz Ali r.a buyuruyorki '' Alimlerin dilleri kalplerinde,cahillerin kalpleri dillerindedir''

gülen hafta başı sövüyor hafta sonu düzeltiyor, varsa öyle tezgah bizde hocalık yapalım

Cihannur 12-21-2013 14:53

Fethullah Gülen Hocaefendi, yaşanan olaylar sebebiyle son birkaç aydır çok üzüldü Ekinoks. Hocaefendiyi mâzur görmek gerekir. Olaylar yatışınca, yapmış olduğu bu bedduasından vazgeçecektir diye umuyorum.

Ekinoks 12-21-2013 14:55

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043424)
Fethullah Gülen Hocaefendi, yaşanan olaylar sebebiyle son birkaç aydır çok üzüldü Ekinoks. Hocaefendiyi mâzur görmek gerekir. Olaylar yatışınca, yapmış olduğu bu bedduasından vazgeçecektir diye umuyorum.

Huylu huyundan vazgeçmez. Amacı hizmet olsaydı eğer, Rabbinin hükmünü beklerdi beddua etmezdi

EpiVaTeS 12-21-2013 14:56

bırak cihannur abi ya...
bir kere kafire beddua ettiğini görmedik...

geçenlerde bir islam alimi asıldı iki kelam ettiğini bile görmedik...

Cihannur 12-21-2013 15:15

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043426)
bırak cihannur abi ya...
bir kere kafire beddua ettiğini görmedik...

Epivates kardeşim; Muhterem Hocaefendi son zamanlarda çok bunaldı. Belki şimdilerde bile pişman olmuştur o bedduası için.

EpiVaTeS 12-21-2013 15:17

ne muhteremi abi gözünü seveyim ya...

Ekinoks 12-21-2013 15:27

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043430)
Bilerek mi yapıyon yav! Hocaefendiyi sevmiyor olabilirsin; ama benim gibi pek çok insan da onu seviyor.

O ve onunu sevenler kızlarının örtü ile gezebilmesine imkan tanıyanları vatan hainliğinden yalancılığa, islam düşmanlığından yahudi taşeronluğuna kadar her türlü iftirayı yakıştırırken, sevmeye devam ediyorlarmı?

_SoN_ 12-21-2013 15:31

Hakkındaki düşüncelerimi bu konuşması ile tamamen değiştirmiştir,bu nasıl bir konuşmadır,hangi din adamına bu konuşmalar yakışır ?

EpiVaTeS 12-21-2013 15:36

alala sevmek zorundamıyım ya...
sana göre mert olabilir...
ama bana göre nağmerd...

manifesto 12-21-2013 21:36

Alıntı:

''Terledim ve utandım o yüzden evlenmedim'' diyen Fethullah Peygamberimiz Aleyhi Salatu vesselam hazretlerinin sünnetine uymadığı için hiçmi utanmadı?
Müfteri yani iftiracı Gülen'e ait olmayan bir sözü ona aitmiş gibi günlerdir forumda servis ediyordu
O ayıbından vazgeçti
Şimdi imzasına yukarıda ki salakça yazıyı yazmış :)

Karşımızda ki insanın zeka seviyesini ele vermesi bakımından da aslında önemli

Üstad Bediüzzaman hz. de evlenmemiştir.
O da mı utanmaz?
Yada 4 kadınla harem kuranlar sünnete mi uymuş oluyor?
Yazık
Müslümana söveceğim derken rezil olmak böyle bir şey sanırım

Sünneti UÇKURA bağlayan tipler onlarca yılda yüz binlerce gencin dinle diyanetle hem dünyada hem Türkiye'de tanışmasına vesile olmuş Gülen gibi bir isme bu şekilde hem iftira ederek hem hakaret ederek ancak bedduasını alır
Bu işin şakası da yok

manifesto 12-21-2013 21:46

Alıntı:

_SoN_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043432)
Hakkındaki düşüncelerimi bu konuşması ile tamamen değiştirmiştir,bu nasıl bir konuşmadır,hangi din adamına bu konuşmalar yakışır ?

Evet öyle anlar vardır ki herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar

Devletin tüm kamu gücünü kullanarak
Adeta bir cadı avı başlatanlar
Milyonlarca gönüllü hizmet insanlarını örgüte benzetip
Örgüt davası açılabilir diyenler
Masa üstünden dost görünüm de Müslümanların kuyusunu kazanlar
Hırsızı korumak aklamak için bu fedakar insanları hedef alanlar
Bu bedduayı çoktan hak etti
Yazık olacak kendilerine

Bir hatıra
Üstad Bediüzzaman Ankaraya yola çıkar

Ancak yolda polis durdurur
Devrin siyasi reisi Menderes Ankaraya sokmaz
Geri gönderirler,o yaşlı haliyle geri dönmek zorunda kalır
Üstad çok hiddetlenir
Yanında ki talebesine Hamza Emek ağabeye döner
"Ben gittikten sonra dayanamayacaklar,tepe taklak olacaklar" der
Allah dostlarını incitmek Allah muhafaza
Ebabil kuşlarına davetiye göndermek olur
Umarım bu beddua bu insanlara musallat olunca iman ve irfan üzerine kalırlar.

Ertuğrul ÖZGÜL 12-21-2013 22:07

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043489)
Evet öyle anlar vardır ki herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar

Devletin tüm kamu gücünü kullanarak
Adeta bir cadı avı başlatanlar
Milyonlarca gönüllü hizmet insanlarını örgüte benzetip
Örgüt davası açılabilir diyenler
Masa üstünden dost görünüm de Müslümanların kuyusunu kazanlar
Bu bedduayı çoktan hak etti
Yazık olacak kendilerine

Bir hatıra
Üstad Bediüzzaman Ankaraya yola çıkar

Ancak yolda polis durdurur
Devrin siyasi reisi Menderes Ankaraya sokmaz
Geri gönderirler,o yaşlı haliyle geri dönmek zorunda kalır
Üstad çok hiddetlenir
Yanında ki talebesine Hamza Emek ağabeye döner
"Ben gittikten sonra dayanamayacaklar,tepe taklak olacaklar" der
Allah dostlarını incitmek Allah muhafaza
Ebabil kuşlarına davetiye göndermek olur
Umarım bu beddua bu insanlara musallat olunca iman ve irfan üzerine kalırlar.

kendinizi çok önemsiyorsunuz... ne yani menderes o yüzden mi devrildive asıldı???

Cihannur 12-21-2013 22:16

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043489)

Birincisi, hırsız olduğu henüz tespit edilmiş olan kimse yoktur. Yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla bazı şahıslar tutuklanmışlar, bazı şahıslar ise tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbet bırakılmışlardır. Mahkeme ve yargıtay aşaması sonucunda bazı şahıslar hakkında cezalandırma yapılabilir.

İkincisi, AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yolsuzluk yaptıkları iddia edilen kişileri koruma içine girmemişlerdir. Mahkeme olağan seyrinde yürümekte, kimi şahıslar hakkında tutukluluk kimi şahıslar hakkında da serbest bırakma kararı verebilmekte, iki bakan oğlunu da tutuklanabilmektedir.

Üçüncüsü, hedef alınanlar fedakâr insanlar değil,
3 farklı soruşturmayı sanki hepsi aynı 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak operasyon yapanlar, yani sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'yi bitirme operasyonu -bir yerlerden tanıdık geldi değil mi? Hatırlatayım: AK Parti'yi ve Fethullah Gülen'i bitirme operasyonu http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif- yapanlardır.

Ertuğrul ÖZGÜL 12-21-2013 22:26

"Kul, herhangi bir şeye lânet ettiğinde o lânet gökyüzüne çıkar. Semânın kapıları ona kapanır. Sonra yere iner, yeryüzünün kapıları da ona kapanır. Sonra sağa sola bakınır, girecek yer bulamaz da lânet edilen kişiye döner. Eğer gerçekten lânete lâyık ise onda kalır, değilse lânet edene döner." (Ebû Dâvûd, Edeb 45; Tirmizî, Birr 48)

tabi işinize gelmez o ayrı konu...

emre01 12-21-2013 23:17

ya nasıl müslüman bu adamlar lanet ediyor . komik ya Nur cemaatinin asıl amacı Bediüzaman ın yolu değilmi . niye Fetullah Gülen i bu kadar büyüttüler.

BeldeiTAYYIBe 12-22-2013 00:36

Biz sahsina, sevenlerine ve ilmine hürmeten muhibban'i gibi kendisine herdaim "hocaefendi" diye hitab etmeyi tercih ederdik. Yapilan hatalara ragmen bu saygimizdan dönmemeye calisirdik.

Yazik!

literaphil 12-22-2013 01:07

neden Amin diyeceğiz ki?
bu zamana kadar hangi duasına amin dedik...
tövbe...
edilecek kelam çokçadır, lakin harcadığımız zamana yazıktır...
vesselam...
-unnamed-

literaphil 12-22-2013 01:15

bu arada BENHUR;
istek bedua alıyormusunuz?
ona göre bir kaç isim var, isimle gönderelim,çok mubarek bir o kadar da münhasır hocanız ediversin...

-unnamed-

Recep Alkan 12-22-2013 02:52

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043422)

Bu beddua asla ve asla anlık sinir ile dile getirilmiş bir durum değildir.
Kendini bu derece önemle bir yere koyan ve milyonları peşinde sürükleyen bir cemaat liderinin onca müslüman katliamına tek söz söylemeyip bir dershane için bu denli içten beddua etmesi hiçbir söz ile izah edilemez.

Yazık çok yazık...

manifesto 12-22-2013 03:00

Hep aynı iftira hep aynı karalama mantığı
Ama artık insanlar aldanmıyor
Gülen eğer mazlum var ise her zaman onlarla olmuştur
Örneğin Mısır'da bunca insan şehit edildiğinde de bir çok cemaat önderi ağzını dahi açmamışken yine kendisi ses vermiş ve ;

"Mahzun ve mağdur İslam coğrafyası bugünlerde Mısır’da cereyan eden hadiselerle sarsılıyor. Ahu enin içinde dökülen gözyaşlarının haddi hesabı yok. Malesef ne masum insanların kanlarının dökülmesi, ne gözyaşlarının ceyhun olması, ne yüreklerin dağlanması, uluslararası arenada merhamet hislerini harekete geçirmiyor, onları birazcık olsun insafa sevk etmiyor. Ne acıdır ki, bütün bu zulümleri durdurmaya ne elimiz ne de dilimiz yetiyor. Acz ve zaafımızı idrak içinde gücü her şeye yeten Kudreti Sonsuz’a yöneliyor, Rahman ü Rahim’in dergâhında diz çöküp Müslümanları, her türlü mağduriyet, mazlumiyet ve mahkumiyetten halâs eylemesini niyaz ediyorum. Bu katliam esnasında hayatını kaybeden sivil ve masum insanlara Cenab-ı Mevlâ’dan rahmet ve mağfiret; kardeş Mısır halkına başsağlığı diliyorum."

Siyasi partizanlık insanları adalet duygusundan hakkı söyleme ve hakkı tutup kaldırma duygusundan ayırmamalı.

Recep Alkan 12-22-2013 03:04

Haklısınız Efendim. Kardeş mısır için Başsağşığı, düşman Başbakan için Beddua.

Çünkü birisi öldü artık kimseye zararı yok, diğerinin ise maddi zararı büyük...

Bizler Partizanlık yapmıyoruz, bence sizler gözünüzü kapatmış delicesine bağlılık peşindesiniz...

Isikveren 12-22-2013 03:06

Tamam anladimda
Misirda bu kadar müslümani öldüren katillere neden beddua etmedi...

manifesto 12-22-2013 03:12

Alıntı:

Isikveren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043532)
Tamam anladimda
Misirda bu kadar müslümani öldüren katillere neden beddua etmedi...

O kısmı anladıysan diğer kısmı da zamanla anlarsın

Isikveren 12-22-2013 03:15

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043534)

O kısmı anladıysan diğer kısmı da zamanla anlarsın

insallah dostum...:gül:

manifesto 12-22-2013 03:35

Alıntı:

Recep Alkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1043535)
Peygamber Efendimizi Bedduları ile Fethullay Hoca'nın Beddularını nasıl bağdaştırıp buraya koyuyorsun, sonra da beni bilgisizlik ile suçlayıp rezil oldu kıvamına getirebiliyorsun anlayamadım.

Peygamberimizin Bedduası ne diyor, paraya tapanlara lanet olsun...

Şimdi sormazlar mı size, tüm dünya Müslüman Katliamları ile kırılırken tek kelime etmeyen şahıs, iş dershanelere geldiğinde neden susmayan bir lider kıvamına giriyor ? Bir ülkenin Başbakanı her katliama dahil olurken bu Cemaat lideri neden bir kez onun yanında olup EVET bizde lanetliyoruz diyemedi ?

Demek istediklerini demenin yolu bu kadar içten beddua mıdır ?

Ne mutlu size ki benden bir yaş büyük olmanıza rağmen, bizim idrak edemeyeceğimiz şeyleri siz çözüp, ermişlik seviyesine kadar yükselmişsiniz...

Bravo...

Aymazlığın da bu kadarı
Az önce başka bir konuda Gülen'in Mısır'da olan şehadetler için yayınladığı taziyeyi paylaştım
Sen bir tane daha başka cemaat liderinin taziyesini buraya taşı göreyim
Boş boş konuşuyorsunuz
Karşınızda ki muhatabınıza klişeleri üfürmek yerine somut verilerle bir şeyler yazmanız gerekir

Hırsız için yağmacı için paracı için rüşvetçi için camiayı karalayanlar onlara iftira atanlar tuzak kuranlar için yapılmış bir bedduayı siz alıp Başbakana bize beddua ediyor diyorsanız
Sizin bileceğiniz iş
Bütün bu cürümlere ortak mısınız?

Doğruyu bildiği halda susana Allah lanet etsin

Recep Alkan 12-22-2013 03:55

Derdim de bu zaten. Taziye paylaşmak. Bu mudur sizleri mutlu eden ? Bu mudur Dünya üzerinde katledilen onca Mülüman'ın kanına canına değecek olan bedel ?

Fethullah Bey Mavi Marmara için israil'den izin alınmalı derken, oraya gidenler bile bile ölüme giden insanlar diyip bu davayı küçümserken, sessizliğini ancak bu konu ile ilgili bozarken, bakın başka bir cemaat lideri ne diyormuş ?

http://www.habervaktim.com/haber/327...am-destek.html

http://www.ihvanlar.net/2013/08/16/m...-misir-mesaji/

Benim için bir Müslümanın Kanı Canı dünyalara bedel iken, koskocaman cemaat liderinin bedduları ise yolsuzluk ve rüşvetçiler için işler olmuş...

Sap ise samanı ayıralım efendim, iki durumun da yeri, kanuni ve dini yaptırımları başkadır. Demek istediğimiz şudur ki, dünya üzerinde ki Müslüman katliamlarına öncesinde dur demeyen yada diyemeyen bir cemaat liderinin olaylar sonrası Başsağlığı dilemesi şahsım için samimiyetsizliktir..

Cihannur 12-22-2013 03:56

Acaba bütün yük, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin üzerinde mi kalıyor da o yüzden böyle zorlanıyor? Eğer böyleyse, Cemaat'in önde gelenlerinden bazıları sorumluluk alıp Hocaefendi'nin yükünü azaltırlarsa hayırlı olacaktır inşaallah.

All times are GMT +3. The time now is 09:48.