Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Taksim Metrosunda Dehşet! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=171423)

Akbursa 12-31-2013 01:24

Taksim Metrosunda Dehşet!

TAKSİM METROSUNDA DEHŞET!

http://haber.dha.com.tr/newpics/news...61799296_2.jpg

Yaşam - 30 Aralık 2013 20:29
Taksim Metro İstasyonu'na biletsiz girmeye çalışan iki kardeşin güvenlik görevlileriyle tartışması kanlı bitti.

İddialara göre, bir güvenlik görevlisi, elindeki dedektörle kavga ettiği kardeşlerden Aykut Kelek'in (20) başına vurdu. Ağır yaralanan Kelek, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Güvenlik görevlisi gözaltına alındı.
Olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Hacıosman yönüne gidecek olan metroya binmek için gişelere gelen Aykut ve Yasin Kelek (18) kardeşler, AKBİL'lerinin bitmesi nedeniyle gişelerden geçiş yapamadı. Bunun üzerine gişelerden biletsiz bir şekilde geçmeye çalışan iki kardeş, güvenlik görevlilerince engellendi. Paralarının olmadığını söyleyen kardeşlerle güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, güvenlik görevlilerinden biri elindeki üst arama dedektörüyle Aykut Kelek'in başına vurdu. Ağır şekilde yaralanan Kelek yere yığıldı.

Güvenlik görevlileri durumu sağlık görevlilerine bildirdikten sonra, yaralının çevresini bez paravanla kapattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kelek'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşıdı. Kelek, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayı duyan Kelek'in yakınları metro istasyonuna geldi. Kelek'in yakınları ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Bu arada güvenlik görevlileri çekim yapan basın mensuplarına saldırdı.

Yaralı Aykut Kelek'in kardeşi Yasin Kelek güvenlik görevlilerine tepki gösterdi. Ağabeyiyle birlikte güvenlik görevlileriyle tartıştığını belirten Yasin Kelek şunları söyledi:

"Bizim annemiz babamız yok. Sokaklarda yaşıyoruz. Bir AKBiL yüzünden güvenlik görevlisi benim kafama vurdu. Ağabeyim de tepki gösterince, elindeki dedektörle abimin kafasına vurdular. Ağabeyim beyin kanaması geçiriyor."

Güvenlik görevlisi polis tarafından gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

DHA

Ertuğrul ÖZGÜL 12-31-2013 01:29

Haberin içeriğini okuda paylaş... Ak partiyle ne alakası var... bedava taşıma ne alaka... Yarada ne kadar şükretsek az zehir can alıcı olmadan farkettik...

Akbursa 12-31-2013 01:34

Haberin Ak parti ile alakası direk yok tabi. Dikkat edersen haberler konusunda açılmış.

Ama medyada niye gündemde dersen eğer. Geçenlerde başbakanı karşılamaya gidenlerin bir çoğu metroya ücretsin bindi. Kimi akbili bastı, ama çoğu bedava geçti ya da geçirildi.

Ertuğrul ÖZGÜL 12-31-2013 01:38

resimle haber arasında ne alaka var bana onu söyle... sizin bu kadar alçalmanız ibretlik bir konu... nesillerce anlatılacaksınız belki...

xfce 12-31-2013 01:43

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044662)
Haberin Ak parti ile alakası direk yok tabi. Dikkat edersen haberler konusunda açılmış.

Ama medyada niye gündemde dersen eğer. Geçenlerde başbakanı karşılamaya gidenlerin bir çoğu metroya ücretsin bindi. Kimi akbili bastı, ama çoğu bedava geçti ya da geçirildi.

başka partilerde miting yaptıgında vs. o mitinge gidenlerede aynı imkanlar saglanmalı. yoksa benim vergilerimle kurulmus metroya hiç kimse ücretsiz bindirilmemeli miting için.

onurcan 12-31-2013 01:46

TABURCU EDİLDİ

Taksim metro istasyonunda, kavga ettiği güvenlik görevlisinin kafasına el dedektörüyle vurması yüzünden kafasından yaralanan Aykut Kelek, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Kafasına 10 dikiş atılan Kelek, güvenlik görevlisinin de kendisinden şikayetçi olması nedeniyle gözaltına alındı. Taksim Polis Merkezi’nde ifadesi alınan güvenlik görevlisinin, turnikelerden kaçak olarak geçen kardeşleri engellemeye çalışırken, Aykut Kelek’in kendisine kafa attığını, kendisini korumak için salladığı el dedektörünün Kelek’in kafasına isabet ettiğini, kasti olarak vurmadığını belirttiği öğrenildi. Güvenlik görevlisinin de kendisinden şikayetçi olması üzerine, hastaneden taburcu edildikten sonra gözaltına alınan Aykut Kelek, polis merkezinde verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Güvenlik görevlisi hala Beyoğlu Polis merkezi'nde bulunurken, savcının talimatının beklendiği öğrenildi.
Zeki GÜNAL-Murat DELİKLİTAŞ, İstanbul/DHA

onurcan 12-31-2013 01:47

Bak Haberi Aktifhaberden alıyorsun DHAnın haberini ve eksik paylaşıyorsun dikkat et...

Ertuğrul ÖZGÜL 12-31-2013 01:49

Abi alakasız habere inanırlar ama buna zor şimdi gelde anlat bunu...

Akbursa 12-31-2013 01:54

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044665)
resimle haber arasında ne alaka var bana onu söyle... sizin bu kadar alçalmanız ibretlik bir konu... nesillerce anlatılacaksınız belki...

Anladın da anlamamzlıktan geliyorsun işte:karasız:

Ertuğrul ÖZGÜL 12-31-2013 08:48

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044683)
Anladın da anlamamzlıktan geliyorsun işte:karasız:

Adamın binmeye çalışmasıyla hiç alakası yok ve metronun bedava olduğuna dair bilgide yok... sen kendin üstün zekanla uydurma ilişki kurabilirsin ama gerçekte bağlantı yok...

Isikveren 12-31-2013 09:02

bu haberi zaten akbursa nickli üyeden oldugunu görünce hemen yine, bakalim hangi dolayli yoldan hükümete çatacak diye merak ettim :::))))

gerçi bu tür ınsanların bu saatten sonra söylediklerını okuyan ve ciddiye alanda kabahat

180 derece dönenlerden ne beklıyorsunuzki...

Akbursa 01-01-2014 03:12

Cemaatte sırtını dönüp, BDp ve pkk ya yüzünü dönenler kaç derece sen onu söyle.

EpiVaTeS 01-01-2014 04:25

evet geçenlerdeki havalimanı karşılamasında turnikeleri açtılar ama il başkanlığından elemanın biri elinde binlerce jetonla geldi bir kasa içine kim geçtiyse jetonu attılar...
boş boş bıdı bıdı yapmayın herkese basıldı kimsede beleş geçmedi...
iett'ler beleş biniyor dediniz 197 bin lira ödendi kazlıçeşmedeki milli irade mitingine taşıma için...
bıdı bıdı yapıp salakça yorum yapıyorlar hala bu karaktersiz yalancı ve iftiracı dangalağı bu forumda tutuyorsunuz...
demokrasi isteyen forumtr'ye falan gitsin burası Ak Parti Forumu...ç

Akbursa 01-01-2014 14:37

Videoları izleyin boş yorum yapmayın. Bir kısmı akbil basıyor bir kısmı beleş geçiyor işte.

xfce 01-01-2014 20:10

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=zqVBXTN7jm4

yahu hani kişi başı milligelir 10 bin dolardı bunların akbil alacak parası yok mu? :)
şaka şaka elbette bir lafımız yok.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=4py0WbaYQpQ

ama hemen kötü düşünmemek lazım belkide önceden kiralanmıstır bu araçlar.

Ekinoks 01-01-2014 20:20

Alo polismi diyor orada bir genç, alo polismi?

he alo polis ne olmuş?
makineler adam seçiyor

Şimdi ben akp yi rezil etmek istiyorum polis çağırıyorum fakat polis gelip olayı soruşturduğunda düşmanımın yenilişini değil, alo polis videosunu yayınlıyorum. Hadi olayın asıl uzun görüntülerini yayınlasınlar izleyelim, yada polisin geldiği videoyu.

Oradaki makineler Ak partili ile diğerlerini ayırabilen makineler değil herkes aynı onlara göre 10 kuruş bükülüğünde bir şey, ayrıca oradaki tüm insanların bedava geçmesinin sebebi kalabalığı olabildiğince hızlı tahliye etmek olabilir ve bence bu çocuklarda bedava geçtiler.

Kısacası yalan bu.

xfce 01-01-2014 20:22

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044889)
Alo polismi diyor orada bir genç, alo polismi?

he alo polis ne olmuş?
makineler adam seçiyor

Şimdi ben akp yi rezil etmek istiyorum polis çağırıyorum fakat polis gelip olayı soruşturduğunda düşmanımın yenilişini değil, alo polis videosunu yayınlıyorum. Hadi olayın asıl uzun görüntülerini yayınlasınlar izleyelim.

Oradaki makineler Ak partili ile diğerlerini ayırabilen makineler değil herkes aynı onlara göre 10 kuruş bükülüğünde bir şey, ayrıca oradaki tüm insanların bedava geçmesinin sebebi kalabalığı olabildiğince hızlı tahliye etmek olabilir ve bence bu çocuklarda bedava geçtiler.

Kısacası yalan bu.

tabi efendim zaten ben espiri yapmak amacıyla o yazıyı yazdım hemen kötü düşünmemek lazım. belkide bundan sonra diger tüm parti mitinglerince ücretsiz yapılır araçlar.

Ekinoks 01-01-2014 20:40

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044891)
tabi efendim zaten ben espiri yapmak amacıyla o yazıyı yazdım hemen kötü düşünmemek lazım. belkide bundan sonra diger tüm parti mitinglerince ücretsiz yapılır araçlar.

Lütfen rica ediyorum akbursa ağzıyla yaklaşmayınız. İftirayı olmuş gibi anlatır kendileri siz ona uymayınız.

Oy vermiş 11 yıllık iktidarın mimarları, yani halk.

Günlerdir kendisini gönülden destekleyen insanlara gönülden yapılmış olan bir iyiliği saçma sapan iftiralarla kirletmeyiniz.

Diğer partiler avuçlarını yalasınlar ne bekliyorlardı bir yandan polise saldıracaklar bir yandan devletten faydalanacaklar varmı öyle yağma?

Taksim olaylarında yapılanlar yüksek ova ilçesinin yükseklerinde olsaydı öldürmek için sebep sayılırdı, onların dağdaki örgütten bir farkları yoktu, silahlar ölümler yaralanmalar her türlü kötülükle saldırdılar devlete.

Beğenmeyen işine baksın hemşerim toplanın hepiniz oy vermeyin, kaybederlerse koltuğa siz oturun daha iyisini yapın görelim..

xfce 01-01-2014 20:50

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044896)
Lütfen rica ediyorum akbursa ağzıyla yaklaşmayınız. İftirayı olmuş gibi anlatır kendileri siz ona uymayınız.

Oy vermiş 11 yıllık iktidarın mimarları, yani halk.

Günlerdir kendisini gönülden destekleyen insanlara gönülden yapılmış olan bir iyiliği saçma sapan iftiralarla kirletmeyiniz.

Diğer partiler avuçlarını yalasınlar ne bekliyorlardı bir yandan polise saldıracaklar bir yandan devletten faydalanacaklar varmı öyle yağma?

Taksim olaylarında yapılanlar yüksek ova ilçesinin yükseklerinde olsaydı öldürmek için sebep sayılırdı, onların dağdaki örgütten bir farkları yoktu, silahlar ölümler yaralanmalar her türlü kötülükle saldırdılar devlete.

Beğenmeyen işine baksın hemşerim toplanın hepiniz oy vermeyin, kaybederlerse koltuğa siz oturun daha iyisini yapın görelim..

hem iftira diyorsunuz hemde
diyer partiler avuçlarını yalasınlar diyorsunuz.
bedava geçtilermi geçmedilerimi?

Ekinoks 01-01-2014 21:10

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044900)
hem iftira diyorsunuz hemde
diyer partiler avuçlarını yalasınlar diyorsunuz.
bedava geçtilermi geçmedilerimi?

Yalayacaklar tabi, ne olacaktı devlet tüm imkanlarıyla esedin dostu chp mitingine mehteranmı çağırsaydı?

Belediyeleri kazanırken her fakire 600 tl aylık bağlanacak demişti birileri, adamlar yılda 1 gün metroyu bedava yapmış çokmu :) rahatsız olan binmesin protesto etsin bu iş böyle olur.

İftiranız şu, videodaki gençler yalan söylüyorlar bu bariz. Böyle olaylarda önce haberci çağırılır polis değil..

Polis nerede? polisi arayıp şikayet edeceksin polisi beklemeden gideceksin öyle olmaz o işler.

Polis telefonda önce kimlik no ad soyad gibi bilgileri sorar konuşanı belirler, sonra talebi dinler
Polis bu bilgileri almışsa hadi içişleri bakanlığından rica edelim öyle bir ihbarın olup olmadığını varsa şikayetçileri halka açıklasınlar. Yok öyle bir şey yalan o.

xfce 01-01-2014 21:49

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044903)
Yalayacaklar tabi, ne olacaktı devlet tüm imkanlarıyla esedin dostu chp mitingine mehteranmı çağırsaydı?

Belediyeleri kazanırken her fakire 600 tl aylık bağlanacak demişti birileri, adamlar yılda 1 gün metroyu bedava yapmış çokmu :) rahatsız olan binmesin protesto etsin bu iş böyle olur.

İftiranız şu, videodaki gençler yalan söylüyorlar bu bariz. Böyle olaylarda önce haberci çağırılır polis değil..

Polis nerede? polisi arayıp şikayet edeceksin polisi beklemeden gideceksin öyle olmaz o işler.

Polis telefonda önce kimlik no ad soyad gibi bilgileri sorar konuşanı belirler, sonra talebi dinler
Polis bu bilgileri almışsa hadi içişleri bakanlığından rica edelim öyle bir ihbarın olup olmadığını varsa şikayetçileri halka açıklasınlar. Yok öyle bir şey yalan o.

yani bedava binildigini kabul ediyorsun oylemi?

Ekinoks 01-01-2014 22:00

Anlama güçlüğümü çekiyorsunuz, bu ülkenin başbakanı bunu parti statüsünde değerlendiremezsiniz. Ayrıca biz o işten memnunuz bedava bindik, ha unutmadan sizin gibi bir çok düşünende sıkış tepiş olmasına rağmen koşarak geliyorlardı;) memnun değilseniz bu olaydan dava açma hakkınız var açabilirsiniz. Yaygara yapmayın yani ;;)

xfce 01-02-2014 14:07

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044910)
Anlama güçlüğümü çekiyorsunuz, bu ülkenin başbakanı bunu parti statüsünde değerlendiremezsiniz. Ayrıca biz o işten memnunuz bedava bindik, ha unutmadan sizin gibi bir çok düşünende sıkış tepiş olmasına rağmen koşarak geliyorlardı;) memnun değilseniz bu olaydan dava açma hakkınız var açabilirsiniz. Yaygara yapmayın yani ;;)

ha pardon biz bunu dusunemedik :)

Akbursa 01-02-2014 14:12

Ben hakkı mı helal etmiyorum binene de bindirinede zehir zıkkım olsun.

Ekinoks 01-02-2014 14:21

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044954)

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044951)
ha pardon biz bunu dusunemedik :)

Bekleme yapma devam et.

EpiVaTeS 01-03-2014 19:10

Alıntı:

sen bursadasın ne hakkın olacak...
ayrıca jetonlarla ücretleri ödendi onun kendin gibi sanma başkalarını...

Ertuğrul ÖZGÜL 01-03-2014 19:34

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...84831449_n.jpg

İbrahim durum bundan ibaret... şimdi sen makbuznu göstersende görüntüsünü göstersende bizzat götürüp göstersende inanmazlar ;;)

Isikveren 01-03-2014 20:14

Alıntı:

Eger benim hakkim sana geçtiyse sonuna kadar helal olsun, bu forumdada herkes buna şahit olsun.
Sadece sana degil hakkim kime geçtiyse herkese sonuna kadar helal olsun
Şimdı bol keseden atıyorsun deme bana, hakikattan samimiyim herkese ama herkese hakkımı helal ediyorum.

Zaten mahşerde yeterince yapmış oldugumuz yanlış işlerden dolayı sıkıntı çekecegiz, birde benim yüzümden kimse sıkıntı çekmesin.

All times are GMT +3. The time now is 17:09.