![]() |
Berkin Elvan'ın katilleri hesap versin !
14 yaşındaki bir Alevi çocuğunu devrim yapacağız diye kandırıp sokağa çıkaran ve bu çocuğun ölmesine sebep olan geziciler neredesiniz? Kendi kirli emellerinizi gerçekleştirmek için bu çocuğu ölüme itenler nerede ? Şimdi de utanmadan ''timsah gözyaşları'' döküyor bazıları.. Kimisi bu ölümü bahane ederek, sokakları karıştırmaya çalışıyor ve de daha fazla ölümler olması için can atıyor.. Kılıçdaroğlu gibi vatan hainleri de bu çocuğun ölümünden utanmadan siyasi rant sağlamaya çalışıyor!.. Halbuki böyleleri bu çocukların ölümünü arzularlar ve böyle toplumsal olaylarda daha fazla insanın ölmesini isterler ki olaylar büyüsün ve bu ölümleri istismar edebilsinler çünkü bunlar kandan beslenirler.. http://i.hizliresim.com/x876qW.jpg Tıpkı PKK'nın Kürt kanından beslendiği gibi.. Ayrıca Gezi olaylarında yanlış hatırlamıyorsam Adana'da bir tane pois memuru hayatını kaybetmişti, nedense kimse bu polis memurundan bahsetmiyor!.. |
|
Türkiye'yi hiç de iyi günler beklemiyor
Belkin Elvan nefret atmosferinin son kurbanı |
Alıntı:
Laikçiler, laikleri ve Alevileri kendi iğrenç emellerine alet edemeyecekler inşaallah. Kahrolsun % 10 civarında laik + % 10 civarında Alevi sayıca azınlık vatandaşlarımızı İslam ülkesi Türkiye'den ve Müslüman Türk Milleti'nden nefret ettirmeye çalışarak, laikler ve Aleviler dışında kalan % 80 diğer vatandaşlarımıza saldırtmaya çalışıp, demokrasiyi ortadan kaldırıp laikçi bir diktatörlük kurmak için ülkemizi ve milletimizi yok etmeye çalışanlar! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Döneklik miş Döneklik dün Darbecileri içeri topluyorum diyerek halktan oy isteyip de Bugün ne kadar darbeci katil çete mafya var ise salıvermektir Körü körüne partizan hiç olmadın niyetim de yok Kimin döndüğüne de Allah şahit Sen gibi ne idüğü belirsiz tiplerden de vatan dersi alacak değilim |
Alıntı:
Ergenekon Davası'nda mahkûm olmuş olan şahısları sanki beraat etmişlermiş gibi değerlendirmen doğru olmaz. Gerekçeli kararların yazımını ve Yargıtay sürecini takip edelim. |
Alıntı:
|
Çok güzel bir yazı olmuş,bu yaşta çocuğu böyle kirli eylemlerine alet edenler,eline o taşı tutuşturanlardır asıl hesap vermesi gerekenler.
|
http://www.yesilist.com/uploaded/21984712.jpg
DOGRUDAN İNSANLARIN USTUNE ATEŞ ETMEYİN YAZIYOR AMA NE HİKMETSE İNSANLARIN BAŞLARINA İSABET EDİP ÖLDÜRÜYOR.. |
Ne garib bir durum
Berkin kimdir bugüne kadar bilmiyordum, hiçde ismini duymamıştım baktım haberlerde devamlı berkin ismi geçiyor olaylar oluyor merak ettim, internette araştırdım İlgimi çeken tarafı, annesi babası çocugu ekmek almak için bakkala göndermişler Hayret edilecek bir durum degilmi, dışarıda neredeyse iç savaş var, ana baba çocugu dışarı gönderiyor bence masum gözükmek için uydurulmuş bir hikayeden başka bir şey degil 269 gün komada yani artık umut kalmamış, acaba diyorum doktorlardan biri bir yerlerden fişi çekmek için emirmi aldı, zamanlamaya dikkat çekmek istiyorum şunun şurasında seçimlere 2,5 hafta kalmış 17 aralıktan beri milleti kışkırtmak için tekrar sokaklara dökmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama hiç bir plan tutmuyor hep geri tepiyor bunumu acaba devreye sokmak istediler, toplumsal bir hareket için, dostu düşmanı tekrar ayaklandırmak için bilmiyorum belkide fazla kopmlo teoricisi olabilirim, ama bizim memlekette her türlü insan var, belirli hedeflere gelmek için herşeyi mübah görenlerde var MALESEF |
faiz lobisi deniyordu gezi olaylarının sorumlusu olarak, fethullah gülende sorumludur, onun bankasıda faizle para veriyor
|
Çocuk yoğun bakımdayken bu kadar üstüne düşmediler. Annesi babasına yazık çocuk üzerinden hükümeti yıpratmaya çalışacaklar.
|
Alıntı:
o çocuğun başlıca iki tane katili vardır; birincisi: gezi olaylarında kirli emellerini gerçekleştirmek için alevi ve solcu vatandaşları sokağa döken provakatörler. ikincisi: içişleri bakanının ve vali'nin göstericilere karşı yumuşak davranın talimatına karşı ''elinizden gelen şiddeti kullanın ceza almayacaksınız'' diye altlarındaki polislere talimat veren Gülen'ci polis şefleri. Hatta üçüncü olarak; bu küçük çocuğun dhkp-c eylemlerine katılmasına izin veren veya göz yuman anne-babasını da ekleyebiliriz.. ayrıca çok önceden tıbben ölmüş bir kişi için 9 ay bekleyip seçimlere kısa bir süre kala ortalığı karıştırmak amacıyla bunun fişini çekmek de çok iğrenç bir fiildir. Berkin Elvan'ı başından gaz kapsülüyle vuran polis de büyük ihtimalle Gülen Örgütü'ne mensup polislerden birisiydi. Feto, bugün utanmadan Berkin Elvan için taziye mesajı yayımlamış.. Biz bu hainin Suriye'de , Filistin'de katledilen binlerce masum bebek ve çocuk için bir taziye mesajı yayımladığını duymadık bugüne kadar!.. |
Alıntı:
|
Bu çocugun polisin kullandıgı gaz kapsülüyle öldügünü kim söylüyor, belkide bu bile uydurulmuş bir yalan olabilir ?
|
Alıntı:
http://www.yesilist.com/uploaded/21984712.jpg |
Ama en ilginci o çocuk ölmeden önce halay çekerken kayıt altına alınan video da kamera hep o çocuğu çekmiş. Hani sanki önceden planlanmış gibi
Sent from my RM-892_eu_turkey_440 using Tapatalk |
seçime az bi süre kaldı daha neler çıkacak ne hainlikler şerefsizlikler yapacaklar 'keşke bir kaç ölüm olsa ' diyen ulusalkanalizasyon şimdi halay çekiyor
|
Ölenlerin,ve ağır zarar görenlerin %80 i alevi vatandaşlar. Bu tesadüfmü?
|
Allah rahmet eylesin. Babası Sami elvanın tvde konuk olduğu programın videosuna baktim biraz önce. O adama elimde olsa şunu demek isterdim evladının ölümü üzerinden prim yapmak istiyen leş kargalarına müsade etme. Asıl katilleri gezi olaylarını düzenleyenlerin arasında ara
|
Alıntı:
Tunceli de de bir polis memuru sizin yüzünüzden hayatını kaybetti! Mutlu musunuz ey İslam düşmanı katil herifler!.. Siz bu ülkeyi israil e İngiltere ye peşkeş çekmeye kalktınız ama buna izin vermeyeceğiz! |
Alıntı:
2012 yılında ve 2013 yılında en fazla kazanan şirketleriden ilk 7 si banka ilk 100 dede 10 larca banka var. faizler düştü ama nedense en çok kar eden bankalar. faiz lobisi derken bunumu kast ediyorsunuz. faizciler bu ulkede en çok kazananlar hemde musluman ulke olmamıza ragmen bu nasıl iştir? |
Sen hala burada mısın gezici utanmaz...
Eskiden bankalar zarar ederken faizler azalmasına rağmen şimdi neden mi kar ediyorlar? Ak parti hükümeti senin ağababalarının bu bankaları hortumlamasına ve hortumlayarak milletin paralarını ceplerine indirmelerine izin vermiyor da ondan!.. 2001 krizi döneminde neredeyse her gün bir tane banka batıyordu.. Ama artık paradan para kaZanan baronların milletin parasını hortumlamasına izin verilmiyor.. İşte tam da bu yüzden senin ağababaların ak parti hükümetini devirmek istiyorlar ve t. c. Tarihinin en temiz başbakanına yolsuzluk iftirası atıyorlar.. Baronların İstanbul adayı olan ve senin de desteklediğin Mustafa Sarıgül ün malvarlığına geçenlerde TMSF neden el koydu bi araştır bakalım.. Bu Şişli Belediye'sini batıran adam daha önce de korkmaz yiğit in bankasını hortumlamış.. |
Berk küçük bir çoçuktu mahsumdu Allah rahmet eylesin ...ailesi önündeki devrimci abileri sokağa iterken onun çoçuk olduğunu unuttu...Berkin DHKP/C bayrağına dolanmış resmide fotomontaşdır...
Ne diyelim bütün hainler bir çoçuğun ölümüyle aynı safta buluştu...herkes kendi rantının peşinde...Cem Boyneri ve onun gibi yardakçılar şimdiden kendilerine düşeni yerine getitirmeye başladı bile |
Alıntı:
|
Gezicilerin katlettiği şehid Burak karamanoğlu nun Türk bayrağına sarılı cenazesi toprağa veriliyor, onun tabutu Berk'in Elvan'ın ki gibi dhkpc bayrağına sarılı değil , annesi başörtülü ve kendisi de Alevi değil. Bu yüzden israil taşeronu ve vatan haini gezici medya bu cenazeyi görmezden gelir.
|
Tek suçlu varsa AİLESİ ANNESİ BABASI
|
Alıntı:
bana soyledigin kötü lafların hepsini sana iade ediyorum öncelikle. bankacıların kar etmesi iyi bişey olarak goruyorsan heleki ilk 10 da uretim ile ilgili olmayan bu kadar çok şirketin kar etmesi iyi bişey ise , soyleycek sozum yok. ayrıca benim aga babalarım falan yok ben hiç bir siyasi partiye inanmıyorum. yukarıkdaki resimdeki tabloya göre faizciler bu ulkede en fazla kazananlar. üretim yapan bile faizcilerden daha az kazanıyor hemde musluman ulkede.. |
Arkadaşlar, yorumlarınızda birbirinize hakaret içeren ifadeler kullanmayınız.
|
Alıntı:
bende onu diyorum . |
xfce, yazılanı anlayamıyorsun galiba.
ben ekonomi öğrencisiyim. az buçuk faizden de bankadan da anlarım. anlayacağın şekilde net bir şekilde yazıyorum: eskiden bankalar faiz üzerinden çok daha fazla para kazanıyorlardı (çünkü eskiden faizler çok daha yüksekti) ama o zaman birçok banka sahibi kendi bankasını hortumladığı ve de istikrar ortamı olmadığı için bankalar zarar ediyordu. yani bankanın patronu bankadaki başkalarına ait parayı kendi cebine atınca banka batıyor ama kendisi köşeyi dönüyordu. Ak Parti iktidarı ise bankaların hortumlanmasına izin vermediği ve de istikrar ortamı sağladığı için şuan bankalar kar ediyor. Sadece özel bankalar değil; eskiden zarar eden birçok devlet bankası da şuan kar ediyor. üretim demişsin. biz ayrıca üretim yapan bir şirketin sahibiyiz. yatırım yapmak amacıyla bankalardan kredi alıyoruz ve aldığımız kredileri ödüyoruz. faizlerin yükselmesi bize çok fazla zarar veriyor. mesela gezi olayları ve 17-25 aralık darbe girişimleri faizleri ve döviz kurlarını zıplatarak bize çok zarar verdi. eğer sen de bankacı değilsen veya döviz alıp satmıyorsan sana da zarar vermiştir bu olaylar. Nitekim Türkiye nüfusunun çok büyük çoğunluğunu ekonomik olarak kötü etkiledi bu olaylar. |
Alıntı:
Aynen kardeşim. Ben Berkin için çok üzüldüm. Ama ailesine zerre üzülmedim. Ailesi ne diyordu '' Çocuğum ekmek almaya çıktı. '' Peki sen bir aile olarak ortalığın toz duman olduğu bir ortamda 14 yaşındaki çocuğunu nasıl dışarı yollarsın? Bunları söylediğimizde '' Konu bu değil, konu polisin çocuğu öldürmesi. '' deniliyor. Tamam, polis suçludur. Bunu yapan polis cezasını çeksin. Ne gerekiliyorsa yapılsın. Ama benim sorduğum sorunun cevabını da almak isterim ananas yanlısı arkadaşlardan. |
Alıntı:
Bankanın faizle para vermesi faizi meşrumu yapıyor? Din faiz haram derken fethullah gülen isimli şahsın faizle para veren bir bankaya sahip olması normalmi? ve evet fethullah gülen o listede bilinçli olarak yer almıyor yer verilmiyor. foyası çıkmasın;) Lafa gelince Ak Partiyi fethullah gülen ve örgütü iktidar yaptı ama banka işine gelince listede yer almıyor. Madem bir ülkenin yarısı kadar insan varsa fethullah gülenin elinde ve bu insanlar %50 oy almış bir partiyi iktidar yapmışsa o zaman bankasıda ülkenin %50 si kadar kazanıyor, bu istatistik yanlış demektir |
Alıntı:
|
Başbakan Mısırlı Esma kardeşimizin şehadetine göz yaşı dökmüştü
Ancak şehit kendi evladımız olunca tek damla göz yaşı dökülmüyor Oy getirmiyor düşüncesinden midir http://i.hizliresim.com/K6jna3.jpg |
Alıntı:
|
Hemen er olayda BAsbakanimiz sorumlu tutmak kisilerin kendi sorunlarini cözemediginden Kaynaklaniyor,
YARADILANI SEVIYOR YARADANDAN ÖTÜRÜ BASBAKANIMIZ; Bu ülkenin evladi aksam rahat uyuyor , Niye : Askeri, güvenlik Gücleri polisi Gece Gündüz ayakta , Millet rahat uyusun diye . Kaldiramlari söküp Gündüz tas atilan o Polis lerde bu ülkenin evladi deyilmi.? Ama Allah katil ve Katilleri muhakkak cezalandiracaktir, ALLah rahmet etsin Ailesine yakinlarina sabir versin derim. Bu olaylarda Suclular zaten ilk ebatta yakinlardan , cikar tayziye de uzulmus gibi gelenlerdendir. |
Konun'un başlığında ki sapanlı yüzü kırmızı palarla kapalı resim montaj yahut başka birisine ait bir defa resimde ki kişi 13 yaşından çok büyük..
Berkin yanlışlıkla yahut kasıtlı olarak vurulan bir çocuktur her şeyden önemlisi öldü..! İnsanları koyun yerine koymayı bırakın evet chp'liler Berkini hükümete karşı bir koz olarak kullanıp bu zavallı çocuğu siyasetlerine alet edecek kadar alçalmıştırlar lakin sizin yaptığınızın da onlardan farkı yok..! Sırf alevi olduğu için hemen eylemci yaptınız çocuğu yok öyle bir şey katilide orantısız güç kullanan polistir..! Birde DHKP-C terör örgütüne yamayı vermişsiniz çocuğu orantısız yalan diye buna denir... Delil olarakta kürtlerin çektiği bir halay videosunu vermişler nerede çekildiği belli değil biraz saksıyı çalıştırın her servis edileni yemeyin.. Bunlar Dhkp-c üyesi ise ailesi neden tutuklanmadı..? Böyle İstanbul'un ortasın da rahatça halay çekecekler mahalleleri,ikametleri belli olacak ama hiç birisi tutuklanmayacak onu külahıma anlatırsınız..! Birde Başbakan acılı ailesine kalkmış sen mezara neden karanfil attın,neden misket attın ne mesaj veriyorsun diyor insan bir başsağlığı diler bu neyin kini,neyin nefreti..? Berkin'in annesi attığınız misket,sapan yalanına gönderme yapmış oynasın diye atmış misketleri çünkü o daha çocuktu bunu kavrayacak idrak lazım..! |
Alıntı:
Bir polisin attığı gaz bombasıyla kazaen ölen bir çocuğun cenazesine neden, yukarıda belirttiğim gibi merkez sol ve Kürtçü sol katılırken, neden dindar ağırlıklı merkez sağ AK Parti ve sağcı, Türkçü MHP ve diğer sağcı siyasi partiler Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi katılmadılar (% 70 sağ ve merkez sağ)? Bir uyarı: Yukarıdaki bu sorular, solcuların vicdani duyarlılıkları vardır ya da çoktur, sağcıların ise böyle bir duyarlılıkları yoktur ya da azdır gibi absürt ve % 100 yalan bir yorumla açıklanamaz. Yukarıdaki soruların cevabını verdiğin zaman, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sembol lideri olan AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle niye başsağlığı dilemediğini anlayacaksındır inşaallah.http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif |
All times are GMT +3. The time now is 07:24. |