![]() |
Twitter engelleniyor
Türkiye'de olmadığım için tam onaylayamadım ama arkadaşlarımın hiçbiri giremiyormuş, dns değiştirmenin yollarını falan paylaşıyor herkes şu an facebook üzerinden. Düşünceleriniz?
|
Alıntı:
|
Evet şu an twitter engellendi. Ben bir kaç tane Dns denedim ama olmadı. Yanlış bir uygulama, sosyal medya'yı yasaklamak iyi bir fikir değil. Umarım geçici olarak kapatılmıştır.
|
Şu an twitter tekrar açıldı ve egelleme kalktı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Galiba twitter yönetimi uyarıları dikkate alıp gerekeni yaptı. Türkiye'de twitter kullanıcısı milyonlar ile ifade ediliyor. Bizim her yazdığımız, her twit ettiğimiz şey adamlara para kazandırıyor. Sonuçta twitter yönetimi yarım saat içinde büyük zarar gördü. |
Alıntı:
|
Twitter neden zarar görsün ki... Benim listemde herkes hala online çünkü benzer bir olayı 2008de youtube ile de yaşamıştık ve insanlar bu saçma duvarları aşmasını artık biliyor :)
|
Özür diliyorum, twitter açıldı demiştim. Ben dns ayarı yaparak girmişim. Dns ayarı yapmadan girilemiyor twitter'a.
|
Velhasıl kelam bb kendini kandırıyor.
|
Alıntı:
BB derken? |
pardon twitter alışkanlığı, karakter sınırı olay :=) "Başbakan"
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Anladım. :) Bu arada twitter niye zarar görsün demişsin. Bu adamlar hayrına mı twitter'ı kurdular? Büyük paralar dönüyor bu işlerde. Umarım geçici olarak engellenmiştir. Yoksa çok ama çok yanlış bir uygulama olur. Geçici olarak engelendiyse bir kaç güne kadar engel ortadan kalkar. Twitter yönetimi paraya bakıyor çünkü. |
Alıntı:
;D Güzeldi. |
Demek istediğim şu, ulaştıkları kitle küçülürse doğal olarak reklam gelirleri de bir süre sonra etkilenmeye başlar vs. evet bu konuda haklısınız zaten. Ama birçok insan yasaklandığını anlamadı başta çünkü herkesin zaten son 5 yıldır DNS ayarları hazır bekliyordu :) Kısacası bizim sosyal medya insanı da tivitırda bir şekilde etkilenmez böyle şeylerden, he DNS nedir bilmeyen varsa ilk planda onlar geri kalmıştır ama eminim çok çok düşük bir orandır..
|
Alıntı:
Aynen, bizim millet bu işlerde cin gibi. Her yolu denerler ve en sonunda giriş şeklini bulurlar. |
|
Ne kadar basit yahu
Twitter kapandi, kim yapti basbakan Bilmem kim tutuklandi, kim emir verdi basbakan Biri yürürken ayagi takilsa, basbakan yüzünden diyecek Ne garip hallere geldik Gülsemmi aglasammi bilmiyorum |
twitter,facebook,youtube gibi dünyanın en büyük sosyal ağları kendilerini her devletten,her ülkeden büyük gördükleri için alınan mahkeme kararlarını uygulamakta çok ağır oluyorlar.Bu kez bu ağır olmalarının bedelini sanırım ağır ödeyecekler,benim görüşüm çok kısa zaman sonra hızlı bir şekilde kendilerini ulaşan mahkeme kararlarını uygulayıp sitelerini tekrar açtırırlar.
|
Açılmasada olur admin önemli olan verilen mesajdı almışlardır zaten :)
|
All times are GMT +3. The time now is 19:09. |