![]() |
selam ya hu
Arklar ben de aranızdayım, adım Ömür. 2008 yılı ak bir yıl olur inşallah.
Durmak yok, yola devam. |
selam ya hu
Hoşgeldin....
|
selam ya hu
Aleyna aleykümselam yavsss.. Hoşgeldin...
|
selam ya hu
A.SLM ama senim Türkçen niye bozk ?
|
selam ya hu
Alıntı:
İktisatlı dabranmak lazim ondan. |
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Öncelikle hoşgeldiniz.Ne kalp kırması ???
Bu durumu kalp kırmak gibi düşünmeyelim lütfen... Türkçe'mizi forumumuzda gerektiği gibi kullanmaya çalışalım,zor bir şey olmasa gerek. |
selam ya hu
Aleykümselam Hoşgeldiniz ...
|
selam ya hu
Alıntı:
Ne güzel dediniz ve ne güzel adınız var,GÜL-seven. Çok muhteşem ya bu,bana C.Başkanımı hatırlattı. :) Ben de Türkçe'ye karşı duyarlı biriyim sağolun teşekkürler size. Nice AK yıllara,istemeyenlere inat. ;) |
selam ya hu
Öncelikle hoş geldiniz . Yazım kurallarına riayet ederseniz çok memnun oluruz . En azından ben kendi adıma çok memnun olurum .
Esenlikler dilerim . |
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Alıntı:
Eksiklerim varsa zamanla düzeltrizi tabi, ama her şey güzellikle olması lazım diye düşünmekteyim bence. |
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Bence o arkadaş biraz patavatsız davrandı . Ama ben art niyetli olduğunu düşünmüyorum . Onun için , ''uzatmayalım'' derim ben . Tabii yine de siz bilirsiniz . Editör varken bize laf düşmez .
Esenlikler dilerim . |
selam ya hu
Alıntı:
Sayın GÜLseven bi de bir şey daha söyliycem şimdi siz tecrübelisiniz forumda. Beni niye kimse beğenmiyor? Sıfır görünüyor solda. Bakıyıorum herkeste yüksek o sayı. Türkçem iyi değil diye mi? Ben elimden geldiğince düzgün yazıyorum halbuki. Başlangıçta ufak tefek hatalar olur hor görmemek lazım lkimseyi bence. |
selam ya hu
Alıntı:
Arkadaş beni şikayet ediyor ama benim sadece biraz aceleci davranmam belki hatam olabilir,ben sizin idareci sıfatınıza güvendim,adınız gibi. Kardeş beni şikayet ediyorsun,siteden atılırsam eğer sevin sende tamam mı ? Türkçeyi düzgün kullanalım demem aksi birşey olmasa gerek :( |
selam ya hu
Alıntı:
bir de bi şey daha siz esenlikler dilerim demişsiniz. Neden öyle diyorsunuz, onu Atsızcılar söylemez mi? |
selam ya hu
Arkadaşım , bir insanın iyi dileklerini sunmasının , Atsızcası ya da Baykalcası mı olur ? Cidden seninle çok işimiz var .
|
selam ya hu
Alıntı:
Merak ettim neden öyle dediğinizi, siz de bana ne dediniz. Önce öteki arkadaş, şimdi siz. istenmiyorsam buradan giderim, ben hiç böyle düşünmemiştim burayı. Ben kardeşlerimle çok güzel sohbetler yapatız, AK Partiyi daha yükseltmek için neler yaprız diye konuşruruz diye gelmiştim. Şimdi bakıuorum öyle değil gibi. Herkss kendi arkadaşlarıyla mı konuşuyor ne oluyor. Ben kimseyi tanımıyorum burada da böyle şeyler yazıyorlar yani yazıyorsunuz. |
selam ya hu
Darılma hemen . Biz seni de seviyoruz . Neyse sen biraz gez dolaş , kafan yerine gelsin . Siteyi ve AKP'li kardeşlerimizi tanımaya çalış . Zamanla herşey olur .
|
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Aynen öyle . Rakibin orta sahası çok kuvvetli . Göbekten kale önüne inmek imkansız gibi . Onun için oyunu kanatlara yay ve duran toplarla gol ara . Hadi bakalım , hayırlı işler .
|
selam ya hu
:)
İlginç bir giriş olmuş. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Paylaşımlarınızla, kaliteli yorumlarınızla sizleri aktif olarak aramızda görmekten memnun oluruz. Kadim sevgiler... |
selam ya hu
Türkçe'ye önem veren forumumuza hoşgeldin. :) :)
|
selam ya hu
a.s hoşgeldiniz
|
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
Ben de sizi Allah'a havale ediyorum . Umarım Türkçe'yi en kısa zamanda doğru dürüst kullanmaya başlarsınız . Yoksa sayenizde ruh hastası olacağım .
Esenlikler dilerim . |
selam ya hu
s.a. AK Partili yoldaşlar, ben de foruma yeni üye oldum. Tanışmak için yeni konu açacaktım, burayı gördüm.
akömür arkadaşım nickini görür görmez kanım ısındı sana, neden bilmiyorum. Ama ne güzel söylemişsiniz, durmak yok yola devam. 2008 yılı hayırlara vesile olur inşallah yoldaşlarım. |
selam ya hu
Alıntı:
|
selam ya hu
a.s hosgeldin ömür ;)
|
selam ya hu
hoşgeldin hoş geldim
|
selam ya hu
Cümleten hoş geldiniz .
|
selam ya hu
Ark.lar çok teşekkür ederim şimdi böyle sıcak karşılama yaptığınız için hepinize. DAha önce bazıları böyle yapmadı ama siz çokiyisiniz. hep güzel sözler söylemisşiniz hepnizden Allah razı olsun. Ama bi şey soracağım loneliness ark.ım sen abulgura s.a demişsin halbuki o da s.a demiş senin a.s demen gerekmiyormuydu? Ayrıca öteki konuya hiç girmemk istemem malum bazıları niye kısaltma yapıyorusunuz diye kırıcı şeyler de söylüyorlar ama uzatmamak lazım tabi sonuçta GÜL gibi GÜLseven var o çok yardımcı oldu dediki büytmeyelim yanlış anlama oldu ben de sonuçta saygılıyım büyütmüyorum zaten yazdım Allah'a havele ettim diye. Ama GÜLseven'den Allah razı olsun.
|
selam ya hu
Arkadaşım sen hiç nokta ya da virgül kullanmaz mısın ? Yazdıklarını anlayabilmek için mesajını on defa okudum . Gerçi yine de pek bir şey anlayamadım ya neyse ...
Esenlikler dilerim . |
selam ya hu
Benimle ilgili neden böyle konuşuyorsun kardeşim. Hep arkamdan konuşmuşsun,bende seni ALLAH'a havale ettim. Hayret ya hu,siz Türkçe'mizi katleden birisiniz. Olmaz ki hep böyle ama,lütfen editörlere rica ediyorum birşeyler yapılsın artık. Her sefer böyle olmaz ki.
Biz AK Gençlik olarak üzerimize düşeni yapmalıyız,AK günler ve güzel günler diliyorum. |
selam ya hu
hoşgeldin
|
selam ya hu
Ve Aleykum SelâM.. Yazdıklarınızı okuyunca yüzümüzde tebessüm oluştu sayenizde :)..Hepiniz Hoşgeldiniz,iyi paylaşımlar...
|
selam ya hu
hoşgeldiniz aramıza ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 18:30. |