![]() |
Şair başbakan
başbakanın ağzından sizlere
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=B1Ruyjq8M20[/youtube] |
şair başbakan
MUTLU EMEĞİNE SAĞLIK TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU SENİNLE GURUR DUYUYORUM SAĞOL
|
şair başbakan
O bir başbakan değil bir lider
O bir lider değil bir baba O bir baba değil bir hizmetkar O bir hizmetkar değil bir şair O bir şair değil O herşey... |
şair başbakan
ne güzel okumuş Babakanımız...
gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu =( ellerine saglık arkadaşım... |
şair başbakan
Dualarimiz seninle buyuk lider ......SANA HER SEY YAKISIYO SEN SOYLERSINDE HOS OLMAZMI |
şair başbakan
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN
|
şair başbakan
bir insan bu kadar mı güzel şiir okur, senden devamını bekliyorum mutlu arkadaşım(durmak yok yola devam )
|
şair başbakan
Bu şiiri defalarca dinlemişimdir, video ile olunca daha da güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
|
şair başbakan
BAŞBAKANIM SEN BAŞIMIZDA OLDUKÇA BU SEVDA BİTMEZ...DURMAK YOK YOLA DEVAM...
|
şair başbakan
emeğine sağlık çok güzel olmuş başbakanımıza herşey yakışır zaten ;)
|
şair başbakan
ELLERİNE SAGLIK KARDEŞ
|
şair başbakan
Üstad N.F.K'in bu şiirini başkanımız muhteşem okumuş.
Her dinlediğimde bir garip oluyorum. Emeğinize sağlık... |
şair başbakan
süperrrrrrrrrrrr
|
şair başbakan
çok yönlü başbakan RECEP TAYYİP EDOĞAN.
|
şair başbakan
hepinizw sonsuz teşekkürler her zaman ak parti
|
Şair başbakan
[youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=Hk2U0JPbDcE&mode=related&search=[/youtube]
Başbakanımızdan. |
Şair başbakan
[youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=g7LzZRw34CQ[/youtube]
Başbakanımızdan... |
Şair başbakan
CANIM BENİM YAAA YEMESİNLER ARTIK ŞU ADAMIN HAKKINII CANLA BAŞLA VATANI MİLLETİ İÇİN UĞRAŞIYO ADAM DAHA NE YAPSIN EE GÜZELDE ŞİİR OKUYOR SAĞOLSUN ;D ::)
|
Şair başbakan
yav niye görünmüyor bu videolar ???
|
Şair başbakan
emeğine sağlık
|
Şair başbakan
görünmez olurmu işte adres http://www.youtube.com/watch?v=B1Ruyjq8M20
|
Şair başbakan
ARKADAŞLAR KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM HERHALKDE BU KONULARLA İLGİLİ YORUMLARINIZ VARDIR YOKSA SADECE BAKIP GEÇEN VE YORUM BİLDİRMEYE ALIŞIK OLMAYAN KİŞİLERMİSİNİZ BİZ BURDA PAYLAŞIMLARIMIZI AMA ALINTI AMA BİZDEN OLANLARINI SİZLERLE PAYLAŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN YAPIYORUZ BİRAZ KATILIMCI OLALIM LÜTFEN SAYIN FORUM ÜYELERİ
|
Şair başbakan
bende mp3 war arkadaşlar paylaşabilirim isterseniz.!
ben telefonuma attım hep dinliyorum çok duygusal yaa bi tuhaf oluyorum.! |
Şair başbakan
|
Şair başbakan
|
Şair başbakan
elline sağlık kankam durmak yok yola devam :D
|
Şair başbakan
SEVİNİN MEHMEDİM BAŞLAR YÜKSEKTE ÖLSEK TE SEVİNİN EVE DÖNSEKTE
SANMA BU TEKERLEK KALIR TÜMSEK TE SAĞOL |
Şair başbakan
yüreklerinizdeki bu duyguyu sonsuza kadar görmek dileğiyle
|
şair başbakan
Alıntı:
OO HEERŞEY |
Şair başbakan
bende şiir okurum okulda yarışmalara katılmıştım 1. olmuştum ama gerçektende başbakanımızın yanında bir hiç diye düşünüyorum ders almam gerek:D:D
|
Şair başbakan
başbakanın yazıdığı şiirlerin beğinilmesi
mehmet akif necip fazıl gibi içten gelmesidir aslında onları yazmamış çekmişş |
Şair başbakan
kalbin dışa vurumu şiirse başbakana gönül adamı dememek ayıp olur kanımca
|
Şair başbakan
Üstad Ne Söylerse Güzel Söyler...
|
Şair başbakan
arkadaşlar elinde canım istanbul şiirinin enstürümentali olan varmı???
|
Şair başbakan
Alıntı:
başbakanı çok sevmiştim denizli gençlğine yaptıklarından sonra ama yinede başkoyduğumuz bu yoldan kimse beni çıkaramaz ben şahsi siyaset yapmıyorum ama sıkıldım |
Şair başbakan
memlekete hizmet etmek için olduğumuz ülküsünü unutmayalım durmak yok yola devam
|
Şair başbakan
begenmemek mumkun degil
tesekkurler |
Şair başbakan
—AK PARTİ—-
Tayyip Erdoğan geldi Ak Parti barajı dört kere deldi Çünkü halk Tayyib’i çok sevdi Ak Parti tek başına iktidara geldi Marmara ,Ege ,Akdeniz Ak partililerin kalbi tertemiz Ak parti ile siyaset artık temiz Ak Parti bizim sonsuz güvenimiz AK parti ile Türkiye kalkınıyor Türkiye’den kriz artık gidiyor Türkiye eksi enflasyon görüyor Türkiye ‘AB’ye doğru ilerliyor Ak Parti pak partidir bilinsin Partimize her seçimde yine’EVET’denilsin Ak Parti Türkiye için kalpten sevilsin Genel’dede yerelde de ‘EVET’denilsin Sağcı solcu AK PARTİ’yi seviyor Kıskananlar kıskançlıktan çatlıyor Türkiye kalkınmak neymiş görüyor Ak parti hortumcuların canına okuyor Ak Parti geliyor açın yolları Pak Parti geliyor seçin onları Türkiye kalkınıyor görün bunları Ak eller geliyor verin oyları Türkiye artık rekorları deler geçer Türkiye süper devletleri de geçer Halk Tayyib’i bin sefer bile seçer Muhalefet iktidar için daha çook soğuk su içer AK PARTİ ile Ekonomi de ilerliyoruz Pak Parti ile hep beraber kalkınıyoruz PKK yı AK PARTİ ile artık bitiriyoruz Sınır ötesinden öte uluslar arası takılıyoruz İş korunmaya geldin’mi, AB’ yi de, ABD yi de takmıyoruz YAZAN: ALİ OSMAN ÖN (Jet-Ali ) www.jetali.com |
Şair başbakan
Üstadın şiirini bu kadar güzel okuyabilmek herkesin becerebileceği birşey değil...
Sanki yaşayarak okumuş...Yüreğine sağlık başbakanımızın.... Şu okul bitse de ben de katılsam gençlik kollarına belki görem fırsatım olurdu kendisini :) |
Şair başbakan
Video gözükmüyor ???
|
All times are GMT +3. The time now is 05:11. |