![]() |
GENÇLİK KOLLARI 2.OLAĞAN KONGRELERİ
ARKADAŞLAR 19.OCAK.2008 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK OLAN ORDU GENÇLİK KOLLARI 2. OLAĞAN KONGRESİNDE SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR VE KIVANÇ DUYARIZ.
AK PARTİ ORDU GENÇLİK KOLLARI İL BŞK. YRD. BERAT ZAVALSIZ |
İmkanım olsa soğuk veya uzak demeden düşerdim yollara ama cam fanusların içindeyim hala :'( Artık benim yerimede kutlayın...
|
Allah şimdiden Hayırlı Uğurlu etsin. Seçilecek arkadaşa başarılar dilerim.
|
GENÇLİK KOLLARI KONGELERİNİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİYCEMDE HER KONGREDE BİR MUKUHAT BİR PİSLİK ÇIKIYO HERKES KENDİ DELEGELERİNİ YAZIYO BUNA BİR ÖNLEM ALINMALI
YİNEDE BAŞKAN VE ADAYLARA VE SEÇİM İŞLERİ BÖLÜMÜNE BAŞARILAR DİLERİM |
Alıntı:
|
SALİHA BAK O ZAMAN OBÜRÜ DE BİDAHAKİ DÖNEM İL BAŞKANLIĞINA YADA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLUR GÖRÜRSÜN SİYASETTE HERŞEY BEKLENTİDİR HERŞEY ADAM KANDIRMAKTIR
KUSURA BAKMAYIN KARDESİM GÖZÜYLE BAKTIĞINIZ ADAM ANINDA SATAR SİZİ HABERİNİZ OLMAZ |
Alıntı:
mesela eski başkanla olmamış ve ahmet başkan genel merkez tarafından atanmış çankayaya.gerçekten muhteşem işler başarmış ben son ayında onunla birlikte olma fırsatı yakaladım ve gelecekte başbakanın koltuğunda görebiliriz diyebileceğim nadir insanlardan ;) o şimdi ilde görev alacak (hakettiği için) o bakımdan aday olmadı ve yerini en güvenebileceği insanlardan birine bıraktı...kötüler elenir sen meraklanma :) |
ARKADAŞLAR ÇOK SAMA BİR TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ. DİĞER PARTİLERDE BIRAK GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ ADAMLAR İL KONGRESİ BİLE YAPAMIYOR. SİZ BURDA HİLEDEN BAHSEDİYORSUNUZ. NE HİLESİ KARDEŞİM ÇALIŞAN KAZANIR. ALLAH HER ZAMAN HAK EDENE HAKKINI VERİR. ALLAH HER ZAMAN İYİLERLE BERABERDİR. O YÜZDEN KOBBAL NİCKLİ ARKADAŞA KATILMIYORUM. HEM BİZ AK GENÇLİĞİZ HİLEYLE HURDAYLA İŞİMİZ YOK. ALLAH HER DAİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH
|
Alıntı:
|
SA ARKADASLAR İSTANBUL KONGRESİNİN TARİHİNİ BİLEN VARMI?????
|
BİLMİOMSUNUZ...!'
|
ankaranınkini biliyorum olmaz mı ;D
kesin olmamakla birlikte 24 şubat |
berat kardeş kongrenizin vatana millete, orduya. türkiyeye ve tüm insanlık alemine hayırlı olmasını dilerim. :)
|
EYVALLAH SAYIN BAŞKANIM SİZDEN ALDIĞIMIZ EMANETİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖTÜRECEĞİMİZE VE BİZDEN SONRAKİLEREDE DAHA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BIRAKACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN
|
berat kardeş bu konuda hiç şüphem yok siz bu bayrağı daha ileriye götüreceğinizden eminim Allah yardımcınız olsun
[img][/img] |
AMİN. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. AMA ŞUNU UNUTMAYIN ORDU GENÇLİK KOLLARINDA SAYIN MUAMMMER BAŞKANIMLA SİZİN EMEKLERİNİZ VE ADINIZ HİÇ UNUTULMAYACAK. GENÇLİK HER ZAMAN YANINIZDA. İNŞALLAH DAHA ÜST KADEMELERDE SİZLERİ GÖRÜRÜZ. ALLAH YOLUNUZU VE YOLUMUZU AÇIK ETSİN.
|
berat kardeş çok teşekkür ederim ben görevimi yaptım ve sizlerde aynı şekilde sizinde daha iyiyapacağınızdan hiç şüphem yok . sözlerinle beni duygulandırdın şunu unutma dahaca emekli olmadım , her zaman yanınıdayım .unutmaaaa...bu partide senin gibi insanlar oldukca biz her zaman iktidar olarak kalacağız.sana başarılar dilerim... saygılarımlaaaa...
|
arkadaşlar izmir il kongreside 3 şubat pazar günü! herkesi bekleriz inşallah...
|
tokat il kongresi de 3 şubat cumartesi günü :)
|
Siz siz olun Adana Kongresi gibi kongre aman yaşamayın,
Allah Hepinize kolaylık versin. Adınıza, vizyonunuza, misyonunuza yakışır bir başkan seçin... Ve bir çok arkadaş anlamayacak olsa da yine de söyleyeyim : Florasan sever bir başkanınız olmasın ve siz başkan seçecek insanlar sizin de florasan gibi gereksiz şeylerle yakınlığınız olmasın. dediğim gibi birçok arkadaş anlamayabilir ama yazmam gerektiğini düşündüm |
arkadaşlar ankara kongresinin tam tarihi bellimi
|
Alıntı:
amaaa herkesi bekleriz ;) |
ne zaman olduğu belli olsa gelecez tabiki :)
|
ankara zamanı belli olmadımı
|
eskişehir gençlik kolları ikinci olagan kongreside 16 şubat cumartesi gar düğün salaonunda saat 13:00 te YAPILACAKTIR.
ESKİŞEHİR VE DİĞER İLLERDEKİ AKGENÇLERE DUYRULURR.İNŞ BU SENE GENÇLİK ŞÖLENİDE ESKİŞEHİRDE YAPILACAKK OLMASSSA ORAYA BEKLERİZ SELAMETLEE |
Dostlarım;
İstanbul Gençlik Kolları Kongresi 24 Şubat pazar günü yapılacaktır. Kongre günü Sn Başbakanımızın Doğum günüdür.İstanbul İl Gençlik kolları olarak özel ve 1 eşi daha olmayan bir hediye verilecektir. Her ilçe kendi koordinasyonunu yapıp belirlenen yere gelecek içerideki belirlenen yerlerine gececeklerdir... Kongre Yeri : Apti İpekci Spor kompleksi Zeytinburnu ( 12 bin kişilik ) Başlama saati : 11:00 Sn Başbakan : 2:00 da katılım yapıcak Hediyesi :üzerinde Ak Parti yazan ozel yapılmış kaşkollar verilecektir... Ben Şahsım olarak Beyoğlu Gençlik Kolları bolumunde olacağım... Tanıtım Medya Birimi Olarak o Gün Orada Görevimizi Yerine Getireceğiz... |
Alıntı:
|
ankaranın zamanı hala belli olmadımı
|
EDİRNE İL GENÇLİK KOLLARI 29 MART TARİHİNDE YAPILACAKTIR. SANIRIM EN SON BİZİMKİ YA :)
|
arkadaşlar eskişehir il gençlik kolları kongremizi yaptık daha önceki dönemde de başkan olan hasan doğru tekrar başkanlığa seçildi.yönetimde %50 ye yakın bir değişiklik oldu. ben yine yeni dönemde devam ediyorum.üniversite birim başkanlığına üniversite ile alakalı eskişehirde işi olanlara yardımcı olmak isterim.
http://www.akparti.org.tr/eskisehir/...kong%20(3).JPG http://www.akparti.org.tr/eskisehir/...kong%20(2).JPG http://www.akparti.org.tr/eskisehir/...enç%20kong.JPG |
GENÇLİK KOLLARI 2.OLAĞAN KONGRELERİ |İSTANBUL|
|
ankara kongresi 2martta olacak inş
|
ÇOK İSTİYODUM GELMEK..AMA MAALESEF AMCAMIN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE GELEMEDİM.NEYSE CANIM AMCAM İYİ OLSUNDA İNŞALLAH Bİ RGÜN GELİRİZ..
|
ankara 2 martta kesinmi
|
Bugün Abdi İpekçi spor salonundaydım ve çok coşkulu bir kongre oldu daha nicelerine inşaallah...
|
Alıntı:
|
Dünden bir fotoğraf: http://img244.imageshack.us/img244/5...oto0060rc1.jpg
|
[i][b]Gaziosmanpaşa olarak kendimizi yine belli ettik ABDİ İPEKÇİ'de...
Özellikle ilçelerin sayıldığı kısımda öyle bir coşturdum ki bizim ilçeyi inanılmazdı fakat Sultanbeyli daha fazlaydı galiba... Bi dahakine onlarıda geçicez inş:) |
Alıntı:
|
[i][b]Azize bişey sorcam madem gördüysen bizi...
Diğer gruplara göre başbakanın rahatça farkedebileceği kadar iyimiydik? Yani onun için çok uğraştıkta o yüzden soruyorum... |
All times are GMT +3. The time now is 22:01. |