![]() |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Arkadaşlar bu bölümde açılışından bu yana akpartiforum.com'da meydana gelen değişimler, sizin edindikleriniz,beğendikleriniz,artık "keşke olmasa" ya da "keşke olsa", "neden böyle ya" dedikleriniz, sizi forumda en çok etkileyen anılarınızı vs. paylaşalım...
|
hadi paylaşalım..kim başlıyor :)
|
Ben şöyle düşünüyorum da en çok aklımda kalan tüm forumun Bekir Coşkun'u mail bombardımanına tuttuğu an geliyor aklıma anı olarak.Harika bir gündü...
|
Bir de keşke yüzde doksan siyasetin konuşulduğu bir forum olsak diyorum hala...
|
Alıntı:
|
Keşke eskisi gibi aktif olabilsem diyorum :(
|
Alıntı:
|
Keşke sakin olamamak için sebeblerimiz olsa ;)
VesseLam |
Ya arkadaşlar duygu seline dönüştürmeyelim bu sayfayı.Sonra günah keçisi ilan ediliyoruz (:
Güzel bir şeylerden bahsetsek ;) |
evet tunahan o gün çok güzel di çok eğlenmiştik.
ben en çok münazara yaptığımız zaman eğlenmiştim.dtpnin kapatılması ve kuzey ırak konuları özelikle süperdi.evlilik konusunu becerememiştik ama yine de süperdi.inşallah bi daha münazara yaparız: |
tabi eğlenmenin dışında çok şey öğrendim ::)
|
Üyeler açısından bakalım bir de arkadaşlar.Ben çok değerli insanlar tanıdım forum sayesinde.İlk aklıma gelenler:
* Tabi ki Ahmet Abi * Nurullah * Samet * Necip Fazıl * Saliha * Zeynep * Kelebek * Ayse42 * Feyza * Eyüp ( Lügat ) * Parabol * Selo ve şu anda aklıma gelmeyen epeyce değerli arkadaş... Bunlar benim için çok önemli birer deneyim oldu. |
Çok şey öğrendim.
Bu kadar akıllı genç başka nerde var ki? Gelecek için umutlarım katlanmıştır. Beni en çok etkileyen çoğunuzun çok olgun ve bilgili olmasıdır. İnşallah bunu asla kaybetmezsiniz. Bizde buralarda olup birşeyler öğrenmeye devam ederiz. Saygı ile... |
ben de sayıyım dedim ama o kadar çok ki
bir deniyim bakalım ;) saliha (yazmassam küser ;D ) selahattin ahmet abi nurullah samet aktunahan ümitli bekleyiş ayşe42 feyza... akkparti aslında sevdiğim çok kişi var ama benim için en önemli olan kişiler..yaşasın forum kardeşliği :D.. |
Tunahan Azizim, değer verdiğin için Allah c.c. razı olsun. O senin güzelliğin ;)
Ak_Mavish Hanım, erenon'u unutmuşsunuz : ) VesseLam |
Alıntı:
aaa çok sağolun erenon bi de.sevmeyenleri çok ama ;) keşke gelse..siyasi birikimlerinden faydalansak..erenon gideli doğru düzgün faydalanabileceğimiz tartışma çıkmadı :) |
Burada kimse - kimseyi kara kaşı - kara göz'ü diye sevmiyor, düşüncelerin dolayı seviliyor insanlar ... Düşüncelerine karşı olmakta sevmemek değildir.
İşin anlaşılmayan tarafı, aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır ... Böyle bir meseleden dolayı kendileri gittiler. Bence yakışan buydu. VesseLam |
şükür milli görüşçüyüm diyorum ama banlanmıyorum...bu konuda sizi tebrik ediyorum
|
aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır
şimdi bu ne demek? kusura bakmayın ama aynı düşünce de olmadığınız kişilere hakaret etme lüksü sizde de var.konu açılmışken söyliyim erenon dinle yakından ilgili olmadığı için çok üstüne gidildi bu forumda.oysa karşılıklı güzelce konuşsaydınız erenona çok faydalı olabilirdiniz.özellikle sizden bilgilerinizi paylaşmanızı beklerdim.hizmet anlayışı budur bence.bilmeyene anlatmak haksızmıyım ??? |
Söynecek sözler vardır, söylenmeyecek sözler vardır. Erenon'un son msjını bir okuyun. O mesaja verebileceğiniz mantıklı bir cevap var ise, ben bu gece forumu terkedeyim.
VesseLam |
Alıntı:
halit ertuğrulun kendini arayan adam ya da düzceli mehmet kitaplarını okudunuz mu? orada hait ertuğrula verilen cevapları gördüğü muameleyi hatırlayın ve en sonda yaşananları..neyse ben erenonun avukatı değilim.fikirlerinin çoğunu paylşmıyorum.ama kabul edelim ki bu forum da o siyasi bilgiye sahip çok insan yok.en başta ben de yok.. |
biliyorum ne dersem diyim sizin gözünüzde hep haksız olucam bu hep böyle oldu.düşüncelerinize fikirlerinize sonsuz saygım var
|
Herkesin bir uslubu, bir muhabbet ahlakı vardır. Halit Ertuğrul'un verdiği tepki kendi ruh durumuna göredir. Biz kitaplarını birkaç kezde okusak aynı usluba sahip olmamız düşünülemez.
Ayrıca, çoğu konularda sabırlı davrandığımı düşünüyorum. İsmini verdiğiniz kişi ile yaptığımız münazaraları takip ettiyseniz bunu görmüş olacaksınız. Maksak münazara olduktan sonra bizimde yazacak bir kaç satırımız her zaman vardır. Ama niyetler " art " dediğimiz sıfatı taşıyacaksa, bizde cevabımızı bu niyete göre veririz. Şimdiye kadar da böyle oldu. Siyasi bilgi meselesine geldiğimizde, önemli olan bu bilgiyi uslubunca kullanabilmektir. Son tartışmamızda ilk raydan çıkan biz değildik. Malesef siyasette raydan çıkmayı affetmiyor. Herkesin alanı farklı, biz okuduğumuz bölüm icabı belki bu konularda ilgiliyiz, sizin alanlarınız farklıdır. Ama burası bir siyasi forum sitesi. Bildikleriniz olmasada düşündüklerinizi paylaşmanız yeterli olur. Ayrıca şunuda bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Kişisel çekişmeler, dava mekanınızı terketmenize sebeb olmamalıdır. Tabi burayı dava mekanı sayıyor iseniz ... Bizimde zamanı geliyor çok daraldığımız günler oluyor. Bizde küselim o zaman, bu doğru mu ? VesseLam |
Alıntı:
Bence bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım. Benim gözümde her zaman haksız olduğunuz gibi bir durum yok. İnsanlar değer verdiği kişiler ile münazara içerisine girer. Erenon olayıda aynı şekilde. Fikirler her nekadar ters olursa olsun, değerlidir. Yazacak iki satırınız dahi varsa, bundan kıymetlisi yoktur. VesseLam |
Alıntı:
erenon dönmemek üzeremi gitti forumdan?? ??? ??? ben bu sıra uğramıyor diye biliyorum |
Bu konuda benim bir malumatım yok. Belki dediğiniz gibi kısa bir süre için ayrılmıştır.
VesseLam |
Forum sayesinde cok güzelliklere sahit oldum, nice güzel insan tanidim..
Bütün arkadaslarin yeri ayri ama bazilarinin yazilari gercekten bana iyiki buradaymisim ve bu güzel yazilari okuma firsatina sahip olmusum dedirtiyor.. bunlar kim mi eskilerden internettin hoca, kadim dostum aktunahan, memleketlim, gurbet arkadasim, okuldasim, necip fazil, asi cocuk samet, bilgi küpü kardesim lügat, liberal insan eronon ve sayideger kardesim nurullah.. tabiki bir cok arkadasin yazilari takdire sayan ama bu arkadaslarla daha fazla samimi olmam belkide onlara daha sempatik bakmama neden olmustur.. bu arada benim keskeme gelince..keske secim aksami burada olabilseydim.. |
Alıntı:
|
Kalp kalbe karşıdır derler boşuna değil ... Eksik olma Ahmet Ağabey, bu duyguların karşılıklı sende biliyorsun ;)
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
VesseLam |
Alıntı:
Yani yılların dostuna elvada diyoruz herhalde ... Şu İslami kurallar işin içerisine girmese idi böyle olmazdı ama : ) Hayırlısı diyelim. VesseLam |
Alıntı:
|
ılk geldıgım gunlerı hatırlıyorumda bır yorum yaptıgım yerı bır daha bulamıyordum bır yorum yazmam yarım saat suruyordu..sonra akmetalcının benı argeye davet etmesı kalbım duruyordu..ılk gozagrım bu forum hatta tek gozagrım :)
ben ılk geldıgınde tunahanın bır tartısmasını sonra kustum gıtcem dıye tuttrumasını hatırlıyorum bılmem kendısı hatırlarmı..gıtme etme eyleme demıstık kendısıne :D benımde keske dedıgım seye gelırsek maveranın dedıgı gıbı keske secım aksamı burada olabılseydım... buarada dedıkodummu yapılıyor burda |
Forumumuz bana çok şey kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek inşaAllah.Başta çok güzel insanlar tanıdım.Dostlar edindim (Zeynep , Saliha,Nurullah , zeynep (Zaksu ) .. ve diğer arkadaşlarım ) Siyasetten çok anlamam ama anlayanlarla birlikte olmak , işi bilenden öğrenmek çok büyük bir zevkmiş onu anladım :) Düşüncelerim, bakış açım gelişti ve gelişmeye devam edecek nşaAllah .Gelelim keşkelere ...Keşke seçim dönemi burada olabilseydim.Keşke münazaralarımıza, fikir alışverişlerimize tanıdık üstadlar , yazarlar veya milletvekillerimiz katılabilseydi.Harika olurdu..Daha çok şey var ama şimdilik böyle benim açımdan :) ::) Bu arada zeynep teşekkür ederim ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdiden, bu asabiyet nedeni ile vereceğimiz zarardan ötürü özür dileriz :) VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Allah c.c. razı olsun dildade Hanım. Amin inşaAllah.
Dünden Bugüne Akpartiforum ... dediğimizde aklıma birkaç şey geldi ... Tunahan azizim, AkPartiForumun dünlerinde aramız biraz limoni idi sanırım, yanlış mı hatırlıyorum yoksa : ) VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 20:01. |