![]() |
Finaller Geldi Çattı.
Aradım fakat buna benzer bir konu bulamadım Üniversiteliler bölümümüzde.
Finaller geldiğinde burası motivasyon odamız stres odamız olsun. Olduğumuz sınavları olacağımız sınavları değerlendirelim. Hazır finallerde başlamışken :) |
Finaller Geldi Çattı.
yarın geometri sınavım var ve nefret ediyorum nasıl geçeceğini Allah bilir....inşallah iyi geçer....
|
Finaller Geldi Çattı.
Pazartesi başlıyor...
Ve benim iki dersim çok vahim.Tamam ya da devam sınavlarım olacak resmen.Tamam: Evet, başardım ve geçtim. Devam: Hayır, olamaz, okul uzadı (: Valla başkanım motive yapacak gibi değil pek bu konu, stres yaptım resmen... |
Finaller Geldi Çattı.
:) rahat ol. :D
İnşallah iyi geçer sınavlar. |
Finaller Geldi Çattı.
Alıntı:
iki zor sınavı geride bıraktım.geçermiyim geçmezmiyim Allah bilir :-\ .geriye kaldı 5 sınav.. sınavlardan nefret ettiğimi söylemişmiydim >:( |
Finaller Geldi Çattı.
tunahan aynen ben de senin durumundayım...bir vizem açıklanmadı bile...açıkla be hocam ona göre çalışacağız değil mi ama 8) kalırsam okul uzadı geçersem 'ohh şükür kurtuldum' :)
|
Finaller Geldi Çattı.
Benimde finaller başladı. :)
Ama her sınav saatinde çok değerli biri bana dua ediyor, dua ettiğini bilmek benim için büyük motive ;) Motive olmak için bahane aramak lazım :) |
Finaller Geldi Çattı.
kaldı üç sınav :( :( :( :( :( :-\ :-X
|
Finaller Geldi Çattı.
Allah zihin açıklığı versin hepinize ::) İnşaAllah umduğunuzdan çok çok iyi geçer sınavlarınız :) Dualarım sizinle
|
Finaller Geldi Çattı.
sağol canım :)
bu aralar forum ne kadar sakin....şu sınavlar hayırlısıyla bitsin canlandırırızinş ;) |
Finaller Geldi Çattı.
Herkesin sınavı var çok az kaldık :( Zaten üzülüyorum ..Aşırı sessiz- sakin oldu buralar. Hayırlısıyla bitsin sınavlarınız dönün aramıza ey sınavı olanlar :)
|
Finaller Geldi Çattı.
Alıntı:
|
Finaller Geldi Çattı.
Allah c.c yar ve yardimciniz olsun.Umarim istediginiz yeri,bolumu kazanirsiniz.Dualarimiz sizinle kardeslerim.
|
Finaller Geldi Çattı.
Allah tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun... ;) Ben hazırlık okuyorum, :( okulun dili ingilizce olduğu için tam tekmil öğrenmeye çalışıyoruz ingilizceyi. Benim tek sınavım var, sizin gibi birkaç tane değil ama inanın hepsine bedel. Bir de benim gibi ingilizceyi yeni baştan öğreniyorsanız vay halinize. Yav bir de hazırlıkta kalma tehlikesi var. Alllahımmmmmm ??? ??? ??? ??? ??? ???
|
Finaller Geldi Çattı.
Ben bitirdim finalleri! Bir tanesi bütünlemeye kaldı çok büyük ihtimalle...
|
Finaller Geldi Çattı.
Benimde finaller bitti çok şükür :)
yakın zaman sonra kütahya'ya gideceğiz nasipse. |
Finaller Geldi Çattı.
Finalleri biten arkadaşlar gözünüz aydınız, bitmeyenlere ise başarılar.
Umarım sonuçlarınız istediğiniz gibi gelir. ;) |
Finaller Geldi Çattı.
finaller bitti ama ben de bittim :( inşallah hepsinden geçeriz
|
Finaller Geldi Çattı.
İngilizce sınavına girdim daha Fransızcayla Almanca kaldı sanki ecnebi memleketinde yaşıyoruz Avrupa'da siyasal okuyanlar Türkçe okuyormu ki!
|
All times are GMT +3. The time now is 06:32. |