![]() |
sigaranın zararı
|
sigaranın zararı
Bu alaycı tavırları gördükçe tekrar başlayasım geliyor ...
VesseLam |
sigaranın zararı
Alıntı:
|
sigaranın zararı
İnsanlar böyle şeyler ile, kişileri sigaradan soğuttuğunu zannederler ama kullanan kişiler böyle şeyler yüzünden iyice inat ediyor.
VesseLam |
sigaranın zararı
Alıntı:
|
sigaranın zararı
Bu sadece benim düşüncem değil, buna emin olabilirsiniz. İnsanların nekadar üzerine giderseniz okadar kötü sonuçlar alırsınız.
Neyse, biz düşüncelerimizi söylemiş olduk. VesseLam |
sigaranın zararı
Karikatür çocukların üzerindeki etkiyi güzel anlatmış.Teşekkürler Feride ;)
Bir konuda var ki ; çok yakın bir tanıdığımda sigara içiyordu.Hem de bir günde çok fazla.Üzlüyordum bu haline.Ve ikaz ediyordum.Baktım ki ben ikaz ettikçe o inada bindirdi.Artık birşey dememeye başladım.Ve baktım ki 2 hafta sonra kendiliğinden bıraktı ve artık hiç kullanmıyor.Ayrıca kullanılmayacak kadar berbat olduğu kanısına kendisi vardı.Böylesi daha iyi ve kökten çözüm bence ..Çok konuştum yine.Helal edin . :-\ :-[ |
sigaranın zararı
Alıntı:
|
sigaranın zararı
paylaşım için sağolun fakat ben şimdi sigaranın 3 adet faydasını belirteceğim ;)
1-gece evinize hırsız giremez,öksürmekten gece uyuyamazsınız 2-yaşlanmazsın,çünkü genç yaşta hayatınızı kaybetme ihtimali var 3-köpekler size saldıramaz,çünkü elinize erken yaşta koltuk deyneklerini alma ihtimaliniz var... Not:burada yazdıklarım forum içinde çok daha önceden paylaşıldı ama tekrar hatırlatmak istedim :) |
sigaranın zararı
:D :D :D
|
sigaranın zararı
Alıntı:
|
sigaranın zararı
aman necip fazıl hazır bırakmışken başlamayın lütfen!
yalnız bişeyi merak ediyorum sigaradan vazgeçmez gibiydin seni bıraktıran ne oldu...tüm içen arkadaşlarımın üzerinde deneyeceğim de....daha doğrusu bir arkadaşım sözlüsünün sigarayı bırakmasını sağlarsam ne istersem yapacağını söyledi ;D ::) |
sigaranın zararı
Alıntı:
|
sigaranın zararı
:D :D duman çıkaran emzikk...
gerçektende iyi birşey değil sigara... kullanan arkadaşlar gelin bırakın şu illeti..... |
sigaranın zararı
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 00:50. |