Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hikayeler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Nazen'in Lunapark Macerası (yaşanmıştır) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18706)

Nazende 01-21-2008 21:35

Nazen'in Lunapark Macerası (yaşanmıştır)

Bundan yaklaşık üç yıl önceydi, ailece resmi bir merasime katılmıştık. Hava sıcak neredeyse buharlaşacağız, ortam kalabalık, konuşmacının sesi bile kulağımıza gelmiyor. Sıkıntı içerisindeyiz.
Büyük teyzem (50 yaşında) kücük teyzem(30) ablam (21) ve ben (17). Neyse, bizimkilerle fırsatını bulup kapıdan sinsice süzüldük. Işte hayat bu, nefes almak güzel şeymiş. Birde baktım biraz ileride lunapark içimiz gitti ama kimsede birbirine itiraf edemiyor.

Bir cafe ye gidip oturduk ama gözümüz gondolda çay içmeye bile konsantre olamıyoruz. En sonunda büyük teyzem dayanamadı "kızlar kalkın gondola biniyoruz dedi" Herkes naz yapıyor en çokta ben "ya benim canım istemiyor filan" diyorum ama için için bir telaş çünkü adrenalin en son istediğim şey panik biriyim. Beni sürükleyerek götürdüler gondolun yanına, çoğunluk kazandı tabi.

Kendimi gondoluniçinde buldum ve en arkada yani en berbat yerde.
Üçünün keyfi yerinde gondol başladı havalanmaya. Baştan müzik vardı ancak sonradan benim kulaklarım uğultu gibi duymaya başladı, daha sonrada hiç bir şey duymadım. Yavaşça süzülüyoruz göklerde büyük teyzem "oh ne güzel esiyor püfür püfür iyikide binmişiz" (Tabi canım iyikide binmişiz) >:(. Ne zaman gondol hızlanmaya başladı koltuklara mıhlandık hepimiz, ablam ve ben zayıfız demirden geçip düşmeme mücadelesi veriyoruz, diğer ikiside yer çekimine karşı koymaya çalışıyorlar.

Ben koltuğa yığılıp kalmışım bayılmamak için çabalıyorum ablam "ne olur bayılma seni nasıl tutarım kendimi bile tutamıyorum" diyor. Ben sinirden kısılmış bir sesle bir sesle "yeter artııık kahresin durdurun şunu" diye sessiz nidalarda bulunuyorum.
Bu arada benim kol çantam uçup gitmiş ve ablamın ayağına takılmış milletin bozuk paraları etrafa saçılıyor, karşımzda caka satan yiğitlerin süngüleri düşmüş dokunsan ağlayacaklar. Durumdan tek zevk alan büyük teyzemde görevlinin yanından her geçişimizde adeta yalvarıyor "kardeşşş durdur şunu çocuklar fena oldu, kardeşşş hadi durdur şunu" sanki duyan yada önemseyen biri var seni .
Işkence gibiydi ve nihayet karaya ayak bastık ama yürüyemiyorum bile. Koluma girdiler güç bela söylene söylene gidiyorum. Bir dahada o oldu tövbe ettim binmem asla.

aksavaşçı 01-21-2008 21:40

Nazen'in Lunapark Macersı (yaşanmıştır)

ben hayatım boyunca hiç binmedim binmemde.ben canımı böyle şeylerde harcayacak biri değilim. :) :) :)

maviinsan 01-21-2008 21:40

ranger a bindiniz mi?.O daha da beter ;D

Nazende 01-21-2008 21:41

Nazen'in Lunapark Macersı (yaşanmıştır)

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
ben hayatım boyunca hiç binmedim binmemde.ben canımı böyle şeylerde harcayacak biri değilim. :) :) :)

Bana kalsa benimde canım kıymetlidir ama olgun kişiliklerin!! kurbanı oldum :D

ahmike 01-21-2008 21:44

Hahaha o kadar korkulacak değilmiş ;D ;D

Nazende 01-21-2008 21:45

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
ranger a bindiniz mi?.O daha da beter ;D

Hayır tüm lunapark ürünlerine tövbeliyim belki atlı karınca'ya binebilirim :D

maviinsan 01-21-2008 21:48

http://www.dinoland.pl/obrazki/miniaturki/ranger17.jpg

bu çok daha heyecanlı ;D

Nazende 01-21-2008 21:51

Alıntı:

Atlı karınca mı? ona bile asla tek binmem :P

AkSa- 34 01-21-2008 21:53

aklıma geldi buldum sonunda seninle lunapark işletelim ha ne dersin ;)

Nazende 01-21-2008 21:59

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
aklıma geldi buldum sonunda seninle lunapark işletelim ha ne dersin ;)

Aksa abi önermiyorum,neden diyeceksiniz düşünsenize onlar gondola binerken ben heyecandan gözlerimi yumacağıım böyle işletmeci mi olur? Şirket güven sunmalı ;)

tugba_007 01-21-2008 22:00

Alıntı:

Ben rangera alıstım artik koltukta oturup manzara seyrediyor gibi geliyor. Daha heyecanli bir seyler ariyorum. Gondol ne ki :) ayak masaji sanki. :)

Nazende 01-21-2008 22:13

Alıntı:

tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ben rangera alıstım artik koltukta oturup manzara seyrediyor gibi geliyor. Daha heyecanli bir seyler ariyorum. Gondol ne ki :) ayak masaji sanki. :)

Tuğba'cım sende fazla rahatsın ne güzel birde ranger'da çay iç istersen :o

tugba_007 01-21-2008 22:18

Alıntı:

Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Tuğba'cım sende fazla rahatsın ne güzel birde ranger'da çay iç istersen :o

Yok çay dökülür olmaz ;) Bikere cips yiyerek bindim. Hava esiyor püfür püfür yazın iyi oluyor Antalya'nın sıcağında.

CeVHeR 01-22-2008 00:55

Alıntı:

Şu melete ilk bindiğimde, işletmeci işgüzarlık yapıp beni arızalı koltuğa oturtmuş. Alet ters dönmeye başladı, benim boynuma geçirdiğim emniyet kemeri diyeyim, küt boşaldı. Sadece ayaklardan emniyetim var. Ama ayaklarda kaldırmıyor yükü, acıyor. Adama bağırıyorum, duyan kim? Yukarıya tutunup, kuvvet almaktan adalelerim gelişti. Ömrüm bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Her taklada bir yıl. Allaha çok şükür korku filmi bitti ve makinayı durdurdular.
İşletmeci beni gördü ve verdiği cevap:
- Abi ora arızalıydı, niye oraya oturdun..
Ardından da bir kahkaha.
Zor aldılar elimden adamı..

ümitli_bekleyis 01-22-2008 00:57

Nazendenin ki de güzeldi fakat Nusret kardeş seninkine koptum :D

Hele şu kısmına :

CeVHeR 01-22-2008 01:27

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı

Hele şu kısmına :

Yav gülme.... Benim orada ömrümün yarısı gitti... ;D ;D :D

Ayşe_Berra 01-22-2008 01:33

Çok güzeldi valla hele nusret bugün çok güldüm burada Allah uzun ve hayırlı ömür versin sizlere..

Bende binmiştim ranger a ama zorla. Kemer falan kilitlenince inmek istedim ama fayda olmadı. Havadaki dua sesleri falan kulağımda sadece. Zevkliydi yinede ama en kötüsüde ondan inip o halde çılgın dansa binmekti.Konya'ya ilk defa gelmişti. Tabi o baş dönmesiyle binince ne midem kaldırdı ne bünyem hızlandıkça karşımda dönen insanları hatırlıyorum birde koltuktan kalkıp yığıldığımı..Allah korusun bir daha asla :-X

ümitli_bekleyis 01-22-2008 01:37

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı

Hele şu kısmına :

Yav gülme.... Benim orada ömrümün yarısı gitti... ;D ;D :D

Tabi haklısın.Ama yani oraya çıkana aşağıdakiler bakıp gülüyor onlara da gülmeyin diyebildin mi bari ? :D Yani şahsen ben gülüyorum.Madem korkacaksın niye çıkıyorsun diyorum mesela :D Sözüm meclisten dışarı :)

CeVHeR 01-22-2008 01:48

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzeldi valla hele nusret bugün çok güldüm burada Allah uzun ve hayırlı ömür versin sizlere..

Amin, cümlemize...

Meftun 01-22-2008 02:12

ayy nusret ve nazende ölmeyin emi gece gece yaniii....
birden aklıma zeyneple gençlik parkı anımız geldi...

Nazende 01-22-2008 02:45

Herkezin bir lunapark macerası var sanırım :D Başlangıcı karizmayı yerle yeksan etmeyi göze alarak ben yaptım eh sizlerdende bekleriz artık ;)

dildade 01-23-2008 01:36

rezil ettin beni be bacım ::)

Nazende 01-27-2008 22:48

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı

Ne rezil olacaksın,daha ben flash haberlerle buradayım,çantamın ayağına takıldığı şahıs dildade oluyor(bilmeyenlere bir kez daha hatırlattım) ;D oradaki küçük teyzemde "efser'in " annesi ::) ayyy çok kötüyüm ;D ;D been

Nazende 06-03-2008 15:45

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı

Ben daha neler neler anlatacağım dur sen bak şimdi geliyor aklıma yavaş yavaş.. :P

kayısıkentli44 06-03-2008 15:51

yaa gondola binmek akıl karı iş degil..ben kamikazete bindimde kendimden geçtim..ama en felakati ufo..hava da açılıo falan yere paralel oluosun..çıldırmak elde degil..

Nazende 06-03-2008 15:53

Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
yaa gondola binmek akıl karı iş degil..ben kamikazete bindimde kendimden geçtim..ama en felakati ufo..hava da açılıo falan yere paralel oluosun..çıldırmak elde degil..

Yok ben ne ufo nede gondol kapattım o defteri herşey gençlikte işte.. :P :D

Eşref 06-03-2008 15:55

Ben Ranger, Antalyadaki adıyla kamikaze'den pek etkilenmemiştim. Ama gondola ilk bindiğimde çok kötü hissettim kendimi. Şimdi ikisine de alıştım. Ne adrenalini kaldı nede zevki. Ancak yanımda korkan biri olursa zorla bindirip eğleniyorum. 8)

Nazende 06-03-2008 15:56

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Ben Ranger, Antalyadaki adıyla kamikaze'den pek etkilenmemiştim. Ama gondola ilk bindiğimde çok kötü hissettim kendimi. Şimdi ikisine de alıştım. Ne adrenalini kaldı nede zevki. Ancak yanımda korkan biri olursa zorla bindirip eğleniyorum. 8)

Ayy inanmıyorum yazık değilmi yanınızdaki kurbanlara.. :D ;D

Eşref 06-03-2008 16:01

Alıntı:

Alıntı:

Bindirmeden önce kamikazeyi, gondolu bir anlatışımı görsen. Sanırsın dönme dolaba filan biniyoruz. Ama benim hissetlerim bu. Yalan değil yani. :D :D

Nazende 06-03-2008 16:03

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bindirmeden önce kamikazeyi, gondolu bir anlatışımı görsen. Sanırsın dönme dolaba filan biniyoruz. Ama benim hissetlerim bu. Yalan değil yani. :D :D

Ne diyebilirim ki plan kusursuz :D

ENGİNEER 06-03-2008 16:13

Bende Tatiya'da alaboraya binmiştim...Binmeden önce kek almıştım 20 milyon üstü hep bozuk vermişti adam..Alabora'da her ters dönüşümüzde para yağmuru oluyordu ve benim gibi cimri bir Kayserili 17 yaşın verdiği heycanla aşağıya doğru ''bırakın lan paraalarımıııı'' diye bağırıyordu...

Hiç unutamıyorum o günü..Bütün param gitmişti...

Nazende 06-03-2008 16:15

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Bende Tatiya'da alaboraya binmiştim...Binmeden önce kek almıştım 20 milyon üstü hep bozuk vermişti adam..Alabora'da her ters dönüşümüzde para yağmuru oluyordu ve benim gibi cimri bir Kayserili 17 yaşın verdiği heycanla aşağıya doğru ''bırakın lan paraalarımıııı'' diye bağırıyordu...

Bu nidaları eminim çokta takmışlardır :D ama kötü olmuş ya " har vurup harman savurmuşsun.." ;D

ENGİNEER 06-03-2008 16:24

Nazende o paraları birgün tekrar alıcam buna inanıyorum 8)

Kafes 06-03-2008 16:40

Alıntı:

vah zavallimm tum gununu rezil etmissin :D

ENGİNEER 06-03-2008 16:42

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gerçekten hiçbişeyden zevk alamadım..Tatilya'da karşıma çıkarn her çocuğu paramı aldı sanıyordum (:

Kafes 06-03-2008 16:46

Alıntı:

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gerçekten hiçbişeyden zevk alamadım..Tatilya'da karşıma çıkarn her çocuğu paramı aldı sanıyordum (:

:D :D cimri seni, paylasmayi ogrenmelisin :P

Nazende 06-03-2008 18:37

Alıntı:

Nazende o paraları birgün tekrar alıcam buna inanıyorum 8)

Ah evet eminim..Bende o gün kaybettiğim karizmamı geri almıştım.. :D

Ruh-i zar 06-04-2008 07:46

ben bunu nasıl göremedim dün :D :D
bu daha komikmiş :D

Matematik 06-04-2008 09:24

:D ;D ben hiç binmedim :(

Eşref 06-04-2008 11:13

Alıntı:

Objektif Nickli Üyeden Alıntı
:D ;D ben hiç binmedim :(

Aaaa. Bak olmadı. "Hayattayken mutlaka yapılması gerekenler" diye bir liste çıkaracak olsam, içinde kesinlikle bunlar yer alır. Başta biraz tedirginlik uyandırsada binip ayakların yerden kesilince özgürlüğün tadını çıkarıyorsun. Yerdeki bütün stresini sıkıntını bir anda unutuyorsun. Gökyüzünün, özgürlüğün tadını çıkarıyorsun kuşlar misali. Maalesef 5 dakika yani çok kısa sürüyor ama olsun, değiyor. Eğer Antalyadaysan eşlik bile etmek isterim sana. ::) ::) ::) :D

All times are GMT +3. The time now is 16:20.