![]() |
Youtube açıldı!!!!!!!!
arkadaşlar youtube açılmış haberiniz olsun.ben az önce girdim saat 18:48
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
kardeş ben girdim bazı arkadaşlar da giriyo
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Mehmet Barlas'ın bir köşe yazısı vardı. Youtube yi yasaklamak, başörtüsünü yasaklamaya benzemez diye ... Haklıymış.
VesseLam |
Youtube açıldı!!!!!!!!
evet açılıyor
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Ben de girebiliyorum...
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Tamam.Tesekkur ederim...
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
akıllanmış demek youtube
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
ben zaten giriyordum ufak bir DNS ayarlıyla :) bundan sonraki yasaklamalarda paylaşırım inş bu yöntemi bilmeyenlerle
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Hiç kapanmadı ki.Sağolsun birkaç gazete hemen DNS ayarlarıyla nasıl oynanır resimli olarak anlattı. >:( Değişen bişey yok yani. 8)
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
son kapanmasında dns ayarıyla da girilmiyodu arkadaşlar...
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
vallahi ben olsaydım youtubeyi yasaklardım dinimize, örfümüze, atamıza hakaret eden bu siteyi savunanları ben anlıyamıyorum her nedense, youtube + pkk = teröristten bir farkı yoktur bu sitenin...
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
ben giremiyodum demedim zaten girmenin birsürü yolu var ama normal yolla girilmiyodu...
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
Ben zaten DNS ayarlarını değiştirip giriyordum giremeyen arkadaşların gözüaydın .... ;) |
Youtube açıldı!!!!!!!!
Alıntı:
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
dns ayarlarını değiştirip mahkeme karıyla engellenen siteye girmenin ne kadar doğru olduğu tartışılır.
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
mahkeme kime göreengelliyo madem açacak neden engelleniyo engellemenin meşruulugunu sorustursan daha doğru olur kardeşim...
Sonuçta internet kulklanıcısına cok buyuk kolaylık saglayan bi site ve dünyanın heryerinde aynı siteye giriyorlar napalım 1-2 saygısız yuzunden paylasimi mi keselim...?? |
Youtube açıldı!!!!!!!!
amaç tamamen kapatmak değildi ztn gözdağı verip o saygısız videoları sildirtmekti. bu kadar basit
|
Youtube açıldı!!!!!!!!
devlet meselesı halıne geldı su youtube ısı.. onca sorun var mıllet vayy youtube a erısım engellendı panıgı yasıyor..ılgınc..
zaten erısımın engellenmesıne ragmen avrupa yakasının ızleyebılmesı ayar degısımı ıle yıne ızleyebılmek ayrıca bı komedı konusu ya neyse.... |
All times are GMT +3. The time now is 23:39. |