![]() |
MHP'nin Başörtüsü açılımını samimi buluyor musunuz?
Arkadaşlar ben şahsen samimi buluyorum ve kendilerini tebrik ediyorum. MHP aslına rücu etmiş olur inş.böyle giderse
|
Ynt: MHP'nin Başörtüsü açılımını samimi buluyor musunuz?
hayır tabikide.....mhp günah çıkartmaya çalışıyor ama dinimizde böyle birşey yok ;)....o yüzden yemezler.... ;)
|
tabiki hayır......
MHP'nin neden desteklediği ortada oy kaybetmemek için........ ;) |
hayır asla samimi bulmuyorum
oy avcılığı başka bişey değil... |
Neden MHP'nin tabanının büyük bir kısmının da başörtülü olduğu gerçeğini yok sayarak önyargılı yaklaşıyorsunuz arkadaşlar? Bu yaraya onlar da karşı çıkamazdı ve çıkmadılar.Kendilerini inkar etmiş olacaklardı yoksa.
|
eğer samimi olsalardı
"başörtülü hakim olamaz" vs. söylemlerde bulunmazlardı çıkar biz başörtüsüne her yerde özgürlük istiyoruz derlerdi... |
Peki bunu Ak Parti yapabiliyor mu?
|
aksini savunmuyorum zaten bunu ak parti de yapamıyor
ortada çözülmüş sorun falan da yok yapılan sadece sınırlı özgürlük ama şunu da iyi biliyorum ki bu sorun birgün çözülürse o sorunu çözen taraf asla mhp olmaz... |
Evet sizi anlıyorum. Geçenlerde Emine Şenlikoğlu,Fatih Altaylı'nın programında ben bu çarşafımla meclise giremediğim sürece demokrasiye inanmayacağım diye bir ifade kullandı. Bilmem siz ne dersiniz
|
ya ben işin açıkcası samimi buluyorum onlarda bu konuda rahatsızlar bence
saygılar.... |
Alıntı:
|
[i][b]Başkaları bize önyargılı bakıp attığımız doğru adımları bile kötü gösterdiği zaman onları taraflı olmakla suçkuyoruz!
Bu yüzden bugün bu konuda bize destek veren MHP'ye önyargılı yaklaşmamamız gerekir... Kötüye kötü derken iyiye de iyi demek en doğrusu... Takdir ettim ben MHP'yi bu konuda... |
Kesinlikle katılıyorum sana, empati bekleyip de yapmamak yanlış bir durum
|
Alıntı:
Başörtülü üniversite, türbansız devlet AK Parti ve MHP başörtüsünde kısmi mutabakat sağladı. Biz de konuyu, MHP’nin hanımlarına sorduk. Aldığımız cevap şu oldu: “Eğitimde eşitlik olsun; ama devlet kurumlarında çalışmanın şartları belli; oradakiler başörtüsüz olmalı.” Tarih 18 Nisan 1999… Genel seçimlerde başörtülü iki kadın aday Meclis’e girmeye hak kazandı. Ama Fazilet Partisi İstanbul Milletvekili Merve Kavakçı’nın yemin töreninde yuhalanması, Nesrin Ünal’ın Meclis’te başını açması uzun süre hafızalardan çıkmadı. O dönem Nesrin Ünal’ın bu tutumu, MHP’nin başörtüsü konusunda pek bir şey yapma niyetinde olmadığının göstergesi olarak yorumlandı. Ünal’ın başını açarak yemin etmesinin ardından birçok MHP’linin Genel Merkezi arayarak tepki göstermesi, belki de bir kırılmanın başlangıcıydı. Kaynak: Aksiyon http://www.aksiyon.com.tr/resim/686/18.jpg Evet bu yüzden MHP baş örtüsüne karşı şuanki tavrını geliştirmiştir. |
İnşallah MHP geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkarmıştır ve yine umarım ilerleyen zamanda bu serbestiyi her alanda görmemiz için kimin aracılığıyla olursa olsun gerekli adımlar atılır. Ancak şu da bir gerçek ki, bu yakın vadede mümkün gözükmüyor. Sadece üniversitede bile kopartılan kıyamete bakınca...
|
Samimi olup olmamaları kendilerini bağlar, bizim için önemli olan meselenin çözüme kavuşması. Ortada bir zulüm var ise, buna karşı duranların samimiyetini ölçmektense, " Allah c.c. razı olsun " demek daha makbul olsa gerek.
VesseLam |
samimiler
|
ben samimi bulmuyorum ee tabi yerel seçimler de yaklaştı.
|
evet sami oldukları kesin, samimi olup olmadıkları biraz zaman gösterecektir ama ben inanıyorum mhpli milletvekillerinin eşide kapalıdır, kız çocuklarıda türbanlıdır onlarda böyle birşeye destek çıkıyorlar...
|
kesinlikle samimi bulmuyorum iste turbanı siyasi simge olarak kullananlar bunlar bence?bunların düşüncesi herkesde biliyorkı önümüzdeki yerel seçimlerde belediye kazanmak.zaten olayın bu boyutunu gnl baskn.yardımcılarıda izah etti.
|
EVET ULUYORUM GEREKENİ YAPTILAR BENCE....
|
samimi bulmuyorum..
köşeye sıkıştıkları için bunu kabul ettiler.. sonrada 40 defa kıvırdılar zaten... genel başkanlarını samimi bulmuyorum zaten zerre kadar.. rahmetli türkeş bundan 1000 kez daha samimi ve iyi niyetliydi.. bunun neye hizmet ettiği belli değil... |
Çok kararsızım.
|
Yanılmıyorsam çene altı formulü diye tutturmuşlardı.Bunu yapanı samimi bulmak doğru olmaz sanırım.
Hele ki kapalılardan oy alan 2. parti olmasına rağmen böyle bir şeyi kakmaları mantık dışı. |
samimiyiz
ve bunu gösteriyoruz ülkümüz gereği yapmamız gereken birşeydi ve yaptık. |
evet buluyorum
yapılması gerekeni yapıyorlar en azından |
kesinlikle olumlu bulmuyorum insan dininin geregi başörtüsü takacak ünüversitede, ünüversite bitince işe girmek için tekrar başörtüsünü çıkaracak. şimdi soruyorum ünüversite bitince inancta mı? bitiyor bunlar oyalama olarak düşünüyorum göz boyamadan ibaret...
|
tabikide samimi bulmuyorum
|
mhp nin amacı bellidir iyi görünüp bütün ülkeyi batırmak bunları gördük ne olduğunu
|
Alıntı:
buda mart ayında yazdım benimde fikrim değişti oy avcılığı yapıyor halka şirin gözüküyor |
Müthiş bir siyaset.Hem halka:''Bakın biz çözüm istiyoruz.'' diyorlar.Hem de saçma sapan şartlar sunarak yola taş koyuyorlar.
|
Alıntı:
Fikrim değişti... Artık inanmıyorum..MHP sadece yalan dolan partisidir! |
Mhp'nin yönetici kesimi kesinlikle başörtüsü üzerinden siyaset yapıyor...Yasağın kalkmasını elbette isterler...Çok şükür başörtüsüne karşı kinleri yok solcu partilerde olduğu gibi...
Ama Mhp bu işin siyasetini yapıyor...Onun için sorun çözülse de olur çözülmese de...Eğer çözülecekse de kesinlikle kendisini ön planda tutmaya çalışıyor... Samimi olmadığını son yaşananlardan anlayabiliyoruz... |
Alıntı:
|
Kesinlikle samimi bulmu-yo-rum...
Bunu da teröristler ve şehitlerimizin kanı üzerinden oy devşirme anlayışlarının bir parçası olarak görüyorum. Sadece başörtüsü açısından değil, teröre karşı gösterdikleri hassasiyet açısından da samimi bulmu-yo-rum MHP denen menfaatçi partiyi... |
MHP yi samımı buluyor muyum..Evet..Tabanına " desteklemıyorum" dedıkten sonra nasıl acıklama yapacaklar ki*
Bu yüzden samimi olmaları lazım sanırım. Aksini düşünemıyorum. |
öncelikle arkadaşlar görüşlerinize saygı duyuyorum.ancak ben hiçmi hiç samimi bulmuyorum.bence bunlar biz kabul edelim dediler,
sonrası allah aşkına mhp bu olaydan etkilendi mi hiç faturası bize kesilmeye başlandı...bizim partimiz yıprandı onlara ne oldu hiç bir şey yok bence sırf ak parti yıpransın diye bazı şeyleri kabul ettiler. |
chp ye oy veririm mhp ye yine vermem ..chpliler acık alan düşman bunlar gizli.. topuna kibrit suyu :kızdım:
|
Akp ile oy kaparmıyım diye girdikleri çok açıktı.
|
MHP nin temelerinde Allah, Bayrak, Kuran vardır. Çıkarları dolayısıyla ne kadarda şimdi farklılık göstersede Ak parti ile kuruluşları benzerdir. Asıl başörtüsünü desteklemeseydi büyük bir tepki görürdü. Yani şuan sadece 2 parti olsaydı CHP ve MHP. İnanıyorumki MHP gene desteklerdi başörtüsünü...
MHP yi bu kadar övdüm.. sorarsanızki Ak parti olmasaydı hangi partiye verirdiniz oyunuzu ( daha yaşım gelmedi ama)? Boş atardım. |
All times are GMT +3. The time now is 17:05. |