Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   cehapeli Trabzon Belediyesi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20225)

ademay 02-14-2008 18:00

cehapeli Trabzon Belediyesi

Bildiğiniz gibi son yerel seçimlerden önce Başbakanımızın fener lehine yaptığı yanlı açıklamalar neticesinde Trabzonun inatçi halkı yani biz ;D sandıklarda iş olsun diye malum partiye oy vererek bi nebzede olsa içimizdeki ateşi yatıştırdık :P ama önümüzdeki seçimlerde kesinlikle Trabzonun A.K.P iktidarına ev sahipliği yapacağına inaniyorum.

ismet 02-14-2008 18:39

Değişsin ya şu adam hükümetin Trabzon'a yaptığı her işe sahiplendi. Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı trabzon belediyesi amblemiyle....

oguzdesouza 02-14-2008 20:18

Trabzon ve daha bir çok il AKBELEDİYE olacak...

Ama Trabzon'un AK olacağına eminim.Zaten 22 Temmuz'da Trabzon halkı ne diyeceğini söyledi bence..

AK_Türk 02-16-2008 07:46

ins TRABZONun akli basina gelmistirde Dogru yolu bularlar

Enfal 02-20-2008 18:11

Eğer sağlam biri aday olursa belediyeyi geri alabiliriz.Aksi takdirde yine kaybederiz. Trabzonlu, belediyeyi CHP'ye verirken belediye meclisini de Ak Parti'ye vermişti.Buna dikkat!

SuperGaZi 02-22-2008 11:33

Tabiki AKP alacak :) :D

Begimay 02-23-2008 20:40

Bencede Enfal in dediği gibi.

ofli 05-07-2008 19:31

Yaramıza tuz basmayın :)Değişecek İnşallah...

rikopasa 05-07-2008 19:38

Alıntı:

Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı
Haydaaaa bu ne şimdi ... "Atatürk Bulvarı" yazmak utanılarak yapılacak birşeymidir sizce ?

Sonrada provakatör oluyoruz ...

ATmaCA53 05-07-2008 19:52

22 temmuz seçimlerinde %55 üzerinde bir oy alıyorsa tabi ki belediye seçimlerindede bir ak partili belediye başkanımız olacak, bir rizeli olarak trabzondan aldığım izlenimlere göre ak partinin yapmış olduğu tarbzondaki icraatları halk tarafından taktir ediliyor. :-*

rikopasa 05-08-2008 09:08

Alıntı:

Alıntı

Haydaaaa bu ne şimdi ... "Atatürk Bulvarı" yazmak utanılarak yapılacak birşeymidir sizce ?

Sonrada provakatör oluyoruz ...
Bu yazdığıma yorum yapan olmayacakmı ?

rikopasa 05-08-2008 12:00

Yalçın arkadaşım merhabalar ...
Evet gayet net "dem vurmuş" genç arkadaşımız , ben nasıl anlamamışım yahu ... ne kadarda provakatörüm dimi.

Alıntı:

Arkadaş direk yazmış işte tırnak içinde yazmış , özel isim olan Atatürk e küçük harfle başlamış , Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı demiş ... Bunun elle tutulur bir yanını gösterin Allah aşkına ...

Birinin bana bunun "dem vurma" olduğunu söylemesi o kişininde samimiyetini sorgulatır bana ... bari siz yapmayın Sn Yalçın ... Samimiyetinizin zedelenmesi uğruna yapılan bu saygısızlığa arka çıkmayın lütfen , vicdanınıza nasıl hesap verirsiniz sonra.

1 gün boyuncada bu konuda yorum yapılmaması birşeylerin yanlış olduğunu göstermezmi ...

Burada yazmanıza gerek yok ben kimin ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum.

Müntesip 05-08-2008 12:07

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Yalçın arkadaşım merhabalar ...
Evet gayet net "dem vurmuş" genç arkadaşımız , ben nasıl anlamamışım yahu ... ne kadarda provakatörüm dimi.

yok kardeşim sen provakatör degilsin ;) de bazen inandıklarını bizlere göre kırıcı bir uslup ile anlatman sebebiyle sana karşı bir önyargım oluşmuş olabilir .

öncelikle yazılanların niyetleri tam olarak açıklayamayacagını sende bilirsin.şimdi arkadaşımız bu konuda size göre bir yanlış yorum yapmış evet niyeti M.KEMAL ATATÜRK'ten rahatsızlık duymaksa bu milletin birçokşey borclu oldugu askeri deha'ya haksızlık etmiştir ancak ben arkadasımızın niyetini söyledikten sonra tartışmayı daha mantıklı görüyorum.çünkü okuduklarımız anladıklarımızın ta kendisi olmayabilir.

rikopasa 05-08-2008 14:26

Alıntı:

evet niyeti M.KEMAL ATATÜRK'ten rahatsızlık duymaksa bu milletin birçokşey borclu oldugu askeri deha'ya haksızlık etmiştir ancak ben arkadasımızın niyetini söyledikten sonra tartışmayı daha mantıklı görüyorum
İşte bu bu konuda söylenmesi gereken şeydi ... niyetinin ne olduğu yazdıklarından çok kolay anlaşılabiliyor.

tekrar koyuyorum buraya

Alıntı:

Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı trabzon belediyesi amblemiyle....
Bu cümlede elle tutulur veya yorum yapılacak birşey yok. Atatürk e saygısızlık yapılmış bu gayet net. Yani arkadaşın söylemek istediği aynen şöyle ;
"CHP li belediye başkanı AKP hükümetinin icraatlarından kendine pay çıkartıyor ve AKP nin bir icraatı olan karadeniz sahil yolunun şehir geçişini "utanmadan" Atatürk Bulvarı diye isimlendiriyor". Yani AKP hükümetinin yaptığı icraatların isminin Atatürk konulması utanılacak bir hareket.

Eğer bunda benim bir art niyetim var ise en iyi niyetle arkadaşın ne demek istediğini sizler ne şekilde anladınız bilmek isterim.
Sizlerin ne anladığıda benim için önemli belki gerçekten önyargılıyımdır.

Bakın arkadaşlar ben buraya yargılamak , provakasyon yapmak veya kırıcı olmak için üye olmadım. Daha önce başka bir konuda da dile getirdiğim gibi sizlerle aynı görüşlere sahip değilim ve bu gayet normal. Şimdi bu arkadaşın "utanmadan" kelimesi kırıcı olmuyorda benimle "kemo" diye dalga geçilmesi veya benim için "soytarı" benzetmesi yapılması kırıcı olmuyorda benim yazdıklarımmı kırıcı oluyor , bende kırılıyorum ama sonuçta tartışma ortamındayız olacak böyle şeyler ama en sonunda o veya bu şekilde ortayı bulup göz kırpıyoruz gülümsüyoruz , işte en önemli nokta bu. Tartışacağız belki birbirimizi kıracağız ama başörtü sorunun da , tarikat sorunlarını da , eğitim sorunlarımızı da bu şekilde aşacağız. Öncelikli olarak ekonomimizi , eğitimimizi tartışacağımız yerde basit sorunlarla meşgul ediliyoruz , neden ? çünkü onları tartışıp çözüm üretir isek ne pkk sı kalır ne başörtüsü kalır nede kutuplaşma sorunumuz kalır ve bu da bizim haricimizde kimsenin işine gelmez ...

Kırıcı olduğuma inandığınız tüm tabirlerim için özür dilerim ...

rikopasa 05-08-2008 14:36

Alıntı:

Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı trabzon belediyesi amblemiyle....
Tekrar yorumluyorum belki arkadaşada yol gösterici olur , İnşallah "Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmış olması"dır CHP li belediye başkanının utanması gereken şey ...
Yani AKP hükümetinin yaptığı icraatı neden AKP nin amblemi olan ampul amblemi veya amblemsiz yazmak yerine Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmışlar diye kızmıştır arkadaş ...

eddie 05-08-2008 14:44

Alıntı:

Alıntı:

Tekrar yorumluyorum belki arkadaşada yol gösterici olur , İnşallah "Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmış olması"dır CHP li belediye başkanının utanması gereken şey ...
Yani AKP hükümetinin yaptığı icraatı neden AKP nin amblemi olan ampul amblemi veya amblemsiz yazmak yerine Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmışlar diye kızmıştır arkadaş ...

ben de bu şekilde anladım.. eminim arkadaşın Atayla bir derdi yoktur..

trabzon ak partileşecek seçeneğini işaretledim.ne de olsa konu bu

ATmaCA53 05-08-2008 14:50

Alıntı:

Alıntı:

chpnin trabzona bir katkısı yok halktan beğenmiyor, ak parti gelirse belki trabzonda büyük bir değişim yaşanır, ben bu belediye seçimlerinde trabzonda ak parti ile mhp büyük bir şekilde çekişme içine gireceği kesindir trabzonda çok ülkücü gençlik var benim dikkatimi çekende bu oldu...

rikopasa 05-08-2008 14:51

tırnak işaretleri var ya işte onlar , keşke Trabzon Belediyesi amblemiyle cümlesine koysaymış ...

Neyse ya ... bende Trabzon Ak Parti'leşecek seçeneğini işaretledim ... :)

ATmaCA53 05-08-2008 14:53

Alıntı:

tırnak işaretleri var ya işte onlar , keşke Trabzon Belediyesi amblemiyle cümlesine koysaymış ...

ellerine sağlık rikopaşa büyüksün... ;) :-*

saygılar...

Müntesip 05-08-2008 15:37

Alıntı:

tebriklerrrr (şaşırdımmm)!!! inşallah arkadas gelince rahatsızlık duydugu şeyin sahil yoluna trabzon ambleminin koyulması oldugunu söylerde hep beraber rahatlarız ;)

akmerter 05-09-2008 17:51

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

chpnin trabzona bir katkısı yok halktan beğenmiyor, ak parti gelirse belki trabzonda büyük bir değişim yaşanır, ben bu belediye seçimlerinde trabzonda ak parti ile mhp büyük bir şekilde çekişme içine gireceği kesindir trabzonda çok ülkücü gençlik var benim dikkatimi çekende bu oldu...

EGER OYLEYSE AKP NİYE HALKI DAGITIGI YARDIMLARIN USTUNU REKLAMINI YAPIYOR CEVAPLAYIN

Necip Fazil 05-09-2008 17:53

Trabzon'da Chp'nin belediye almasına tek sebeb, Saadet Partisi'dir.

Ama önümüzdeki yerel seçimler, herşeyi orataya koyacaktır ;)

VesseLam

rikopasa 05-12-2008 11:02

Alıntı:

Alıntı sahibi: rikopasa üzerinde Mayıs 08, 2008, 01:51:57 pm

Neyse ya ... bende Trabzon Ak Parti'leşecek seçeneğini işaretledim ...

tebriklerrrr (şaşırdımmm)!!! inşallah arkadas gelince rahatsızlık duydugu şeyin sahil yoluna trabzon ambleminin koyulması oldugunu söylerde hep beraber rahatlarız

Eveeet ... arkadaş çok yoğun herhalde ... neredeyse 5 gün oldu ... foruma giremediğinden açıklama yapmasıda mümkün olmadı demekki ...
Rahatlayamadık bir türlü ...

ATmaCA53 05-12-2008 22:04

Alıntı:

akmerter Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

EGER OYLEYSE AKP NİYE HALKI DAGITIGI YARDIMLARIN USTUNU REKLAMINI YAPIYOR CEVAPLAYIN

ak parti reklam yapıyorsa diğerleride yapsın, eskiden siyasetçiler bana oyunuzu verin sizi ev sahibi yapayım diye milleten oy avcılığı yapmadılar mı, şuan chp ATATÜRK ve laiklik üzerinden siyaset yapıyor, bu ülke için iş yapmıyor, ak parti ile chp bir kıyasla bakalım hangi hükümetler geldide bu ülke için icraat yapmıştır söylermisin...
;)

Liberal_Demokrat 05-13-2008 12:36

Trabzon Belediyesi yerel seçimlerde AKP leşmeyecek. Bence LDP li biri er yada geç seçilecek.

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 00:12

bENCE VOLKAN CANALİOĞLU GAYET GÜZEL İCARAATLERİ OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANI GELECEK SEÇİMLERDEDE BELEDİYENİN SAADET PARTİSİNİN ELİNDE OLMASINIDA TEMENNİ EDİYORM...

Demokrat 05-15-2008 00:15

Alıntı:

Elfida YILDIRIM Nickli Üyeden Alıntı
bENCE VOLKAN CANALİOĞLU GAYET GÜZEL İCARAATLERİ OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANI GELECEK SEÇİMLERDEDE BELEDİYENİN SAADET PARTİSİNİN ELİNDE OLMASINIDA TEMENNİ EDİYORM...

;D ;D..güzel espiriydi kardes belkide espiri degildi, gerci temenniden öteye gitmez ama 8)

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 00:45

espiri mizahım fazla gelişmiş değildir..
ama şunuda çok iyi bilirimki müslüman her zamn ümitkar olmalıdır..
ayrıca geçenki trbzn belediye seçimleri hakkında ne kadr bilginiz var bilemeyeceğim fakat saadet partisi 3. sıradaydı ve akp ile arasında muazzam bir oy farkıda mevcut değildi...

Demokrat 05-15-2008 00:49

Kardes emin olmadiginiz konularda sallamayin ki, yalaniniz ortaya cikmasin ;)

DSP
385
0.52

ANAP
826
1.12

BTP
645
0.87

AKP
26.240
35.46

BBP
297
0.40

IP
69
0.09

TKP
65
0.09

DYP
2.565
3.47

CHP
26.612
35.97

GP
374
0.51

YTP
3
0.00

SHP
520
0.70

SP
10.152
13.72

DP
6
0.01

MHP
4.980
6.73

BAGIMSIZ
176
0.24

bu arada bende Trabzonluyum 8)

Demokrat 05-15-2008 00:54

Evet ak partiyle, sp arasinda öyle muazzam bir fark yok yüzde 22 lik bir fark var 8)

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 00:55

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Kardes emin olmadiginiz konularda sallamayin ki, yalaniniz ortaya cikmasin ;)

DSP
385
0.52

ANAP
826
1.12

BTP
645
0.87

AKP
26.240
35.46

BBP
297
0.40

IP
69
0.09

TKP
65
0.09

DYP
2.565
3.47

CHP
26.612
35.97

GP
374
0.51

YTP
3
0.00

SHP
520
0.70

SP
10.152
13.72

DP
6
0.01

MHP
4.980
6.73

BAGIMSIZ
176
0.24

bu arada bende Trabzonluyum 8)

valla sallamayı fazla beceremem siz türkiye geneli istatislik yaptınız hem kaynak ne güvenirlik payı ne ikincisi sandk sormlusu olan biri olarak bu konuda sallama payım sznkinden düşük olduğu muhkkak...

Demokrat 05-15-2008 00:58

Bu trabzon secim sonuclaridir..kaynak bütün secim siteleri ve yerel nettir, hepsinde aynidir..buyur aksini idda ediyorsaniz kanitlayin yüzde 22 lik farki muazzam fark görmüyorsaniz size siyasi cahil diyebilir miyim izninizle 8)..
Anlasilan boyunuzun ölcüsünü almadiniz, bir dahaki secimde alirsiniz :)

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 01:03

sitenizle tanışalı iki saat oldu ve uslubunuz gayet sivri dilli eğer bişey izah etmek istiyorsanız bunu cahil gibi kelimelerle değil düşüncelerinzle benm tezlerimi çürütme nitelikli yaparsanız daha seviyeli olur.

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 01:06

farkındaysanız ben cahil kelimesini kastettm...
olayı farklı boyuta taşımayın lütfen

Demokrat 05-15-2008 01:09

Alıntı:

farkındaysanız ben cahil kelimesini kastettm...
olayı farklı boyuta taşımayın lütfen

Siyasi cehaletiniz yaninda okudugunuzu anlama kapasiteside yok mus bakin bakalim ben ne demisim...Cahil mi demisim, Siyasi cahil mi demisim yüzde 22 yi kücümseyen birine birakinda siyasi cahil diyeyim, bir söz söylüyorsaniz ya arkasinda durun yada sonradan bin dereden su getirmeye calismayin 8)

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
[b] farki muazzam fark görmüyorsaniz size siyasi cahil diyebilir miyim izninizle 8)..
b]

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 01:47

siyasetle yakinen ilgilenen biri olarak beni ceremeye düşürme çabanızı kınıyor ve dediğinz taktrde bunu dşretk olarak bir hakaret bazında algılayacağımı söylüyorum..
yok yok bin dereden su getrmr gibi bir niyetm asla yok ben her zamn dediklermn arkasndayım..
öyle bir çabaya grmrm için siyasetten hiç anlamama veya savunduğum davaya itimat etmemem gibi bir gayem olu ki şükürler olsnki böyle b
ir durum aasla sözkonusu olamaz benm siyasi yapımn temeli vede belirli direktifleri vardır..

murat kurt 05-15-2008 01:59

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

siyasetle yakinen ilgilenen biri olarak beni ceremeye düşürme çabanızı kınıyor ve dediğinz taktrde bunu dşretk olarak bir hakaret bazında algılayacağımı söylüyorum..
yok yok bin dereden su getrmr gibi bir niyetm asla yok ben her zamn dediklermn arkasndayım..
öyle bir çabaya grmrm için siyasetten hiç anlamama veya savunduğum davaya itimat etmemem gibi bir gayem olu ki şükürler olsnki böyle b
ir durum aasla sözkonusu olamaz benm siyasi yapımn temeli vede belirli direktifleri vardır..

HAKLISINIZ. SÖZDE Demokrat ARKADAŞ BANA KARŞI DA LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTI. EN İYİ YAPTIĞI ŞEY KIŞKIRTMA. NE OLACAK. BAŞBAKANIN YOLUNDAN GİDİYOR BÖYLE TİPLER. BEN BU DİNCİLERDEN HERŞEYİ BEKLİYORUM ARTIK. ZATEN VAKİTÇİ SÜBYANCI SÖZDE İNSAN HÜSEYİN ÜZMEZİN KÜÇÜK KIZLARA TECAVÜZÜNÜ GÖRDÜKTEN SONRA. HOCA BÖYLE YAPIYORSA, ÖĞRENCİSİ BAŞKA NE NANELER YİYER DEMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM. DİN DİYE YIRTINIRLAR AMA YOLSUZLUK DESEN ONLARDA, HAYASIZLIK ONLARDA, AHLAKSIZLIK ONLARDA. TEK YAPTIKLARI ŞEY, DİN SÖMÜRÜCÜLÜĞÜ. ALLAH BÖYLE İNSANLARI KAHRETSİN.

Kendine gel lan!Sen ne kadar yalalancı ne kadar ahlaksız bir insanmışsın?Senin ne _?_olduğun belliydi gelişinden.

Şu adamı tez göndermenizi diliyorum.Yoksa küfretmek zorunda kalacağım.Bu herif başka laftan anlamaz!

Liberal_Demokrat 05-15-2008 02:03

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

HAKLISINIZ. SÖZDE Demokrat ARKADAŞ BANA KARŞI DA LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTI. EN İYİ YAPTIĞI ŞEY KIŞKIRTMA. NE OLACAK. BAŞBAKANIN YOLUNDAN GİDİYOR BÖYLE TİPLER. BEN BU DİNCİLERDEN HERŞEYİ BEKLİYORUM ARTIK. ZATEN VAKİTÇİ SÜBYANCI SÖZDE İNSAN HÜSEYİN ÜZMEZİN KÜÇÜK KIZLARA TECAVÜZÜNÜ GÖRDÜKTEN SONRA. HOCA BÖYLE YAPIYORSA, ÖĞRENCİSİ BAŞKA NE NANELER YİYER DEMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM. DİN DİYE YIRTINIRLAR AMA YOLSUZLUK DESEN ONLARDA, HAYASIZLIK ONLARDA, AHLAKSIZLIK ONLARDA. TEK YAPTIKLARI ŞEY, DİN SÖMÜRÜCÜLÜĞÜ. ALLAH BÖYLE İNSANLARI KAHRETSİN.

Kendine gel lan!Sen ne kadar yalalancı ne kadar ahlaksız bir insanmışsın?Senin ne _?_olduğun belliydi gelişinden.

Şu adamı tez göndermenizi diliyorum.Yoksa küfretmek zorunda kalacağım.Bu herif başka laftan anlamaz!

Siz de Başbakanın yolundan gidiyorsunuz. Başbakan da milletin anasına küfretmişti. Yalakalıkta üstüne yok. BRAVO.

murat kurt 05-15-2008 02:05

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Siz de Başbakanın yolundan gidiyorsunuz. Başbakan da milletin anasına küfretmişti. Yalakalıkta üstüne yok. BRAVO.

terbiyesiz küstah!

Liberal_Demokrat 05-15-2008 02:10

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

terbiyesiz küstah!

Aynen iade ediyorum. Nefsine hakim ol ey sözde vatandaş :D

All times are GMT +3. The time now is 12:13.