Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Bi CHP li gibi düşünmek (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20254)

Benide_Kapatın 02-15-2008 01:49

Bi CHP li gibi düşünmek

Empati kuruyorum :)

-İktidar olamadık tek suçlu cahil halk.Bu AKP ye oy verenler ne cahil ya.Oysa biz çok kültürlüyüz.Ülkenin geleceğini bi biz görebiliyoruz.

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül müş.Yok olmaz ya bizim dediğimiz olup uzlaşacağız yada kaos cıkacak.

-Eğer hala Abdullah gül de diretilirse Askeri üzerine salarız.

-O da olmazsa Rektorleri Anıtkabire yürütürüz.Cumhuriyet elden gidiyor deriz.

-Tamam demokrasiyi benimsiyoruz ama bizim dediğimiz olmalı.Bizden olmayanı kabul edemeyiz.

-Cumhurbaşkanı eşi acık olmalı.Ara sıra bara,diskoya gitmeli avrupalı gibi medeni olmalı.

-Birisi AKP hakkında sallasa da hemen onu gerçekmiş gibi görürüz.hatta belge olarak o söylentileri söyleyebiliriz.Gerçi Emin amca yı bu amaç uğruna kaybettik ama olsun yeni emin amcalar bizde çok.

-ORmanlar yandı AKP yi suçlayalım.Hatta yağmur yağmıyor o da onların suçu.

-Ekonomi mi ya boş ver gitsin.Nasıl olsa bizlerin maddi sıkıntısı yok.bizene aç kalan halktan.İstikrarmış kimene.
>:(

Hüdaverdi 03-04-2008 20:03

Bi CHP li gibi düşünmek

chp'li gibi davranasım geldi; ''kahrol şeriat al sana bomba''
anti Ce Ha Pes: 'haşaa''
:)

oguzdesouza 03-04-2008 20:41

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

nephthys Nickli Üyeden Alıntı

--Ekonomi mi ya boş ver gitsin.Nasıl olsa bizlerin maddi sıkıntısı yok.bizene aç kalan halktan.İstikrarmış kimene.

Ne istikrarı yahu, siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?

Bence de siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?Karşı çıktıklarınızın hepsi yaşandı ve siz görmezden geliorsunuz.

SİZ HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORSUNUZ?

esma_ 03-04-2008 22:34

Bi CHP li gibi düşünmek

-İktidar olamadık tek suçlu cahil halk.Bu AKP ye oy verenler ne cahil ya.Oysa biz çok kültürlüyüz.Ülkenin geleceğini bi biz görebiliyoruz.

'Cahil' halk derken, bir aşağılama seziyorum Siz böyle söylüyorsunuz diye CHPliler böyle düşünecek değil ki.. Bir partiyi, ve ona oy verenleri karalamak yerine kendi adınızı AKlayarak bir yerlere gelmeye çalışsanız daha hoş olur..
Buna 'cahillik' denmez ayrıca.. İnsanlar medyayı takip ettiği kadarını biliyor ne yazık ki, kimsenin oturup araştırdığı yok ki?

nephthys...

tabi ki mutlaka hocam, sayın chp li hocam, çok çok sayın hocam, sizin dışınızdaki kimse medyayı bilmez, takip etmez, hatta çoğu okur-yazar değildir, araştırmaz, gezmez, görmez, okumaz, ama siz büyük insanlar, siz okur-yazar topluluğu, siz eşi benzeri bulunmayan derecede mükemmel kişilikler, siz kaç kişiydiniz Allah (cc) aşkına ?

fazlrahmet 03-04-2008 22:43

Bi CHP li gibi düşünmek

Şöyle söyleyeyim İş yerinde bir arkadaş var birbirimizi çok severiz ve sayarız...O Cumhuriyet Halk Partisini seviyor bende Ak partiyi hep biraraya gelir konuşuruz ben ondan birşeyler öğrenirim oda benden bence böyle olmalı yani farklıda düşünseniz karşımızdakinin insan olduğunu unutmamak gerekir...

Abim Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını ezerdi ayağıyla ama Bu partiyi seven çok sevdiği arkadaşı vardı annem dediki oğlum yapma eğer arkadaşın onu tutuyorsa ona saygısızlık etmiş olursun demişti...

yani kısacası ne olursa olsun her iki tarafı düşünmek ve saygı duymak...

LüGaT 03-04-2008 23:16

Bi CHP li gibi düşünmek

Birisi istikrar mı dedi ?

Benide_Kapatın 03-05-2008 00:16

Bi CHP li gibi düşünmek

Anıtkabire gidip Atatürk'e şikayet etmekte hem APTALLIK hemde İRTİCA dır

Benide_Kapatın 03-05-2008 00:22

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

'Cahil' halk derken, bir aşağılama seziyorum :) Siz böyle söylüyorsunuz diye CHPliler böyle düşünecek değil ki.. Bir partiyi, ve ona oy verenleri karalamak yerine kendi adınızı AKlayarak bir yerlere gelmeye çalışsanız daha hoş olur..
Buna 'cahillik' denmez ayrıca.. İnsanlar medyayı takip ettiği kadarını biliyor ne yazık ki, kimsenin oturup araştırdığı yok ki?

Halk aptal olmadığı için medyanın onca karalamasına ve de uyduruk anketlere hiçbir zaman yüz vermedi.!

%47 nin acısı hala duruyor sanırım!

sizkaçkişisiniz de saymaya devam edin siz!

eddie 03-05-2008 13:59

Bi CHP li gibi düşünmek

saygı duruşu kemalistlerin kutsal ibadetlerinden sadece biridir.. chpli gibi düşününce böyle hissettim birden

Hüdaverdi 03-05-2008 23:16

Bi CHP li gibi düşünmek

taş mermerin önünde secdeye yatmak cabası :)

eddie 03-06-2008 15:44

Bi CHP li gibi düşünmek

çiçek sunmak..

MaU_95 03-06-2008 16:03

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

'Cahil' halk derken, bir aşağılama seziyorum :) Siz böyle söylüyorsunuz diye CHPliler böyle düşünecek değil ki.. Bir partiyi, ve ona oy verenleri karalamak yerine kendi adınızı AKlayarak bir yerlere gelmeye çalışsanız daha hoş olur..

CHP'li dostlarım var aynen böyle düşünüyorlar. Cahil halk Ak partiye verdi! Bu sizin düşünceniz, cevabı bir dahaki seçimde halk size verecek merak etmeyin hala akıllanmamışsınız.:D

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül müş.Yok olmaz ya bizim dediğimiz olup uzlaşacağız yada kaos cıkacak.

Böyle birşey yok. Eğer yapılan uygulamalar Cumhuriyete ve diğer Atatürk ilkelerine zarar veriyorsa elbette ki karşı çıkılacak. Bu CHP'ye özgü birşey değil. Öyle algılanmamalı..

Aynen İnternettinin dediği gibi cereyan etti, her türlü kötü yolu denediniz, halkı ayaklandırmaya çalıştınız yemedi.:D

-Eğer hala Abdullah gül de diretilirse Askeri üzerine salarız.

Askeri üzerine salarız? :) Güldürmeyin beni.. Nerde yapılmış böyle bir yorum, kim böyle birşey demiş? Askeri göreve çağırmakla bu aynı şey değildir.

Yok artık! Nası aynı şey değil? Askerin görevi neymiş de bakayım!

-O da olmazsa Rektorleri Anıtkabire yürütürüz.Cumhuriyet elden gidiyor deriz.

Gitmiyor mu? Bugün, özellikle bu sitede Şeriat propagandası yapılıyorsa, zamanında Başbakanımız laiklikle, cumhuriyetle, demokrasiyle ilgili tuhaf söylemlerde bulunduysa, 80li yıllarda şeriat yemini ettiyse; ..? Ne denir bu duruma? Cumhuriyet elden gitmiyor mu? Hem siz ne sanıyorsunuz, neden her yapılanın her kesim tarafından kabullenilmesini bekliyorsunuz? Protesto yapılır tabi, zira Cumhuriyete -elden gitse de gitmese de- bir şekilde zarar verildiği açık.

CHP'li:)

-Tamam demokrasiyi benimsiyoruz ama bizim dediğimiz olmalı.Bizden olmayanı kabul edemeyiz.

Demokrasi, yani eşitlik, özgürlük? Ben şu an eşitlik özgürlük vs. göremiyorum. En basitinden kadrolaşma var? Başbakanımızın oğlu askere gitmiyor, gidip şehit olanlara da Başbakanımız tarafından 'kelle' deniliyor :) Eleştiride bulunan çiftçiye "Ananı da al git ulan!" deniyor, parti propagandası yapanlar yüceltiliyor. İşçinin, memurun durumu ortada; milletvekilleri kendi maaşlarına zam yapıyor. Vakıflar yasasıyla ülke elden gidiyor. Üniversitede türban özgürlüğü savunuluyor da, diğer simgelerden hiç bahsedilmiyor. Ekonomi berbat; ülke küçük Amerika olma yolunda hızla ilerliyor. ABD'den izin almadan değil K.Irak'a; tuvalete bile gidilemiyor. Peki, 6 yıldır iktidar olan kim? Ben miyim, CHP mi? Yoksa AKP mi?? Peki AKP seçmeni nasıl demokrasiyi savunabiliyor? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Söyledikelrin hepsi yalan yanlış, yada provokasyon, bunu pek çok başlıkta anlattık ama anlayamamışsınız.6 yıldır demokrasi adına yapılanlara bir bak önce, sonra her yapılana senin partinin nasıl karşı çıktığına bak, sonra tekrar düşün.

-Cumhurbaşkanı eşi acık olmalı.Ara sıra bara,diskoya gitmeli avrupalı gibi medeni olmalı.

Avrupalılıkla barın, başı açıklıkla diskonun ne alakası var; pardon?

Hah biz de onu diyoruz zaten, buyur açıklayıver.

-Birisi AKP hakkında sallasa da hemen onu gerçekmiş gibi görürüz.hatta belge olarak o söylentileri söyleyebiliriz.Gerçi Emin amca yı bu amaç uğruna kaybettik ama olsun yeni emin amcalar bizde çok.

Hangi söylentilermiş? Bunu da yazıverin bir zahmet; belgesi var mıymış, yok muymuş cevap verebilelim.

Ekonomi berbat! Ver bakalım cevabı

-ORmanlar yandı AKP yi suçlayalım.Hatta yağmur yağmıyor o da onların suçu.

Ormanların yanmasından değil de, yanan ormanların üzerinde 1 hafta sonra otel inşaatına başlanmasında ben bir iktidar yalakası ararım.:)
Belge ile açıklayalım. Hangi otel hangi orman alanı açıkla.

-Ekonomi mi ya boş ver gitsin.Nasıl olsa bizlerin maddi sıkıntısı yok.bizene aç kalan halktan.İstikrarmış kimene.

Ne istikrarı yahu, siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?

İstikrarın ne olduğunu bir CHP'linin anlamasını beklemiyordum zaten? Suç senin değil arkadaşım, partinin.

Empati kuruyorum :) ::)

Bence kuramamışsınız :)
Evet olmamış, burda gerçeği var onun yanında fos kalmış hehehehe.

Hüdaverdi 03-07-2008 20:16

Bi CHP li gibi düşünmek

Türkiye laiktir laik kalacak :D
laik diye diye ağzından 'nanik' kelimesi çıkanları çok gördüm,gülmemek elde değil.

Kevsere 03-10-2008 21:45

Bi CHP li gibi düşünmek

CHP şu günlerde küme düşmek için elinden geleni yapıyor...Genelkurmay ile girdiği polemik idda ettiği tüm kavramları allak bullak etti...Laiklik ,İrtica Baörtüsü gibi kavramlardaki inanırlılık gücünü Genelkurmay ile girdiği saçma sapan iddalarla kaybetti.CHP için şimdiden küme düştü diyebiliriz artık.

Ordudaki tüm personelin tüm komutanların da birer vatandaş olarak seçimlerde oy verdiğini hatırladığımızda CHP nin artık meclise tek kişi bile sokamayacağını söylemek ne çok erken ne de çok uzak bir tahmin olur

esma_ 03-11-2008 09:33

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

Kevsere Nickli Üyeden Alıntı
CHP şu günlerde küme düşmek için elinden geleni yapıyor...Genelkurmay ile girdiği polemik idda ettiği tüm kavramları allak bullak etti...Laiklik ,İrtica Baörtüsü gibi kavramlardaki inanırlılık gücünü Genelkurmay ile girdiği saçma sapan iddalarla kaybetti.CHP için şimdiden küme düştü diyebiliriz artık.

Ordudaki tüm personelin tüm komutanların da birer vatandaş olarak seçimlerde oy verdiğini hatırladığımızda CHP nin artık meclise tek kişi bile sokamayacağını söylemek ne çok erken ne de çok uzak bir tahmin olur

ama o genelkurmay komutasındaki grup yine de ak parti yerine chp yi tercih eder, gibi geliyor bana...ama inşaallah yanılıyorumdur......

LüGaT 03-11-2008 16:31

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
saygı duruşu kemalistlerin kutsal ibadetlerinden sadece biridir.. chpli gibi düşününce böyle hissettim birden

Saygı duymuyorsunuz, o belli! Hiç değilse saygı duyanlara saygılı olmaya çalışın, insanlığınız varsa biraz!
İbadetmiş! Sen yat, kalk Atatürk'e dua et !

Neden rahatsız oldun muhterem ? Yok mu ibadet sayanlar?

Benide_Kapatın 03-11-2008 18:32

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Saygı duymuyorsunuz, o belli! Hiç değilse saygı duyanlara saygılı olmaya çalışın, insanlığınız varsa biraz!
İbadetmiş! Sen yat, kalk Atatürk'e dua et !

Neden rahatsız oldun muhterem ? Yok mu ibadet sayanlar?

Skolastik düşünce hiç bitmediki !

derin 03-14-2008 22:11

Bi CHP li gibi düşünmek

hayatı boyunca muhaliflikten öteye gidemeyen bi parti ;D ;D ;D ;D ;D ;D

martı 03-18-2008 01:01

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı

LUTFEN ATATURKLE İLGİLİ HAKARET ETMEYİN SAYGILARIMLA

mavera 03-18-2008 01:03

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

martı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

arkadas nasil bir hakaret yapmiski kardes..oradaki ironiyi anlamadin sanirim ;)..

Benide_Kapatın 03-18-2008 01:03

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

Alıntı:

Hakaret Atatürk'e mi?

Anlamıyorsan bari anlamadığını belli etme!

parabol 03-18-2008 01:05

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Hakaret Atatürk'e mi?

Anlamıyorsan bari anlamadığını belli etme!

Hakaret Atama değil tabiki..Anıtkabire neredeyse çaput bağlayacak zihniyete...

romakudüs 03-18-2008 12:29

Bi CHP li gibi düşünmek

mazeret ve bahane zayıf insanların işidr onuda chp liler yapar hamdolsun bizler zayıf değiliz inşallah olmayacağızda

Feride 03-18-2008 14:50

Bi CHP li gibi düşünmek

Hakaret Atama değil tabiki..Anıtkabire neredeyse çaput bağlayacak zihniyete...

:) :) doğru gerçekten. ama çaput hurafe işi o yüzden onu yapmazlar. sadece şikayet ederler toplanıp :) şöyle bir durum var. akparti başörtüyü serbest bırakmak istiyor. hadi atatürk'e gidip şikayet edelim. böyle bir mantık nasıl bir zihniyeti temsil ediyor. ben hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum. yani farz olan bir ibadetin yapılmasını şikayet için ölmüş bir insana gidiyorlar. ibretle izliyorum bu durumu

politikaci 03-18-2008 23:06

Bi CHP li gibi düşünmek

yani chp li gibi düşünemiyorum bile
çünkü chp nin tek politikası var iyi kötü herşeye karşı çıkmak muhalefet kala kala hastalık olmuş böle

Kevsere 06-01-2008 16:21

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

Kevsere Nickli Üyeden Alıntı

10 martta yazdığım yoruma yine bugün aynı ifadeyle başlıyorum CHP HALA KÜME DÜŞMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR...Baykalın CHP yi bırakmamasında vardır bir hayır :)))...Baykal ile birlikte önümüzdeki seçimlerde küme düşeceği fikrim SAV ve DİNLEME skandallarıyla gerçeğe dönüşmesine az kaldı ;)

Kevsere 08-08-2008 01:33

Bi CHP li gibi düşünmek

şu CHP nin gidişatına bakar mısınız???....Akrep gibi son çare kendi kendisini zehirleyerek gelecek seçimlerde küme düşecek...

oguzdesouza 08-08-2008 01:55

Bi CHP li gibi düşünmek

Mustafa Kemal'in askerleri iktidara gelecek!!!

Aydınlarımız ergenekon tertibinden kurtulacak :D

Yobazlar artık bu ülkede barınamayacak :P

muhafazakargenc 08-09-2008 02:12

Bi CHP li gibi düşünmek

Ben başlığa Firek bakıp şunu diyorum Allah C.C. Korusun. Saygılar

Saskin Demokrat 08-09-2008 20:56

Bi CHP li gibi düşünmek

Deniz Baykalin ve onun yoldaslarinin değeri buyuktur. Böyle insanlar TCnin solunu yönetirse halk dahada cok saga gececektir. CHP kendi çukurunu 2003 biri kazdi. Artik tum dunya TCnin muhafazakârlarini ve liberal demokratlarini cagdas, demokrat ve özgurcu olarak göruyor. Kemalistlerin gercek yuzunu tum dunya görmustur. Ya CHP daha cok zayiflicak ya da turk solu kendine ceki duzen verip daha demokrat olucak. Nasil olursa turk demokrasisi kazanicak.

Bana göra AK partinin en buyuk görevleri sunlar:

- Yerel secimlerde Izmir ve Diyrabakiri kazanmak.

- Alevileri ikna edip CHP den ak partiye tamamen cekmek.

-Dogu ve guneydogdaki AK parti secmelerini DYP kaybettmemek.

Ve tabiki yeni anayasa. Liberal ekonomi statukoyo zayiflatirken ( AK partinin 2002 biri ekonomik politikalari kemalist "tekelcileri" zayiflatirmistir) demokratik reformlar kemalist devleti sonucta demokratik olmaya mecbur edicektir.

Ak parti yolluna devam etsin. Bizim kemalistlerde böyle islerlen ugrasin.

http://www.stargazete.com/guncel/ser...mis-119688.htm

Whitecloud 08-12-2008 18:45

Bi CHP li gibi düşünmek

Hastanedeki bebek ölümleri için başbakanımızı suçlayan bir chp milletvekilinin konuşmasına bile tanık oldum ben.Daha üç beş gün önce show haberde :o :o

Lord54 09-07-2008 23:42

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
taş mermerin önünde secdeye yatmak cabası :)

Ağzını Topla Senin O taş mermer Dediğin Mustafa Kemal Atatürkün Mezarıdır.
AYRICA

İRTİCANINN KELİME ANLAMINI BİLDİĞİNDEN EMİNMİSİN BENCE BU ÜLKEDEKİ TEK İRTİCAYI BURDA SİZ YAPIYORSUNUZ...

Aptallığa gelince Chp Yİ ATATÜRK KURMUŞ OLABİLİR FAKAT SİZ CHP GIBI DUSUNECEK INSANLAR OLMADIGINIZ ICIN AKLINIZCA DALGA GECIYORSUNUZ.CHP NIN GENEL BASKANI DENIZ BAYKALDIR CHP GECEN HERYERDE MUSTAFA KEMAL ADI GECMEMELİ HERSEYE MUSTAFA KEMALI KARISTIRMAYIN ONUN NELER YAPTIĞINI NASIL MODERN VE GUCLU BIR SIYASETCI OLDUGUNU HERKEZ KABUL EDIYORDUR BU FORUMDA O YÜZDEN LÜTFEN ATATÜRKÜ BÖYLE ŞEYLERE ALET ETMEYİN. BURDA SÖZ KONUSU OLAN ATATÜRK DEĞİL CHP GIBI DUSUNMEDIR BU KONUYU BU SİTEYE ACMAK ZATEN BASLI BASINA BIR HATADIR. BÖYLE CAHİL VE BİLGİSİZ KISILERIN YORUMLARIYLA BU İŞ OLMAZ.

-hayatı boyunca muhaliflikten öteye gidemeyen bi parti[ Gönderen: derin ]

CAHİLLİĞİN BU KADARI CHP NIN ILK PARTI OLDUGUNU VE COK PARTİLİ SİSTEME GECMEK ICIN MUSTAFA KEMALIN NELER YAPTIGINI BİLMIYORMUSUN. VE YILLARCA IKTIDARDA KALDIGINI...

saygı duruşu kemalistlerin kutsal ibadetlerinden sadece biridir.. chpli gibi düşününce böyle hissettim birden....

BİR KEMALİST İÇİN KUTSAL OLAN ŞEYLER DİN,VATAN MİLLET GİBİ KAVRAMLARDIR
İBADETİMİZ ORUC,HAC,NAMAZ,ZEKAT GİBİ BUTUN MUSLUMANLARIN YAPTIGI IBADETLERDİR. TABİ SİZİN HIC SAYGINIZ OLMADIGI ICIN BUNLARI RAHATLIKLA SOYLIYEBILIYORSUNUZ
SİZ BU YOLDA DEVAM EDİN

-KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER

dilek 09-07-2008 23:52

Bi CHP li gibi düşünmek

Mustafa Kemal'in mezarı dediğin yer taş mermer değil mi :o Hani bir gün hepimizin altında yatacağı ;)
Atatürk'ün adını her konuşmada,her eylemde ağzına alıp O büyük Türkün arkasına sığınan CHP lilerin kendisi :-*

Alıntı:

saygı duruşu kemalistlerin kutsal ibadetlerinden sadece biridir..
demişsin
ilginçç bi ibadet şekli ... Çarpılmayasın diyeceğim ama sanırım çoktan başına gelmiş bu .... :-X

Lord54 09-08-2008 17:41

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

dilek Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa Kemal'in mezarı dediğin yer taş mermer değil mi :o Hani bir gün hepimizin altında yatacağı ;)
Atatürk'ün adını her konuşmada,her eylemde ağzına alıp O büyük Türkün arkasına sığınan CHP lilerin kendisi :-*

Alıntı:

saygı duruşu kemalistlerin kutsal ibadetlerinden sadece biridir..
demişsin
ilginçç bi ibadet şekli ... Çarpılmayasın diyeceğim ama sanırım çoktan başına gelmiş bu .... :-X

ÖNEMLİ OLAN HERKEZIN YATICAGI YER DEGIL ONUN ALTINDAKI KISIDIR.
EGER SIZ ATATÜRK HAKKINDA İLERİ GERİ KONUSMAZSANIZ CHP LİLER KEMALİSTLER VB KISILERDE ONU KORUMAYA VE ONDAN SOZ ETMEYI KESERLER.

SİZ SAYGI DURUSUNA BIR IBADET DIYORSANIZ EGER. UNUTMAYINKİ O ASLINDA İBADET OLMAYAN FAKAT SIZIN KEMALISTLERE IBADET OLARAK YAKISTIRDIGINIZ O DURUSU SIZIN GENEL BASKANINIZ VE BASBAKANINIZDA YAPIYOR.. HER NE KADAR KEMALIST OLMASADA..

dilek 09-08-2008 18:00

Bi CHP li gibi düşünmek

bizim başkanımız sizin neyiniz oluyor çok pardon Türkiyede yaşamıyorsunuz sanırım!!!!

Alıntı:

Lord54 Nickli Üyeden Alıntı
saygı duruşu kemalistlerin kutsal ibadetlerinden sadece biridir.. chpli gibi düşününce böyle hissettim birden....

ayrıca saygı duruşuna ibadet diye karşımıza sunan kendi zatı halinizdir gördüğünüz gibi. kendi dediğinizin bilincinde değilsiniz sanırım. Saygı duruşu saygıdandır İBADETTEN değil cahil arkadaşım.
önce öğren ondan sonra yorum yap !!!
]

Necip Fazıl 09-08-2008 18:04

Bi CHP li gibi düşünmek

Bi CHP'li gibi düşüneceğime kendime düşünce yasağı isterim daha iyi :D ;D :D

Lord54 09-08-2008 22:50

Bi CHP li gibi düşünmek

Alıntı:

EĞER BİRAZ OKUMA YAZMANIZ OLSAYDI OKUYUP CVP VERIRDINIZ BİRDE FORUMDA BİR GÖREVLİSİNİZ ÜSTELİK. Ben o sözü ilk sayfadakı bırısınden alıntı yaptım ve eger benım yazdıklarımı daha dıkkatlı okusaydınız bu soze tepkı verdıgımı anlardınız tabı sızın amacınız yapıcı olmak degıl yıkıcı olmak. kımın cahıl oldugunu herkez goruyor su durumda.

All times are GMT +3. The time now is 20:52.