![]() |
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
http://image.haber7.com/haber/54135.jpg Erdoğan Erbakan'ı neden arıyor? Milli Görüş’ün lideri eski Başbakan Erbakan, içini İngiltere’de Arapça yayınlanan El Şark el Awsat Gazetesi’ne döktü. Erdoğan’ın Hoca’yı zaman zaman aradığı da ortaya çıktı. 19 Şubat 2008 09:50 Yazı boyutunu büyütmek için Dilek Gedik'in haberi Milli Görüş’ün lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan, içini İngiltere’de Arapça yayınlanan El Şark el Awsat Gazetesi’ne döktü. Milli Görüşçü Milli Çözüm dergisi tarafından Türkçe’ye çevrilerek yayınlanan röportajda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman Erbakan’ı aradığı ortaya çıktı. Erbakan, “Erdoğan’la ilişkileriniz ne düzeyde? Kişisel temasınız var mı örneğin?” sorusuna “Tayyip sağlığımı sormak için arar bazen ama bunun hiç anlamı yok. ‘Nasılsın?’, ‘Ne yapıyorsun?’un değil gerçek İslami şuurun geri gelmesinin önemi var asıl” yanıtını verdi. 22 Temmuz seçimlerinde meydan meydan dolaşarak Saadet Partisi için oy isteyen Erbakan, şu sıralar Türkiye’deki sıcak gelişmeleri Ankara’daki konutundan izliyor. Bir süre önce El Şark el Awsat’ın sorularını yanıtlayan Erbakan’dan başta Başbakan Erdoğan olmak üzere Türkiye’deki gelişmeleri yorumladı. Erbakan’ın Arapça gazeteye yaptığı açıklamalardan bazı ilginç bölümler şöyle: ARKA KAPIDAN KAÇTI: Erdoğan, sınıfta kalmıştır ve okulun arka kapısından kaçmıştır. Okula yazılmış ama dersleri dinlememiş hiç. Din derslerine girmiş olmasına rağmen davranışları bunun aksi yönündedir. Müslüman uygarlığının Batı uygarlığıyla yarışamayacağı iddiasındadır kendisi ama Efendimiz, İslam’ın en yüce olduğunu buyurmuştur. Bilgili bir insanın söyleyebileceği bir söz mü bu? Erdoğan AB’nin her talebine boyun eğiyor ve İslam Birliği’nin tesisini imkansız buluyor. Bu akli bir şey midir? Biz İslam’a mı yoksa siyonizme mi hizmet edeceğiz? ARAR, SORAR AMA...: Tayyip, sağlığımı sormak için arar bazen ama bunun hiç anlamı yok. “Nasılsın?”, “Ne yapıyorsun?”un değil “gerçek İslami şuurun geri gelmesi”nin önemi var asıl. Eylemlerinden ve gittiği doğrultudan rahatsızım. Defalarca tavsiyelerde bulunduk kendilerine ama fayda etmedi. ORDU, EN GÜÇLÜ KURUM: (Bazıları Türk ordusunun yüzde 46 gibi bir oy almış olan AKP’den daha zayıf olduğunu iddia ediyorlar, buna katılıyor musunuz? sorusuna) Hayır, ordunun zayıfladığına inanmıyorum, Ordu hâlâ Türkiye’nin en güçlü kurumudur. BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR Röportajda Erbakan ile gazeteci arasında da ilginç bir diyalog yer aldı. Erbakan muhabire, “Gazeteniz çok etkili ve büyük olduğundan sizin vesilenizle bir mesajım olacak. Gazetenizin AKP’yi desteklediği görünüyor” dedi. Muhabir ise, “Hiçbir partiye eğilimli değiliz, üstelik Erdoğan’ın İsrail yanlısı politikalarını eleştiren Türk vatandaşlarının da görüşlerini sayfalarımıza yansıttık ve okuyucularımız arasında sizi seven ve başbakanlığınız süresince uyguladığınız siyasetleri takdir edenler de bulunuyor” yanıtını aldı. Erbakan’ın bu yanıta karşılığı ise gülerek “Desenize gazeteniz de Türk halkı gibi beni seviyor ama AKP’ye oy veriyor” oldu. haber7 |
Yıllardan beri aynı nakarat siyonizm acaba siyonizme karşı ne yaptı ne mücadele verdi. islam Birliği için ne yaptı. Başbakanlıkta genelkurmayın karşısında cüppeli sarıklı nerden geldiği ne olduğu belirsiz kişilere yemek vermeklemi islam birliği sağlanır merak ediyorum. ya da başbakanımızın ve cumhurbaşkanın yıllardır Türk ve İslam devletlerine yaptıkları geziler ikili temaslarlamı yapılır? arayıp hal hatır sorduysa vefa göstermiş insanlığın gereğini yapmış takdir etmek lazım ama başbakanın ve milli görüşten gelen bazı Ak partili temel taşların erbakanla siyasi anlamda herhangi bir ilişkilerinin olamayacığını gösteren açıklamaları var.
|
seni sevseler sana oy verirlerdi :D mantığa bak
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ağzından çıktığın lafın nereye gittiğini, cevap yazdığın insanın kim olduğunu tanımadan sakın olaki cevap yazma rezil olursun. benim yazdığım cevap içinde rahip kelimesini nerde gördün veya böle bişeyi ima ettiğimi nerden anladında rahip kelimesini uydurdun. o cüppelilerin rahip olmadığını biz nerden bilelim sölesene başbakanlığa gelen. hepsi siyah mercedesle geldi kimdi bunların finansmanı nerde şimdi bu insanlar bana açıklasana. Recep Tayyip Erdoğan çok kere açıkladı bu milli görüş safsatasından kurtulduğunu sen nerden çıkartıyorsun milli görüşçü olduğunu iyiki kurtulmuş yoksa o da erbakanla batar giderdi. Allah bu ülkeyi sizden korusun. |
sen o sıra çağırılanların hepsinin hoca olduğu belliydi çünkü ailelerine kadar araştırılmışıtı
bende zaten siz rahip kelimesi kullandınız demedim yani rezil olmadım...rahip gelse sesiniz çıkmazdı dedim bu arada ustubunuza biraz dikkat edin |
ben başbakanı milli, görüşçü olarak seviyorum benim gözümde milli görüşçü....yaniş milli görüşlü olundumu suç sayılmıyo sizin anlattığınız gibi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
değilmi en güzeli tartışmamak.
|
Alıntı:
|
bak tartışmayalım diyosun hakaret ediyosun sonrada ters cevap verince üslup ağrına gidiyo. senin yaş kaç? eğitim seviyen ne?
|
Alıntı:
|
Sayın Erbakanın yaşı hayli ilerledi. Konuşmasından Yaşının ilerlediği anlaşılıyor. Bence daha fazla konuşmamalı,hala saygımız var onuda yitirmesin
|
Alıntı:
iyide saygı yitirilecek bişey dememişki...evet yaşlandığına bende katılıyorum...her insan bir gün yaşlanacak |
ümmü seleme rica ediyorum bak tartışmayı bitirelim dedin amenna dedim bende. saçma sapan cevaplarınla canımı sıkma olurmu? cidden seninle tartışmak istemiorum seviyemi düşürmek zorunda bırakma beni...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Erbakan'ın ne yaptığını siyonist ağızlı medyadan takip ederseniz birşey anlayamazsınız elbette.Allah nice insana göz,kulak ve akıl vermiş ama bunları kullanann çok az :) Başbakanlıkta verdiği yemeği bizim muhafazakar kesimde eleştirir.Oysaki aynı salonda Özal da hahamlara yemek vermiştir!Kimse ondan dem vurmaz!"Nerden geldiği ve kim olduğu bilinmeyen" diye tanımlamanız bence çok çirkince! Vee, evet! Erbakanı sevdikleri halde kendilerini Milli Görüşçü olarak tanımladıkları halde Saadet partisine oy vermeyenlerin sayısı çok.Ailemden ve teşkilat çalışmalarından biliyorum. Çünkü, hiçbirşekilde Hükümetin stratejisini tasvip etmiyorlardı.Seçime yakın o son yaygaralardan dolayı ve belli gazetelerin bilinçli ve gerçeği yansıtmayan anketlerden dolayı Akparti %47 gibi bir oy aldı.Sadece Chp gelmesin dediler :) Bunu kaç kişiden duydum.. Kısacası halk yönlendirildi. Ya Chp lisin Ya da akpartili diye :) Tabi kıstası sağcılık solculuk,muhafazakar,demokrat gibi sıfatları olmayan!Kıstası ya işbirlikçisin yada kardeşinin derdiyle dertlenen! olanların sayısı % 2 çıktı :) Hamdolsun Rabbimize.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kusura bakmayın ama bu zihniyet yüzünden adımın ve partimin ha sen mıllı görüsçüsün diye anılmasından sıkıldım... ve eğer bu partıde erbakancı zıhnıyet çogunluktaysa sorarım sana nıye toplasıp SP ye verıp ıktıdar yapmıyorlar demekkı akpartı bunyesınde bu ınsanlar oldukca azınlıklar... Partı bunyesınde eskı chplısı mhplısı kürdü türkü liberali eskı sosyalıstı bilmemnesi varken saadetlıde olsun canım hepsı kabulumuz.Ama kımse partımızı kendısıne maal etmesın. |
Alıntı:
Sayın Erbakan kaç yaşında? 80 oldumu? |
herkesin bildiği kendine
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın canatan :) Bu dediğiniz ticari,dünyevi zanaatlerde olur! Eğer bir fikri önderseniz, ölene kadar varsınız! Ama tabi bunu siz anlayamazsınız, boşa söylüyorum :) |
Alıntı:
Sayın Ecevit son seçimlere katıldığı partisinin mitinglerine Kolunda 2 kişi ile çıkmaktaydı.Sayın Erbakan ise oturduğu yerden konuşmasını yapmıştı. Kusura bakmayın efendiler bu ülke koltuk değneğinde yürüyen,son kullanma tarihi dolmuş liderlere bırakılacak kadar küçük değil.Ki zaten halk seçimlerde cevabını verdi. Ecevit yenilgiden sonra çekildi. Ya yeni kuşağın önünü açacaksın, yada bırakacaksın. Nedir bu siyasette koltuk liderlik sevdası |
haklısın janothon tek sebebi kibir. başka bişey değil. mesajlarında anlaşılmıyormu adamların tek söyledği chpliler gibi bi biz biliriz bi biz anlarız bizim davamız haklı siz anlmazsınız bilmezsiniz. Bi akıl kendilerinde var gerisi yalan. bu tamamen kibir. başka bişey değil. yüzde 2nin ezikliği aynı chp gibi.
|
Alıntı:
Chp ye kuyruk kim ortada.. Biz karizmaya değil bilgelige bakarız onun içün Recep Tayyip Erdoğanın karşısına Birini çıkarsaydınız cümlenize sadece gülüyorum :).Sadece kalplerdekine değer veren Allah, ağızlarınızdaki gevelediklerinizden dolayı Hepimize sabır versin. Ve Erbakan'a siyonistlerle anlaşma yapmış safsatalarınızdan dolayı Allah yüzünüzü kara çıkarsın! Herşeyin açığa çıkacağı o gün bakıcağız kimin yüzü "AK" kiminki kara!! Uzatmaya gerek yok..Selamun Aleyküm |
Alıntı:
|
Alıntı:
Riyadan ALLAH'a sığınırım. Siz bizi Chp yle bir tutuyorsunuz, ne tevafuk bizde sizi bir tutuyoruz :) mevzuu işbirlikçilik olunca.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
28 şubatın tek sebebi D-8 dir,bundan hoşlanmayanlar bi çok şeyi mana edip postmodern darbeyi gerçekleştirdiler.Herşey bir imtihan siz bunu şer olarak görürsünüz ama nice hayırlar gizlidir. Hak'kı söylemek yüzsüzlükse, yüzsüzüz sayın Ceyhanlı |
Alıntı:
ne yaptı ? güzel soru ama cevabı da olan bir soru öncelikle d 8 er kuruldu ama şuan ki mevcut hükümet ne yazık ki bunları devam ettiremedi neden çünkü menfaat ağır basıyo yoksa yapılmaz diye bişey yok bu dünya fani ve bu dünya haytında herşeyin bir sonu vardır baki kalan rabbil alemindır ve her ne olursa olsun abd korkusu sadece bahanedir onunda sonu vardır bi zamanların romasının bizansının yok olduğu gibi hak bu dünya ya hakim olacaktır ama sizler bu hak dava da saf olmayarak yananlardan olacaksınız |
bak şimdide hakarete başladı ne farkeder Almanyada islam düşmanı değilmi zamanında osmanlının yıkılması için çalışmadımı. 1913 babı ali baskını almanyanın işi bunlarda siyonist. erbakanın siyonistlerle imzaladığı anlaşmalara ne oldu başbakanlığı döneminde. bunlarla işbirliği olunca caizmi oluyo. işine gelmedi değilmi yazdıklarım bula bula o iğrenc cevabı yazdın çok komiksin biliyomusun. halkı cahillikle suçlamaktan kendi cahilliğini göremez olmuşsun. beni yüzsüzlükle suçlamaktan kendi yüzsülüğünü göremiyorsun.
|
Alıntı:
Yananlar siz mi bizmi olduğunu sen ölçemessin, haddinizi bilin, yorumlarınıza dikkat ediniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
asıl siz komiksiniz |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 21:12. |