![]() |
Mustafa Cihat: Emrin olur
|
mükemmel bir parça
|
Bu tarzda dinlediğim kişilerden biridir,güzelmiş teşekkür ediyoruz. :-*
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Vahşi'yi anlatıyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dikkatli dinleyince O'na yaılmış olduğu belli oluyor cidden...taş bassın yerime dedi gönlüne,Bakmasın demiş birdaha yüzüme.. emri olur başım gözüm üstüne :( :) |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Mustafa Cihat- Emrin Olur Dinlemek için Tıklatın Çok güzel .Dinlemenizi Tavsiye ediyorum ... :) Hz. Vahşi İle Efendimiz (s.a.v) arasındaki diyaloğu anlatmaktaymış ... Daha fazla bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :) |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
muhteşem :)
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Cebrail aleyhisselam geldi. Allahü teâlâ buyurdu ki: - Ey sevgili Peygamberim! Bütün ömrünü puta tapmakla, kullarımı bana düşman etmeye uğraşmakla geçiren bir kâfir, bir kelime-i tevhid okuyunca, ben onu affediyorum. Sen, amcanı öldürdü diye Vahşî’yi niçin affetmiyorsun? O pişman oldu. Şimdi sana inandı. Ben affettim. Sen de affet! Herkes, "Öldürün!" emrini beklerken, Resulullah efendimiz buyurdu ki: - Kardeşinizi çağırınız! Kardeş sözünü işitince, saygı ile çağırdılar. Peygamber efendimiz Vahşî’ye, “affolunduğunu” müjdeleyerek buyurdu ki: - Fakat, seni görünce dayanamıyorum, elimde olmadan üzülüyorum. Hz. Vahşî, Resulullahı üzmemek için, bir daha yanına gelmedi. Mahcup, başı önünde yaşadı. |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
çok etkilendim :'( :'( :'(
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
:'( :'( :'( :'( :'( Sağol Zeynep .zaten etkilenmiştim şimdi daha bir kötü oldum ...
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
:'( :'( :'( :'(
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
MUSTAFA CİHAT / EMRİN OLUR Geceye katran çal Acıya hüsran Ahh... edersem tutmasın elim Tutulsun dilim... ey kemankeş durma vur nasılsa bu sine vurgun nuru düşsün düşlerin kor olsun seni görmesin kör olsun taş bassın yerime dedi gönlüne emri olur başım gözüm üstüne .... bakmasın demiş birdaha yüzüme emri olur inansın bu sözüme.... almasın demiş adımı diline vay ben ölem toprak atsın yüzüme... :'( |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Ciğerime işledi resmen .Uzun zamandır böyle olmamıştım.En son D. Ali Erzincanlı böyle yapmıştı beni ... :'(
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
ben mustafa cihatı çok severim..+ :)
teşekkürler |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Rica ederiz. Böyle içten söyleyen insan sevilmez mi ? :'( :(
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Alıntı:
çok takva sahibi biri :) |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
O'nu gördüğün halde uzaktan seyretmek :(..Rabbim razı olsun..gece gece güzel oldu..+ =)
Zeynep ayrıca sağol :) + |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Allah Razı Olsun! Hep dinlerdik ama bu yönünü bilmiyordum. (+)
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Allah (c.c.) cümlemizden razı olsun İnşaAllah ..
|
Mustafa Cihat-Emrin Olur
:'( :'( :'( :'( :'(
mükemmel :'( :'( bu sebatla bile sevebilmek,görebilmek.... |
Mustafa Cihat-Emrin Olur
Çok güzel bir eser ama daha önce eklenmişti yinede +1 :-*
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=32104.0 |
Konular birleştirilmiştir :)
|
Suç üstü basıldık desene :)