![]() |
--- Dejavu ---
http://images.hepsiburada.com/assets...sney214vcd.jpg
Oyuncular : Denzel Washington , Paula Patton , Val Kilmer , Matt Craven , Jim Caviezel Yönetmen : Tony Scott Ya zamanı geri alabilseydiniz? Akademi ödüllü® Denzel Washington (En İyi Erkek Oyuncu, Training Day, 2001), blockbuster yapımcısı Jerry Bruckheimer ve hit filmlerin yönetmeni Tony Scott’ın güçlerini birleştirdiği bu muhteşem filmde, geçmiş-gelecek arasında aksiyon ve gerilim dolu muhteşem bir maceraya hazır olun! New Orleans feribotundaki korkunç patlamanın ardından, delilleri incelemek için görevlendirilen Federal ajan Doug Carlin (Washington), olay yerinden alınarak, hükümetin top-secret laboratuvarına, zamanın önceden aktığı bir gözetim pencerisinin başına getirilir. Bu sefer görevi suçluyu bulmak değil, suçu olmadan önlemektir! Fakat Carlin’in geçmişi değiştirmesi işe yarayacak mıdır? Koltuklarınıza sıkı tutunun ve tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz bu muhteşem maceranın keyfini çıkarın. Özel Seçenekler: “Gözetim Penceresi” – Zamanda geri git ve film yapımcıları eşliğinde filmin sahne arkası anılarına tanık ol Feribot Patlaması Doug Carlin Karakterinin Oluşumu Makyaj, Kıyafet Dolabı ve Özel Efektler Gözertim Penceresi Deja Vu’nun Kameraları Araba Takibi Ekip: Denzel, Tony & Jerry Dublörler: Duvar Dublörler: Feribot Genişletilmiş Feribot Sahnesi |
--- Dejavu ---
tek kelimeyle süper bir film
|
--- Dejavu ---
Evet Sinema Tarihine yön verecek bir Film...
|
--- Dejavu ---
biraz bilimkurgu olsa da hayli kafa karıştırıyor :)
|
--- Dejavu ---
Dejavu kelimesi Sinema perdesinde 2. kez bu kadar güzel tasarlanan bir film...
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Matrix de o kadar dejavuyla ilgili bir konu yoktu
|
--- Dejavu ---
Başrol oyuncusu çok bilindik başarılı birisi ama daha izlemedim.
Madem ki güzel alayım :) |
--- Dejavu ---
denzel vaşingtın.... :D
gerçekten mükemmel bir film.... |
--- Dejavu ---
Alıntı:
Alıntı:
OLSUN SEN MATRİX İ İZLE BİR ORDADA DEJAVU KELİMESİ GEÇİYOR İLK DEFA SİNEMA TARİHİNDE... |
--- Dejavu ---
Denzel Washıngton klasiği... |
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Şöyle söyleyeyim
Dejavu "Bir Felsefedir" Flimden bir şeyler almak isteyenler,aldığım flim bittiğinde üzerinde düşünebilmek isterim diyenler bu filmi izlesin |
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Abi filmi izledin mi :D
Çok orjinal,zamanı geri almak müthiş bir seneryo niye düşünmüyorsun ;D |
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
o olaylar bitinceye kadar ortada bir döngü vardı sanırım bende orayı tam çözemedim.
Hikaye başlamadan önce polise bir telefon geldi. Hani merkezde oturan sürekli burger yiyen polise. o sahneleri tekrar izle dmek istediğimi anlıcaksın |
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
ben 3 kere izledim hala daha çözemedim bazı şeyleri :D
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Sen çözmüşsündür biz biraz acemiyiz ::)
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
evet o tarz filmler karışık oluyo.... ben de izledim dejavuu yu.. anlamamştm bi kaç yerini...
babam anlatmıştı sonra... :D |
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
Alıntı:
|
--- Dejavu ---
deja vu güzel bir film... konu olarak aslında çok yabancı değil ama gene de iyi idi...
|
--- Dejavu ---
Evet gerçekten.... konu ve senaryo olarak güzel zaten.... bir de denzel washington olunca.....
|
--- Dejavu ---
Aslına bakılırsa çok daha iyi olabilirdi, biraz ütopike vurmuşlar filmi... Daha gerçekçi olabilirdi.. Ama denzel washıngton olması filmi zenginleştirmiş....
|
--- Dejavu ---
Film çok iyi dediniz aldım bugün.
Yeni bir DVD de aldım :) İzlicem birazdan. |
All times are GMT +3. The time now is 06:27. |