Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   20.yüzyılın devlet adamı !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21400)

Müntesip 03-01-2008 11:46

20.yüzyılın devlet adamı !!!

arkadaslar birden fazla oy kullanabilirsiniz !!! kesinlikle kime oy verecekseniz o ülkenin vatandası oldugunuzu düşünün !!!

gerçekçi 03-01-2008 11:52

Abdülhamit han'ı da çok severim.Kendisiyle ilgili pek çok kitap okudum.En çok beni Abdülhamit'in kurtlarla dansı etkiledi.Ancak M.Kemal paşa başımıza öyle zor dönemde dsüşman isgali altında karanlıklar içinde geldi.7 dünya devini yenip Aydınlanma devrimlerini yaşattı.Bu yüzden oyumu ulu önder Mustafa Kemal paşaya verdim.
Çünkü o bir dehaydı.
İngiliz başkanının da dediği gibi Allah yüzyılda bir her anlamıyla devlet adamı,asker olan bir deha yollar bu yüzyılınkini allah bize nasip etmişti.

Müntesip 03-01-2008 17:18

BENDE OKDUM O KİTABI VE HERKESE TAVSİYE EDEBİLİRİM,OKUDUKTAN SIONRA DA BİRİSİNE HEDİYE ETTİM ZATEN :)),MUSTAFA ARMAGAN KALEME ALMISTI ... ;)

azize 03-01-2008 17:32

arkadaşlar nerede BilgeKral_? Arafat_?

maviinsan 03-01-2008 21:35

anket çok sığ olmuş bence

parabol 03-02-2008 00:15

Stalin mao....

Baksanıza Mustafa kemal desem yanlız türk milleti seviyor ama kendi ülkemizde kendi vatandaşlarımızdan "Stalin" ve "mao" çığırtkanlığı yapan ve izinden giden birsürü adam var ;)...E var demekki bir keramet... 8)

RDönmezs 03-02-2008 00:20

II.abulhamit han
M.kemal Atatürk

Üç mevsim 03-02-2008 01:15

Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç şıklarda olmalı..

gerçekçi 03-02-2008 01:44

Mustafa Kemal'i tüm mazlum milletler örnek almıştır.Ayrıca ne kadar büyük olduğunu tüm dünya liderleri belirtmiştir.

''Büyük Atatürk yalnız Türkiye'nin değil bütün doğunun atasıydı''Emanullah Han-Afgan Kralı
''Kelimenin tam manasıyla mükemmel bir yöneticiydi.Askerdi''Limon von sonders
''Savaşta Türkiye'yi kurtaran sonrada milletini dirilten yüce bir insan''Cerci
''Akıllı ve barışçı yöntemleriyle iz bırakıcak dünya lideri''Fransa cumhurbaşkanı-Albert Lebrun
''Atatürk özgürlük mücadelesi veren tüm dünya milletlerinin önderiydi.''Hindistan parlemento başkanı-Sucheta Kırıpalanı

Yeterli değilse daha onlarcasını yazabilirim.Tekrar söylüyorum harika bir dünya lideri olup pek çok milletin sevgisini kazanmıştır.

fazlrahmet 03-02-2008 01:49

Selam...
Abdulhamid Han ve Mustafa Kemal Atatürk...

azize 03-02-2008 11:27

asimov listeyi gözden geçirip bi kaç şık daha eklemeli bence ((:

parabol 03-02-2008 12:52

Alıntı:

gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa Kemal'i tüm mazlum milletler örnek almıştır.Ayrıca ne kadar büyük olduğunu tüm dünya liderleri belirtmiştir.

''Büyük Atatürk yalnız Türkiye'nin değil bütün doğunun atasıydı''Emanullah Han-Afgan Kralı
''Kelimenin tam manasıyla mükemmel bir yöneticiydi.Askerdi''Limon von sonders
''Savaşta Türkiye'yi kurtaran sonrada milletini dirilten yüce bir insan''Cerci
''Akıllı ve barışçı yöntemleriyle iz bırakıcak dünya lideri''Fransa cumhurbaşkanı-Albert Lebrun
''Atatürk özgürlük mücadelesi veren tüm dünya milletlerinin önderiydi.''Hindistan parlemento başkanı-Sucheta Kırıpalanı

Yeterli değilse daha onlarcasını yazabilirim.Tekrar söylüyorum harika bir dünya lideri olup pek çok milletin sevgisini kazanmıştır.

Yazıyı biraz üzerime alındım...
Arkadaşım bana görede Mustafa Kemal tabiki oyumuda ona verdım zaten...Benim üstte yazdıklarım ironi yapmak içindi ;)

parabol 03-02-2008 12:57

Loyd george;

" Yüzyıllar nadir olarak dahi yuetiştirir.Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük kahraman çağımızda türk ulusuna nasip oldu.Mustafa Kemal'in dehasına karşı elimizden ne gelebilirdi??"

En savdiğim sözdür...benim kasteddiğim kazanılan saygı dğildi...Ülkemizde hala vatandaşlarımızdan stalın mao yanlısı zıhnıyetının savunucusu mevcut acınası bir durum.....ama şuan hangi ülkede türk olmayan ınsanlar Mustafa kemalin izinden gidiyor kı....

Anlatmak istediğim buydu...dediğim gibi bir nevi ironiydi...

azize 03-02-2008 16:52

hitleri-maoyu seçenleri hakikaten merak ediyorum..soruda "faydalı" denmiş yahuuu ;D ;D ;D ;D ;D

Hüdaverdi 03-02-2008 16:55

Tabi ki Ulu Hakan Abdulhamit Han...

EpiVaTeS 03-02-2008 17:15

Tabi ki Hakanımız göz nurumuz ABDULHAMİT HAN dır

Müntesip 03-03-2008 14:55

bence hepsi ülkesi için 20. yüzyılın en iyi adamı !!!

parabol 03-03-2008 20:20

Alıntı:

azize Nickli Üyeden Alıntı
hitleri-maoyu seçenleri hakikaten merak ediyorum..soruda "faydalı" denmiş yahuuu ;D ;D ;D ;D ;D

Bende merak ediyorum inan...hani söylemime bakıp onlara verdım sanmasın da kimse, gerçekten vereni merak ediyorum...

TÜRK EVLADI 03-03-2008 21:30

[i][b]Bence oy verirken

Stalin'in 13 milyon kişiyi katlettiğini,
Mao'nun 40 milyona yakın Uygur Türk'ünü asıllarını inkar etmedikleri için öldürdüğünü,
Hitler'in dünyada yaklaşık 35 milyon insanın canına kıydığını göz önünde bulundurmak gerek...

Ben oylarımı M.K.Atatürk ve Abdülhamit'e verdim ama tek şık olsaydı direk ABDÜLHAMİT derdim...

YavuzSultanSelim 03-03-2008 21:32

Tabiki ATA'mız

mavera 03-03-2008 21:35

Oyumu Atatürkten yana kullandim, diktatörler ise kisa zamanda ülkelerine iyilik yapiyorlar gibi görünsede uzun vadede ülkelerine büyük sorunlar acmistir almanya hala daha hitlerin actigi yaralari sarmaya calisiyor..
Bu arada bu ankette gönül oyumuda rahmetli bosna lideri büyük devlet adami aliya izzet begoviçe veriyorum...

Duygu'Seli~ 03-03-2008 23:34

Hitleri ve maoyu seçenler bu forumun Ak Parti'nin forumu olduğu için,dışarıdan gelenlere 'bakın Ak Partili gençler kimleri örnek alıp destekliyor'' vs gibi söylemlerde bulunmak için gıcıklık olsun diye vermişlerdir.. :) Hislerim öyle olduğunu söylüyor..yinede bilemiyeceğim..Ak Partili gençler benim bildiğim aklı başında ve bilgili gençlerdir..Kasten ve bilerek öyle bir şey yapmayacakları ortada..Neyse.. :) :)

romakudüs 03-04-2008 02:11

sadece iki isim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
SULTAN 2. ABDULHAMİT HAN(SON PADİŞAH,SON İMPARATOR,SON DİRENİŞÇİ,SON HALİFE,..........)

Liberal_Demokrat 05-14-2008 14:51

Adolf Hitler dermişim :D

ethemkara1 05-14-2008 15:07

adı üzerinde zaten asrın liderleri hepsi ses getiren milletine iyilikleri olan şahsiyetler benim için atatürk izzet begovic.

politikaci 05-14-2008 15:08

bence Atatürk tabikide

politikaci 05-14-2008 15:10

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Tabi ki Ulu Hakan Abdulhamit Han...

kimse ulu değildir Ulu kelimesi Allaha masustur. tabiki herkes iyi işler yapar fakat ulu değillerdir aynı şey atatürk içinde geçerli ulun önder atatürk . insana bu sıfat olmaz

oturanboğa 05-14-2008 15:22

aliya izzetbegoviç

EpiVaTeS 05-14-2008 15:23

başta dediğim ifade ettiğim gibi Hakanımız Göznurumuz liderimiz ABDULHAMİT Handır...

Katil 05-14-2008 15:52

Birkaç arkadaşımızın bahsettiği gibi. Çok yetersiz bir anket olmuş.

Abdulhamit han dışında oy verilebilecek birini göremedim.

Onun içindirki oy kullanmadım.

Eklemeler yapılırsa oy veririz.

(Örn: Yaser Arafat, Adnan Menderes, Şamil Basayev, Necmettin Erbakan, Vladimir İlyiç Lenin vs.)

All times are GMT +3. The time now is 01:56.