![]() |
akparti foruma neden üye olmak istediniz?
selam arkadaşlar ben akparti forumuna üye olmamın sebebi :
gençliğin yeni sesi olan bu forumundaki arkadaşlarımı tanıyıp selamı yaymak görüşlerimizi açıklamak.AKPARTİyi desteklemek..BAŞBAKANIMIZI sevdiğimizi yakından hissettirmek...vb. |
akpartili olduğum için.paylaşım ve arkadaslık için.düşüncelerimi peiştirmek için.
|
AK PARTİ için gönülden bağlı olduğum için..
|
ak paytiii şa şa şaa (yeğenimin ifadesiii)
|
Diğer partilere göre hiç yoktan iyi olduğu için,ak partili değilim ama yeri geldiğinde destekelrim :)
Ak aprtili arkadaşımın (TÜRK_EVLADI) tavsiyesi üzerine üye oldum... Bu sayede ak partilileri dah iyi tanıcam ;) |
Zaten forum siteleri konusunda merakım vardır... Akpartinin forum sitesi olduğunu öğrendiğim gibi üye oldum... Birikimlerimi kendi partimin forumunda paylaşmak kadar güzel bişi varmıdır...İyi paylaşımlar herkese...
|
her ak partili benim gibi mi acaba diye fikirleri görüşleri takip etmek maksatlı üye oldum.. sonucu da gördüm benim gibilermiş ;D saygılar...
|
ben gençlik kollarına üye olup,siyasete erken atılmak istediğim için üye oldum.
|
AK PARTİLİ OLDUGUM İÇİN AK PARTİYİ SEVDİĞİM İÇİN..VS VS :)
|
Aslında forum sitelerine merakım yoktu. Bir çalışma için, Erdoğan - Gül - Arınç - Miting resimleri araken akpartiforuma rastladım.
|
Ankara gençlik kollarına katılmayı istiyorum , bunun için biraz ön araŞtırma yapmak istiyordum. Beni bu konuda bilgilendirmek isteyen, gençlik kollarına üye arkadaŞlar varsa; irtibata geçersek çok sevinirim.. :)
|
Alıntı:
Gençlik kolarına katılmak sadece üye olabilirsiniz onların Yönetimine giremezsiniz çünkü belli bir listeleri vardır ama seçimlerden önce onlarla birlikta çalışmlarda bulunursanız listeye alınırsınız sanıyorum.Ama direk üye olmak isterseniz bulunduğunuz ilçe yada merkeze nüfusunuzla gitmeniz yeterli ;) |
ya bende üye olmak istiyorum.daha doğrusu ben direk partiden aday olmak istiyorum.il gençlik kollları için yaşım tutmuyormuş ama,eskiden tayyip erdoğan 17 yaşında atılmış galiba siyasete.ben de 14 yaşındayım.
|
Foruma renklilik gelsin diye üye oldum. Bir yerde herkes aynı düşünüyorsa, orada bir sorun vardır.
|
ilk önce Öğrenmek sonrada bildiklerimizi tecrübelerimiz paylaşmak için
ve kardeşlerimizi daha yakından tanımak için.... |
Nerdeyse her ay biri bu konuyu açıyor...
|
ablam üye oldu diye oldum...kapatma davasının açıldığı gün ilk yorumumu yazdım ve ne kadar faydalı bir site olduğunu gördüm....
|
büyüyünce siyasetci olacağım için(inşallah)
siyasi siteye üye oldum bende bunun için birde akpartili olduğum için |
BEN KUZENİMİN TAVSİYESİYLE ÜYE OLDUM.BAŞTA SIKILIODUM AMA ŞİMDİ HOŞUMA GİDİYO.ALIŞKANLIK YAPIO
|
BİZ HARBİ AKGENCİZ. CANIMIZ KANIMIZ PARTİMİZE FEDA OLSUN.
|
All times are GMT +3. The time now is 17:55. |