Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21536)

Duygu'Seli~ 03-03-2008 00:42

Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..

Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız ve evde sesler duyuyorsunuz. Ne yaparsınız ?
Hehehe..Ben korkudan ölürdüm.. :o ;D ;D ;D ;D

sesli34 03-03-2008 00:44

valla sonuçta korksakta kim vardiye bakardım

ya o beni ya ben onu

hayalet mayalety dinlemem

furirdim oni :D :D :D

ümitli_bekleyis 03-03-2008 00:45

Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs ise elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

yasinarslanpay 03-03-2008 00:47

Evde bişey olmaz ben uyumaya çalışırdım..

Duygu'Seli~ 03-03-2008 00:47

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

Feyza 03-03-2008 00:49

kaldım ve gecenin 3 de gürültü yapan hırsıza dayanamayıp kimo dedim :) oda kaçtı :D

Duygu'Seli~ 03-03-2008 00:51

Ben çıkıyorum sabaha geldiğimde artılarım çoğalmış olursa korkum geçer.. :D :D ;D ;D yinede sizin takdiriniz tabi.. :-\ ;D ;D hadi selametle..Bol artılı paylaşımlar.. ;D

ümitli_bekleyis 03-03-2008 00:51

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

Korkma ben varım : )Hem Ablan da varmış bak ne güzel .Tam olarak yalnız sayılmazsın ;)

YavuzSultanSelim 03-03-2008 00:52

ben boğazını sıkmazdım :D

dildade 03-03-2008 00:53

Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..
Bir kaç kere de yaptım yani :P

YavuzSultanSelim 03-03-2008 00:54

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı

kim girmiş dildade abla :D

dildade 03-03-2008 00:57

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı

kim girmiş dildade abla :D

Önemli bir şey değil o zamanlar ahşap ve 100 küsür yıllık bir evde oturuyorduk ve devamlı merdivenlerden göremediğim arkadaşlar inip çıkıyordu ben de merdivenin başına oturup sabaha kadar nöbet tutuyordum sabah namazını kılıp hava aydınlanınca da uyuyordum :-X

romakudüs 03-03-2008 01:00

gereçkten bir yabancı evimdeyse yakalarsam artık oratda netür bir vahlet olur bilemem ama yabancı yokda ben enteresan sesler duyuyorsam yastığın altına kafamı sokar ayetel kürsi okumaya başlarım yedi tane okuana kadar zaten uyurum ;D

eddie 03-03-2008 14:18

aslında bişey yapmam bilgisayarın başına otururum "zaten salaktın iyice salaklaştın" derim kendime... ;D ama şıklarda o olmayınca en sondakini işaretledim..

gulsen_yeni 03-03-2008 17:05

DUA EDERİM NAPCAM BAŞKA :)

Beritan 03-03-2008 17:19

cesartetimi toplar beni korkutan şahısın yanına giderim.. gerisi elimde olan araç ve gereçlere bakar :D

oguzdesouza 03-03-2008 19:06

Alırım elime bıçağı Allah ne verdiyse hücuuuuuuuum. :D :D

Hüdaverdi 03-03-2008 19:09

Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..:D

Zaten evde tek olmayı severim,özellikle ışıklar gittiğinde...
Mumu yakar kitap okurum veya yatar şarkı dinlerim :D
Çocukken korkardım sanırım şimdiacısını çıakrtıyorum :D

Ama odamda yatamam asla,gece olsun gündüz olsum ne vakit olursa olsun uyuğumda karabasan geliyor bana :D
Hep dua ederim geldiğinde zor gider,bir keresinde küfür ettim küstü bana 3 ay gelmedi :D
Geçenlerde kulağını çınlattım uğradı,sağolsun unutmamış beni :D

sumeyra 03-03-2008 19:33

Ben evden kaçarım
Hemide ses çıkarmadan ;D

Hıfz-ı lisan 03-03-2008 19:36

10. kata kolay kolay hırsız girmeyeceğine kendimi inandırıp mutlaka çıkar bakardım :) ..sonra kimdi aceb diye sorularla uğraşmakta var ;D en iyisi bakmak =)

Nazende 03-03-2008 19:38

Evde yalnız kalmayı çok seviyorum
aslında benzer bir durumda yaşadım sayılır şıklarda olmayan bir tutum olacak ama,evde biri varmış gibi yüksek sesle birine seslenirim "anne bu sesler nee" diye sonra sesimi değiştirip cevap veririm abartıp gürültü yaparım,birisinin olduğundan eminsem kendimi odaya kilitleyip polisi ararım tabi tüm bunları yaparken bayılmamak için mücadele veririm ::)

Enfal 03-03-2008 19:54

"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.

sumeyra 03-03-2008 19:55

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.

??? ???

Duygu'Seli~ 03-03-2008 20:02

Alıntı:

Ankete katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaşım..Hoşunuza gitmedi ise yorumunuzu kendinize saklayınız.. ;)

Üç mevsim 03-04-2008 15:54

Önce 2.şıkkın sonra da 5. şıkkın gereğini yapardım.

Enfal 03-04-2008 20:29

Alıntı:

Alıntı:

Ankete katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok arkadaşım..Hoşunuza gitmedi ise yorumunuzu kendinize saklayınız.. ;)

Hayır anlamadım yani niye yorum yapmayayım.Evet senin de dediğin gibi arkadaşım ankete katılmak gibi bir zorunluluğum yoktu ve ben kendi irademle katılmak isteyip katıldım.Hoşuma gitmediyse yorumumu kendime neden saklayayım ki.Yapmayın ya neden eleştiriye açık olamıyoruz. Eğer bu ankete sadece anketten hoşnut olanlar katılabilir diye bir not yazsaydı o zaman yorum yapmazdım ama şu anda böyle birşey yok ve ben hoşnutsuz olduğumu belirttim diye neden böyle tepki aldım onu anlayamıyorum. ???

Gölge 03-04-2008 21:18

Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur balkondan aşağıya atardım .... :D

Müntesip 03-05-2008 15:14

mutfaktan annemin benim içiin kullandıgı oklova'yı alırdım sonra aramaya baslardım :))

Ak_Kelebek 03-05-2008 15:14

son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

Duygu'Seli~ 03-05-2008 15:16

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

::) ::) ::) Allah ailedekilere yardım etsin o zaman.. ;D ;D

_hasretim_ 03-05-2008 15:18

2.sık ve sonuncu sunu yapardım elime ne gelirse atardım sonrada kacardım

:D :D ;)

Ak_Kelebek 03-05-2008 15:18

Alıntı:

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı

::) ::) ::) Allah ailedekilere yardım etsin o zaman.. ;D ;D

Evde ben yalnızken sinsi sinsi dolaşmakta neymiş DANNNNNNNNN ! ;D :D ;D

unnamed 03-06-2008 16:34

Alıntı:

Alıntı:

duyguseli bu kadar korkmana gerek yok şunu hatırlatmak isterim insan korktuğu zaman daha çok korksun diye şeytan ona vesvese verir böyle bi durumda yapacağın ilk şey dua oku(ayetel kürsi) Cenab-ı Hakka sığın ;)

Duygu'Seli~ 03-06-2008 19:42

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

duyguseli bu kadar korkmana gerek yok şunu hatırlatmak isterim insan korktuğu zaman daha çok korksun diye şeytan ona vesvese verir böyle bi durumda yapacağın ilk şey dua oku(ayetel kürsi) Cenab-ı Hakka sığın ;)

::) Allah razı olsun..haklısın..Ama bazen insanın elinde olmuyor nedense.. :-\ :)

Liberal_Demokrat 05-14-2008 14:33

Gece yarısı evde tek başıma kalamıyorum zaten. Örneğin karanlıkta yatamam. Ama garip sesler çok duyarsam, evden kaçardım. Ki başıma geldi de. Bir defasında gece evde tek başımaydım. Birden garip sesler duydum. Hiç unutmam. Çığlıklarla evden kaçmıştım.

NuR-eFSaN 05-14-2008 14:38

Geçen yaz bu durumla bas basa kaldım 1 hafta boyunca ailem memlekete gitmişti bende çaliştiğim için akşamları besmele ile eve girerdim . . .

Uyku vaktım gelince evin bütün odalarının kapsını kitler öle uyurdum birde ışığı yakardım evde dısardan görenler bu evdekıler hala uyanık diye düşünsünler diye yani . . .

BaDe_EsNa 05-14-2008 14:44

ben olduğum yerde kalıyorum hareket edemiyorum felak nas ayetel kürsi... küçük çapta bir hatim indiriyorum :D
sonra annemleri arıyorum gelin korkuyorum diye zaten evde yalnızsam telefon yanımda hazır bulunur mutlaka

Eşref 05-14-2008 14:47

Ben evde ses duyarsam, tavana vururum. Kesin üst komşunun işidir.

politikaci 05-14-2008 14:49

önce besmele çeker sonra direk evden kaçarım :D

Kafes 05-14-2008 17:51

Yataga girer uyumaya calisirdim..

All times are GMT +3. The time now is 18:59.