![]() |
Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..
Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız ve evde sesler duyuyorsunuz. Ne yaparsınız ?
Hehehe..Ben korkudan ölürdüm.. :o ;D ;D ;D ;D |
valla sonuçta korksakta kim vardiye bakardım
ya o beni ya ben onu hayalet mayalety dinlemem furirdim oni :D :D :D |
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs ise elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D
Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D |
Evde bişey olmaz ben uyumaya çalışırdım..
|
Alıntı:
|
kaldım ve gecenin 3 de gürültü yapan hırsıza dayanamayıp kimo dedim :) oda kaçtı :D
|
Ben çıkıyorum sabaha geldiğimde artılarım çoğalmış olursa korkum geçer.. :D :D ;D ;D yinede sizin takdiriniz tabi.. :-\ ;D ;D hadi selametle..Bol artılı paylaşımlar.. ;D
|
Alıntı:
|
ben boğazını sıkmazdım :D
|
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..
Bir kaç kere de yaptım yani :P |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gereçkten bir yabancı evimdeyse yakalarsam artık oratda netür bir vahlet olur bilemem ama yabancı yokda ben enteresan sesler duyuyorsam yastığın altına kafamı sokar ayetel kürsi okumaya başlarım yedi tane okuana kadar zaten uyurum ;D
|
aslında bişey yapmam bilgisayarın başına otururum "zaten salaktın iyice salaklaştın" derim kendime... ;D ama şıklarda o olmayınca en sondakini işaretledim..
|
DUA EDERİM NAPCAM BAŞKA :)
|
cesartetimi toplar beni korkutan şahısın yanına giderim.. gerisi elimde olan araç ve gereçlere bakar :D
|
Alırım elime bıçağı Allah ne verdiyse hücuuuuuuuum. :D :D
|
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur boğazını sıkardım..:D
Zaten evde tek olmayı severim,özellikle ışıklar gittiğinde... Mumu yakar kitap okurum veya yatar şarkı dinlerim :D Çocukken korkardım sanırım şimdiacısını çıakrtıyorum :D Ama odamda yatamam asla,gece olsun gündüz olsum ne vakit olursa olsun uyuğumda karabasan geliyor bana :D Hep dua ederim geldiğinde zor gider,bir keresinde küfür ettim küstü bana 3 ay gelmedi :D Geçenlerde kulağını çınlattım uğradı,sağolsun unutmamış beni :D |
Ben evden kaçarım
Hemide ses çıkarmadan ;D |
10. kata kolay kolay hırsız girmeyeceğine kendimi inandırıp mutlaka çıkar bakardım :) ..sonra kimdi aceb diye sorularla uğraşmakta var ;D en iyisi bakmak =)
|
Evde yalnız kalmayı çok seviyorum
aslında benzer bir durumda yaşadım sayılır şıklarda olmayan bir tutum olacak ama,evde biri varmış gibi yüksek sesle birine seslenirim "anne bu sesler nee" diye sonra sesimi değiştirip cevap veririm abartıp gürültü yaparım,birisinin olduğundan eminsem kendimi odaya kilitleyip polisi ararım tabi tüm bunları yaparken bayılmamak için mücadele veririm ::) |
"Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.." Ya illa biri mi girmek zorunda evime. Evde tek başımayken ses duyarsam nerden geldiğini anlamaya çalışırım. Evi bırakıp niye kaçayım.Zaten gelen hırsızsa buna izin vereceğini de sanmıyorum. Seçenekler çok tuhaf.Zorla insanı paronayak yapacak cinsten.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Önce 2.şıkkın sonra da 5. şıkkın gereğini yapardım.
|
Alıntı:
|
Cesaretimi toplar evi aramaya başlardım..Kimse bulur balkondan aşağıya atardım .... :D |
mutfaktan annemin benim içiin kullandıgı oklova'yı alırdım sonra aramaya baslardım :))
|
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D
|
Alıntı:
|
2.sık ve sonuncu sunu yapardım elime ne gelirse atardım sonrada kacardım
:D :D ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gece yarısı evde tek başıma kalamıyorum zaten. Örneğin karanlıkta yatamam. Ama garip sesler çok duyarsam, evden kaçardım. Ki başıma geldi de. Bir defasında gece evde tek başımaydım. Birden garip sesler duydum. Hiç unutmam. Çığlıklarla evden kaçmıştım.
|
Geçen yaz bu durumla bas basa kaldım 1 hafta boyunca ailem memlekete gitmişti bende çaliştiğim için akşamları besmele ile eve girerdim . . .
Uyku vaktım gelince evin bütün odalarının kapsını kitler öle uyurdum birde ışığı yakardım evde dısardan görenler bu evdekıler hala uyanık diye düşünsünler diye yani . . . |
ben olduğum yerde kalıyorum hareket edemiyorum felak nas ayetel kürsi... küçük çapta bir hatim indiriyorum :D
sonra annemleri arıyorum gelin korkuyorum diye zaten evde yalnızsam telefon yanımda hazır bulunur mutlaka |
Ben evde ses duyarsam, tavana vururum. Kesin üst komşunun işidir.
|
önce besmele çeker sonra direk evden kaçarım :D
|
Yataga girer uyumaya calisirdim..
|
| All times are GMT +3. The time now is 18:59. |