![]() |
SAPIKLARI PROTESTO EDİYORUM!!!
dışarda bayanlara arsızca rahat vermeyen bakışlarıyla rahatsız eden adi,pislik,şerefsiz,sapık yaşlı genç bütün pislikleri protesto ediyorum ve onlardan nefret ediyorum yeter artık bizi rahat bırakın miğdemizi bulandırıyosunuz.(ayrıca bugün durakta gördüğüm dedem yaşındaki herif sana sesleniyorum o gözlerini oymak istiyorum utanmaz şeyyy)NESLİNİZ NE ZAMAN BİTİCEK ÇOK MERAK EDİYORUM)
|
yanımızda merdaneyle gezmeyince onların nesli tükenmez... ;D ;D
|
Malesef sapık çok,özellikle kalabalık olan çarşı pazarda (mesela; eminönü) sapıklar kol geziyor :-\
Bakmakla kalmayıp elleriyle tacizde bulunuyorlar,çok şahit oldum buna ve her nedense bu beli başlı kişiler elleri kollarını sallayarak geziyor :-\ Neyse,öldüklerinde hesabını verirler... |
Sivil polisler artırılmalı artı cezalar çok ağır olmalı ! Görürsem beni katil edebilirler, o kadar söylüyorum
|
[i][b]Bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum...
|
aslında sizlerin yapabileceği bişey yok sanırım zaten fiili bi şekilde taciz etmeleri büyük cesaret ister o kadar basit değil benim söz ettiğim gözleriyle yaptıkları tacizlerdir
|
Allah onları ıslah etsin kendi analarını bacılarını karısını düşünmeden elin karısına kızına bakıyorlar kendileri böyle şeylere maruz kalıncada dünyanın en namuslusu kesiliyorlar
haklısın bacım ama senin yerinde olsam burada protesto etmekle kalmazdım onları gördüğüm yerde rezil edebileceğim kadar ederdim >:( >:( >:( >:( >:( |
sabıkların hepsinin allah belasını versin
|
bence hepimiz yanımızda biber gazı taşıyalım iyi işe yarıyor ;) ne diyim Rabbim hepimize iyi ahlak nasip etsin.kötü insanlardan korusun..
|
sapıklara en gzel ceza giydirecen bir etek salacan sokağa
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizim karşı komşunun iki oğlu var. az önce polisler götürdü bi kıza saldırmışlar >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçen gün okuldan eve gelirken yolda bir olayla karşılaştım. 10-11 yaşlarında 3-5 tane çocuk önlerindeki kıza laf atıyorlardı.Kız ise sinirli sinirli oradan uzaklaştı...
|
Başörtüsü konusunda sizden farklı düşündüğümü biliyorum ama biliniz ki en sapık düşünce birinin saçından tahrik olan düşüncedir.
|
Alıntı:
Söyle söyle utanma. |
Alıntı:
|
nie her işi dönüp dolaşıp başörtüsü mevzusuna getiriosunuz hiç anlamıyorum
|
Alıntı: