Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   SAPIKLARI PROTESTO EDİYORUM!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21696)

gülsima 03-04-2008 18:30

SAPIKLARI PROTESTO EDİYORUM!!!

dışarda bayanlara arsızca rahat vermeyen bakışlarıyla rahatsız eden adi,pislik,şerefsiz,sapık yaşlı genç bütün pislikleri protesto ediyorum ve onlardan nefret ediyorum yeter artık bizi rahat bırakın miğdemizi bulandırıyosunuz.(ayrıca bugün durakta gördüğüm dedem yaşındaki herif sana sesleniyorum o gözlerini oymak istiyorum utanmaz şeyyy)NESLİNİZ NE ZAMAN BİTİCEK ÇOK MERAK EDİYORUM)

eddie 03-04-2008 18:33

yanımızda merdaneyle gezmeyince onların nesli tükenmez... ;D ;D

Hüdaverdi 03-04-2008 18:38

Malesef sapık çok,özellikle kalabalık olan çarşı pazarda (mesela; eminönü) sapıklar kol geziyor :-\
Bakmakla kalmayıp elleriyle tacizde bulunuyorlar,çok şahit oldum buna ve her nedense bu beli başlı kişiler elleri kollarını sallayarak geziyor :-\
Neyse,öldüklerinde hesabını verirler...

hipermuhafazakar 03-04-2008 19:43

Sivil polisler artırılmalı artı cezalar çok ağır olmalı ! Görürsem beni katil edebilirler, o kadar söylüyorum

TÜRK EVLADI 03-04-2008 19:45

[i][b]Bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum...

gülsima 03-04-2008 23:02

aslında sizlerin yapabileceği bişey yok sanırım zaten fiili bi şekilde taciz etmeleri büyük cesaret ister o kadar basit değil benim söz ettiğim gözleriyle yaptıkları tacizlerdir

romakudüs 03-05-2008 12:58

Allah onları ıslah etsin kendi analarını bacılarını karısını düşünmeden elin karısına kızına bakıyorlar kendileri böyle şeylere maruz kalıncada dünyanın en namuslusu kesiliyorlar

haklısın bacım
ama senin yerinde olsam burada protesto etmekle kalmazdım onları gördüğüm yerde rezil edebileceğim kadar ederdim >:( >:( >:( >:( >:(

Abrek 03-05-2008 13:28

sabıkların hepsinin allah belasını versin

Ak_Zeynep 03-05-2008 13:32

bence hepimiz yanımızda biber gazı taşıyalım iyi işe yarıyor ;) ne diyim Rabbim hepimize iyi ahlak nasip etsin.kötü insanlardan korusun..

berat_2107 03-05-2008 13:35

sapıklara en gzel ceza giydirecen bir etek salacan sokağa

romakudüs 03-05-2008 14:28

Alıntı:

berat_2107 Nickli Üyeden Alıntı
sapıklara en gzel ceza giydirecen bir etek salacan sokağa

iyi fikir ;D ;D ;D

gülsima 03-05-2008 18:29

Alıntı:

romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
Allah onları ıslah etsin kendi analarını bacılarını karısını düşünmeden elin karısına kızına bakıyorlar kendileri böyle şeylere maruz kalıncada dünyanın en namuslusu kesiliyorlar

haklısın bacım
ama senin yerinde olsam burada protesto etmekle kalmazdım onları gördüğüm yerde rezil edebileceğim kadar ederdim >:( >:( >:( >:( >:(

böle demesi kolayy ama zaten o bakışlara maruz kalınca insan ordan kaçmaktan başka hiç bişe düşünemiyo tabi yaşamayan anlayamaz >:(

YavuzSultanSelim 03-05-2008 18:32

bizim karşı komşunun iki oğlu var. az önce polisler götürdü bi kıza saldırmışlar >:(

gülsima 03-05-2008 20:20

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
bizim karşı komşunun iki oğlu var. az önce polisler götürdü bi kıza saldırmışlar >:(

bi ailede iki sapıkk galiba yetiştirilmelerinde bi sorun var iyi olmuş onlaraaa

hipermuhafazakar 03-05-2008 22:15

Alıntı:

Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
bence hepimiz yanımızda biber gazı taşıyalım iyi işe yarıyor ;)

Ak zeynep bu ne güzel bir fikir ;) bunu hiç düşünememiştim.. Biber gazı yiyenler bıçak yemekten daha fena bişey diyorlardı. Evlenmek istediğim kıza ondan bir tane hediye edecem mutlaka doğum gününde ;D (tabi başka bir hediyenin yanında)

romakudüs 03-06-2008 01:35

Alıntı:

gülsima Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

haklısın bacım

böle demesi kolayy ama zaten o bakışlara maruz kalınca insan ordan kaçmaktan başka hiç bişe düşünemiyo tabi yaşamayan anlayamaz >:(

haklısın be bacım bunu karşı cins olmadan da anlamak zor

gülsima 03-06-2008 18:06

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

haklısın bacım

haklısın be bacım bunu karşı cins olmadan da anlamak zor

anlamak istiyosan yer değiştirebiliriz hiç fena olmaz :D

maviinsan 03-06-2008 18:43

geçen gün okuldan eve gelirken yolda bir olayla karşılaştım. 10-11 yaşlarında 3-5 tane çocuk önlerindeki kıza laf atıyorlardı.Kız ise sinirli sinirli oradan uzaklaştı...

gerçekçi 03-06-2008 19:36

Başörtüsü konusunda sizden farklı düşündüğümü biliyorum ama biliniz ki en sapık düşünce birinin saçından tahrik olan düşüncedir.

LüGaT 03-06-2008 20:38

Alıntı:

gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı
Başörtüsü konusunda sizden farklı düşündüğümü biliyorum ama biliniz ki en sapık düşünce birinin saçından tahrik olan düşüncedir.

Eeee ? Öyleyse tüm müslüman erkekler sapıktır onun için tessettürü savunurlar, değil mi?

Söyle söyle utanma.

YavuzSultanSelim 03-06-2008 20:44

Alıntı:

gerçekçi Nickli Üyeden Alıntı

bence Allah'ın onu neden emrettiğini iyi bir araştır

gülsima 03-06-2008 20:49

nie her işi dönüp dolaşıp başörtüsü mevzusuna getiriosunuz hiç anlamıyorum

LüGaT 03-06-2008 20:52

Alıntı:

nie her işi dönüp dolaşıp başörtüsü mevzusuna getiriosunuz hiç anlamıyorum

Anlamayacak ne var ? Foruma yazılan her yazı birileri için bir salvo fırsatı. Salvolar boşa gidiyormuş, olsun.

All times are GMT +3. The time now is 02:19.