![]() |
biri yardım edermı?
ya bır sarkı var. basbaknımızın sesi ile harıka bır club sarkı halınde yapılmıs. arkadas bı tane yayınlamış ama bır tanede mitinglerde calan var. onu arıyoruz bızım sakarya il genclık bıle arıyor.bırısı yardım edermı bıze.
|
biri yardım edermı?
aynı şarkıdan bahsediyoruz ama hala bulan yok
|
biri yardım edermı?
ŞEY BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA MI???
|
biri yardım edermı?
Alıntı:
|
biri yardım edermı?
değil dün rizede çaldılar harikaydı gerçekten mitingi izleme fırsatı bulan varsa duyacaktır..
evet akmetalci aynı parçadan bahsediyoruz :) |
biri yardım edermı?
Alıntı:
|
biri yardım edermı?
seçim şarkıları içindeki en çoşkulusu bence halan bulan yok mu?? :( :(
|
biri yardım edermı?
arkadaşlar şuan seçim şarkıları içinde yok.organizasyon ekibinde mevcut.inş. elimize geçtiğinde paylaşıma vereceğiz.
|
biri yardım edermı?
İstanbul Mitingindede çok çalındı o parça
|
biri yardım edermı?
akp nın butun sarkılarını nerde bulabılırım ???
|
biri yardım edermı?
akparti38, bekliyoruz kardeşim
|
biri yardım edermı?
arkadaşlar hala bulan yok mu ??? :(
|
..
bende aynısını arıyorum :) :)
|
biri yardım edermı?
:)inşallah bulurbulmaz paylaşacağız sizlerle.
sevgilerle.. |
biri yardım edermı?
seçim gecesi başbakanın konuşmasından sonra yine çaldı
|
biri yardım edermı?
halamı yok. lutfen admın arkadaslar genel merkes den ısteyelım olmadı mail atalım genel merkese
|
biri yardım edermı?
evet hala bekliyoruz :( :(
|
biri yardım edermı?
ben izmir mitinginden beri bekliyorum ama bulan yok parçayı
|
biri yardım edermı?
TEK BAŞINA İŞ BAŞINA / HAYDİ AK PARTİ
...istanbul abdi ipekçi m.vekili tanıtımından görüntülerle.zurna keman ve kemençe çok farklı olmuş:)) youtubedan izlemek isterseniz : linki burda. : http://www.youtube.com/watch?v=v-Iyw982Gw8 dinlemek veya mp3 ünü indirmek isterseniz. tek tıkla buyrun indirin. http://www.kenaneksi.com/akparti şarkının sözleride burada buyrun.. tek başına işbaşına..... adalet için ,kalkınma için ,türkiye için ,haydi ak parti işte büyük düş tarihe not düş, şanlı yürüyüş,haydi ak parti bu şarkı bitmez bu coşku dinmez, bu ışık sönmez haydi ak parti senle ağlarız senle güleriz , biz türkiyeyiz haydi ak parti bu şarkı bitmez bu coşku dinmez bu ışık sönmez haydi ak parti hey türkiyem hey türkiyem hey hey işte BAŞBAKAN işte ak parti ****** aydınlık yolun fark etmez sorun , senle çözeriz haydi ak parti şenlensin ev bark her gönle sen ak ancak ve ancak haydi ak parti gökte al sancak hilal yıldız ak şimdi şaha kalk haydi ak parti bu şarkı bitmez bu coşku dinmez bu ışık sönmez haydi ak parti hey türkiyem hey türkiyem hey hey işte BAŞBAKAN işte ak parti ******* söz: numan sabit kaldırım-ergün ekşi müzik : ergün ekşi düzenleme :fatih ıhlamur. yorumlayanlar : ergün ekşi-evren ersin-murat korkmaz-u.mürare |
All times are GMT +3. The time now is 15:06. |