![]() |
AKP'li kömür dağıtan belediyeleri kınıyorum..CHP li (Edirne)başkanı gibi olun..!
Sizin neyinize gerek sosyal devlet anlayışı...
Sizin neyinize gerek kazandığınız parayı halka dağıtmak.. Boşverin bu kömür işlerini.. >:( |
AKP'li kömür dağıtan belediyeleri kınıyorum..CHP li (Edirne)başkanı gibi olun..!
[color=blue] :) :)evet ak partinin belediyecilik konusunda chp den öğrenmesi çok şey var görünüşe göre.. :)color]
|
alın size örnek!!! başkan..
|
bizim belediye örnek! başkanı örnek alırsa başımıza daşlar yağar..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
farkedememişim galiba ama hakkatten kendi ailemden biliyorum ne sıkıntı çektiklerini..Babamın kaç defa idareli yakın dediğinin sayısı belli değil, o derece el yakıyor kömürler! :)
|
Belediyecilik bizim işimiz..
CHP hortuma devam etsin.. |
En azından halka dağıtıyorlar,
CHP li belediye başkanı gibi cebe indirmiyorlar |
Sizin gibi hiç dağıtmasınlar insanlar ölsün,donsun
Boşvermişiniz hayır işlerini Türkiye Laiktir Laik Kalacak! |
Alıntı:
|
bazı aklı evveller fakir kesimin varlığını ak partisine bağlamakla kendileri lehine bir sonuca varmak istiyorlar,oysa fakir kitle 60 yıllık kötü ve beceriksiz yönetimlerin ürünüdür,,bu kitlenin insanca yaşayabilecekleri bir ekonomiye kavuşmaları elbetteki zaman alacaktır,,60 yıllık tahribatı 5...6 yılda düzeltirim ve fakirliği sorun olmaktan çıkartırım diyen varsa bilinmelidir ki bu kişi sahtekarın önde gidenidir,hele hele o insanlarımıza hakarete varan ifadelerde bulunmak şe...liktir,,bir taraftan o kesimi hor ve hakir göreceksin,ne anlar bunlar siyasetten diyeceksin,,onların vermiş oldukları oy ile bir profesörün vermiş olduğu oy nasıl bir olabilir diyeceksin,bir torba una,iki torba kömüre oylarını satıyorlar diye iftira atacaksın sonrada kalkıp yine aynı kesimden sıkılmadan utanmadan onlara hizmet etmek istediğini söyleyip oy isteyeceksin,,bu yaklaşım iğrençliğin resmidir,,,hor ve hakir görülen kesimler,iki torba kömüre oylarını sattı diyen aymazları alırlar,bir maden ocağına sokarlar orada kömür kıvamına getirip piyasaya sürerler,,aziz milletimiz kimin ne mal olduğunu kavrayabilecek ferasete ve akla sahiptir,
|
adamım harikasın :D :D
|
All times are GMT +3. The time now is 08:26. |