![]() |
namaz kılar mısınız?
anketin saçma olduğunu düşünen arkadaşlar görüşlerini belirtebilirler.. çünkü bana da saçma geldi.. ama çok merak ettim ;D
|
namaz kılar mısınız?
aslında bana göre, yapılan ibadetlerin devamlı surette söylenmesi pek uygun değil gibime geliyor. zira içine riya kibir girebilir ve ibadetlerin zayi olmasına sebebiyet verebilir. bu açıdan bakıyorum onun dışında saçma olduğu gibi bir düşüncem yok bu anketin..
namazı kılmak lazım aksatmadan. İnşaallah layıkıyla kılanlardan olabiliriz.. |
namaz kılar mısınız?
ya nasılsa oyu kimin verdiğini bilmiyoruz.. yani ibadetinin reklamını istese de yapamaz kimse bence.. ;)
|
namaz kılar mısınız?
Sanane >:( ;D ;D ;D ;D bunu işaretliyecektim vazgeçtim.. ;D ;D Saçma değil aslında..Allah'a çok şükür kılıyoruz bazende aksatıyoruz.. :-[ aksatmamak gerekir ama bazen şeytana uyduğumuz da olmuyor değil..İnşALLAH devamlı kılanlardan oluruz..Hiç aksatmayız inşALLAH.. :-[
|
namaz kılar mısınız?
Bende verdim oyumu..
|
namaz kılar mısınız?
Arkadaşlar bu noktada Cemil Tokpınar- Sabah Namazına Nasıl Kalkılır'ı şiddetle öneriyorum.
Küçük bir kitap, ama kitaba başladıktan sonra sanki bir sihirli değnek dokunuyor insana. Ben garanti veriyorum. Okuyup ta hala, üşeniyorum, bir işe yaramadı diyen yanıma gelsin ;) :D |
namaz kılar mısınız?
Namaz dinin direğidir...İbadetlerin en başında gelir...
Çünkü namaz kılarken aynı zamanda Kur'an okumuş olur, acizliğimizi kabullenip rabbimize yalvararak dua etmiş oluruz ve tabi secdeye kapanmış oluruz... Kul ile ALLAH'ın başbaşa kaldığı tek an namaz anıdır...Aksatmayalım.. |
namaz kılar mısınız?
aksatmamaya özen gösteririm :(
1-2 yıl öncesine kadar sabah namazlarına bile karkardım kendi başıma ama şimdi aksatmalar oluyor.. :( |
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
5 Vakit özen göstererek kılıyorum....
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
Son şık gerçekten çok esprili olmuş...(:
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
Yok ben onu işaretlemedim...
|
namaz kılar mısınız?
eyvallah..
|
namaz kılar mısınız?
Kime ne ki ;) Kılıyorsam Allah'a kılmıyorsam da kendime...
|
namaz kılar mısınız?
iyi hadi sana da eyvallah.. :)
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
ona da eyvallah.(suyunu çıkardım eyvallahın ama daha uygun bi laf yok napiim)
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
Göstere göstere sabahtan akşama kadar başkası için kul köle olan insanlar,neden bunca nimeti veren Allah'a göstere göster namaz kılmasın.Elbetteki bu tutupta kahvede okey oynayan insanların içinde birdenbire seccadesini çıkarıpda namaz kılma gibi olmamalı.Ama belli ölçülerde pekala birazda olsa kendini gösterebilmeli.Benim düşüncem bu. |
namaz kılar mısınız?
aksatmamaya özen gösteriyorum hassas konu
|
namaz kılar mısınız?
Anketi açan arkadaşla hiçbir ilgisi olmamakla beraber kendime en yakın seçenek olduğunu düşündüğüm için "sanane"yi oyladım.
|
namaz kılar mısınız?
İbadetin reklamı yapılmaz evet.
Ancak şöyle bir bakıldığında 'ibadetin reklamı olmaz' diyenlerin nedense namaz kılmayanlar olduğunu görüyoruz... |
namaz kılar mısınız?
ibadetin tabiki reklamı olmaz....
Allahla kul arasında olan birşeydir o.. ama ben söylemekten çekinmiyorum..kılmam seçeneğini işaretledim.kılmıyorum kılmadım da bilmiyorum yani..ama Allah kısmet ederse yakın bir zamanda başlamayı çok istiyorum...ama bazı engeller var.. içimde namaz kılma isteğii var..hemde çooooooookkk :( |
namaz kılar mısınız?
ARKADAŞLAR NAMAZ LAİKLİE AYKIRI.OLURMU HİÇ.ARTIK O KADAR ŞEREFSİZLER.LAİKLİK DİYORLAR OLMAYAN LAİKLİĞE BEBEK GİBİ LAİKLİK :D
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
Çok teşekkür ederim..inş.birgün bana da nasip olur..
ama yukardada yazdığım gibi engeller çok var..keşke olmasa ama var.. herşeye rağmen ben istersem herşeyi yaparım..yapamayacağım şey olmaz..inş.namaz gibi büyük bir ibadeti de yerine getireceğim |
namaz kılar mısınız?
Verdim oyumu.
Bence antilaik bir anket :D |
namaz kılar mısınız?
[i][b]Ya şıklara bak öldüm varya her bakışta gülüyorum...
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
arkadaşlar bu anketin bu kadar tutacağını hiç tahmin etmemiştim.. oy kullanan herkese teşekkür ederim.. ben en fazla 5 oy gelir o da benim tanıdıklardan diyordum.. :) sağolun ilginize
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
Merak ettiğim bir soru var;
"hangi devirde yaşıyoruz yaa.." Bunu nasıl anlamalıyız? Bu devirde herkesin okuması yazması var. Elinin altında Kur'an-ı Kerim var. Böyle bilinçli bir devirde kim namazı aksatabilir ki? şeklinde mi algılamalıyız? :o |
namaz kılar mısınız?
Allahım sana şükürler olsunnnn :)
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
Alıntı:
|
namaz kılar mısınız?
ama belki bağnaz olup da "ya bırakın 14 asır öncesinden kalma işlerle ne uğraşıyosunuz" diyodur o seçeneği işaretleyen.. neyse o seçeneği silecektim vazgeçtim.. objektifmiş gibi görüsün anket :)
|
namaz kılar mısınız?
gözümün nuru gönlümün sururu edi,,şu anda sana ihanet ettim ve sanane seçeneğini işaretledim....SANANE
|
namaz kılar mısınız?
Namazı sanki Allah'ın muhtaç olduğu birşeymiş gibi düşündüğümüz zaman kılmak mümkün olmuyor ama asıl muhtaç olanın biz olduğumuzu idrak etsek o zaman değil 5 vakit 20 vakit kılarız...
İnşallah bu inancı tam olarak kalbime yerleştiricem..Çalışıyorum şu anda... |
namaz kılar mısınız?
ne kadar kılmak istesemde kılamıyorum Rabbim beni ve bütün müslümanları Rahmetiyle ıslah etsin....
|
All times are GMT +3. The time now is 22:49. |