Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Haber5'ten Kapatma Davası Yorumu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22448)

4AkSaadet 03-14-2008 23:22

Haber5'ten Kapatma Davası Yorumu

Kapatma davasını açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’yı kınıyor, hukukun üstünlüğünün tecelli edeceğini ve kamuoyunun beklentisi doğrultusunda AKP’nin kapatılmayacağına inanıyoruz.

Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır, Türkiye’nin bu konuda imajının tekrar zedelenmesine kimsenin gönül rızası yoktur. Bu kararın milletimizin beklentileri dışında gerçekleşmeyeceğini ummaktayız. Milletimiz AKP’nin siyasi yaşamına devam etmesini desteklemektedir.

Herhangi bir siyasi partiyi bir takım değerlendirme ve yorumlar ile kapatma tehdidi altında bulundurmak demokrasinin gelişmesine, ilerlemesine engel olmak anlamı taşır.

Haber5 olarak AKP’nin kapatılmasını Geçmişte olduğu gibi, Demokrasiye vurulacak bir darbe olarak görmekteyiz.

Hepinize saygılar sunarız

aşk-ı ilahi 03-15-2008 00:47

sağolasın arkadaşım....işte bu...

gerçek saadetliler böyle düşünürler...

çünkü biz bu ülkede istikrar ve huzur istiyoruz.....

kaos ve belirsizlik degil...

ken di adıma söyleyeyim akp ye oy vermemiş olmam ...kapatılmasını istemem anlamına gelmez...

bilakis yapılan hakaretleri şiddetle kınarım....

CeVHeR 03-15-2008 00:49

Bugün çevremde ki Saadetlilerin, bir tek zil takıp oynamadıkları kaldı...
İçim burkuldu. Biz bunlara ne yaptık da bu kadar kin duyuyorlar bize dedim. Boynuzun kulağı geçmesi bu kadar mı koyar adama...

RDönmezs 03-15-2008 00:51

11 üyenin 7 si gerekiyormuş kapatmak için..
inşAllah o sıra elleriniz erisinde kalkmasın hemi.. >:(

aşk-ı ilahi 03-15-2008 00:52

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Bugün çevremde ki Saadetlilerin, bir tek zil takıp oynamadıkları kaldı...
İçim burkuldu. Biz bunlara ne yaptık da bu kadar kin duyuyorlar bize dedim. Boynuzun kulağı geçmesi bu kadar mı koyar adama...

hadi ya saçmalık....sizde inandınız mı kapatılacak diye...kimseninde zil takıp oynadığını sanmıyorum..

hipermuhafazakar 03-15-2008 00:53

Ya her fırsatta icraatları saklama - çamur atma - fitne fabrikası gibi çalışanların dışı bişeyler söylüyor ama İÇLERİNDEN GEÇENİ ANLAMAK ZOR DEĞİLLL

4AkSaadet 03-15-2008 00:54

Bende dahiL çevremdeki tüm saadetLiLer gerçekden çok üzüLdü..

Ve Saadet kadroLarıda gerçekden üzüntü içerisinde..

üç beş partiLinin çocukca sevinmeLeri miLLi görüşü temsiL edemez.. onLar bakıpda göremeyenLerdir. ;)

aşk-ı ilahi 03-15-2008 00:55

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Ya her fırsatta icraatları saklama - çamur atma - fitne fabrikası gibi çalışanların dışı bişeyler söylüyor ama İÇLERİNDEN GEÇENİ ANLAMAK ZOR DEĞİLLL

aynı senin gibi değilmi....bence saçmalıyorsun...keskin sirke küpüne zarar hesabı sallıyosun...

YavuzSultanSelim 03-15-2008 00:56

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı

başkanın oyları nasıl etkiliyor

4AkSaadet 03-15-2008 00:56

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı

başkanın oyları nasıl etkiliyor

evet merak ettim nasıL etkiLiyor biLen warmı ???

berg 03-15-2008 02:11

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı

bak kardeşim sen müneccimisen söyle içimden ne geçiyor ??? ....Allah akıl fikir versim bizim davamız bir siyasi parti değil davamız türkiye bunu anlayın bizim kişilerele şahsiyetlerle sorunumuz yok ....ama diyorsan benim kendi içimde sorun var ... biz özgürlük saygıdan yanayız... senide hoş görürüz...

Ahmet Ömer 03-15-2008 02:49

saadetlilerin genel itibariyle bu habere üzüldüğüne hiç inanmıyorum, eğer üzüntünüzde samimi olsanız üzgün olduğunuza dair bu kadar reklam yaparak durumu istismar etme çabası içinde olmazdınız. gördüğüm saadetlilerden büyük bir kısım Başbakanımızı İsrail ajanı sanıp onu nefretle anıyor, bu forumda da bunun örnekleri mevcut... kendinizi komik duruma düşürmeyin, gözümde chp ve dtp'den farkınız yok.

Kırık_Çocuk 03-15-2008 02:55

kimin içinden ne geçiyo bilinmez kimse NİYET OKUYUCULUĞU yapmasın...

berg 03-15-2008 03:00

Alıntı:

Ahmet Ömer Nickli Üyeden Alıntı
saadetlilerin genel itibariyle bu habere üzüldüğüne hiç inanmıyorum, eğer üzüntünüzde samimi olsanız üzgün olduğunuza dair bu kadar reklam yaparak durumu istismar etme çabası içinde olmazdınız. gördüğüm saadetlilerden büyük bir kısım Başbakanımızı İsrail ajanı sanıp onu nefretle anıyor, bu forumda da bunun örnekleri mevcut... kendinizi komik duruma düşürmeyin, gözümde chp ve dtp'den farkınız yok.

köpekler havladı diye atlar ölmez. o ne demek dtp ile eş tutmak... ama bir yandan haklısın dtp ve chp ile aynı uzaklıktasın kardeş sen... benim baba ve anam da akp ye oy verdi ama inaçla verdi..... siz münecimler yokmu insanı güldürürsünüz... dtp he .... chp he allah seni onların eline düşürsün ne diyim...

Ahmet Ömer 03-15-2008 03:06

isteyen istediğini yapar, yapılanların vebali yapanlara aittir.

Alıntı:

köpekler havladı diye atlar ölmez. o ne demek dtp ile eş tutmak... ama bir yandan haklısın dtp ve chp ile aynı uzaklıktasın kardeş sen... benim baba ve anam da akp ye oy verdi ama inaçla verdi..... siz münecimler yokmu insanı güldürürsünüz... dtp he .... chp he allah seni onların eline düşürsün ne diyim...
ben kimsenin her dediğine inanmak zorunda değilim, samimiyetlerine inanmıyorum ve bu benim görüşümdür. saadet partisinin benim gözümde chp ve dtp'den farkı yok, buda benim görüşümdür.
saadetlilerin genelinin samimiyetine inanmıyor olmam benim gördüğüm saadetlilerin genelinden kaynaklanıyor, eğer sen kendini o genel içinde görmüyorsan senin bundan gocunmana gerek yoktur...

bazı saadetlilerin Akpartiyle alakalı bu durumu istismar etmeye çalıştığına eminim, eğer yanlış düşünüyorsamda vebali bana aittir.

kabardey_06 03-15-2008 03:11

bakalım 11 el kaosa mı kalkacak,yoka ülkemizin istikrarına mı?,hep birlikte göreceğiz,,

Hüdaverdi 03-15-2008 05:15

Hak yerini bulacaktır,kapatılma yanlıları avuçlarını yalıcaktır inşallah.

4AkSaadet 03-15-2008 11:41

@Ahmet Ömer

Sayın Ahmet Bey... Bu konuştugunuz şeyLerin vebaLi her ne kadar sizin sırtınıza binsede, buradaki saadetLi kardeşLeri kırıyorsunuz !!!! Başta ben oLmak üzere eğer siyasi bir meseLeyi istismar etseydik şuan 90 Lı yıLLardan beri tek başımıza iktidarda kaLmayı biLirdik..

GeneL oLarak siyasetimiz Türkiye'den yana. Türkiyemizin menfaatLerini gözetiyoruz..

Yaptıgınız kötü icraatLara muhaLefet, iyi icraatLardada basın topLantıLarımız oLsun, geneL açıkLamaLarımızLa oLsun destek veriyoruz..

Eğer siz oradaysanız bizim sayemizde ordasınız.. Biz sizin koruyucuLarınızız! Erbakan'ın yaptıgı konusmaLardaki oLumsuz konusmaLar sizin siciLinizi temizLiyor.. Biraz daha iyi anaLiz edersen beni daha fazLa yormazsın bu konuda..

SELAMETLE ! ;)

hipermuhafazakar 03-15-2008 11:46

Alıntı:

bana bunları yazma derdinden kurtardın. üzülenleride vardır ama bugüne kadar söylemedikleri iftira kalmadı be, o gazeteleri cumhuriyet gazetesinin milli görüşçü olmuş hali gibi yayın yaptı bugüne kadar

eski dost 03-15-2008 12:31

Öncelikle bu davanın Türkiye için hoş olmadığını ve yakışmadığını söyleyeyim.
Çünkü kapatmakla siyasal bir açılımı bitirmeye çalışmanın yanlış olduğuna inanıyorum.

Burda bazı yorumlar yapılmış bazıları tarafından. Milli Görüşçülerin kapatmayı destekledikleri vs. Bu itham gerçek dışıdır.
Bende bir Saadetliyim. Ve Milli Görüşün gerçek tavrının internet sitelerinde Milli Görüş adına abuk sabuk yazanlar olmadığını hatırlatmak isterim.
Nasılki burda AKPli görünen ve Milli Görüşe ağır ithamlar yapanlar olabiliyorsa, Milli Görüşü kötülemek için başka zihniyetlerden böyle laflar edenler olabilir.
Milli Görüşün AKPye eleştiri yapması için böyle bir yola girmesi sökonusu değildir.
Zaten AKPnin her yanlışını millet adına en güzel ve makul şekilde uyarıp, AKPye yol gösteren Saadet PArtisidir.

Bir Milli Görüşçü olarak AKPlilerden ricam, gerçekten Saadet Partisinin tepkisini öğrenmek istiyorsanız, sorumlu yöneticilerimizin beyanlarına bakınız.
Onlarda dün bugün gerekli açıklamaları yapıyorlar zaten.

4AkSaadet 03-15-2008 16:14

;)

11 eL kaosamı kaLkıcak yoksa istikraramı göreceğiz..

SAHILL35 03-15-2008 16:17

AYRILSAKDA BERABERİZ...
YAŞASIN İMAN KARDEŞLİĞİ...

aşk-ı ilahi 03-15-2008 16:18

Alıntı:

??? ??? ??? ???

gencfb63 03-15-2008 16:20

Alıntı:

BİR KİŞİ BİLE ÜZÜLMÜŞSE HEPSİ İÇİN BÖYLE DİYEMESSİN AMA

aşk-ı ilahi 03-15-2008 16:28

Alıntı:

gencfb63 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kesinlikle arkadaşım...bu arkadaşın bir kuyruk acısı var sanırsam....hem müneccim ...hemde iftiracı...bu kişi ve kişiler sayesinde ümmet bilincide yok oldu...kim olursa olsun ister saadetli ister aklı ...ben onu chp veya dtp yle aynı kefeye koyamam...çünkü ikiside islam karşıtıdır...ben müslüman kardeşime bunu söylersem ...dinimin bana vereceği cezayı çok iyi bilirim...

SAHILL35 03-15-2008 16:30

TEKRAR SÖYLÜYORUM,BİZ HER NE KADAR AYRILMIŞSAKDA İMANDA HALA KARDEŞİZ..
VE AYRILSAKDA BERABERİZ....

Beritan 03-15-2008 17:15

gerçek islam kardeşliği budur
ben niye ak parti kapatılıyo diye sevinim
kapatılma gerekçesi ne dini savunmak dine özgürlük sağlamaya çalışmak ben buna sevinirsem kendimden ve dinimden fire vermiş olmazmıyım
ben kapayılmasını yada şöyle diyim... bu tarz tartışma çıkmasını gereksiz duyuyorum
çünkü asla ak parti ka_pa_ta_la_ma_ya_cak o biraz zor

isimsiz 03-15-2008 17:32

saadet partililer her zaman doğrudan yanadır başkalarının isteğiyle yada ortama göre renk değiştirmez eğilip bükülmezler. zamanında akp nin bazı icraatlarından memnun olmadılar dile getirdiler. bu onların akp den nefret ettikleri anlamına gelmez. şimdi ise akp doğru birşey yaptığı için yani türban yasağını kaldırdığı için kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya ve haksızlığa uğramakta. saadetliler her zaman doğrunun yanındadır bundandırki akp nin kapatılmasına sevinmezler bilakis bu durumdan rahatsız olurlar. haber5.com un yaptığı açıklamada bunun ıspatıdır. ANLAŞILABİLMEK VE ANLAYABİLMEK TEMENNİSİYLE.

aşk-ı ilahi 03-15-2008 17:35

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
saadet partililer her zaman doğrudan yanadır başkalarının isteğiyle yada ortama göre renk değiştirmez eğilip bükülmezler. zamanında akp nin bazı icraatlarından memnun olmadılar dile getirdiler. bu onların akp den nefret ettikleri anlamına gelmez. şimdi ise akp doğru birşey yaptığı için yani türban yasağını kaldırdığı için kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya ve haksızlığa uğramakta. saadetliler her zaman doğrunun yanındadır bundandırki akp nin kapatılmasına sevinmezler bilakis bu durumdan rahatsız olurlar. haber5.com un yaptığı açıklamada bunun ıspatıdır. ANLAŞILABİLMEK BE ANLAYABİLMEK TEMENNİSİYLE.

kesinlikle...+1

Ahmet Ömer 03-15-2008 17:45

Alıntı:

yazımı dikkatli okursanız hepsi için demediğimi anlarsınız. Erbakan'ın o sözlerinden sonra, gördüğüm saadetlilerin neredeyse hepsinin Başbakanımıza attığı iftiralardan sonra benim için saadet bitmiştir.

bazıları diyorki "Biz sizin koruyucuLarınızız! Erbakan'ın yaptıgı konusmaLardaki oLumsuz konusmaLar sizin siciLinizi temizLiyor.. Biraz daha iyi anaLiz edersen beni daha fazLa yormazsın bu konuda..", hadi ordan... korumacımı, iftiracımı olduğunuzu seçim zamanında gördük, hele Erbakan bize Bizansın çocukları derken mutluluktan uçuyordunuz. sizi Fatih, bizi bizans çocukları olarak gören sizin liderinizken sorun olmuyor da ben saadete chp ve dtp ile aynı nazarda baktığımdamı sorun oluyor?.. geçin bu ayakları... 22 temmuzda en büyük yararınız Chp ve Mhp'ye oldu, bizi o kadar sevseydiniz iktidar olamayacağınızı bile bile seçimlere katılmazdınız.

biz bunlarıda biliyoruz: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=261655

aşk-ı ilahi 03-15-2008 17:52

Alıntı:

Alıntı:

yazımı dikkatli okursanız hepsi için demediğimi anlarsınız. Erbakan'ın o sözlerinden sonra, gördüğüm saadetlilerin neredeyse hepsinin Başbakanımıza attığı iftiralardan sonra benim için saadet bitmiştir.

bazıları diyorki "Biz sizin koruyucuLarınızız! Erbakan'ın yaptıgı konusmaLardaki oLumsuz konusmaLar sizin siciLinizi temizLiyor.. Biraz daha iyi anaLiz edersen beni daha fazLa yormazsın bu konuda..", hadi ordan... korumacımı, iftiracımı olduğunuzu seçim zamanında gördük, hele Erbakan bize Bizansın çocukları derken mutluluktan uçuyordunuz. sizi Fatih, bizi bizans çocukları olarak gören sizin liderinizken sorun olmuyor da ben saadete chp ve dtp ile aynı nazarda baktığımdamı sorun oluyor?.. geçin bu ayakları... 22 temmuzda en büyük yararınız Chp ve Mhp'ye oldu, bizi o kadar sevseydiniz iktidar olamayacağınızı bile bile seçimlere katılmazdınız.

biz bunlarıda biliyoruz: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=261655

işte bu saçma....kimin iktidar olacağı veya olamayacağı seni ilgilendirmez...

eğer bir dava varsa sonuna kadar arkasında olanlar olacaktır...

kazanamayacak diye kimse kendi değerini kaybetmez...sevenleride kaybettirmez...

Ahmet Ömer 03-15-2008 18:27

Alıntı:

işte bu saçma....kimin iktidar olacağı veya olamayacağı seni ilgilendirmez...

eğer bir dava varsa sonuna kadar arkasında olanlar olacaktır...

kazanamayacak diye kimse kendi değerini kaybetmez...sevenleride kaybettirmez...

oy vermek değer için değil, ülke içindir ve değerinden dolayı kullanacağın oyun boşa gidecekse o oyun ülke için değeri yoktur... ayrıca değer insanın içindedir, farklı partiye oy vermekle değer kaybedilmez.

mavera 03-15-2008 18:31

Milli Görüscü arkadaslara bir hatirlatmada bulunmak isterim..sakin ki ak parti kapanacak, eski milli görüscüler bize dönecek diye bir düsünceye kapilmayiniz..
Velev ki ak parti kapatilsa bile bu hareket kaldigi yerden devam eder sunuda asla unutmayin su anda saadet partisi hakkinda bir dava acilmiyorsa bu saadet partisini ciddiye almadiklarindan, kücük gördüklerinden, zararsiz gördüklerindendir eger ki biraz oy oraniniz yükselsin gerekeni yapacaklardir..
Bu arada kimse biz böyle birsey kastetmedik diyerek savunmada bulunmasin ben sadece su testisi kirilmadan önce kücük bir hatirlatma yapmak istedim 8)

Beritan 03-15-2008 18:33

iyide kapatılmasını istemem solcuların isteğinin gerçekleşmesini istemem

murat kurt 03-15-2008 19:19

Saadetliler bizi çok sever canım...

Bırakın bunları..

Saadet Partisinin hepsi olmasa da

belli kısımları..

Bizleri günahları kadar sevmezler.

Bizim partimizin kapatma davasına üzüldüklerine gelince.

Onlar kendi hallerine üzülsünler

Bizim partimizi kimse kapatamaz!!!!

Beritan 03-15-2008 19:32

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı

Bırakın bunları..

belli kısımları..

hoş bir yorum ;)

isimsiz 03-15-2008 19:55

Alıntı:

Bırakın bunları..

belli kısımları..

çok hoş görülü bir yaklaşım. (!)

isimsiz 03-15-2008 19:57

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Milli Görüscü arkadaslara bir hatirlatmada bulunmak isterim..sakin ki ak parti kapanacak, eski milli görüscüler bize dönecek diye bir düsünceye kapilmayiniz..
Velev ki ak parti kapatilsa bile bu hareket kaldigi yerden devam eder sunuda asla unutmayin su anda saadet partisi hakkinda bir dava acilmiyorsa bu saadet partisini ciddiye almadiklarindan, kücük gördüklerinden, zararsiz gördüklerindendir eger ki biraz oy oraniniz yükselsin gerekeni yapacaklardir..
Bu arada kimse biz böyle birsey kastetmedik diyerek savunmada bulunmasin ben sadece su testisi kirilmadan önce kücük bir hatirlatma yapmak istedim 8)

;D beni güldürdünüz akşam akşam bir kere akplilerin dönmeye yüzleri yok. saadetliler ümitlenmiş geri dönecekler diye ;D ;D hoş bir yorum

murat kurt 03-15-2008 19:59

Alıntı:

Alıntı:

Bırakın bunları..

belli kısımları..

çok hoş görülü bir yaklaşım. (!)

Çok teşekkür ederim(!)

mavera 03-15-2008 20:04

Alıntı:

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı

;D beni güldürdünüz akşam akşam bir kere akplilerin dönmeye yüzleri yok. saadetliler ümitlenmiş geri dönecekler diye ;D ;D hoş bir yorum

secim öncesi yalvaran, aglayan, yuvaya dönün diyen herhalde saadetlielr degildi!...sizinkisi ac tavuk kendini dari ambarinda hisseder misali..
secim öncesi tuncay özkanla isbirligi yaparak ak partiden ne koparsak kardir diyenlerin hic ama hic samimiyetine inanmiyorum ;)

All times are GMT +3. The time now is 09:05.