![]() |
SEVİYELİ VE DEMOKRATİK TEPKİMİZ
MSN'LERİMİZDE DEMOKRATİK TEPKİMİZİ GÖSTERELİM...
GÖRÜNEN AD YADA KİŞİSEL İLETİ KISMINA (I)PARTİME DOKUNMA(I) YAZALIM... İRADEMİZE VE İDEALİMİZE SAHİP ÇIKALIM... BÖYLECE BİZE YAKIŞAN SEVİYELİ VE DEMOKRATİK TEPKİMİZİ MSN'LERİMİZDE DE GÖSTERELİM.. BEN YAZDIM BİLE, BENDEN Bİ TEKLİF.. |
bende yazdım kardeş hayırlı olsun
|
"Partime Dokunma" sloganı çok hoşuma gitti, bir slogan önerisi de ben getireyim, ben msn adresime yazdım, siz de yazabilirsiniz:
YÜZDE 47 YETMEDİ Mİ? |
(I) BU ŞARKI BURADA BİTMEZ (I)
|
PARTİME DOKUNMA
http://img514.imageshack.us/img514/719/akpamblemqu3.jpg |
Bende bir kaç öneri sunayım bari.. ;D ;D ;D ama artı vereceksiniz vALLAHi bende sizi şikayet ederim.. >:( ;D ;D
''BİZE BU GARABETİ YAŞATANLAR,BUNUN UTANCINI YAŞAYACAKLARDIR..'' RECEP TAYYİP ERDOĞAN.. KÜÇÜK BİR TOPLULUK BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞA TAHAHÜKKÜM EDEMEZ.. BİZ NE DAVALAR GÖRDÜK..VIZ GELİR TIRIS GEÇER.. ;D ;D (bu ak partili şirin bir vekilimizin sözü ;D ASİLLER İDARE EDER,ACİZLER ŞİKAYET EDER,BASİTLER İSE İFTİRA EDERLER.. ;D Başkada aklıma gelmiyor..Geldikçe yazarım.. ;D ;D ;D |
YAW BU NE CÖMERTLİK?
KONUYU BEN ACTIM,SLOGANDA BENDEN YANINDA HEDİYE... HANİ BENİM + LAR?? ŞAKA ŞAKA ALLAH VAR GÜCÜ İLE İNANDIĞI HAKK YOLDA MÜCADELE VEREN TÜM KARDEŞLERİMİZİN AMEL DEFTERİNİ ARTILAR İLE DOLDURSUN İNŞAALLAH.... |
Alıntı:
BEN FACEBOOK ÜYESİ DEĞİLİM.. AYRICA OLAYI SADECE MSNDEDE KISITLAMAYALIM.. İMKAN OLAN HER YERE YAZALIM VE TEPKİ KOYALIM... SUSARSAK BATMAMIZ HAKTIR,SUSMAZSAK BU HAREKET BATMAYACAKTIR.. (sahipsiz bir vatanın batması haktır.. sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır dizelerinden ilham ile...) |
Alıntı:
heryerde olmalıyız.... allah yar ve yardımcınız olsun |
Alıntı:
|
Facebook AK Parti karşıtlarının yuvası zaten. Bir şey ifade etmiyor oradaki grupların üye sayıları tabi; ama yine de ilgilenenlerin emeğine sağlık tabi ki.
|
Alıntı:
AYRICA KONU BU DEĞİL DİKKAT EDERSEN...KONUYU DAĞITMAYALIM DERİM...OK? |
|
Bunun ırkçılıkla alakası yok kardeşim...Ama senin kullandığın ne türkçe ne inlgilizce tarzanca oluyor biraz...Biraz özüne köküne sahip çık , benim Türkçemi katletmeye hakkın yok...gerçe bu uyarımdan sonra bile OK yazan biriyle ne tartışıyorum ki ben...
|
Alıntı:
BENDE BU SEKİLDE VAKİT KAYBETMEK İSTEMİYORUM ZATEN... OK Mİ? HADİ SELAMETLE |
|
Alıntı:
Partınızı koruyabilmek için önce benliğinizi korumanız gerekiyor bunun içinde once dilinizi ve kültürünüzü korumanız gerekiyor.... Önce ; DİLİME DOKUNMA sonra ; PARTİME DOKUNMA |
Birgün Anlarsınız(I) Ak Sevdalıları yazdım bende.. :-[
|
duyguseli'nin önerdiklerinden bir tanesini yazdım msn nickime.
Güzel olmuş mu bakın :) http://img221.imageshack.us/img221/5826/adsz2va2.png http://img221.imageshack.us/img221/4092/adszqo7.png ---- Biz bazıları gibi insanlara(!) hakaret etmeyiz,çemkirmeyiz meydanlara dökülüp,her deasında bayrağı kullanmayız,mermerden medet ummayız Allah'a şükür.Allah'ın izniyle en kısa zamanda bu olay geçip gider,yargılanması gerekenler yargılanır. |
PARTiMi VEKiLİMİ BEN SEÇTİM.... PARTİME VE VEKİLİME DOKUNMA! ...
|
ak parti benim partim
ben halkım |
ASİLLER İDARE EDER,ACİZLER ŞİKAYET EDER,BASİTLER İSE İFTİRA EDERLER.. harika :) yazdımm nickime ;) ;D
|
Ya tebrik ederim çok güzel fikir bulmuşsun! Bizde böyle cesur yürekler oldukça ALLAH ın izniyle PARTİMİZE KİMSE DOKUNAMAZ !!!saygılar. :D
|
(I) PARTİME DOKUNMA! (I) BEN DE YAZDIM :D
|
Alıntı:
BENİ DEĞİL... SİNİRLENMENİZ KONUSUNDA İSE HİÇ BİR YORUM YAPMIYORUM... KEYF-İ ALA'NIZ BİLİR,BENİ HİÇ ENTERESE ETMEZ.. KONUYU İLGİSİZ BİR TARIŞMA İLE YETERİNCE MEŞGUL ETTİNİZ ZATEN... MÜMKÜNSE TARTIŞMAYI DAHA FAZLA UZATMAYINIZ TARTIŞMAK İSTEDİĞİNİZ BİR KONU VARSA KENDİNİZ YENİ BİR KONU BAŞLIĞI AÇINIZ... SELAMETLE.. |
Alıntı:
DUALARINIZLA DAHADA HAYIRLI HİZMETLERE VESİLE OLURUZ İNŞAALLAH... |
Alıntı:
SENİN TOPRAĞINA KURBAN... |
|
Ne demişti Denizli Belediye Başkanı?
Biz size ÇÜŞŞŞŞŞ demek için gerideyiz. Şimdi Çüşşş deme zamanı! Çüşşşş. |
Lütfen daha seviyeli konuşalım arkadaşlar...
|
Alıntı:
Bir yandan haklısın onların seviyesine inmemek lazım, ama ince mesajdan anlamaz bunlar. Anlayacağı dilde bu kadar. Şimdi çüşş deme zamanı... |
Alıntı:
|
arkadaslar konunun baslığını özellikle "seviyeli" ve "demokratik" diye vurguladık...
extra bir izaha gerek varmı..? bilemiyorum ama biraz daha sakin ve sağduyulu bir şekilde protesto etmekte fayda var gibi geliyor bana... |
All times are GMT +3. The time now is 08:37. |