![]() |
*** AKPARTİLİ OLMANIN GURURU İLE BURDAYIM ****
Selamun Aleykum . kurulduğundan beri akpartiliyim. ve hep böyle olacak inşaallah. adım şeyma .. aranızda olmaktan mutluyum . yolumuz açık olsun . selametle... |
hoşgeldin seyma. aramızdan olman bızıde sevındırdı. ıyıkı geldın
|
hoşgeldin şeyma...
|
hoş geldiniz...
|
Hos geldin..
Gururunla övün ömür boyu.. |
Teşekkür ederim hepinize. Yarın İnşaallah büyük gün . sandıkta görevliyim . tek bir oyun bile kıymetli olduğu bu seçimde partimiz için dua edelim inşaallah |
Haklısın
Bu saatten sonra yapacagımız en iyi sey dua olur.. |
Hoşgeldin kardeş yarın için kolay gelsin şimdiden ;)
|
evet ama unutmayın ki Dua mü'minin silahıdır ve onlardan bizim silahımız daha güçlü :)) Tek dileğim ;allah'tan diğer partilerin bir sorun çıkarmaması . kazanamadıkları için şimdi kesin seçimde bir kusur bulurlar .. Allah yardımcımız olsun .. |
Merak etme sorun cıkmaz..
Sen karsılarında güçlü durmazsan her fırsatta ezmeye calısırlar.. Unutma secim sandıkta kazanılır.. |
yanlış anladım sanırım :)) sandıkta sorun olmaz . hani şu baykal'ın iftiraları yine seçimden sonrada başlar :)) kazanamayınca daha kötü sinirlenir :)) Neyse yaa biz sandıkta işimizi tam anlamıyla yapalımda gerisini Başkanımız halleder Allah'ın izni ile. :) |
hoşgeldin ravza kardeşim seçimden sonra senden sonuçları hemen bekliyoruz
|
bendee görevliyimm..yani müşahit deniyor onaa tek bi oy bile kaptırmıcas gözlerimizi acık tutalımm >:(
|
olur mu hiç öyle şey :) Oy kaçırmakta neymiş ... Bizler boşuna akpartili değiliz .... bizden uyanık var mı acaba :) |
;D ;D su gözlere baksana be kacar mı :D
|
HOŞGELDİNİZ GÜZEL KARDESİM...ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN...
|
hoşgeldin.
|
hoşgeldiniz.bol dua edelim.bugün büyük gün :)
|
Selamun Aleyküm sevgili din kardeşlerim. Bende akp li olmaktan gurur ve mutluluk duymaktayım. Bu kadar büyük bi başarıyı hazmedemeyenler çatlasın dyorum. Ve inşallah yeni hükümetin akp olmasını diliyorum. Allah'a emanet olun.
|
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim . allah razı olsun . bende sizlerin arasında olmaktan mutluyum . kurulduğundan beri akpartiliyim sadece siteye yeni üye oldum :)) bu arada yeni dönemimiz hayırlı olsun . Rabbim hep bizim yanımızda olsun inşaallah . selametle |
hayırlı olsun tüm ak parti ailesinee :D durmakk yok yola devamm
|
yola devam.....
|
Ak Partili olmanın gururunu bügün birkez daha yaşadım.
Sandık başında görevliydim ve sandık açılmaya başladığında çıkan oyların hep AK PARTİ olması ,orada sevinen taraf olmam,gururla görev yerimden ayrılmam ve parti binasına geldiğimde o sevinç ve heyacan coşkusunu yaşamam beni birkez daha gururlandırdı. DURMAK YOK YOLA DEVAM dedik ve tekrardan görevimizin başına yüce adalet bizi layık gördü. Burdan bütün gönül dostlarımıza teşekkür ederim. |
ne güzel heyacan yaşamışsınız bizlerde ekranda ve tüm başakşehirlilerle birlikte kutladıkk bizler müslümanız ve bize düşen görevi yapıp EVET dedik YOLA DEVAM DİYORUZ.....TÜM KARDEŞLERİME SAYGILAR...
|
seymacım hosgeldın canm
|
selamınaleyküm cümleten AK PARTİ " li olmanın gururu ile burdayım kurulduğu günden beri ak partiliyim bugünde aranıza katıldım varsayoksa_akparti dir benim için "ALLAH" a emanet olun
|
hosgeldın varsa yoksa akpartılı arkdsım
|
Sonradan yazan kardeşlerim sizede teşekkür ederim . allah razı olsun . varsayoksa_akparti rumuzlu kardeşim sende hoşgeldin .. selam ve dua ile . |
Ak partili olmanın gururuyla evvel allah Ak Ak Ak ...
|
hoşgeldin...güzel paylaşımlarda buluşmnak diligiyle....
|
All times are GMT +3. The time now is 02:31. |