![]() |
Bende Buradayım
Ben Tutku ÇAKIR ... 17 yaşındayım .
Yaşım tutsa gençlik kollarına gireceğim artık 1 sene beklemeliyim. 1991 - Haziran - 30 İstanbul/ Fatih doğumluyum . İnternet hayatımdır ... :) Ak parti'nin çok çok içindeyiz. Mevki olarak tanıtıp reklam yapmak istemiyorum.. Hoş bulduk ... |
Bende Buradayım
Taze taze karşılayım seni :)
Hoş geldin aramıza,sende benim gibi internet hastasısın sanırım :D Umarım iyi vakit geçirir siteye ısınırsın :) Aramıza hoş geldin,hayırlı sabahlar. |
Bende Buradayım
merhaba kardeşim hoşgelmişsin paylaşımlarını bekleriz..
|
Bende Buradayım
Aramıza hoşgeldiniz. :)
|
Bende Buradayım
hoşgeldiniz
|
Bende Buradayım
hos geldiniz
|
Bende Buradayım
Hoş geldiniz hayırlı forumlar dilerim :)
|
Bende Buradayım
arkadaşlar hoşbulduk ...
paylaşım yapacapım... sınav haftasına girdik her hafta sonu buradayım ama... :) |
Bende Buradayım
Hoşgeldiniz..=)
|
Bende Buradayım
Hoşgeldiniz aramıza....
|
Bende Buradayım
Alıntı:
günaydın... sadece internet oyun değil , ilgi alanım internet yazılımlarını geliştirmek yani php, asp, html, js ile çok uğraşıyrum. Bu yüzden eğitim ve öğretim hayatımda anormallikler yaşadım , kendimi kurtardım. Hafta sonu sitelerime bakarım, hafta içi okul :) |
Bende Buradayım
Alıntı:
hoşbulduk arkadaşlar... hoş vakit geçirmeyeceğim sitede kendimi neden bulundurayım ki :) |
Bende Buradayım
Hoşgeldin arkadaşım :D
|
Bende Buradayım
HG ARAMIZA
|
Bende Buradayım
HOŞBULDUK arkadaşlar..
|
Bende Buradayım
hoşgeldin tutku bende yeni üye oldum siteyi umarım iyi olur
|
Bende Buradayım
hosgeldiniz arkadaslar aramıza sizin gibi arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyduk...
|
Bende Buradayım
Hoşgeldin tutku, internet hastalığından muzdaripsin galiba, ama bunu aşarak, kendini planlayabilmen başarıdır. Tebrikler...
|
Bende Buradayım
hoşgeldin ttk ;)
|
Bende Buradayım
Alıntı:
Tekrar Hoşbulduk arkadaşlar :) |
Bende Buradayım
arkadaşlar. AK PARTİ Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi bu aralar olacakmış ilanları gördüm okuyamadım....
Bu kongreye gençlik kollarından olmayanlar gelebilir mi ? Gençlik kollarına girebilirmiyim 91 doğumluyum? Gençlik kollaru kongresi ne zaman ve nerede yapılacak? Teşekkürler.. |
Bende Buradayım
Hoşgeldin kardeş, güzel paylaşımlarını ve yorumlarını bekleriz..
|
All times are GMT +3. The time now is 09:04. |